alvás

Fránya álmok!

Ismeritek azt az érzést, vagy nem is érzés mégsem tudom más szóval kifejezni, mikor egy rossz álom, vagy reggeli félálomban érkező rossz gondolatok, felbukkanó félelmek, kételyek rányomják bélyegüket hangulatunkra és bizony az ébredés után nagyon nem megy a pozitív gondolkodás! Tovább »

Alvás

Alszunk
Hogyan alszunk?

Az éjszakánként átlagosan hat-nyolc óráig tartó alvás jobb életminőséget eredményez. A megközelítőleg ennyit alvó emberek életminősége jobb, és kisebb valószínűséggel süllyednek depresszióba, mint azok, akik kevesebbet alszanak - olvasható egy aktuális tanulmányban. A kutatók ugyanakkor a kilenc óránál hosszabb alvást sem javasolják. Tovább »

szeretem a gyerekemet

Nyilván mással is előfordult már, hogy elromlott a házassága, és válik, és egyedül marad a gyxerekkel. És ha már így van, és a pasi lelépett egy másik nővel, akkor meg mit dumál bele az életembe? Tovább »

Álmomból is felébresztve?

álomÉjjel álmomból egy pillanatra felébredve SOHA nem tapasztalt élményem volt:
szavak és ézések suhantak át rajtam: repülj, utazz, szeress, alkoss, gondolj szépekre, örülj, boldogság, szerelem, vidámság, virágok, temészet, Föld Anya és még "ezernyi", szinte egyszerre!!!!

?:)

Tegnap órákon át a fórumokat olvasgattam... Úgy érzem beleégett a sok szép, szerető gondolat a lelkembe, ezért fordulhatott elő, hogy nem az jutott eszembe álmomból felébredve, hogy Tovább »

Impulzív nap(ló)indítás 2008-01-23 15:59:06

Ragyog a nap..

Én pedig már megint későn keltem.. Ilyenkor jön a bűntudat annak a biztos tudatában, hogy mindhárom ébredésemkor tudatos döntés eredménye volt a visszahanyatlás. Tuuudom. Tovább »