Te

Te

Vihar, verses szerelmek,
szétgyűrt sóhajok az ágyon,
kéjben szenvedő mámor,
színekbe zuhant festővászon,
ziháló érzékek,
ajak,vállak,keblek,
szemek,amikben mindig szeretlek..:)

Csak TE

A reggeli tükörkép is attól lesz szent, hogy pontosan azt a valakit látod, akit Isten is lát.

Nincs smink.
Nincs élére vasalt ing.
Nincs hozzá illő cipő.
Nincs több rétegben felöltött imázs.
Nincsenek státusszimbólum-ékszerek.
Csak a fel nem turbózott valóság..

Csak TE.

Ha valaki hajnali fél hétkor is szeret,egyet biztosra vehetsz:az a valaki téged szeret.
Nem a stílusodat. Tovább »

Címkék:

Lépésről, lépésre...

Izgalmas időszaknak lett vége kedden, végre az elmúlt öt év meghozta gyümölcsét, még ha néhol ütődött is a gyümölcs megvan. Nem kertelek tovább kedden államvizsgáztam, nem summa cum laude, de ott van a közelében ezért a Magna cum laude pálnikás dalára a barátaimmal kicsit pálinkáztunk, csak úgy stílszerűen. Tovább »

Rajtad múlik minden

rajtad múlik1. Egy test adatik neked. Akár szereted, akár gyűlölöd, ez a tiéd, és az is marad az általad leélt teljes idő alatt.
2. Leckéket fogsz kapni. Diákja vagy az ÉLET nevű bentlakásos iskolának! És ebben az iskolában minden nap új lehetőséget kínál arra, hogy megtanulj valami újat. Lehet, hogy tetszeni fog az új anyag, de az is lehet, hogy érdektelen ostobaságnak találod majd.
3. Nem hibázhatsz, csak tanulhatsz. A fejlődés Tovább »

Pénz, pénz, pénz

pénzSziasztok! Éljen, megint témánál vagyunk. Önkorlátozó hiedelmek. Bunkó jószágok, de tartják magukat rendesen. Én minden nap kitalálok valami jó kis játékot, és higgyétek el, ha csak egy hétig, tehát még egyszer EGYETLEN HÉTIG sikerül a szegénység, nyomor, nincs, recesszió gondolatait elhessegetni, beáll a változás.

Saját példa: A szüleim mindig is kikaparták a gesztenyét. Apám 8 általános, anyám 8 végzettség, de azonos munkahely 35 évig - félelemből. Tovább »

Vedd at az iranyitast!!!!

Sziasztok!!
Szeretnek veletek megosztani egy tortenetet! Par napja akadtam ra es nekem ebben a par napban sokszor segitett!!!
Olvassatok szeretettel!!!
Remelem Nektek is legalabb olyan hasznos lesz, mint amilyen nekem!!!

Michael egy olyan típusú srác volt, aki tényleg meg tudott őrjíteni. Tovább »

Te és a világ

békakirályA legnagyobb titok a boldog élethez, hogy elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk. Ha megtaláljuk a Mi saját értékeinket, tiszteljük, urambocsá csodáljuk magunkat, boldog élet vár ránk. Mindennek oka van, annak is, hogy Te a világra jöttél, csak egyszer gondolj bele, milyen lenne az élet nélküled: a szüleid vajon boldogok lennének nélküled? Ki vinne nekik virágot, szeretetet? A gyerekkori barátod kivel játszott volna, kinek mondaná ma: emlékszel? Az iskolában ki ült volna a padodban, Tovább »

Ön-ismeret

Üdvözletem nektek:)

Gondoltam,indítok egy ilyen fórumot.
Nemis.Inkább beszélgetősdi - elmesélősdit.
Ön ismeret.Nekem inkább így,méghogyha nem is helyes:)

A wikipédia szerint: Tovább »

Lét-kérdés: szerinted?

létkérdésEszembe jutott valami. Azt hiszem éppen ma. Vagy nem :)
Szóval, hogy mi a helyzet Veletek? Úgy értem, az emberek élnek, teszik a mindennapi dolgaikat, itt mi gondolatokat osztunk meg egymással, eszmecserélünk, vannak akik találkoznak is, mindenki fejlődik napról napra. Ki ebben, ki abban, attól függ, hogy miben akarja magát akár tudattalanul is próbára tenni. Megmérettetni.

Mi van Velük? Azokakkal,akik... Tovább »

A Te saját Dzsinid

Számtalanszor eltűnődtem már azon, hogy miért keresi az ember mindig a külvilágban a megerősítést, az erőteljes hatalmat, mely majd teljesíti a kérését. Valamilyen mindennél hatalmasabb misztikus lényt, erőt, tudományt, filozófiát vagy törvényszerűséget. Valamilyen eszközt, melyet segítségül hívhat saját világa, megfigyeléséhez, megértéséhez és megteremtéséhez.
Itt van például a mi szeretett Dzsinink esete! Tovább »