Alakulás

...

Szóval a "a mozogj többet"-projektbe majdnem bele haltam, de nem adom fel :) A kutya mindenesetre piszkosul élvezte, én meg rájöttem, hogy ott is van izmom, ahol eddig nem is sejtettem :)
Egész komoly kis haditervet készítettem a szigeten. Ízekre szedtem a vágyaimat, és egész pici lépésekre az oda vezető utat, hogy véletlenül se tudjak elbotlani. Tovább »

Első nap

Szóval elég rosszul indult a nap..esik meg minden...a férjem is vigasztalja a gyereket amikor látványos hisztibe kezd ami ellenem szól. Tovább »

Mosolyogj Mozgolom

Megtörtént hát a várva várt esemény! :)
Csaknem 40 alapítótag szándékának egyhangú kinyilvánításával, tegnap, 2008. február 14-én, déli 12 órakor megalakult a Mosolyogj Mozgalom, Budapesten a XIII. kerületben, a Mosoly utcában! :)
Az alapítótagok aláírásukkal hitelesítve fogadták el, az újonnan alakult mozgalom alapszábályát, majd Öbike elnökségével meg is tartottuk első, alakuló közgyűlésünket, melyen a tagok egyhangúlag megválasztották a Mosolyogj Mozgalom tisztségviselőit is, Örökös Beáta (Örökös Boldogság) elnök, Szilágyi Imre (Secret Admin) alelnök, valamint Koródi Sándor (Álomkereső) alelnök, személyében. Tovább »

MoMoMo Alakulási Party!

mosolyogjMegalakul a Mosolyogj Magyarország Mozgalom: az Egyesület melyet a TITOK keltett életre.

Jelentkezz alapító tagnak! Tovább »