hogyan

Hogyan kérj segítséget a TITOK szerint?

Azt javasoljuk, ha valamilyen témában segítséget szeretnél kérni, ne azt írd le, hogy mitől kerültél abban a helyzetbe amiben vagy, mert ekkor az írással élesen arra koncentrálsz, ami körbevesz és zavar, ezzel pedig továbbra is fenntartod azt. Ráadásul aki elolvassa, ugyanabba a rezgésbe kerül mint te. Tovább »

Hogyan maradjak pozitiv? Ketsegbeesetten kapalozok, segitsetek legyszi

Sziasztok!

Uj vagyok itt "ujra"..evekkel ezelott tag voltam, de az az emailcimem megszunt es a volt felhasznalonevemre sem emlekszem, viszont arra igen, hogy rengeteg segitseget es tamogatast kaptam az oldalrol.

Ujra "visszatertem" a vonzas torvenyehez, es igyekszem alkalmazni. Tovább »

A kezdetek

Általában, mikor elkezdek naplóbejegyzést írni, hirtelen feltörő érzelem vagy bármilyen más behatás végett teszem. Nos, most egy kicsit más a helyzet, ez a téma folyamatosan foglalkoztat és folyamatosan érlelődik bennem. Mindig azon gondolkodom, hogyan adhatnám át másoknak is, azokat a tapasztalatokat, gondolatokat, amik bennem motoszkálnak. Mert hát, sosem tudhatja az ember fia, mikor és kinek segít egy szó, egy gondolat….
Sok könyvben olvastam már, HA SIKERES AKARSZ LENNI, tölts minél több időt sikeres emberek társaságában… Tovább »

Hogyan kedzek bele a teremtésbe?

..Sokan nem is tudják vagy nincs idejük a saját vágyaikkal törődni. Én is így vagyok , nem tudom hogyan is kedzdjek bele a teremtésbe! Viszont néha-néha sikerültek az olyan kívánságaim hogy :
..Jajj drága dzsini azt kívánom hogy ötpercen belül történjen meg ez meg az ... Tovább »

Hogyan?

Helló,én még nagyon kezdő vagyok ebben a dologban,és nem tudom hogyan kell használni,mert ha valami/valaki hiányzik és nem "kaphatom" meg akkor nagyon nehéz úgy elképzelni mintha már meglenne,és még hálát is adni érte.És nem tudom azt sem hogy olyat is lehet-e hogy mondjuk elveszik a macskám és valószínű hogy meghalt és azt is elő lehet keríteni?Vagy ha mondjuk magasabb akarok lenni akkor azt is?É Tovább »

ÖN-MARKETING az internetes társkeresésben

ön-marketingÁllsz a tükör előtt. Néha meglátod benne - pontosabban önmagadban - a csodát, máskor meg leginkább értetlenül szemlélődsz. Folyamatosan cikáznak a gondolataid. Időnként TUDOD, hogy különleges vagy és egyedi, máskor meggyőzöd magad, hogy mindenki jobbat érdemel, mint Te. Vannak kételyeid, hiszen értékesnek tartod magad és nem érted, hogy miért pont Te, miért így és miért nem másképp… Aztán a gondolat-lavina elsodor, minden máson gondolkodsz és valahogy újra a sor végére kerülsz.
Hogy állsz ezzel az egészséges-önző-képzővel? Az önzés szó negatívan cseng a füledben? Tovább »

Hogyan rendelhetsz csodát az Univerzumtól?

csodaVan aki álmodozik, van aki lemondóan legyint, és van aki gyermeteg lelkesedéssel hiszi el, hogy csodák márpedig vannak.
És milyen érdekes: pont velünk esnek meg azok a "véletlenek", melyekre mindenki vágyik... az a kedves, az a munka, az a lakás... Érdekel hogyan csinálják?

Persze kívánni is lehet, csak nem ugyanaz: a titokban reménykedés, Tovább »

Hogy csináljam, hogy jó legyen

hogyan legyen jóAhogy azt már írtam az előző bejegyzésben elég pesszimista voltam régen. Talán pont ezért még most is nehezen megy néha, hogy pozitív gondolatokkal legyek tele. Mondjuk ha hirtelen valaki felbosszant.
Tényleg úgy érzem néha mintha kettős személyiség lennék, ahogy elkezdek arra gondolni, hogy hú milyen jó lesz ezmegez, vagy elkezdek vizualizálni valamit... jön egy másik hang és azt mondja nem, el fogod rontani, és különben is mi van ha közbe jön valami. Van erre valami módszer vagy majd elmúlik? Tovább »

Hogyan?

tedd szabaddá!A lélek szabad.
Akkor hogyan lehet gúzsba kötni? A lelkem szárnyalhat, velem együtt.
Akkor miért tud egy gondolat, egy múltdarabka bántani?
Hogyan tudom magamat bántani azzal, hogy egyre mélyebben ásom le magam, mikor Tudom, nem kell. Mégis.
Talán mert a mélyén a másik oldalra lyukadok ki, ahol ragyogó világosság van újra. Tovább »

Ön-ismeret

Üdvözletem nektek:)

Gondoltam,indítok egy ilyen fórumot.
Nemis.Inkább beszélgetősdi - elmesélősdit.
Ön ismeret.Nekem inkább így,méghogyha nem is helyes:)

A wikipédia szerint: Tovább »

első megszólalás

most léptem be közétek,nagy reményekkel,mert a tikot,ha kis apróságon is de már érzékeltem:nemrég költöztem új otthonba és nem találtam a kedvenc ezüstékszereimet.Tudom,ez nem komoly dolog,de nekem fontos volt,mert ezek nélkül az eltelt 2-3 hónapban valahogy nem jöttek a dolgok össze.Karácsonykor megvettük a könyvet a lányommal és végre hozzám is eljutott elkezdtem ol Tovább »