meglepetés

Meglepetéééééés!!! :))

Kedves Barátaim,

nagyon rég nem voltam itt, és gondoltam, hogy legújabb bejegyzésemet egy meglepetéssel kezdem!
Gondoltam, hogy ötvözöm a kellemeset a hasznossal és csináltam egy The Secret háttérképet iPhone-ra! :)) Tovább »

Meglepetés....

A juventus rádióban a holnapi nap "Nap embere" közülünk való. Hallgassátok ti is a rádiót reggel, fél 7 és 7 között, hogy jobban megismerhessétek.

A kertem mindig tartogat meglepetéseket!

szőlőMostanában még előfordulnak szép őszi napok. Szívesen megyek ki ilyenkor a kertbe és megnézem a növényeimet. Egyre kevesebben vannak, hiszen egy részük leérett, másik részük elhervadt.
A kert közepén álló nagy cseresznyefa most is odavonzza a tekintetet. A koronája őszi színekben pompázik és minden nap kisebb lesz, hiszen a levelek folyamatosan potyognak. A lehullott levelek betakarják az alatta lévő gyepet. És már milyen régóta újra és újra betakarják! Nem is láttam eddig, hogy ilyen sok levél volt ezen a fán és még mindig van is.
Időnként összekaparom a leveleket, tele lesz vele a talicska, Tovább »

Meglepetés

meglepetésMa el kellett mennem vásárolni. Nem szeretem a tömeget, ezért elindultam korán. Mivel vásárolni sem szeretek, ezért gondolkodtam, hogy a két bevásárló központ közül melyikbe is menjek? Hol végzek hamarabb? Hol lesznek kevesen? Hol kapok meg mindent egy helyen? Eldöntöttem. Néhány személyes dologra (arckrém, peeling) is szükségem lett volna, de azt nem sikerült vennem. Sebaj, kibírom nélküle! Irány az élelmiszer, zöldség, tejtermékek, stb. KOCSI tele! Annyira tele a kocsi, hogy szinte az visz engem. Nem gond! Megszoktam.
Négyen vannak előttem a pénztárnál. Tovább »

Titok

Képzeljétek el, hogy most megnéztem az e-mail-jeimet. Ez még nem is annyira meglepő, de amit benne találtam igen, ugyanis én ezt nem tudtam. Lehet, hogy aki ezzel foglalkozik, az már találkozott vele. Tovább »