A tiszta szeretet négy eleme

szeretetKedveseim, a Szellem tiszta szeretete csendes. A szeretet nem fog a hegytetőről kiabálni: "Nézz csak ide, itt vagyok!"

Isten szeretete és a Felsőbb Én szeretete csendes, együtt érző, erős és mélységes. Vajon tudod érezni? Ebben a pillanatban, éppen ezt csorgatjuk rátok. Ez az otthon tiszta esszenciája. Ez az, amit néhányan éreztek, amikor úgy hiszitek, hogy "szerelmesek" vagytok Istenbe. Ez az otthonra való emlékezés és ez a tiéd! És kedveseim, ennek a megtestesülése ott van, abban a székben, az arany szobában! Vajon értitek?

A szeretetnek nincs szüksége szertartásra. Saját maga miatt létezik és csak a Szeretet szellemét táplálja. Nincs körülötte hittérítés. Nem szándékozik senkit hatalmába keríteni, csak téged. Ez az igazi szeretet. Nem fog feltételeket szabni: "ha te ezt megteszed nekem, akkor én is megteszek valamit neked." Nem. Csak azért létezik, hogy "legyen". Meg van elégedve azzal, hogy csak létezik. Figyelj erre – Isten szeretete körül nincs szertartás.

A harmadik, hogy a szeretet soha nem felfuvalkodott. Soha nem veri a mellét. Soha nem gőgös. Tudjátok nincs erre szüksége, mert a teremtő forrásból származik. Mindenki észreveszi és egy szót sem kell szólnod. Soha nem kell még a kezed sem felemelni és odaszólni: "Idenézzetek." Mint a fény a sötétségben, oda fogod vonzani azokat, akik majd megkérdezik: "Mi történik veled?" Amikor Wo meglátta a hatalmas arany angyalt, az aranyszékben, nem kérte tőle, hogy azonosítsa magát. Érezte az entitás szent mivoltát! Az emberi elrendelésetek egy olyan jelvény, amit mindenki láthat. Ahogy a Föld régi energiája tisztul, sokan érzékelni fogjátok!

Végezetül, a szeretet rendelkezik a bölcsességgel, hogy használja a másik hármat. A bölcsesség csöndes, szertartás vagy fontosság nélkül. Tudja, mit kell mondani és azt is, mit nem kell. Bölcsen cselekszik.

A tiszta szeretet soha nem teremt félelmet az életedben, az ego igen. Ez a fő különbség kedveseim. A félelemnek nincs helye Isten üzeneteiben. A félelem egy olyan mechanizmus, amelyet a karma használ és az emberi leckék. Arra kérlek benneteket, emlékezzetek a következőre: Minden dolgok történelmében, amelyet azóta írtak amióta csak jegyzik az emberiséget, amikor az Úr angyalai megjelentek bármilyen írásban, bármilyen hitrendszerben, két szó volt amivel beköszöntek. Mielőtt még bármit mondtak volna bárkinek, vajon tudod mik voltak ezek a szavak? "Ne félj!" bizonysága annak, hogy Istentől soha nem fogsz félelmetes üzenetet kapni. Ne félj! Miattatok lett leírva, hogy utánanézzetek.

Ülj bele abba az aranyszékbe egy kicsit, mert van számodra egy történetünk. Ez Tamás története. Ó, kedveseim, azért kapjátok ezeket a példabeszédeket, mert a történeteket sokkal könnyebben megjegyzitek, mint a puszta szavakat. Ez a történet csöpög az igazságtól. Jelentőségteljes. Vajon létezett egy Tamás? Nem. És mégis ott van egy Tamás mindegyiktekben, most, itt, ezeken a székeken és benned is aki olvasod ezt az üzenetet.

Forrás:

Hozzászólások1.

Asszalamu aleykum!

1. "...Isten szeretete és a Felsőbb Én szeretete ..."

Ki az a Felsobb En?
Ki/mi az a kryon?
Milyen teremtmeny/entitas ez a kryon?hamiskartyas bla-bla-bla

Asszalamu aleykum!

Felforrt a verem ettol a szemfenyvesztestol!!!

Kesobb reszletezem.