terápia

Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak?

Vajon a szó tényleg elszáll? Vagy olyan erős teremtőképességetek van, hogy képesek vagytok bármilyen jót - és persze rosszat - megteremteni önmagatok számára? Nap mint nap figyellek Titeket és azt látom, sok esetben dobálóztok a szavakkal. Másokra is, persze, de mindinkább magadra. Amivel kódolsz, programozol, jövőt festesz. Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak? Tovább »

A lélektérkép

Amikor kinyitom a blogot minden alkalommal kicsit megtorpanok arra gondolva, vajon hol vannak a határai a megosztásoknak? Mi az, amit még tudnotok kell és mi az amit már takargatnia kell egy beszélgetés alapú terápiákat vezető segitőnek?

Ha hibát követek el azzal, hogy tisztán kommunikálom a gondolataimat és érzéseimet, akkor hát legyen. Vállalom! Szeretném ha látnád, hogy csak azért mert Te ülsz a kanapén én pedig veled szemben egy tollal és papirral, attól még én is ember vagyok. Új felismerésekkel, friss gondolatokkal és számtalan olyan tapasztalattal, amit nem szeretnék elhallgatni. Tovább »

Aranyosi Ervin: Nem mondhatod el? (saját festménnyel)

Nem mondhatod el senkinek?
Magadban mégsem tarthatod.
Lelked mélyét a tüske bántja,
bezárva, s nem maradhat ott!

Kell valaki, ki meghallgatja,
s nem mondja tovább senkinek. Tovább »

Jól jöhet!

Üdvözletem Mindenkinek!

Egy kis segítség jól jöhet bárkinek!
Ez most egy rendkívüli alkalom, amit Szeptember 30-ig kihasználhatsz!

Ingyenes NMT terápia!
Amelynek egyetlen feltétele, hogy segíts magadon!

Gyógyítsd meg az életed! Most!
Használd ki ezt a lehetőséget! Skype-on, vagy e-mailben! Te választasz! Tovább »

Kell néha más segítség?

Sokáig törtem a fejem, hogy nekem miért nem sikerül bevonzanom dolgokat. Beszéltem nagyon sok emberrel, kaptam ilyen-olyan tanácsokat. De mégsem működött. Mindig elkezdődött valami folyamat, ami valami kis reménysugár volt csak, de ez gyorsan ki is aludt. Tovább »

Hogyan válhatunk szabaddá?

Neale Donald Walsch"A SZABADSÁG MEGTANULÁSA AZ ÉLET TALÁN LEGFONTOSABB FELADATA.
SZABADDÁ VÁLNI ÉLETHELYZETEKTÔL, A KÖRNYEZETTÔL, MÁS EMBEREKTÔL,
ÉS LEGFÔKÉPPEN ÖNMAGUNKTÓL..."
(Dr. Edward Bach)

Ez a fantasztikus ember dolgozta ki a Bach-virágterápiát, akitől idéztem. Még az 1930-as évek elején. Állítom nektek , hogy zseni volt, hiszen korának sebész orvosaként azzal foglalkozott, hogyan gyógyítsa az emberek lelkét, rájött, hogy nem elég a testi fájdalmakat orvosolni, kivágni, kivenni, összevarrni, stb..... mondhatom hülyének is nézték érte...az orvosok elhatárolódtak nézetei miatt tőle...de ő kitartott és kutatásai alapján a mai napig nagy sikerrel használják ezt a módszert a világ számos országában. Tovább »