könyvajánló

Hürrem, a Szulejmán ágyasa

A közkedvelt TV sorozat után végre az Ön kezébe adhatjuk e hiteles történelmi események ihlette, zseniálisan megírt és lebilincselően izgalmas regényt.
Szulejmán, és a szépségéről, intrikáiról hírhedt Hürrem szultána szenvedélyes kapcsolatán keresztül megismerhetjük az Oszmán Birodalom fénykorát és a szultáni hárem birodalomformáló szerepét. Kettejük szerelme mellett bepillantást nyerünk a háremhölgyek, az agák és a nagyvezír hatalmi harcába, és a szultáni család szenvedéllyel, gyűlölettel és cselszövéssel átitatott mindennapjaiba. Tovább »

Vidd hírét az igazaknak!

Üres kézzel születünk,
Üres kézzel távozunk.
A valódi életet
üres kézzel éltem át.
Marlo Morgan

**
Ajánló:

A nyugati nő találkozása Ausztráliával
Marlo Morgan

Egy amerikai orvosnő merész, páratlan kalandba keveredik, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztülszelve a távoli kontinens kietlen pusztaságát. A 2200 kilométeres út során nap mint nap bizonyítja kitartását, ezért nomád társai befogadják, és készséges türelemmel beavatják évezredes kultúrájukba - ő pedig megtanulja, milyen ereje van az őszinteségnek, megismeri az életben maradás rejtélyeit, megtapasztalja a test és a lélek összhangját, a tánc és az ének gyógyító hatalmát. Tovább »

A leglazább őrangyal

„Ha hiszel az álmaidban, valóra válnak”: mondja Albert Espinosa: A sárga világ című könyvének alcíme. Annyiszor láttuk-hallottuk ezt a varázsigét, hogy már csak legyintek. Legutóbb épp valami energiaitalt (vagy rúzst?) akartak nekem eladni ezzel a szöveggel, s a legócskább celeb is ezzel a dumával tukmálja rám magát. Szóval erősen felhorgad bennem a cinikus énem, de aztán eszembe jut a Kisherceg, melynek egyik kulcsmondatát („Jól csak a szívével lát az ember”) ugyanígy elkoptatták, a szépségkirálynők kedvenc (gyanítom: egyetlen) olvasmányaként is felbukkan mindenütt, pedig kevés igazabb mondat született a huszadik században. Tovább »

Éld az Életed! (Louise L. Hay)

Leírnátok erről a könyvről (amennyiben olvastátok) a tapasztalataitokat?
Megszeretném lepni magam vele Karácsonyra...
De előbb szeretnék kicsit többet megtudni róla.. :)

Köszönöm :D

Őrangyalod üzenetei (Könyvajánló)

Dr. Doreen VirtueKedvesek! Ez a könyv olyan megnyugtató muzsika a szívnek, amilyet annak aki még nem olvasta, elképzelni igen nehéz. Azért is vágtam be egy hosszú részletet, mert szerettem volna egy bőségesebb ízelitőt adni belőle. (Érdemes kinyomtatni és hátradőlni vele egy kényelmes helyen...) Kellemes felüdülést :-)

Dr. Doreen Virtue - Őrangyalod Üzenetei
Negyedik rész: Az angyalok megválaszolják kérdéseidet
Tovább »

Könyvajánló: Az élet játéka - írta Eleanor H.Porter

Az élet játéka - borítóDrága Teremtőtársaim! Tegnap kaptam... és nem tudtam letenni... most már anyu kezében van... Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, akinek gondja van megtalálni az életben az örömöt, a szépet, a szeretetet!

Arról szól, hogy egy 11 éves kislány miként tanít meg egy egész várost a "játékra", és amikor ő beteg lesz, miként igyekeznek újdonsült barátai felvidítani őt és továbbadni a játékot! A játék úgy kezdődött, hogy Tovább »

Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak (1996)

„Több mint tízezer mérföldet utaztam amerikai otthonomtól, de gondolkodásomban egy lépést sem tettem előre. Egy bal féltekéjű világból érkeztem. Olyasmin nevelkedtem, amiben a logika, az ésszerűség …..volt a meghatározó. Tovább »

Címkék:

Angyalemberek- könyvajánló

Kedves Mindenki! Tovább »