meditálás

Másvilági zene

Remélem sokatoknak örömet okozok ezzel a nemis tudom, lehet -e egyaltalán zenének nevezni...
Mintha nem is erről zavarodott bolygóról szólna...

Már megint micsoda felismerések!!! :)

Napok óta derülnek ki dolgok, és csak tátom a számat! Már megint :) Ez most egy ilyen hullám, vagy mi, nálam.
...Amikor valakire felnézünk, és sokat sokat tanulunk Tőle, azt hisszük, mennyivel többet tud már mint mi, és jaj de jó Tőle tanulni, stb. Tovább »

Mindnyájan EGY dologra, EGY időben III.

Elindítom újra CsillagAtink kezdeményezését, mikor mindnyájan EGY dologra, EGY időben pozítiv energiával gondolunk.
Több blogban olvastam mostanában a csoportos meditációkról, és a napokban újra és újra megnéztem a Mi a csudát tudunk a világról cimű filmet, melyben John Hagenin mesélt egy olyan amerikai kezdeményezésről, hogy egy olyan városban gyűlt össze 3000 lélek meditálni a biztonságért, ahol a legnagyobb volt a bűnözési arány. A rendőrség nem hitt ebben, de aztán a statisztika kimutatta, hogy abban az évben sokkal kevesebb volt a munkájuk. Tovább »

Mindnyájan EGY dologra, EGY időben II.

meditálásDrága Atink csodálatos kezdeményezését szeretném felfrissíteni.
Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy este 22 órakor meditáljunk közösen olyanért, ami a sorsunkat befolyásolja pozitívan.

Az első és számomra a legfontosabb cél, hogy BÉKÉS-nek, BOLDOG-nak, EGÉSZSÉGES-nek és GAZDAGNAK lássam magunkat, MINDANNYIUNKAT.

Ezért a mai meditációnk legyen bevezetésként, hogy képzeljük el magunkat teljesen EGÉSZSÉGESNEK. Tudom, hogy több lélektársunk fizikai teste valamilyen betegséggel van szoros barátságban, ezért ezt a barátságot meg kell szüntetni, el kell engedni. Képzeljük magunkat olyannak, mint biztos emlékeztek a betegség előtt voltatok. Az egészségesek pedig vizualizálják magukat még egészségesebbnek. Tovább »