TheSecret Szilveszter 2008 - Aki jön, jusson eszébe az ajándék! :-)

thesecret szilveszter 2008-2009Öbike tavalyi hagyományteremtése nyomán, Nibiru felvetésére, az Álomkereső - Zorba páros (helyenként velem kibővített) helyszíni szemléinek hála "hosszas vajúdás" után megszületett a helyszín, ahol secretfalva lakói számára az idő kereke átfordul majd 2008-ról 2009-re.

Rövidebben: megvan a szilveszteri buli helyszíne!
Mégpedig az Akasha Sors Reform Központ, Budán, a Mechwart ligetnél (4-es, 6-os villamos megállójától 2 percre).
A pontos cím: Budapest II., Szász Károly u. 2. 1. emelet 12/a (kapucsengő: 36)

Nagyon szépen kérünk mindenkit, hogy készítsen valami szívből jövő, apró ajándékot, amit a helyszínen majd kisorsolunk. Ha mindenki készít valamit, akkor minden résztvevő valami szuper dologgal e kezében, és még szuperebb érzésekkel a szívében léphet át az Új Esztendőbe :-)))

Kérjük jelentkezzetek, ha szeretnétek jönni. A buli a szokásos házibuli jellegű lesz, táncolni, inni, beszélgetni, vicceket mesélni fogunk, meg persze játszani, aki szeretne (póker, activity?)... Ami az anyagi vonzatát illeti: az előrejelzések alapján várható létszám mellett fejenként 1000-1200 Ft között lesz a hely bérlete, alkoholt és ennivalót mindenki hozzon, magával (klasszikus batyusbál) a hely reggelig a miénk!

További információk ebben a topicban is:

Program:
18:00 érkezés, fogadás "energiaitalokkal" (mézes pálesz)
18:00-tól svédasztal hozott anyagból
20:00-kor Beszélgetés a secret-ről, a vonzás törvényéről, hozzunk magunkkal vidám történeteket a teremtéseinkről
21:30-tól buli ezerrel
0:00 Himnusz
0:30-kor Ajándékozzunk meg valakit saját készítésű meglepivel (sorsolás)
6:30-kor néhányan már fáradnak és elindulnak hazafelé... :-)

Eddig jelentkezett résztvevők listája (és még utolsó pillanatban is jöhettek!):

Öbi (rumos és mentes kókuszkockával és fasirozottal)
Pearly
Picur
Tike (szerintem megint lesz nagy meglepi :))))
Jani (vonzom a mézes páleszát :))))) nadon fincsi
Önmagam
Csöpi
Zorba (süt, főz és táncol :)
Tótágas (aki Zorba párja :)
AngelDemon
Evelion sós sütikével :)
Sámánbéci - már nem is meglepi :)))) de viszont meglepit hoz :)
Örökmozgó
Mato + kedvese
Melinda
Lollipop + barinője (?)
Nibiru + élete párja
Hamburger Ottó + élete párja
Humorgumó barátunk:-)
Sanya (+Ercsi)
Ercsi (+Sanya) kókusztekerccsel és majonézes kukival :)))))
Leila(Rita)
Ébredező + egy-két barát
Zsuzsika (?)
SecretPapi (jön-megy) :)
Joci (a fincsi pálinkás)
Dzsini a kívánságteljesítő füstösképű - hozza füstjeleket
Gida(Vali) franciasalátát és egy tepsi finom süteményt alkot
Angelgirl+FÉRFI:)+NŐ:)
Fóka (és a kareokis laptopja)
Ditti (Edit) a Rákóczi túrossal
Connie2
Tündérmano + Párja (műsorváltás volt náluk is :)))) hoznak mindent amijük van :))))) a tévét hagyjátok otthon :)))))
Judit és
Kriszti (Zorba unokahugicái, akik hozzák a fincsi majonézes salátát, a diós süteményt és a sajtos sós sütiket is :) :) :)
bulizós Alfajáró Lámpásunk :) most azért nem jön mert különben kirugná a ház oldalát :))))
Tiszavirág + barátok
Ery és Gabi (valami fincsivel :))))
Selyemcica & Taki nagy társasággal, köztük sokunk által ismert és szeretett pécsi Janival :))))

Hozzászólásokhihi :)

Beelőzni is tudok már, jaaa és picaszázni is :))) hihi ez volt a főpróba :))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Édes Tikém:-))

Bocsáss meg,Öbi megelőzött,nem tudtam megtenni amit kértél:-(
SzeretlekJó látni Titeket! Köszönöm!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryZuperek a képek!

Zuperek a képek!DE JÓÓÓ!!!!!/Mennem kell!/

csenge333Felraktam Tikéék képeit :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Néhány szilveszteri kép már a Picasa-n! :)Drága Barátaim!

Köszönet és hála mindenkinek , aki ott volt és annak is aki csak lélekben volt velünk.
Csodálatos éjszakát töltöttünk együtt.
Boldog vagyok , hogy sok új társat ismerhettem meg.Neveket nem szeretnék sorolni , nehogy kihagyjak valakit.

Szerető öleléssel : Tike & Jani

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Különös szilveszter :)))

Asszem utoljára maradtam, hogy ITT és MOST megköszönjem Mindenkinek, aki ott volt személyesen és aki lélekben, vagy csak gondolt ránk. Immár másfél éve a föld felett lebegek, olyan boldog vagyok nap mint nap. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek, belenézhetek a szemetekbe, megölelhetlek fizikálisan vagy virtuálisan Benneteket. Ezen a szilveszteren az én boldogságom azért volt hatalmas, az mellett hogy sokat foglalkoztam saját magammal ;))) mégis láttalak Benneteket hogy felhőtlenül jól érezitek magatokat. Nekem ennél nagyobb ajándék nem kell, hogy lássam a csillogó szemeket, a mosolygós és nevető arcokat.
Meg volt hirdetve, hogy beszélgetünk az elmúlt év teremtéseiről, aztán láttuk Álommal, hogy annyira jól érzitek magatokat, beindult a tánc, az éneklés, így ez a program elmaradt. Minden úgy volt jó, ahogy volt. Itt szeretném megkérni Álmot, hogy az első secretklub napon legyen ez a téma, hogy ki mit teremtett az elmúlt évben.
Az ajándékozáskor csodás ajikat kaptam. "Véletlenül" két barátomtól is kaptam, először Leila férjétől egy tündéri indiándob kulcstartót három illatos gyertyával. Az sem véletlen hogy két piros és egy arany szín volt közte, már rájöttem hogy miért és pont azt kaptam, pedig eredetileg nem is nekem szánta az Uni, mivel a kihúzott cetlin Bea felírat volt, aki én is vagyok, de igazából Öbikeként szerepeltem. Aztán a drága Napfénytől egy csodás havas-ágas fényképet kaptam. Ezt ITT és MOST újra nagyon köszönöm, mert amikor megláttam, akkor ledöbbentem, hogy egy hónapja hatalmas vágy van bennem valamire, amit nagyon szeretnék megélni. Na ez a kép volt a válasz arra, hogy az Uni dolgozik a megvalósításán :)))) Juhéééé, annyira élvezem :))))
Én személy szerint nagyon meg vagyok hatva és elégedve az ajándékokon, mert megint bizonyságot kaptam, hogy a megfelelő helyre megy minden. Kaptam JELeket rendesen :)))
Fantasztikusak vagytok Mindannyian, csodás volt minden, a sok finomság amit hoztatok és az a határtalan feltétel nélküli szeretet, amit áramoltattok.
Én éjfélkor nem kívántam semmit sem, mert amúgy is minden kívánságom, amit hittel és tiszta tudattal akarok, valósággá válik.
A Himnusz után már természetes számunkra, hogy Álom Mosolyvideóját megidézzük magunkban és a videót kísérő zene, Oláh Ibolya énekelte Magyarország dalra Ercsikével és Álommal összekapaszkodtunk. Tudom hogy mindhármonkban ugyanaz az érzés és VÁGY volt: Mosolyogj Drága Magyarország...
Drága Secretfalva lakói ITT és MOST én újra azt kívánom Nektek, hogy a 2009-es év valóban mosolygós legyen MINDENKINEK. Amen!

Szeretettel: Öbike :)Télleg szuper buli volt!!! És ezen felbuzdulva...

... a nyáron megrendezem az első Lolli's secret summer partyt!!!
Egy különleges, csodálatos, fantasztikus helyen nektek!!!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopTündérmano:))))

Annyira Édes kis emberke vagy, kis tündér....egy kis nagyon szeretnivaló manócska:))))) Mi először taliztunk...igaz? De azt tudom és érzem, hogy hiába nem beszélgettünk oly sokat, de bármikor elmentem melletted és rád néztem, sugárzó mosolyod csak úgy árasztotta felém a szeretetet!!!! Hogy te jól érezted magad a körünkben? Ezt nem csodálom...de mondok egy Titkot! Ezt teljes mértékben saját személyiségednek, lényednek, s mindennek ami Te vagy, nos ennek köszönheted:)))))

Szerdán, ha jössz, folytatjuk a nagyöleléseket:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)lehetőség Admin bácsinak

Azt a lehetőséget kipróbáltad, hogy a hibaüzenet azon részét, ami ugye nem az ip címed, azt bemásold a gógülbe? Sok hibaüzenetnek a megfejtése rajta van a neten. Igaz ezek általában windows-os hibaüzenetek, de hátha erről is van valami.KÖSZÖNET MINDENÉRT

Rituális, őszinte meghajlás előttetek. Ezt rajzolnám most ide gyönyörűen, ha mesterien rajzolnék. Nem mindennapi dolog egy olyan társaságban otthon érezni magad, ahol jóformán senkit nem ismersz, ahol az emberek csak 10-12%-át egyszer, legjobb esetben néhányszor láttad. Addig még el sem jutottál , hogy beszélgess is velük. Velem ez történt s Secretes Szilveszteri Bulin. Alig lett vége, és máris hiányzott a miliő. Hiányérzetem volt a sok-sok kimaradt ismerkedés, beszélgetés, egymásra figyelés, együtt-nevetés, kedves pillantás, ölelés és érintés (és még sorolhatnám mi minden) miatt, amit még átélhettem volna. Mégis így volt jó. Így volt a legtöbb. Így volt elég, ahogy mindenki hozta Önmagát úgy, ahogy éppen sikerült, vagy amennyire éppen sikerült megnyílnia, elfogadnia-befogadnia. Ezt a varázslatosan jó együttlétet alkottuk közösen, és mindenki fontos része volt az egésznek. Nagyszerű élmény nemde? És még lesz ilyen. Sőt! még olyanabb. Szóval hiányoztok na ... ez az igazság.
Most akkor függő lettem??!! Az biztos, hogy nagyon Ölellek Benneteket! - egyelőre úgy, ahogy ölelni tudok.
De lesz ez még jobb is! :-)))
TündeElfogadás - Angelgirl

Drága Angelgirl!

Gondoltam segítségedre sietek, mert úgy tűnik nagyon meghatóan foglalkoztat a Sárga Secretbögre ajándék sorsa. Nem véletlenül, hisz biztos érzed milyen nagy szeretettel választottuk ki a párommal, Zolival. Például a színét, amely a legvidámabb szín: a Nap színe. Örülünk, hogy egy igazán életvidám lányhoz került, aki maga is SZÉP - akár a NAP -. Azt szerettük volna, hogy aki megkapja, az saját teremtő elképzelése szerint, szabadon dönthesse el, mit szeretne a Titokbögrébe helyezett kívánságkártyákra írni. A kívánságok beteljesülésének felelősei szintén a bögrében vannak : 12 db. Kívánságkártya a Marcipán-Szerencsemalac, a másik 12 db Kívánságkártya pedig a Marcipán-Kéményseprő védnöksége alá tartozik. Újévi jókívánságunk tehát: 24 db általad választott Kedvenc Kívánság, megkettőzött Szerencseőrséggel. .... A Sárga Secretbögre ott van, ahol lennie kell - és ezt nem konkrétan értem. Ott van a sok-sok olyan dolgaink között, amit valamiért - még ha nem is tudatosan -, de még nem tudtunk egészen elfogadni. És senki sem hibás ezért, mi magunk sem. Lehet, hogy emlékeztetni akar valamire, éppen súg valamit, és reméli, hogy meghallják. Bárhol van a Titokbögréd, lelke van, mert beletettük. És szeret TÉGED. Ezt fogad el. Ja, és sorold a kívánságaidat. Nagyon várja. Várja, hogy értelmet adj a létezésének. Még akkor is ha nem lehet veled.
Szeretettel ölel:
Tünde és ZoliImi csak tippelek...ha van

Imi csak tippelek...ha van spamölőprogid lehet az gabalyodott össze az email programmal...de csak egy tipp...uninstall-reinstall

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."lehet hogy nem ez a

lehet hogy nem ez a megfelelő hely, de ezúton köszönöm mindenkinek a kedves karácsonyi üdvözleteket, képeslapokat, köszöntéseket, a secret-es emailem sajnos karácsony előtt óta visszadobál mindent emailt, úgyhogy semelyikre se tudtam válaszolni... emailt kapni tudok, de küldeni nem. ha valaki meg tudja fejteni az alábbi hibaüzenetet, akkor az kívánhat valamit cserébe tőlem :-)

550 X-Warning: xx.xx.xx.xx is listed at dnsbl.sorbs.net

az xx-ek helyén az IP címem van... megnéztem ezt az oldalt, és próbáltam kérni a tiltás feloldását, és azt írta hogy sikerült, de hetek óta mégse megy az emailem... rejtély! :-)

remélem idén meggyógyul!Drágáim! :)

Én csak annyit írok, hogy köszönöm Nektek, hogy Veletek lehettem! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlJajj..

És Matonak,hogy nálunk pihente ki a fáradalmait,és adhattunk valamit neki az Új Év kezdetén:-))
( lencsefőzelék:-))Hűű...

aki nem volt ott,az is ott volt...
Tudjátok...
Édes Bálintom:-))) Szeretlek Te nagyon Te:-))))
És Drága Evelyn - köszönöm,hogy adhattam.A szemeid...opálosan a könnytől...köszönöm....
Már írtam egy-két blogba a buliról,ezért már nem szeretnék külön mindenkinek,bár szívem szerint....csak amilyen szétszórt vagyok,valakit kihagynék,és megint bánhatnám:-))))))))))))))))
Köszönöm Melindának...
És mindenkinek,aki ott volt,név nélkül,mert még most is rajtam van a zsongás,és az öröm!!!
ÉÉÉs ezt köszönöm:-)))
Köszönöm a magyar nóta- és népdaléneklést,és hogy megtáncoltattatok a kör közepén,köszönöm a sok ölelést,jó szót,és ajándékot,amit még az ajándékozás előtt,és után is kaptam:-))
A fantasztikus hangulatot,a bulit,hogy izomlázam lett,pedig nem táncoltam sokat,de azt beleéléssel:-))
A mosolyokat,a lassúkat,Papinak a csodás táncot,amit utoljára tavaly szilveszterkor élvezhettem,de most hamarabb lesz a következő:-))
Az éneklést,a TITKOT,amit megtudhattam,és élvezhettem gyümölcsét,és remélem nagyon sokáig láthatom,érezhetem,és örülhetek Azokkal,akik ezt rám bízták,és MINDENT...
köszönök...ErcsikeHipp-hippp....)))))))))))))))

Hurrá...hurráá...hurrááááááááááá:))))))))))))))

Ahogy Fóka kérte, kedves Mato neked!!! Szuper volt a technika!!!! De TE vagy az aki nagyon szuper!!!!!!!!!!! Ilyen állapotban, ilyen lábbal...le a kalappal előtted!!!! Sokszor elképzeltem, hogy azt az utat gyalog...hát tudod, még egészséges lábbal sem biztos, hogy megtenném valaha ezt az utat!!! Itt a hideg tél, a hosszú út és a törött láb...amit én megtehetek, hogy távolból küldök rá gyógyító energiát..ha elfogadod:)

És hurrrá...hurrááá..hurrááááá annak a kezdeményezésnek, hogy legközelebb már végre Tikéékhez megyünk!!!!!!!!!!!!!!!! Én már várom egy jó ideje a lehetőséget:)))))))))))))))

Imi Admin!!! Szuper érzés volt, ahogy fel-fel bukkantál!!!! Szinte nem hittem a szememnek...:)))))))))

Meg kell hagyni...jó csapat vagyunk:)))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)gyerekek, ez fantasztikus

gyerekek, ez fantasztikus buliiiii volt!!!

annyira, hogy még én is meglepődtem rajta, és háromszor is visszamentem :DDDDD
nem tudom már ki írta fel a listára hogy az Admin jön megy, de tényleg ez lett belőle :DDD nem tudtam elszakadni tőletek ;-)

köszönöm mindenkinek, aki ott volt, a fantzasztikus hangulatot, a sok nevetést, mosolyt, ölelést és kedves szót. és különösen Tikééknek köszönöm, hogy hajnalban még hazavittek minket! :-) olyan jó érzés volt, hogy végül minket választottatok! és amiről beszéltünk: a következő vidéki buli Nagykanizsán lesz!!! :-) csapatostul megyünk hozzátok!!! :-)))))

mindenkinek aki ott volt: KÖSZÖNÖM nektek hogy vagytok!
remélem még nagyon sok szilvesztert töltünk együtt!!!!

MINDENKINEK ezúton is vágyteljesülős újévet kívánok!!!!!!!!!!!!!!

ImiKedves Gyerekek:)

Én is köszönettel tartozom mindenkinek aki részt vett a bulin:))
Jól éreztem magam, szerintem látszott:DDD.

Melinda Földim!:) Egy élmény volt:DDD Remélem találkozunk még.....
(Bocsi, muszáj volt kiemelnem Őt, mégiscsak borsodi betyár:DDD)válasz

Leila

Köszönöm a szép szavakat Zorba. S Nekem is öröm , hogy tetszett szerény ajándékom. De mikor a
Te neved húztam, akkor már megnyugodtam, hogy jó ajándékot választottam. Érdekes módon
ezek a dolgok akadtak először a kezembe, amikor az ajándékon gondolkoztam. Én úgy gondolom
hogy ilyen szinten is működik a vonzás törvénye. S ez azért jó ,mert már nemcsak elméletben tudom, hogy mi vonzás törvénye hanem egyre többször tapasztalom mostanában , hogy a gyakorlatban is kezd működni. A múltkor még irigykedve néztem a tavalyi képeket, hogy milyen jó bulitok volt.
Most olyan jó érzés volt hogy ennek a bulinak, már én is, a férjem is részese lehetünk.
S mióta a secret klubba járok sokat tanultam Tőletek, neveket most én sem sorolnék,hiszen Mi egymásra vagyunk nem kevés pozitív hatással. Köszönöm ezt Nektek!

Szeretettel: Rita / Leila/Matonak külön...

Drága Matonak külön köszönöm a technikát, amit biztosított. Szóval, aki ott volt és velünk mulatott, az modjon egy háromszoros hurrát a mi Matonknak!Kedves Mindenki!

Nem sorolnék fel inkább neveket, mindenkinek köszönöm ezt a fantasztikus bulit! Erre bizony rá lehet szokni!:) Én is azt mondom, hogy ha a Szilveszter meg az új év első napja ennyire szuper és ez mintegy kivetíti, hogy milyen lesz az egész év, akkor valami szenzációs év ez a 2009! Bizony, szenzációsan jó év ez, nincs más választása, mert mi azt választottuk!
-Fóka-happy new year

happy new year 2009

köszönöm nektek az élményt

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Mindenki!

Számomra ez a szilveszter nem csak nagyon-nagyon, de a leg leg leg!!!! De tényleg!!!!!!!!

Csak abban bízom, hogy sokaknak volt ennyire jó óévbúcsúztatója, mint nekem. Mert ebben az éjszakában benne volt MNDEN! Ha a 2009-es év is ilyen lesz, ahogy a babona tartja, akkor húúúúú! Mást nem is kérek az új évre! :)))

BUÉK még eccer mindenkinek! És köszönöm, hogy beragyogtátok a szilveszteremet!
Nem emelek ki neveket, mert túl hosszú a sor, meg tudom, hogy úgyis érzitek!

Szeretettel ölellek titeket!

C....

Köszönöm, Zorba!!!B.Ú.É.K.Mindekinek!

B.Ú.É.K, Mindenkinek!Huuhhh… :) nem is tudom,

Huuhhh… :) nem is tudom, hol kezdjem :D… még mindig vigyorgok a bennem lévő jókedvtől, szeretettől, mit Tőletek kaptam!!!

A sort Ercsikével kezdem, mert Ő egy olyan napsugár, mely beragyog mindent és mindenkit. Érkezésemkor olyan ölelésben volt részem, hogy a szívemet még mindig átjárja az a melegség, mit akkor Tőled kaptam!!! Köszönöm!!! Egy gyönyörűen sugárzó EMBER vagy! Köszönöm, hogy megismerhettelek! (( )) S2

Álomkereső! Nehéz szavakba foglalni azt, ami árad belőled! Csak annyit tudok, hogy fantasztikus! Köszönöm a hajnali beszélgetést! (( )) S2

Zorba! Sokat lehet Tőled tanulni! Nagyon érdekes volt Veled a beszélgetés, bár ½ 5 felé egy kicsit már nehezen forogtak az agykerekeim. :) de mindenfélekép gondolat indítóak voltak, amiket mondtál!
Remélem, egyszer részletesebben is tudunk majd beszélgetni! (( )) S2
Terveim közt szerepel, hogy idén már közelebb költözöm Pesthez és akkor biztosan többet fogok tudni találkozni Veletek :)

Pincur! Drága „Földim” :D Jó volt Veled! :D Nagyon! :D
Kimondottan örültem Neked! :))) (( )) S2

Önmagam! Nagyon jó volt Veled táncolni! ;) (( )) S2

Tike! Az a kedves szeretet mi belőled árad... :) (( )) S2

Jani! Fantasztikusan táncolsz! :D (( )) S2

Lolli! Te egy igazi egyéniség vagy :D Csípős humorod lehengerlő :) (( )) S2

Humorgumó! Az embernek melletted csak jókedve lehet :D (( )) S2

Admin! Még egyszer köszönöm Neked ezt az oldalt! Igen is jár Neked az elismerés! Nélküled mi nem találhattunk volna egymásra! Merd elfogadni a dicséretet! Megérdemled!!! És az ami belőled árad... hmm... jó látni és érezni! (( )) S2
Nagyon örültem a hűtőmágnesnek! Akárhányszor rá nézek, mindig Ti juttok az eszembe és fülig ér a szám :D

A közös karaoke, hát az csúcsszupervolt!!! :DDD

Köszönöm mindenkinek, aki ott volt...!!!

- - - - - - - - - -
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény! :)