Kérjetek! Csillagvirág kívánságteljesítő blogja

kívánságokDrága Teremtők! Ez most egy kivánság blog, méghozzá azt illetően, hogy milyen téma az, amiről szivesen hallanátok!
Tudjátok, minden alkalommal készülök témával, miért ne beszélhetnék olyanról, ami éppen Benneteket érdekel!!!
Nagy szeretettel várom a témajavaslatokat!
"Kivánságotok, parancs!"
...és a lehetőségeimhez képest teljesitem is őket és ezáltal egyre több és több hivót vonzok be!!!

Csillagvirágos várakozásom és figyelmem Felétek irányitva

HozzászólásokÉn csak annyit kérnék,

csenge333
hogy egy nap az angyalok megérintsék annak a szívét, aki most konok és nem látja a "fától az erdőt".Azt kívánom, hog ymég életében tapasztalja meg,jobb bízni az emberekben, mint nem./ne a "pergő életfilm "tanítsa meg erre, amikor már elhagyta ezt a domneziót...Az égiektől pedig azt kérem, hogy mutassák meg nekem, miért kellett itt lennem.../minden jel és minden álom és minden jó érzés ellenére, most azt kell mondanom:NEM TUDOM...párkapcsolati kérdéskörhöz

Én minden párkapcsolatban szereplő emberkének ajánlom, hogy ha kezdenek gyülemleni azok a viharfelők, akkor legyenek már olyan szívessek és az én kedvemért csináljanak egyszer, együtt, közösen egy "fejbőlkilépős" együttlétet:) Üljenek vagy álljanak csak egymás mellett, vagy táncoljanak, vagy mennyek ki együtt sétálni a környékre. Bármit is csinálnak ilyenkor a lényeg: NEM gondolkodni a problémán. Az agy elkezd csábítani, hogy: De gondolkodással lehet megoldani a porlémát! De most álljanak ellen a párocskák ennek a kísértésnek... ott van a feszültég, ott van a sok szó, meg nem oldott kérdés, s ahelyett, hogy egymásnak esnének a drága párok, inkább csak együtt vannak jelen az együttlét csendjében. Ebben az együttlétben megérezhetik, hogy milyenek a közös érzések. Tehát nem gondolatok, hanem érzések!:) S ha ott van az a forró csodálatos bizsergés, amit el akar nyomni az élet proglémája, nehézsége, a sok gondolat, és meg nem oldott akármi, akkor lehet tudni, hogy érdemes együttmaradni, mert akár egymás segítségei is lehetünk... persze ez múlik a mi és a másik ügyességén is... ha nagyon a fejünkben élünk, akkor persze könnyebb "pá"-t inteni a másiknak:) De ezt most Anna ne vegye magára, ha kérhetném! Általánosságban kapírgáltam itten.:)Most fogom a fejem, mert én

Most fogom a fejem, mert én is nyilas vagyok!:) Hát, Annát se hívhatom kávéházba:PKÖSZÖNÖM!

Kedves Csillagvirág!
Igen, segítettél!
Köszönöm!!!
Mikor leszek a tv-ben?
Üdv.
AnnaSzia Csillagvirág!

Én szívesen olvasnám, ha kicsit bővebben írnál róla. Tarot kártyával és cigánykártyával én is szoktam rakosgatni, de nem biztos, hogy jól értelmezem, mert csak könyvekből olvastam az értelmezésről, ill. van symbolum kártyám is ami ritkán jut eszembe, hogy elővegyem, az biztos, ha konkrét kérdésre húzok kártyát, akkor tuti belehúzok rendesen a kártyába, néha még a szám is tátva marad a meglepetéstől, de itt ugye csak 1 kártyát kelle húzni, nem mint a tarotnál, vagy a cigánykártyánál, ott a kártyasort kell értelmezni és ez elég nehéz, persze magamra vonatkozóan az intuíciom sokat segít, de ha a barátnőmmel vesszük elő a kártyát és neki rakunk, akkor azért ez már nem annyira egyszerű. Kicsit elkanyarodtam, de szó ami szó szívesen olvasnék bővebben a témáról.
További nagyon szép napot!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaSzerelmi Oraculum kártya:)

...amivel oldhatók azok a blokkok, amik gátolják, hogy belépjen a szerelem az életünkbe!
...aki szeretne ről többet tudni íííííííírjon!:)))

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Anna26!

A véleményemet kérted!, köszönöm szépen a bizalmat!

Egy valami állandó a változás, fejlődik mindenki és egy idő után már más a rezgésszintünk!
Mindig mindenkivel csak addig kell együtt lennünk, még a közösen vállalt feladatokat el nem végezzük!
Mindig az a nagy Ő aki éppen mellettünk van:)
Tudni kell elengedni is...
...megújulni és nyitottá válni az újra!

Így érzem...segített?

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves Anna26!

Köszönöm szépen a bizalmat! Most megyek a stúdióba, de még ma valamikor mindenképpen írok!

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!témajavaslat

Kedves Csillagvirág!
Régóta gondolkodom valamin és szeretném megtudni a véleményedet a témával kapcsolatban!
Van, aki azt mondja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és vannak, akik meg épp az ellenkezőjét, miszerint hasonló a hasonló társaságát keresi.
Nos, nekem már mindkettőhöz volt szerencsém -valamikor több, valamikor kevesebb, valamikor pedig a legkevésbé sem- de nem tudom eldönteni, hogy mi a jó.
Itt is, ott is voltak negatív, pozitív tapasztalatok egyaránt.
A mostani kapcsolatom nem igazán működik, már csak szenvedés.
Mindketten nyilasok vagyunk, és 3-4 évig minden oké volt, tudtuk még egymás gondolatát is, boldogok voltunk, de mára elhidegültünk egymástól.
Egyikünk sem találja meg a másikban azt az embert, akibe annak idején beleszeretett.
Jó ideig próbálkoztam megmenteni a kapcsolatunkat, de már beláttam: itt nincs mit tenni.
Fájt ezt beismernem, dehát ez van.
Kínlódtam már eleget, és úgy döntöttem, ebből elég!
Úgy érzem, mindenben gátol, visszatart!
Néha azt is érzem, hogy egyszerűen nem kapok tőle levegőt!
Na tessék...
Mi lett ebből... már megint
Pedig nem erről akartam írni.
Mindegy.
Szóval légyszi, írd meg, hogy mit gondolsz erről!
Köszi
AnnaKedves Csillagvirág!

Tegnap végignéztem a műsorod és megállapítottam, hogy szinte mindenki kérdez a párkapcsolatáról.
Több válaszodban hallottam, hogy nincs miért aggódnia a kérdezőnek, de nyíljanak meg egymás felé, beszélgessenek többet.
Szerintem még - főleg az én korosztályomban - mindig vannak olyan kapcsolatok, amiben nem beszélnek egymással eleget. Nem merik kimondani nyíltan az érzéseiket. Ha ezek az érzések rosszak, akkor elnyomják, nem beszélik meg a problémákat és egy másik alkalommal (persze sokkal nagyobb) erővel felszínre törnek az elfolytott dolgok és veszekedések alakulnak ki.
Ha pedig a jót nem mondják ki, akkor bizonytalanok egymásban. Mindkettő érzi, úgy gondolja, hogy a másiknak ezt tudnia, éreznie kell kimondatlanul is, de vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer ismételni. Ki kell mondani, hogy a másikat erősítsük abban a tudatában, hogy biztos lehet bennem. Mondok egy saját példát: A Párom szeret engem meglepni dolgokkal, csak úgy, amikor nem is számítok rá. Készültem scholl cipőt venni. Mivel nagyon borsos az ára, vártam az akciót. Eljött velem és vett 2 párat. Erre én megdicsértem viccesen, hogy "tudtam én, hogy jól választok..., nekem van a világon a legjobb pasim!" Erre azt mondta, hogy ez jól esett.
Én pedig meglepődtem, hogy Úr Isten (láthatjátok azért a stílusból, hogy nem vagyok vele egy szégyellős), hát ez eddig neki még nem volt nyilvánvaló?
Szóval, nem szaporítom tovább..."A párkapcsolatokban ki kell mondani a jót és a kevésbé jó dolgokat is, hogy meg tudják beszélni, mert nagyon fontos a felek kommunikációja"!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Csillagvirág

KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)