A titok film 2

Mit gondolnátok ha lenne A titok 2 film , mármint nem a "Mi a csudát tudunk a világról" hanem egy titok 2 amiben valós színészek szerepelnek és ők játszák el , mutatják be a vonzás törvénye alkalmazását?!
Szerintem óriási lenne , mert ez is sok embernek segítséget jelentene , sokmindent meg lehetne még tudni belőle . Mit gondoltok róla?? De ez csak egy álom mert én nem hiszem hogy be tudnám vonzani hogy legyen egy ilyen film max ti !! :)Az iránytű c. film(The Compass)

Itt megnézheted teljes egészében a filmet:).Kellemes időtöltést,pozitív álmokat ill. vágyak beteljesülését kívánom mindenkinek!!!:)Én már többször elkezdtem

Én már többször elkezdtem nézni, de a CRT monitor hatása miatt a szemem hamar elfárad, s nem bírom tovább olvasni a feliratot. De egyszer végignézem. :) Nekem a zenék tetszenek nagyon, mindenhol kerestem már, de sehol nem találom, pedig le szeretném tölteni.:)

Én tegnapelőtt néztem meg az Iránytű című filmet...és ez a Titok folytatása! :) Nagyon tetszett ez is nekem! Ajálom neketek is!Annyira sztem nem egy

Annyira sztem nem egy megvalósíthatatlan ötlet :D
Ha belegondolunk üzenet formájában a jövő felé ki lehetne tesztelgetni :D igaz hosszú müsor idő lenne :D de meg lehetne csinálniEgyetlen probléma van ezzel:

Egyetlen probléma van ezzel: a gondolatokat, érzéseket nagyon nehéz feladat filmre vinni, így a megfelelő technikák (amik úgyis minden embernél mások) nem nagyon jönnének át.