Mi az a Titok?

A TITOK végre feltárul az egész világ számára! A SECRET című film felfedi az univerzum Nagy Titkát. A Titkot, melyet korszakok adtak tovább, mely századokon keresztül vándorolt... hogy elérjen hozzád, és az egész emberiség javát szolgálhassa.

Ez a Titok, a mindenség Titka - a titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz.

Ebben a bámulatos filmben MINDEN információt megtalálsz ahhoz, hogy megérthesd és megélhesd a Titkot. Most először a történelem során, a világ vezető tudósai, írói, filozófusai, felfedik Neked azt a Titkot, amely véglegesen megváltoztata mindazok életét, akik valaha is tudtak erről. Hogy csak néhány példát említsünk, Plato, Newton, Beethoven, Shakespeare, Einstein.

Most te is megtudhatod a Titkot. És ez örökre megváltoztathatja az életed!

Hozzászólásoksa

hogy kell felfogni meg h alkalmazzátok ??A film

Üdv! Ha még nem találtad volna meg a filmet, a oldalon mrgtalálod, igaz 5 részből áll, de magyarul. JudithKishazy:)nagyon jó videó:)

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "A filmet szeretném

Tudja valaki,hogy honnan tudnám letölteni vagy megvenni a filmet természetesen magyar nyelvenSziasztok! Láttátok már

Sziasztok!
Láttátok már ezt a videót? Érdemes végignézni!Nekem nagyon tetszett.

Szép napot mindenkinek!

EditApu nekem kéne a könyv!

Apu nekem kéne a könyv!vonzás

eé Most olvastam el Dr Venice Bloodworth Kulcs önmagadhoz ajjánlom mindenkinekSecret DVD

Magyarul még nem jelent meg, októberben fogják kiadni könyv formájában. Az angol nyelvű DVD-t külföldi oldalakról lehet rendelni, de pl. a oldalon, ha fizetsz érte, meg is lehet nézni.

Secret AdminA film

De hol látható ez a csodálatos film? Vagy ez is TITOK? :)
Feketemustangmiért titok

Természetesen van benne némi marketing fogás is, hiszen az emberek fantáziáját rögtön felpiszkálja, ha megtudhat egy titkot :) Az is igaz viszont, hogy ezt a törvényt a múltban sokan tudatosan alkalmazták, és nem volt érdekük, hogy mások is megtegyék ugyanezt. Kinek jó, ha a tömegek tudatosan élik az életüket, és nem lehet őket olyan könnyen irányítani? A tömegeknek talán jó, de ez sem biztos, mert az emberek jó része megijed attól, ha felelősséget kell vállalnia az életéért, szívesebben hagyatkozik másokra, és hibáztat másokat, ha valami nem sikerül...miért volt az...?

Mindig voltak, akik ismerték ezt a törvényt. De az elmúlt évszázadokon át nem volt olyan közismert és széles körben alkalmazott ez a felfogás, mint ma. És ez a titok most már nem titok, az biztos. :)Nemsokára kiderül... :)

A filmről bővebben a jövő héten olvashatok!