Tippelj és nyerj!

kép shaktiSziasztok! :) Kitaláltam egy jó kis játékot. Ha van kedvetek, játszatok velem! Íme:

Játékos kedvű Olvasók, figyelem! :)

Mint tudjátok, könyvem, a Szex és titok - Keribredso tudja... 95%-ban igaz történeteket tartalmaz. Csupán három olyan sztori van benne, amelyik nem valós. Aki eltalálja mind a hármat, azok között ezt a festményt sorsoljuk ki. Saját darab, én készítettem. Ennek az eredetije Londonban található, a Movieumban.

Vászon, 70X50 cm, airbrush technikával készült. A címe: A zene szelleme
Sorsolás: 2010. július 16-án pénteken!

Tippjeiteket a mail@keribredso.hu e-mail címre küldhetitek el, 2010. július 15. 24.00 óráig!

Jó tippelést!

Shakti

HozzászólásokMinden rendben

Sziasztok!

A honlapom szervere helyreállt, úgyhogy ha van kedvetek írni a könyves kvízre, még megtehetitek a most már tényleg működő:

mail@keribredso.hu -ra.

Mint már említettem, írtam egy párkapcsolati eBook -ot. Ingyenes. Ha szívesen elolvasnád:

ebook@keribredso.hu

Képzeljétek, a könyvem a Bookline Humoros kategóriájában már a harmadik helyen van. A teljes Szépirodalmi kategóriában 500 könyvből pillanatnyilag az 53. Ez ahhoz képest nem rossz, hogy egy hónapja van a könyvpiacon! :)
Emlékszem, IGE egyszer azt mondta, hogy max. 600 pédányt fognak eladni belőle. Ezidáig kelt el belőle ennyi. :) Röpke egy hónap alatt! Nagyon boldog vagyok, hogy sok visszajelzést kapok. Jókat, meg nagyon jókat, és észrevételeket, meg őszinte véleményeket. Köszönöm mindenkinek, aki itt is olvas engem. Nélkületek ez nem jöhetett volna létre! Hálás vagyok érte!

Puszi Mindenkinek! ShaktiHibás szerver

Kedves Barátaim!

Akik a játékban elküldték tippjeiket a fenti e-mail címre, kérem szépen, ismételjék meg, mert a szerver nem működik, így nem kapom meg az e-maileket. A helyes e-mail cím (amíg a rendszer ismét helyreáll): keribredso@freemail.hu

Köszönöm szépen és további jó játékot kívánok!gratulálok

Nagyon örülök, hogy megint itt vagy, kedves Shakti, már nagyon vártalak. Minden nap nézem a honlapodat, hogy halljak rólad.Ryka

Köszönöm szépen!

Már meg is született az első tipp! Nagyon élvezem a játékot én is. Kíváncsi vagyok, mi az, ami egyáltalán nem hihető a történetben. Érdekes, hogy olyan dolgok vannak benne (a három közül az egyik), amit szerintem nem lehet megtenni, egyszerűen ilyen nem történik az emberrel (mondom mindezt én)! :) Mégis, ezt még senki sem tippelte, pedig szerintem teljességgel hihetetlen. :)
Anikó tippelt először, az ő egyik tippjét szívesen közzéteszem - bár ezzel a többieknek segítek, mégis vicces. Szerintem. :)

Mégegyszer köszönöm az észrevételt! :)Jó a játék ötlet Shakti :)

... csak 1 dolog: javítsd ki majd kerinél az oldalon és talán itt is a beküldési határidőt, gondolom július 15. lenne!

GRATULÁLOK az álmaidhoz és ahhoz, hogy nem igazán tér el a valóságtól!!