Fantasztikus vonzások

tiszta vágyEgyre több és több hihetetlen dolog történik az életemben. Hiába tudom már két éve hogy a vonzással bármit, tényleg BÁRMIT el lehet érni, amire csak vágyunk, még mindig újra és újra ledöbbenek azon, hogy az univerzum mennyire könnyedén és mennyire gyorsan szállít dolgokat, amiben tudunk hinni!

Nekem a mai napon olyan kövek potyogtak az égből, hogy a meteorzápor ehhez képest csak egy homokvihar az ovi játszóterén... Ha nem vagyok ott, akkor el sem hinném. Még ha magamnak mesélem, akkor sem. :-)

Megint kívántam valamit, sokszor újra és újra nekifutva, mert nem azt kértem, ami igazán fontos volt. De nem adtam fel. Újra megfogalmaztam, és a kudarcokat csakis arra használtam fel, hogy tökéletesítsem a kérésemet. Tudtam hogy olyat kérek, ami nem egy kétperces vágy, hanem hosszabb távra szól. Egy autót könnyű bevonzani, mert egyszerűen végignézed a választékot, és amelyik tetszik, azt kipróbálod, elviszed egy próbaútra, és kész. Máris átélted az élményt, és közben vonzol.

De ez más. Érzéseket vonzani már nehezebb. És több benne a "társtremtés" rész, vagyis még pontosabban kell tudnod hogy mit is szeretnél. Jobban kell figyelni, elengedni a félelmeket, és hinni abban hogy amikor valami ott van akkor és épp úgy, annak oka van. Vagy ha nincs, az sem baj, nem az ok a lényeg, hanem hogy ragadd meg az alkalmat. Tudni fogod, mikor kell!

Én kértem.

Kaptam.

Egy új lehetőséget, de még milyet! Nem érdekel, hogy mi lesz belőle, mit hoz a jövő. Az érdekel, hogy a mai napom mennyire csodálatos volt. Hogy olyan élményeket éltem át, melyet biztosan vissza fogok pörgetni majd az utolsó felvonásban is, amikor az életem moziját nézem végig... de már ma is visszapörgettem sokszor. Megállt az idő. És akkor és ott, átéltem a JELEN-t. Sajnos még mindig csak pillanatokra, de még most is remegek ha arra gondolok milyen érzés...

Szoktam álmodozni, de az univerzum minden álmomon túl tud tenni néha. Még jobbat is tud. Ezért is fontos, amiről korábban már írtam, hogy ne csak kérj valamit, hanem mindig tedd hozzá hogy EZ KELL, VAGY VALAMI MÉG JOBB!

Vagy írd azt, hogy "Ő kell, vagy valaki még jobb" :-)

Egyre pontosabban fogalmazva, egyre nagyobb hittel.
Nekem most jött, olyan hirtelen és váratlanul, hogy még engem is meglepett.

Két nagy "hatás" ért az elmúlt héten, ami segített óriásit lépnem előre. Az elsőért külön köszönet Fóka mesternek a nagyszerű előadásáért, amit a Titkos Négyes tréning utolsó napján kaptunk, az utolsó fél órában ki is mentem a teremből hogy fel tudjam dolgozni az impulzusokat. Ott kaptam egy erős jelzést, ami egy mélyen bennem lévő tévedést segített felismerni. És azzal hogy felismertem, már el is kezdtem megszabadulni tőle. Bye-bye! Köszönöm de nincs többé önsajnálat! Elég volt.

Alig egy hétre rá (csak öt nap kellett!) jött egy VÁLASZ.

Ma pedig az Univerzum rátett még egy lapáttal! :-)

Nyitottság. Nagyon fontos hozzá. Különben nem veszel észre semmit. De semmi belemagyarázás: ha FIGYELSZ, akkor az érzéseidre figyelj, és ne a gondolataidra!

Aznap reggel ott parkoltam méterre pontosan, ahol a legjobb hely volt azon a környéken. Épp akkor és ott állt ki előttem valaki, amikor odaértem. Az a hely aranyat ér, Budapesten, a nyugatitól 5 perc sétára, P+R parkoló egész nap ingyen, nem kell autómatába dobálni. Igen, van ilyen is, nem sok, de aznap én állhattam az egyik legjobb ilyen helyre. És az univerzum egész nap szórta a válaszokat. Végigsétáltam az utcán egy szalámis szendvicset majszolva (ó de isteni volt!) és belemosolyogtam minden szembejövő arcába :-) Csodás napnak indult, és aztán még sokkal szebb lett...

Egy konferencián voltam, ami a vonzásról szólt. 400 fős tömeg, teltház, nagy nevek. Későn értem oda ezért csak a terem hátsó részében maradt hely, ami nem tetszett, de az első két előadás pont jó volt onnan is. A szünetben azonban eldöntöttem, hogy én az első sorban akarok ülni. Kértem egy helyet ott a 400 fős tömegben, miközben minden szék foglalt volt. De én bíztam, sőt, nem is foglalkoztam ezzel, hanem csak eldöntöttem hogy ott fogok ülni és kész! Aztán mint aki tudja hogy úgyis így lesz, fogtam magam és kimentem a teremből kicsit levegőzni. Épp kisütött a nap is odakint - pedig előtte és később is esett - ezért kicsit napoztattam az arcom, élveztem az életet. Közben felhívtam egy kedves ismerőst hogy elújságoljam mennyire jó a konferencia, milyen sokat tanulok ott, és mennyi jó ötlet jött már az első pár órában, és a legjobbak még csak most jönnek!
Akkorra már el is felejtettem hogy kértem egy helyet elöl... de az univerzum tudta a dolgát: mire visszaértem, betettek egy egész sor új széket az első sor elé!!! Naná hogy ott ültem, onnantól a legjobb helyen, első sorban! Hihetetlen jó érzés volt meglátni, amint pakolják be a székeket. Íme, kérj és megadatik!

De ez még semmi, a java csak ezután következett. Aznap minden így ment ugyanis. Amire gondoltam, az percekkel később be is következett. A mellettem ülő srácnak szóltam hogy elöl jó helyek vannak, jöjjön ő is, de nem akart. Mindegy, gondoltam, 2 perc múlva úgyis meggondolod magad... persze hogy két perc múlva ott ült :-)

És az a kérés, amiről az elején beszéltem. Az egyre tökéletesebb kérés. És az univerzum erre is válaszolt aznap. Még most sem hiszem el. Az még csak a kezdet volt, bár semmit sem sejtettem. De mint kiderült, ez sem egy ma kezdődött teremtés, előzmények, események, mozaik. De most állt össze nagyon sok minden. A mai napon... Amiről eddig azt hittem hogy nem volt semmi értelme, az hirtelen egész más megvilágításba került. Az elmúlt évek tévedései, vargabetűi, hatásai, gondolatai, szinte minden új megvilágításba került ma. Mintha felkapcsolták volna a villanyt! Összeállt egy mozaik. És potyognak a darabok, esnek a helyükre. Még mindig potyognak, de kezd teljesen összeállni a kép...

Hát ezek szerint így működik ez. Amikor meglátod a káoszban is a rendet. A rosszban a jót. A sötétben a világosat. Mert előbb utóbb minden oda kerül, ahol lennie kell. És ehhez mozgatni kell a szereplőket, pörgetni az eseményeket, történnie kell dolgoknak. Ezért sose foglalkozz útközben azzal, ami rossznak tűnik. A végén kiderül hogy miért volt mégis JÓ.

Külön köszönet Öbinek a kitartó támogatásért, és persze ne feledkezzünk el a legfontosabbról sem, köszönöm magamnak, hogy néha ki tudok bújni a rossz szokásaimból :-) Ha nyitott szívvel élsz, nem tudsz hibázni. Ez biztos!

Admin

HozzászólásokMiért van az,hogy ráérzek

Miért van az,hogy ráérzek az izére,és valami kimossa belőlem,majd csak a rosszra emlékezem utána?Most ebben a pillanatban történik(t) velem.Aki segit a jogositványtalanságomban,adtam neki egy telefont memóriakártya nélkül,szüksége volt rá.Nem működött rendesen,nem volt benne memóriakártya,pénzt nem nagyon akartam rá költeni,meg nem is lehet hozzá kapni.-ÉN ITT KÖZBEN KESERGEM NEKTEK MILYEN JÓL MEGY-Délelött felhivtak,hogy a szerelőnek van egy elfekvőben odadja egy kis édességért.MÉG MINDIG NEM KAPCSOLOK-Olvaslak benneteket még mindig,és keseregtem.Kaptam egy sms-t.Nem erre vártam,páromtól(volt).Megköszönte, akinek adtam Aztán ÖSSZE ÁLLT A KÉP.Igen hisz ezt akartam,ezt kivántam.Lehet ennek nem itt lenne ,de most történik.miki, szuper volt a

miki, szuper volt a pénteki! örülök hogy ott voltam. már írtam is róla egy szösszenetet, csak még nem volt időm kitenni ide...

shakti, szuper volt a motorkiállítás, köszi. bevallom hogy eddig a képek alapján nem voltam meggyőzve hogy ez húdejó :) bár amit mutattál, azok elég kis képek voltak, nem látszott rajta sok minden, csak azt éreztem hogy baromi lelkes vagy :))) most hogy láttam élőben hogyan néznek ki, hát, hűdehúde... nagyon tetszettek a motorjaid! és ez a csajok a motoron... már a neve is jó :):)

Kedves Admin

örülök hogy egyre inkább felfedezed a világot és azt hogy hogyan működik
én is erre törekszek, hogy a szívemmel lássam a világot és egyre tökéletesebben teremtsek
és mivel itt is sokat tanulok tőletek ezért egyre jobban is működik, amiért köszönet nektek is
amúgy meg isteni volt PJ Attila pénteki előadása
gondolom te is ugyanúgy élvezted
ott is sokat fejlődtem
neki is köszönet
remélem lesz még folytatás

szép napot
egyre jobban
MikiImi,király volt az írásod.

Ismerem az érzést (elengedés,és lebegés keveréke) amiről írtál, és tudom hogy az szavakban valójában leírhatatlan....

GRATULA:)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Tényleg történhetett valami Adminunkkal...

...mert lemálott róla a Bond álarc... :D
Így sokkal helyesebb és sz..v d...lesztőbb :D:D
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipopMotorkiállítás

Csajok a motoron - motoros club standja
Száguldó angyalok - motoros club standja

és szombatra elkészüla fő attrakció: A Suzuki standján lesz a motorom ( a harmadik), merthogy ennyit kiraknak - de hisz tudod. :-)Hát ezt érzem :-) Most a

Hát ezt érzem :-) Most a második tréning előtti bemutatón éreztem először erősen rajtad. És azóta töretlenül :-) Hajrá, repülünk! BTW, te kint leszel a motorkiállításon? Én megyek egy haverommal, az is lehet hogy többször is kinézek. Mikor leszel ott? És hol állnak a motorjaid melyik standnál lesznek?Arany serleg

Szia Imi! Most hallgattam meg az Arany serleges sztorit. Vazz, a Jóisten unalmasnak találta a történetet, azt az egyet, és létrehozta a végtelen tapasztalatot Önmagáról, hogy ne csak egy sztori legyen, hanem végtelen. Mi mind egy-egy tök jó történet vagyunk, és kedvünkre alakítjuk. És ez annyira jó! Egyszerűen kib....tt jó, mert korlátlanságot és végtelenséget hoztunk magunkkal. Nincsen lehetetlen, nincsen megvalósíthatatlan, csak elképzelhetetlen! Csak az létezik, amit képes vagy elképzelni! Tessék képzelődni!
Imi, én úgy fel vagyok dobva, remélem, "le sem esem többé". Valami elindult, megmozdult, érik és kitörni készül! De nagyon jó, esküszöm, olyan jó, izgalmas érzés van bennem. Valami óriási izgalmat érzek, de nem tudom, mi az. Megvárom, bontakozzon ki! Csak jönne már. Valami fantasztikus dolog történik éppen! Valami jön...

:-DShakti, te most olyan

Shakti, te most olyan lendületben vagy, hogy nem csodálkozom. Szerintem lassan mehetsz a tízmilliós fődíjért! :-DDD
Igaz ami igaz, most nekem is jól megy minden, elkaptam a hullámokat! :-))Na...

...ez az írás nagyon rendben van. Bízom benne, hogy egyre többen és többször tudjuk megtapasztalni ezt az érzést. Mikor örülsz mindennek, ami jön, hisz úgy is a te javadat szolgálja. Nem ragaszkodsz semmihez, minek, hisz úgy is a tiéd, amikor és ahogy akarod. Imádok élni, annyira imádok élni, mert minden úgy van az életemben, ahogy szeretném. És ez jó, nagyon jó.

Ma vettem egy laptopot. Régóta vágytam rá. Találtam egy nagyon kedveset. Sokba került, de nem érdekelt, akartam és kész. Mondták, hogy nincs olyan színben. Na és? Kérem a másikat. Az barna, viszont 40 gigával nagyobb a merevlemeze, és 10 ronggyal olcsóbb. :-) Kéri? Hogy a viharba ne? Kér számlát? Nem, vagyis... de , a tesóm cége el tudja számolni. Felhívtam a tesómat, mire ő, akkor visszaadon az ÁFÁT. Így már rengeteget spóroltam, és van egy csúcs gépem. Csak betértem egy helyre, csak nézelődtem, csak nem volt kedvem haza menni. Csak azt tettem, amihez kedvem volt. Semmit. :-) Éljen az élet Skaccok! :-D

ShaktiAmint olvastam a cikket

Amint olvastam a cikket eszembe jutott egy idézet ami tükrözi kicsit az irásodat de ekkor még hátra volt a hozzászólások végigolvasása. (mindig szeretem előbb elolvasni a korábbi hozzászólásokat mielőtt én is hozzászólok) miután megnéztem a videót a végén van egy bejátszás azokról akik mertek és hittek és tettek, akkor már biztos voltam hogy ezt az idézetet ki kell ide irnom :)
Hát itt az idézet, a többit nem kommentálom:
"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség."
Albert Einstein

"Mi dolgunk a világon? A nevetés, a megértés és a szeretet":-)

hihi:-))))))))))én meg moooost jól

én meg moooost jól megKÖSZÖNÖM!!! hála és boldogság!
és jövő szerdán élőben is! ;-)Drága Imrém:-)

Annyira szeretlek...
És moooost egy ercsikés ölelés a javábóóól Neked:-)))))))))))))))))))....és a csoda folytatódik drága IMI!

Igen, én már korábban is láttam ezt a videot és legszívesebben elküldeném - évzáró előtt - az összes iskolaigazgatónak, aki beszédet készül mondani. Persze, biztosan itt is vannak változások én néhány éve már nem járok iskolai, középiskolai évzárókra, diplomaosztókra. Biztosan, mire újra menni fogok - az unokáiméra - akkor el fogok ájulni az ámulattól, mert ilyen lesz az igazgató beszéde, mint a videon látott. Én ezt szeretném és azt, hogy a TE csodáig folytatódjanak és oszd meg velünk!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery

www.lyoness.huJaj Imi!

Végre tőled is azt hallom amiben én is hiszek!

"Higgy a megérzéseidben, és hallgass az érzéseidre. tedd azt ami neked jó!"

Gyarapszunk...:)))

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipopa videót ma kaptam PJA

a videót ma kaptam PJA hírlevelében, amit ezúton köszönök neki. és ami miatt ide betettem, az az első történet, amit Steve Jobs a videón elmond. az ugyanarról szól, amiről tegnap írtam ebben az írásban, a mozaikokkal kapcsolatban! ő pontoknak és vonalaknak festi le, de teljesen ugyanarról beszél. nem látod előre hogy mi miért történik, de utólag mindig minden a helyére kerül, ha hallgatsz a szívedre, és mindig azt teszed ami jól esik, még akkor is ha nem logikus, hülyének néznek, vagy megpróbálnak lebeszélni róla. higgy a megérzéseidben, és hallgass az érzéseidre. tedd azt ami neked jó!bónusz ajándék mára :)Kedves Imi! Örülök,hogy ilyen tapasztalataid vannak, de aminek

csenge333
még inkább, hogy abszolút értem miről írsz.....Abszolút......Ma reggel különösen hasonló gondolataim voltak......Csak így tovább a vágyaid és boldogságod útján!Kívánom, hogy egy nap MINDEN A HELYÉRE kerüljön,még attól is jobban, mint ahogy most érzed...Hú!Harangoznak!!!!!!!!Imádom a déli harangszót.......DE JO!!!!

Ez annyira de annyira nagy ereju, inspiralo iras!!!! Ugy orulok, mintha velem tortent vola!!!!
Koszonom, lenduletet adott egesz napra! Oleles, es csak igy tovabb!!!:)))
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Mindenkinek köszönöm a

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Köszönöm a mindenségnek (uninak, energiának, forrásnak, kinek mi tetszik) hogy ilyen dolgokról írhatok. Abban is biztos vagyok hogy itt az oldalon is szinte mindenkitől kaptam inspirációt ehhez, hogy segítettetek a fejlődésben. Most úgy érzem hogy megint egy nagyot léptem előre, miközben igazából nem történt semmi más, csak egyre jobban megismerem önmagamat... És tudom hogy ti is nagyon jó úton haladtok. Segítjük egymást nap mint nap, kinek mikor mire van szüksége... És a legfurább, ha visszagondolok, úgy kaptam az univerzumtól, hogy én magam semmi mást nem csináltam, csak adtam: főként magamat. :-)Szia Ange! Hát ez az amit

Szia Ange!

Hát ez az amit még én sem tudok :-) De érzem, és ez a fontos. A csattanó azért maradt el, mert az már túlságosan privát ahhoz hogy egy nyitott oldalon közzétegyem. A tanulság így is benne van, de mégsem adtam ki magam teljesen. Amit végképp nem értek, hogy tudok ennyire visszafogott lenni, miközben úgy érzem hogy "eldobtam az agyam" (ez nem tudom mennyire érthető, a filmben Jack Canfild adja át ezt nagyon jól, amikor azt mondja hogy olyan célokat kell tűzni ami "blows your mind" na én most pont ezt érzem)...

És amire ma reggel ébredetem, az még ezeknél az élményeknél is erősebb volt. Ez már tiszta szenvedély, a teremtés csúcsa :-) Amikor elengedsz mindent, mert nincs szükséged semmire, de mégis tudod mit miért teszel, és akkor lépsz és olyat, amit kell. Nem tudsz hibázni. Minden a helyére kerül abban a pillanatban, amikor meszűnik az, hogy mindenáron a helyére akarod tenni...

Nem tudom egyszerűbben leírni amit érzek :-)

A.Drága Imi!

Tetszett az írásod, megvolt az izgatott feszültségteremtés a sorok között, de a végkiteljesedés elmaradt...
Nem értem, mi az, amit még most sem hiszel el?
Az első sorban a székek netán?
Vártam, hogy kiderüljön a végén mi volt még olyan fantasztikus a napodban, de sajna nem olvastam ilyet!
Elmagyaráznád mi volt olyan különleges, hogy ha mástól hallanád se hinnéd el???

Köszönöm

AngeDrága Admin! Micsoda

Drága Admin!

Micsoda írás, micsoda teremtések, micsoda boldogság! Ez valami csoda :-)
Kívánom, hogy minden napod ilyen csodálatos legyen vagy még csodálatosabb :-))))))))))))

És köszönöm, hogy olvashattam :-)))

Szeretettel:

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik...".Köszönöm :)

Boldogságot :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Admin Papim! :D

Rettenetesen izgatottan olvastam, amit írtál.
És csak megerősít abban engem is, hogy az érzés a fontos!

"Amikor meglátod a káoszban is a rendet. A rosszban a jót. A sötétben a világosat. Mert előbb utóbb minden oda kerül, ahol lennie kell. És ehhez mozgatni kell a szereplőket, pörgetni az eseményeket, történnie kell dolgoknak. Ezért sose foglalkozz útközben azzal, ami rossznak tűnik. A végén kiderül hogy miért volt mégis JÓ."

Hogy is van ez? Mustármagnyi hittel hegyeket mozgatsz meg?

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipopDrága Imi!

Miközben járjuk a tudatos teremtők valljuk be, néha nem olyan egyszerű útját -hiszen a tapasztalás nem csak a kánaán megtapasztálásáról szól,- csakis úgy tudunk felülkerekedni a dolgokon, és csillagos ötösre megoldani a feladatainkat, hogyha tudjuk, amit TE olyan sokszor megírtál már: nem ronthatunk el semmit sem!

Én ezt úgy szoktam megfogalmazni, minden tapasztalat a hasznunkra van, vagy másképpen, minden rosszban van valami jó, és mindenből lehet tanulni.

Tegnap reggel feltettem egy halk kérdést az Univerzumnak a pohár víz technikával kapcsolatban: Vajon hogyan lehetne hatékonyabbá tenni? Erre tegnap este találkoztam valakivel, aki miatt egész éjjel nem tudtam aludni, mert akkora információ és tudás birtokában van, és óriási hatással volt rám, amikről mesélt, olyan lehetetlen körülmények között toppant be a Atlanta gyrossütőbe az Univerzum üzletház alatt, ahol az én irodám is van, hogy erről írnom kell...
És miről beszélt??? a pohár víz technika hatékonyabbá tételéről... és még rengeteg mindenről. Éjfélig beszélgettünk.
Ja, és közben kiderült a legjobb barátnőmről, hogy felsőfokú fengshui vizsgája van, és valami öt csillag, meg négy elem vizsgája, amivel egy ember konkrét életútját, képességeit elemezni lehet.

Ehhez kellett ez az idegen Budapestről, aki a semmiből betoppant közénk...
Boldog vagyok...

Imikém, szívből örülök felismeréseidnek és örömödnek! Annak meg külön, hogy meg is osztod őket velünk!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága IMI!

A példamutatás a legjobb módszer... Olvasni. látni, hallani társaink megvalósulásait, minden másnál megerősítőbb!!!

Tiszta Szívemből Gratulálok Sikereidhez és Önmagadhoz!!!

ÖLELLEK!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

http://www.lyoness.ws/

http://www.lyoness.ag/hu/

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran küldhetsz érdeklődő levelet...

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége.Kedves Imi!

Köszönöm a megerősítést! A mozaikdarabok meg csak potyognak.... miközben nyitottan az érzéseimre figyelek :-)

Szép napot kívánok! Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comHúú de jó!

Ilyen lelkes sikertörténetekkel jó indítani a napot!
Köszönöm Imi, hogy korán reggel hozzájutottam.
És persze GRATULÁLOK!!

További szép napot Mindannyiunknak!

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."