Teremtő képzeletünk

teremtő képzeletA teremtő képzelet lényege, hogy az ember fantáziája erejét használja fel annak megvalósításához, amit az élettől remél.

NEGATÍV FOLYAMATOK

A természetes képzelőerő az univerzum segítő energiája, tudatosan – ahogyan sokszor sajnos negatív eseményeknél tudattalanul, például a szorongás tárgyiasodása – akármikor előhívható. Az akaratlanul előidézett történések hátterében az élethez való negatív hozzáállás, a hiányérzet, a korlátozottság húzódik meg, amiket bizonyos fokig saját magunk teremtünk meg helytelen gondolkodásunkkal.

MOZI A FEJBEN

A fantáziálás során azt, amit el szeretnénk érni, jelenítsük meg lelki szemeink előtt! Részletesen dolgozzuk ki a képét, s összpontosítsunk pozitív átéléssel sokszor erre a képre! Idézzük fel újra és újra azt, amire vágyunk, képzeljük el, hogy már birtokosai vagyunk a csodának!VÉSSÜK ÉSZBE! Célunk testi, érzelmi, szellemi és spirituális síkon egyaránt létezhet, a megvalósulás szempontjából nincs jelentősége, hogy melyik szinthez tartozik. Elképzelhetünk magunknak egy új lakást, egy ideális munkahelyet vagy szép kapcsolatokat, jó emlékezőképességet, vonzó kisugárzást – bármit, ami derűssé és kiegyensúlyozottá teszi életünket.FONTOS! Ez a módszer nem alkalmazható sem mások „ellenőrzésére”, sem arra, hogy valaki akarata ellen cselekedjen! Mindenekelőtt belső akadályaink feloldására, a természetes harmónia és az önkiteljesedés elérésére való.

ELŐBB A GONDOLAT, AZUTÁN A FORMA

A gondolat gyorsan terjedő, könnyű energia. Először mindig gondolatban hozunk létre valamit. Elképzeljük, hogy ebédelni fogunk, majd elkészítjük az ételt. A művésznek is előbb inspirációra van szüksége. Az építőmester tervrajz alapján épít házat. Tehát a gondolat egy terv, amelynek segítségével a képből forma lesz, miután fizikális erővel hatjuk át. A fejben megformált ötlet energiája számára megfelelő formát keres az anyag világában, hogy bevonzza és létrehozza az alkotást. Aki arra gondol, hogy megbetegszik, az valóban beteggé válik, míg az egészségre szívből vágyóak egészségesek maradnak, illetve meggyógyulnak.

MIÉRT HAT?

A fizikai lényegű világmindenség energiából áll. Az anyagnak kisebb egységei energiát hordoznak, és összeillesztésükkor a „szilárdság” illúziója jön létre. A különböző anyagok rezgései nem azonos frekvenciájúak. Egy rezgés a hullámhosszával megegyező rezgést vonzza. A gondolat, akár a fény, mozgásban lévő energia, amely a fizikai megnyilvánulás lehetőségét keresi.

A KISUGÁRZÁS ÉS A BÁJ TÖRVÉNYE

Minden, amit az univerzumba kisugárzunk, visszatér hozzánk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindig azt vonzzuk be az életünkbe, amivel gondolatban a legtöbbet foglalkozunk. Aki félénk és bizonytalan, az a tulajdonságaihoz illő negatív tapasztalatokat, helyzeteket és embereket vonzza – mindazt, amit egyébként el akar kerülni. Ugyanakkor minél több pozitív energiát árasztunk, annál több boldogságot teremtünk az életünkben. Tehát elemezzük alapvető lelki beállítottságunkat, hogy céljaink eléréséhez változtatni tudjunk, és fejlődésünk értelmet nyerjen! A visszahúzódó gondolatokat tegyük félre, ne tekingessünk örökké a múltba, mert akkor a jövő elé akadályt gördítünk! Szabadítsuk fel magunkat, a boldogság és a szeretet érzése legyen természetes!

SZÉPET S JÓT!

Alkotó fantáziánk tudatosan, határozott céllal is alkalmazható a vágyott célok: szeretet, szerelem, kiteljesedés, kifizetődő munka, önmegvalósítás, egészség, szépség, jólét, belső nyugalom stb. elérése érdekében!

HozzászólásokElérhetetlen tiltott gyümi effekt... veronikácska

Aki figyelmes, az már szeret is, és aki így szeret, azt könnyű viszont szeretni.
Viszont néha szeretni nem könnyű... :D, ha néha nem szeretnek viszont.
Viszont ne tarts fenn viszonyt.

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:Szívesen...

Kedves Viki!

Millió ölelés!Anett

“Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.”
(Antoine de Saint-Exupéry)Kedves Veronikácska!

Nem lehet,hogy rosszul adtad le a rendelést? :)
Szeretnék egy társat aki figyelmes...
Szeretnék egy társat aki szeret...
Szertnék egy társat akit szerethetek....
És máris megvan a bűvös szám. :)
Lehet,hogy a negyedik férfiban megvan együtt az ami az első 3-ban külön-külön. :)
Bocsi a viccekért,de az az igazság,hogy én az Unitól,még sosem kértem társat,mert nekem van.Igen két gyönyörű gyerkőcöm és velük én nagyon is jól elvagyok.Szeretem Őket és Ők szeretnek Engem.
Számomra ez az igazi boldogság.

Millió ölelés!Anett

“Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.”
(Antoine de Saint-Exupéry)Kedves Anett!

Kezdő vagyok még a vonzás terén, sok mindennel próbálkoztam, most egy társat szertnék bevonzani, le is írtam hogy milyen legyen.
A héten viszont megjelent 3 pasi is úgy mondhatnám, hogy a semmiből, és egy az egybe "felajánlották" magukat, gondolom érted, hogy mire gondolok. Miért van ez valamit rosszul csinálok?
Aztán hétvégén megjelent egy olyan férfi, akit már régóta ismerek pedig nem szoktunk összefutni és tetszik is, összejöttünk, de mivel baránője van, ezért nem bíztattam, olyan nosztalgikus volt, de azóta rajta kattog az eszem, lehet hogy ő az azt akartam.