intuíció

Kozma Szilárd: Asztrológusi mágia-tan, 8-ik fejezet

Kozma Szilárd: Asztrológusi mágia-tan

VIII. fejezet

A szó hatalma: Intuíció és előrelátás (a be-látás)

"Bármilyen úton is haladnál, mond el világosan és tiszta lélekkel a magasságosnak, hogy mit akarsz elérni és ő tökéletesen vezetni fogja lépéseidet." Tovább »

Ne félj a megérzéseidtől!

Ne félj a megérzéseidtől, még akkor sem ha mások közben kritikus szemmel figyelik tevékenységedet, vagy kritizálják vágyaidat. Ők a saját valóságukat élik, nem pedig a tiédet.

Senki sem tudhatja nálad jobban, hogy mit szeretnél megélni! - akik véleményeznek, kritizálnak, azok mind saját hiteik szerint, saját eddigi fájdalmas tapasztalataik miatt akarnak téged távol tartani vágyaid megvalósulásától!

Szíved mélyén, Te pontosan tudod, hogy hogyan szeretnél élni, másnak erről csak elképzelései lehetnek. Tovább »

A misztikus harmadik szem és működése

Velünk született érzékszerv, amely tulajdonságszámba megy. Egy készség, amely minden ember sajátja, de a neveléssel elvehetik tőlünk. Te magadban hordozod a kincset?

A 3. szem a 6. csakrához (Ajna) kapcsolódó, fizikailag - korunkban - nem látható szerv a homlok közepén, a két szemöldök között. Egyes elméletek szerint Atlantisz idejében, mintegy 12 ezer éve még fizikailag is látható volt a hatodik érzékszervünk. Tovább »

Az első Nap

Ma van az első nap, hogy érzem, hogy át tudom alakítani az érzéseimet. Ez egy jelentős nap, minden szépségével, és fájdalmával együtt. A mesterem mondta egykor, hogy nem csak szép és jó van, hanem fájdalom is. De ez sem érdekes. Valami kimonhatatlant érzek napok óta. Hogy ami megoldhatatlannak tűnik, az hamarosan megoldódik. Tovább »

A beszéd, Mágia

beszéd, mágiaKorábban is tudtam és írtam is, hogy bizonyos szavaknak és kifejezéseknek mágikus ereje van. Tehát felfokozott teremtő erővel bírnak.

Korábbi bejegyzésemet megerősítendő, sokaktól érkeztek kiegészítő gondolatok.

Azóta is figyelmem előterében maradt a szavak ereje, ám most egy kicsit tovább gondoltam… Tovább »

A belső hang üzenete

intuíció, belső hangAz intuíció, azaz a megérzés az ember számára éppolyan fontos, mint az állatok esetében az ösztön. Ám az állatoknak nincs választási lehetőségük: követniük kell ösztöneiket. Az ember azonban eldöntheti, hogy az eszére, a megérzéseire, vagy a kettő kombinációjára hagyatkozik-e.
Mi is az intuíció?

Az intuíció képessége minden emberben adott, ám ezt sok esetben elnyomja az ész és az értelem túlértékelése. Tovább »

Címkék:

Teremtés, megérzés vagy illúzió…?

teremtés vagy intuíció?Vonzás, intuíció vagy önámítás? Erre mondaná egy szamuráj, hogy: Túl sok gondolat… Ne gondolj, inkább érezz!

Az, kezdett kirajzolódni előttem a Titokkal kapcsolatban, hogy vannak a felismerhetőségének rétegei…

Tapasztalataim szerint létezik a Teremtés, mikor is tudatos vagy tudattalan vonzásainkkal mágnesezünk be embereket, helyzeteket, tárgyakat és történéseket az életünkbe… Ez ugye, az általunk Tovább »

Elhiszed, hogy a szemed az úr, pedig sokmindent nem lát...

vak bottalAprópó vakság, más téma. Boldogabb és keserűn édes, ami jó; ha az ember hajlandó meg-élni.

Tegnap egy különleges éjszaka után hazafelé a Ferencieken fülembe került egy fiatal srác hangja. Nem írom, hogy vak, mert lehet, hogy jobban látott mindannyiunknál...
Móriczra? Ez épp a 47es, gyere csak velem, én is oda megyek.
És bízik egy idegenben.
A hangom kedvessége egy dolog. Elsődleges érzékelési csatorna nélkül, másokra hagyatva és bizalomra utalva élni, utazni, nem-ülni, tájékozódni, előrehaladni egy másik...

És figyel mindhárom megállónál, fejét arra fordítja, amerre érzékelni kívánja az információt... Tovább »