munka

A napom: gondolataim...

Vasárnap, reggel 7 óra ... Jéé ma is felébredtem... Egy ideje, mióta felfogtam, hogy 70 éves leszek, sokszor eszembe jut, hogy nem vagyunk halhatatlanok... Igaz, tervezünk mindig valamit, bár nagy eget rengető terveink nincsenek. Azért a többes, mert párommal élek, nem vagyunk még egyedül... megvagyunk egymásnak, már lassan 49 éve. 1964 januárjában ismerkedtünk meg. Már 53 éve .... Tovább »

A napom: gondolataim...

Vasárnap, reggel 7 óra ... Jéé ma is felébredtem... Egy ideje, mióta felfogtam, hogy 70 éves leszek, sokszor eszembe jut, hogy nem vagyunk halhatatlanok... Igaz, tervezünk mindig valamit, bár nagy eget rengető terveink nincsenek. Azért a többes, mert párommal élek, nem vagyunk még egyedül... megvagyunk egymásnak, már lassan 49 éve. 1964 januárjában ismerkedtünk meg. Már 53 éve .... Tovább »

Segítségkérés a munkámhoz

Kedves Titoktudók!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam egy fontos dologban.
Egy ideje már alkalmazom a vonzás törvényét, és egészen jól alakult minden...párkapcsolat, család, még a munka is. Tovább »

A Szűz karmával született személyek tudattalan képzeletvilágának a feloldandó zavarai

Kozma Szilárd karma és családasztrológus:

A negatívan fényszögelt Szűz nappal, valamint a Szűzben álló Lilithel,
vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek baleseti- és betegséghajlamai,
jellegzetes betegségeiknek és baleseteinek az igazi, kauzális okai. Tovább »

Nők igazából

Hamarosan megjelenik második könyvem, "Milyen az élet?" címmel. Részlet a könyvből:

Tudod, a spirituális teremtés nagyon nagyon-nagyon-nagyon misztikus és meseszerű, amit neked minimum tíz évig kell tanulnod, és természetesen ha beiratkozol hozzám legalább öt tanfolyamra, akkor majd veszett jól megtanulod, hogyan is megy ez. Tovább »

Lefagyva

Nem vagyok valami gyors gépelő. Közel 3/4 órán át írtam a gondolataimat a munkámról, arról, hogy én hogyan látom és hogyan látják a kollégáim. Hogyan bírom ki a most már elég hosszú ideje folyamatos éjszakai 12-13 órás műszakokat. Hogyan morognak az én éjszakáim miatt /"Nem zavar, hogy így kihasználnak?"/ és hogyan fogom fel én ezt az egész helyzetet. Tovább »

Ti hallatatok már ezen otthoni munkáról?

Sziasztok! Tovább »

Mit csinálsz?

Mivel töltöd a napjaidat? Mivel töltötted a mai napot? Munkával, ügyintézéssel, pihenéssel? Kihasználod-e a lehetőségeket amit a pillanat kínál? Megütöd-e a feléd pattanó labdát, vagy hagyod elgurulni?

Minden ember életében nap mint nap, sőt, óráról órára adódnak lehetőségek, helyzetek, amit helyesen "lecsapva" beüthetünk egy újabb pontot, elkönyvelhetünk egy újabb eredményt, vagy... hagyhatjuk hogy elguruljon a labda és talán észre sem véve, elmenjünk a lehetőségek mellett. Tovább »

Segítség kérés

Nos, az Univerzum meghallgatta a kérésemet: elhagyom a pszichiátriát. Csak a kérésbe azt felejtettem el bele fogalmazni, hogy csak akkor, ha van már másik hely, ahova mehetek. Tovább »

Részletek egy diáklány küzdelmeiből

A sikertörténetem bátran nevezhető már sikertörténelemnek is, amit úgy gondolok, hogy nem csak magamnak, hanem a szerencsének és embertársaimnak is köszönhetek. Tovább »

Valaki segítsen!

Sziasztok! Tovább »

Én is mindent bevonzottam, amire vágytam. Te is megteheted!

Mari-anna története magával ragadott, és gondolatokat ébresztett bennem. Mióta blokkjaim oldásra kerültek, semmi nem áll utamba. Nem szégyellem, előtte egy csődnek éreztem magam. Bár elég jó környezetben nőttem fel. A siker nem állt távol a családomtól, és egy pozitív önkép alakult ki bennem a fejlődésem során. Mégis a kamaszkori élmények, megaláztatások olyan mély nyomokat hagytak bennem, amitől bezártam teljesen. De miután megszületett bennem az elhatározás, semmi nem állt az utamba. Időmet, energiámat nem kímélve ugrottam neki a változásnak. Tovább »

Hogy vonzottam be néhány hét alatt mindent, amit akartam?

Kedves Secret olvasók, kedves barátaim!

A legjobb barátnőm által kerültem erre az oldalra kb 6 hónapja, és azóta rendszeres olvasója vagyok többek között az előző életes fórumnak is. Megígértem magamnak hogy akkor regisztrálok, ha lesz valami érdemleges, amit el tudok mesélni. Ez mostanra következett be. Élvezettel olvastam az élménybeszámolókat, és be kell valljam, kicsit meseszerű, de nagyon izgalmasak voltak a történetek. Állandóan ott motoszkált bennem, hogy vajon ezek valós dolgok-e, vagy csak képzelődik az ember. És ha valós, vajon én is képes vagyok rá? Tovább »

A munkád értelme

Az Önmegvalósítás.hu oldalról egy régebbi írásomat másoltam át. :)

"Egész sokat foglalkozok a számítógéppel és annyiszor abba akartam hagyni és valahogy nem jött össze... igazából nem is akartam. Hogy miért az más kérdés. :)
Valamelyik este filóztam, hogy akkor mégis minek csinálom én ezt? Mi értelme van? Mondjuk, már így is sok minden volt, ami miatt "kellett" ez az egész.
Tovább »

fantasztikus napom volt!!!!!!!!

A tegnapi napomat mesélem el, fantasztikusra sikerült. Normálisan idult minden. Reggel felébredtünk a lányommal, megvolt a sok reggeli puszi, ölelés és persze mosoly. Aztán keresztanyámhoz mentünk segítettünk befejezni a szombaton elkezdett, de eső miatt abbahagyott munkát. Útközben kaptam még egy mosolyt egy irmerőstől, aki régóta szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni velem. Tovább »