kívánság

A LÓHERE EFFEKTUS...

Sok millió, háromlevelű kis növényke között, van egy-egy négylevelű példány. Ezek is valamely mutáció következményeként...
Ez a ritka növény vált jelképévé annak, hogy szerencsések lehetünk, hogy jobbra fordulhat az életünk.
Ennyi esélyt adtunk magunknak? Ezt kondícionáltuk az elménkben?

Hát ez nem valami sok... Tovább »

Angyali kívánság mindenkinek!:)

Szeretetem minden erejével szeretnék nektek egy kívánságot küldeni. Kívánom, míg olvasod megfogalmazódjon benned egy pozitív gondolat, mit szeretnél, hogy megvalósuljon...

...ez már teljesül is... el is engedheted!:)))) Ne kösd időhöz, minden időben érkezik. Ne kösd emberhez, mindíg a számodra legmegfelelőbb érkezik... Ne kösd semmihez, hisz a gondolat szabad!!!! Tovább »

Tagadás! NEEEEEM!!!

sirály tiltásSzeretnék helyre tenni egy általános félreértést a titokkal kapcsolatban. Amikor valaki megnézi a filmet, vagy elolvassa a könyvet, könnyen juthat arra a megállapításra, hogy a tagadás használata nem helyes. Aztán kínosan próbálja a mondatait, gondolatait átformálni pozitív megfogalmazásúvá, de mégsem változik semmi.
Van aki egészen odáig elmegy, hogy a TITOK használatát egyszerűen összemossa a pozitív gondolkodással. Nagyon vigyázzunk ezzel, mert a pozitív gondolkodás nem működik! Hogy miért mondom ezt? Tovább »

A vonzás törvénye – sikerek

vonzás - sikerek - motorSokáig egy másik agykontrollos oldal rajongója voltam, mostanában már ritkábban írogatok be. Szívesebben vagyok itt veletek, mert valahogy közvetlenebbnek érzem, hogy napi szinten segítünk egymásnak fejlődni.
Mielőtt beregisztráltam ide megnéztem a filmet, és most is olvasgatom a vonzás törvénye című könyvet. Eddig nem igazán értettem, hogy az agykontrollban miért fontos a gondolat nagytakarítás, nekem a vonzás törvénye sokkal jobban rávilágított erre. Az elmúlt napokban, Tovább »

Vágyvideó

vágyvideóSziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan közületek ismeritek a vágyvideó fogalmát, sőt már készítettetek is saját videót. Elsősorban nem hozzájuk szólok, hanem azokhoz akik még nem ismerik ezt. Mivel napról napra egyre többen és többen leszünk akik ismerjük és alkalmazzuk is a vonzás törvényét, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni ezt a módszert, mellyel megkönnyíthetjük céljaink elérését. Tudom, hogy már többször szó volt a vágyvideóról itt az oldalon, de ha valaki újonnan csatlakozik az oldal felhasználói közé, akkor általában csak az első néhány fórumtémát, blogbejegyzést olvassa el.
A vágyvideó egy olyan általad készített videó, mely Tovább »

Szent Teréz imája

Szent Teréz a "kis utak-kis dolgok" Szentje, aki a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt az életében. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az Ő jelképei. Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja.

Legyen egy kívánságod, mielött a következő imádságot elolvasod.
Tehát megvan a kívánságod? Tovább »

Címkék:

Vigyázz mit kívánsz! - avagy a szavak ereje

szavak erejeNemrégiben egy újabb vonzásom teljesült. Valamilyen szinten még mindig a hatása alatt vagyok.
Hiába fogom fel ép ésszel, hogyan működik a törvény, mégis minden felismert, bevonzott vonzásnál szétteszem a kezem és azt mondom: Jesszusom! Már megint működött!
Szerintem még egy kis ideig el tart nálam, míg teljességgel természetesen fogom kezelni vonzás materializálódását.

No de térjünk rá a lényegre! Tovább »

Kívánság

Oly jó lenne ha végre megértenénk hogy csak az által élhetünk ha másokat is éltetünk.

2008. 02.21. Kívánjatok MA!!! 10 milliószoros erővel hat!

A következőkben olvashatjátok a

10 milliószoros napokat 2008-ban.

Február 21. csütörtök

Május 19. hétfő

Július 6. vasárnap

Október 21. kedd

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.
Fontos,hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Tovább »

UNIVERZUM ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLAT

A -ra fantasztikusan jó, és kreatív programot tettek fel, amit letölthettek és használhattok. Itt a leírása röviden:

"Szeretnék közzé tenni egy kicsi, de annál hatásosabb programot.

Leírást is találtok hozzá, de elmondanám röviden pár szóval:

Képesek vagyunk kommunikálni az Univerzummal, képesek vagyunk elmondani neki kérésünket, sőt, folyamatosan ezt tesszük. Kérünk tőle dolgokat amiket akarunk, és amiket nem, hol tudatosan, hol tudattalanul. Tovább »