Csodalámpa

Szavazni hívlak benneteket

Kaptam egy e-mailt, gondoltam továbbítom Nektek, hogy minél többen szavazzunk, erre a nagyszerű alapítványra.

"Tóth Anna részére

Kérlek szavazzatok a csodalámpára, hogy halálos beteg gyerekek kívánságait teljesíthessék!
Köszönöm Anna
>
> *Ismét klikkelnünk* kellene, a www.ringier.hu
> oldalon, november 17-től december 11-ig *- Tovább »

Ok és okozat

kandallóVan egy új kincsem! Keith Ellis: Csodalámpa. Ma kezdtem olvasni és mindjárt a bevezetőn megakadt a szemem. Megosztom veletek, mert lehet, hogy más is meglátja azt amit én megláttam. Ez a könyv a célkitűzések fontosságáról szól és azoknak találták ki, akik utálnak célokat kitűzni. Nekem álmaim vannak, de hogy ezek valóra váljanak, szükség van célokra is.
Az egyik álmom, egy mediterrán stílusú ház Zákányban, csodaszép panorámájú telken. A megvalósításához szükségem van Tovább »

A Te saját Dzsinid

Számtalanszor eltűnődtem már azon, hogy miért keresi az ember mindig a külvilágban a megerősítést, az erőteljes hatalmat, mely majd teljesíti a kérését. Valamilyen mindennél hatalmasabb misztikus lényt, erőt, tudományt, filozófiát vagy törvényszerűséget. Valamilyen eszközt, melyet segítségül hívhat saját világa, megfigyeléséhez, megértéséhez és megteremtéséhez.
Itt van például a mi szeretett Dzsinink esete! Tovább »

A SAJÁT CSODALÁMPÁNK

Drága Apánk, Adminunk megálmodta a mi különbejáratú CSODALÁMPÁNKAT.

Eszembe jutott, hogy lehetne ennek is egy külön fóruma. Írjuk ide azokat a kívánságainkat, amit nagyon szeretnénk megvalósítani, hátha pont éppen közöttünk van Dzsini, aki segít ebben! Tovább »