FLOW

Vizualizáció

megérkezett... tele lesz vele a szívem, és rezeg...lassan jön és árad szét a véremmel, az oxigénnel, a tüdőm is lüktetni kezd.. jön a varázslat, mint valami kendő, csukott szemeimen végig simít a fuvallata.

először megrezdül a kéz, mintha nem az én kezem lenne...

valami belülről és kívülről egyszerre ösztönöz, taszít

Velem: egy bábbal játszadozik. Tovább »

Az ártatlanság kora lejárt

Van egy érdekes és nagyon jó fej, sokan támadják ugyan, de talán hallottatok róla, a FLOW író-pszichológusa...
ma jelent meg a Népszabiban egy cikk. A titok, de valahogy másképp. Mindenhol a titok van, végig ezt látom.

Nagy szeretettel küldöm, mert nekem ez ma telitalálat, alátámasztás.

Tovább »

Címkék:

Kisvakond stratégia

kisvakondKisgyerekes anyukaként én is ügyelek arra, hogy csemetémnek megfelelően adagoljam a média világát. Így hát nincs kábeltévénk, hogy még csak véletlenül se essünk kísértésbe, hogy akármi előtt ott felejtjük magunkat. Vannak viszont meséink, mesesorozataink. És mennyi mindent meg lehet tanulni a mesékből! A Kisvakond például megmutatja, hogyan használd a titkot, hogyan haladj az áramlattal (flow) és hogyan élj, hogy boldog legyél. Tovább »

Változások végtelen sora

Táncod legyen

tánc, feloldódás"Táncod legyen egy bús nap után,
Könnyet miért pazarolsz?" (Nox)

Van-e ennél tökéletesebb módszer elengedni a stresszt ? Nem így kéne befejezni minden napunkat?
Feloldódni a táncban, felszínre hozni a rossz érzéseidet, ami ma történt... Tovább »

Áramlás

áramlás (flow)Mielőtt elolvasnád a cikket, előrebocsátom, hogy nem vagyok fizikus. Csupán egy egyszerű emberfia, akit érdekel a Vonzás fizikai háttere is, így utána olvasok időnként néhány dolognak, keresem az összefüggéseket és utána levonom a saját következtetéseimet. Lehet, hogy ezek a következtetések tévesek, én azonban jelen pillanatban igaznak érzem a saját világomban ezeket. A fizikai fogalmak magyarázatának pontossága érdekében a cikk megírásához segítségül hívtam a Wikipédiát. Ha érdekel a Vonzás fizikai háttere itt Te is utána olvashatsz néhány elméletnek.

Univerzumunkban minden Energia. Ez a gondolat, mindenki számára nagyon jól ismert, aki csak egy picit is elmerült a Vonzás Törvényének tanulmányozásában, értelmezésében, alkalmazásában. Tovább »

Áramlás - Flow

Sziasztok mindenki:)

Traveller "Sport és Flow" című blogjában Napfény hozzászólásában olvastam a következőt:

"Olvastad a "Sport és flow" c. könyvet? Abban pontosan arról van szó, amiről írtál. Hogy a sport által nagyon könnyű flow (áramlat) élményhez jutni. Az ember belemerül az adott pillanatba és megszűnik minden más. Tovább »

"Happy" zenék... Rezgésszint emelő muzsikák!

zeneSziasztok,

Most jutott eszembe hogy egymás segítése szempontjából létre kellene hozni 1 fórumot .....ahol megoszthatnánk egymással hogy kinek melyik dal az, ami segíti a hangulatváltozást pozitív irányban :) Tovább »