jókedv

Hiheted, hogy a mentális egészség jele az állandó jókedv

"Hiheted, hogy a mentális egészség jele az állandó jókedv, a határozottság és a kedvesség, s hogy nem szabad sírnod vagy kimutatnod a bánatodat. Ezzel a hiedelemmel azonban az emberi tapasztalat lehető legtermészetesebb dimenzióit tagadod meg, és akadályokat gördítesz mindazon érzések áradása elé, amelyek egyébként megtisztíthatnák a testedet és az elmédet." [Seth]

(Jane Roberts Tovább »

Címkék:

Csokoládé

Csokoládé

A csokoládé története

Az első kakaóültetvényeket Közép- és Dél-Amerika forró dzsungeleiben gondozhatta emberi kéz az azték és maja civilizációk fénykorában.

A dél-amerikai bennszülöttek viszont mámorító hatású italokat készítettek.
A kakaóitalt főként ünnepeiken és szertartásaik alkalmával itták. Varázslatos, gyógyítóhatást tulajdonítottak neki. Tovább »

Napraforgó

Kipattant a szemem, és jóleső, de kipihentem magam, érzésem volt. Na, most vagy korán van, vagy az utóbbi időszak felhős napjainak egyike köszönt rám? Bingó, az első. Alig pár perccel múlt el öt óra. Tovább »

A nevetés gyógyít, ezt mindenki tudja és erről készült a műsor

Legális drogot termel a szervezetünk - Csak csajok - RTL Klub

Kattints az alábbi linkre és megnézheted:

Nézd meg és nevess velünk!

Üdv: Ervin
Hahota Jóga klubvezető

Télen is érezd jól magad! :)

Túl élni ezt a telet, meg ezt az egészet, de hogyan? Utálom a hideget, nem lehet sehová menni, mindenki begubódzik, otthon tesped, de ez is az élet része. Ha mondjuk esne a hó és meg is maradna, mennék szánkózni, és akkor szeretném. Korán sötétedik, és nem nem süt a nap, vagy csak keveset, ilyenkor lesznek sokan depressziósak, de mit tegyünk ellene, hogy jobb legyen? Tuti recept: Tovább »

Nevessünk :)

A minap azon gondolkoztam, hogy mennyire keveset mosolyognak és nevetnek az emberek. Ha megnézünk egy kisgyereket, akkor láthatjuk, hogy mennyire önfeledten tud vigyorogni szinte mindenen, ha jót, ha rosszat csinált vagy csak úgy magában. És ha megfigyeljük ilyenkor nekünk is jobb kedvünk lesz, mert Ránk ragad. Igen, a mosoly és a jókedv ragadós. :) Ez van. Ez ellen nem tudunk mit tenni :) Tovább »

Ne nevess?

NE NEVESS?

Egy mosoly néha gúnyossá válik egy olyan ember számára, aki nagyon "komoly" problémával küzd. Számára az élet nehéz, amin nem lehet nevetni. Annyira a saját életével küzd, hogy minden más lehetőség kizárva, más nincs. Ilyen helyzetben nem lehet mosolyogni, mert az olyan, mintha
rajta nevetnének…
A probléma az övé, magáénak érzi és mindenki mástól is elvárja azt, hogy magáévá tegye. Tovább »

Kacagok, hogy irigyeljenek :-)

Hihetetlen ami a barátommal történik! Megértette és megérezte a titok hatását és lényegét. Mintha kicserélték volna!
Egy nagyon pesszimista fiú, aki eddig a percig sosem tudott örvendeni, csak ha valami nagyon jó történt vele. Mindig a rosszra gondolt, és sokszor sajnáltatta magát. Már egy évvel ezelőtt próbáltam rávenni, hogy olvassa el a könyvet vagy legalább a filmet nézze meg. A könyv nem is érdekelte, s a filmbe belealudt. Tovább »

A vonzás tudatosodik... kezdek ráérezni!

vonzásÚgy érzem, "egyre jobban megy nekem az élet". És ez olyan örömmel és vidámsággal tölt el. A mai nap különösen tudatosan vonzottam, eddig ilyen jól sosem sikerült :) és még dél sincs. :D
Bementem ma a munkahelyre (mint máskor is), és az egyik férfi kollégám elkezdett velem a villámolvasással kapcsolatban cinikusan poénkodni. Abszolút nem hisz a dologban, és lovagol is a témán rendesen :) én meg erre úgy reagáltam, hogy utána még magam is meglepődtem, hogy ilyet mondtam: én érzem, hogy az én agyam többre is képes, és én ezt ki is fogom aknázni, amennyire csak tudom. Tovább »

Hahota Jóga klub - Nevetéssel az egészségért

Nevess Magyarország…

Alkonyi órán néztem az eget.
Az aranyló nap bágyadtan ragyogott.
Szemem a horizont szélére tévedett,
s éreztem belül, - súlytalan vagyok.

Megihletett egy érzés, amit kaptam,
amit tanultam, átjárta lelkemet.
Tovább kell adnom, éreztem és tudtam,
leültem hát, és írtam versemet:

Több milliárdan vagyunk itt a földön,
tanulni jöttünk, s adni is talán. Tovább »

Hahota Jóga klub - Nevetéssel az egészségért

Nevess Magyarország…

Alkonyi órán néztem az eget.
Az aranyló nap bágyadtan ragyogott.
Szemem a horizont szélére tévedett,
s éreztem belül, - súlytalan vagyok.

Megihletett egy érzés, amit kaptam,
amit tanultam, átjárta lelkemet.
Tovább kell adnom, éreztem és tudtam,
leültem hát, és írtam versemet:

Több milliárdan vagyunk itt a földön,
tanulni jöttünk, s adni is talán. Tovább »

A jókedv ragályos :)

Drága kedves Barátaim,

kaptam egy nagyon aranyos e-mailt amiben egy videó volt.
Szeretném megosztani veletek, hogy mindenkit olyan jókedvre derítsen mint engem.
Úgyis mindenhol azt hallani hogy légy pozitív, jókedvű, barátságos, vidám, megengedő és akkor vágyaid gyorsabban teljesülnek! Tovább »

Gyertek táncolni!!!

táncKedves Mindenki!

Egy feltételezés alapján a jókedv, a móka és a kacagás ragályos... Nos melyik ország az, ahol a legtöbb a mosolytalan arc és, ahol a külföldieknek a depressziós emberek azonnal feltűnnek? Hát kis hazánk! Magyarország! :(

Mi lenne, ha megpróbálnánk bebizonyítani, közösen (min. 100 fő szükségeltetik és 2-3 szabad délután), hogy Magyarországon is van móka, kacagás és nem csak mindenféle Tovább »

Élménymérés

Szeretném megosztani Veletek ezt a tesztet!

Egyfelől, mert sokan szeretik a teszteket, másfelől pedig ez vicces is. Én nagyon jókat kuncogtam, miközben kitöltöttem. És ugyan miért is fosztanék meg másokat az örömtől, hogy szintén elnevetgéljenek egy apró hülyeségen? :D

Tovább »

Magasabb rezgésszint azonnal elérése

Sziasztok! Tovább »