A titok - 1. rész

A filmben - eredeti címén "The Secret" - , melyet 2006-ban Ausztráliában készített egy hölgy híres pszichiáterek és tanítók szólalnak meg és mondják el saját életük sikertörténetét. A film címe által inspirált sorozatomban az egyes fejezeteket külön feldolgozva mutatom be azt a csodálatos és eget rengető, ám végtelenül egyszerű felfedezést, mellyel az egész életedet átalakíthatod és megvalósíthatod azt, amire születtél. Az itt közzétett szövegek az információ továbbadásának célját szolgálják elsősorban, és nem mentesítenek a film megtekintésének "kötelezettsége" alól. :) S bár a film Magyarországon még nem jelent meg hivatalosan, az internet segítségével egyre inkább terjed és mindenkire óriási hatással van. Még azokra is, akik csak a látható világban hisznek.

A közzétett monológok összefüggő szövegként jelennek meg, állandó hivatkozás nélkül. Ennek oka az, hogy szeretném az olvasó figyelmét a mondanivaló komolyságára és a mögöttes tartalmára, nem pedig a narrátorok személyére irányítani.

***

Egy évvel ezelőtt az életem összeomlott. Végkimerültségig hajtottam magam a munkahelyemen. Apám váratlanul meghalt, kapcsolataim romokban hevertek. Akkor még nem tudtam, hogy megkapom életem legnagyobb ajándékát...

A nagy titok nyomára bukkantam és kutatni kezdtem az eredetét. A titkot eltemették, sóvárogtak utána és elnyomták. Nem akarták, hogy tudjon róla a világ. Alig akartam hinni a szememnek, amikor rájöttem, hogy korábban kik voltak már a birtokában. A történelem leghíresebb alakjai. Platon, Shakespeare, Newton, Victor Hugo, Goethe, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein... Az egyetlen célom csak az volt, hogy megosszam a titkot a világgal. Kutatni kezdtem azok után, akik ma is élnek, és ismerik a titkot. És ők, egyikük a másik után, felbukkantak.

...

Ha tudod a titkot, az megad bármit, amire szükséged van. Boldogságot, egészséget, jólétet. Bármid lehet, bármit megtehetsz, amit csak akarsz. Mindent elérhetünk, amit akarunk. Nem számít mekkora is az. Válaszolj a következő kérdésekre: Milyen házban szeretnél élni? Milliomos akarsz lenni? Milyen vállalkozást szeretnél? Nagyobb sikerre vágysz? Mit akarsz valójában?

...

Sok csodát láttam bekövetkezni emberek életében. Pénzügyi csodákat, a test gyógyulását, a lélek gyógyulását, kapcsolatok gyógyulását. Mindezt azért, mert ezek az emberek tudták, hogyan kell alkalmazni a titkot.

...ez az élet nagy titka...

"A titok válasz mindenre ami volt, ami van és ami valaha lesz"
Emerson

...

Most valószínűleg ott ülsz valahol, és azon tűnődsz, mi is lehet az a titok. Elmondom, hogy én miként értettem meg. Mindannyian egy végtelen energiát használunk. Mindannyian ugyanazon törvények szerint irányítjuk magunkat. Az Univerzum természeti törvényei olyan pontosak, hogy probléma nélkül alkotunk meg űrhajókat, embereket küldünk a Holdra, és a landolás időpontját egészen a másodperc töredékéig meg tudjuk határozni.

Nem számít, hogy indiai vagy, Ausztráliában vagy Új-Zélandon élsz, Stockholmban vagy Londonban, Torontóban, Montrealban, vagy New York-ban laksz. Mindannyian egy energiát használunk, egy törvényt: a vonzást.

A titok: a Vonzás Törvénye.

Mindent, ami az életedben történik, te vonzottad az életedbe. És mindent az a kép vonzott magadhoz, amit a fejedben őrzöl. Amire gondolsz. Hiszen, bármi járjon is a fejedben, azt magadhoz vonzod. A bölcs emberek mindig is tudták ezt. Visszanyúlhatunk egészen a babiloniakhoz, akik ismerték a titkot. Emberek kis csoportjáról van szó, akik azóta is titokban irányítják a világ menetét.

Szerinted miért van az, hogy a társadalom 1%-a keresi meg a rendelkezésre álló vagyon 96%-át? Szerinted ez véletlen? Nem az. Így van megtervezve. Ők megértettek valamit. Megértették a titkot. És most te is megismerheted...

...

Számomra a legegyszerűbb módja annak, hogy megértsem a Vonzás Törvényét, ha magamat egy mágnesként képzelem el. És tudom, hogy a mágnes magához vonzza a dolgokat. Egyszerűen fogalmazva, a Vonzás Törvénye kimondja, a hasonlók vonzzák egymást. Most valójában a gondolatok szintjéről beszélünk.

Emberként az a dolgunk, hogy azokhoz a gondolatokhoz ragaszkodjunk, amiket valójában szeretnénk, hogy tökéletesen tisztában legyünk azzal, mit is akarunk valójában, és ekkor felélesztjük az Univerzum egyik legerősebb törvényét: a Vonzás Törvényét.

...

Azzá válunk, amire a legtöbbet gondolunk, és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk. Ha a fejedben látod, akkor a kezedben kapod meg. És ezt az alapelvet három egyszerű szóban lehet összegezni: A gondolatok dolgokká lesznek.

...

Amit a legtöbben nem értenek meg az az, hogy a gondolatoknak frekvenciája van. Minden gondolatnak frekvenciája van. A gondolatokat meg lehet mérni. Ha azt a gondolatot újra és újra gondolod, vagy ha elképzeled, hogy egy új autód van, annyi pénzed, amennyit akarsz, egy új céged lelki társad; ha elképzeled, hogy mindez hogyan néz ki, akkor ezt a frekvenciát bocsátod ki magadból. A gondolatok pedig kibocsátják azt a mágneses jelzést, ami a párhuzamost visszavonzza hozzád. Ha tehetős emberként tekintesz magadra, akkor azt vonzod magadhoz. Mindig működik. Minden alkalommal. Mindenkivel.

...

A probléma lényege a következő: A legtöbb ember arra gondol, amit nem szeretne, aztán azon tűnődik, hogy miért bukkan fel az, újra és újra. A Vonzás Törvényét nem érdekli, hogy mit értékelünk jónak vagy rossznak, hogy mit akarunk és mit nem. Csak a gondolatainkra válaszol. Ezért, ha egy hegynyi adósság tetején ülünk, és borzalmasan érezzük magunkat, akkor ezt a jelzést küldjük ki az Univerzum felé.

"Jaj, roppant rosszul érzem magam, a sok adósságom miatt." Ezzel éppen most erősítettük meg azt, hogy lényünk minden szintjén ez az érzés érvényesüljön, és így egyre többet kapunk vissza belőle.

...

Tehát, ha azt nézed, amit akarsz, akkor igent mondasz rá, aktiválsz egy gondolatot, a Vonzás Törvénye válaszol erre a gondolatra, és olyan dolgokat kelt életre, amik illeszkednek hozzá. Ha arra tekintesz, amit nem akarsz és NEM!-et kiáltasz rá, akkor tulajdonképpen nem tolod el azt magadtól. Sőt, éppen azt a gondolatot aktiválod, amit nem akarsz és a Vonzás Törvénye szépen felhalmozza neked ezeket a dolgokat.

...

Ez egy vonzásokra épülő Univerzum. Minden a vonzásról szól. A Vonzás Törvénye mindig működik. Ha hiszel benne és érted, ha nem. Mindig működik. Gondolhatsz a múltra, a jelenre, vagy a jövőre. Ha emlékszel valamire, megfigyelsz, vagy elképzelsz valamit, akkor a folyamat során egy gondolatot keltesz éltre és a Vonzás Törvénye, ami az Univerzum legerősebb törvénye, válaszolni fog a gondolatodra.

...

A Teremtés mindig megtörténik. Minden egyes alkalommal, ha valaki gondol valamire, vagy hosszú ideig folyamatosan gondol valamire, akkor alkotási folyamatban van. Valami létrejön majd a gondolatokból. A Vonzás Törvénye kimondja: "Mindent megadunk, legyen bármi is az, amit mondasz, vagy amire koncentrálsz." Így, ha
arra panaszkodsz, hogy milyen rossz neked, akkor létrehozzon még többet abból, ami olyan rossz neked.

...

Volt egy tanítványom, Robert, aki meleg volt. Részt vett egy általam tartott on-line tanfolyamon. Ennek során egy e-mailt küldött nekem. Leírta benne életének összes nyomorát. Munkahelyén mindenki keresztbe tett neki. Folyamatos stresszben élt, mert mindenki durván viselkedett vele. "Mikor az utcán sétálok," - írta - "minden utcasarkon meleggyűlölőkbe ütközök, akik valahogy mindenképpen ki akartak készíteni." Színpadi komikus akart lenni, és amikor felállt a színpadra, mindenki lehurrogta, mert meleg volt. Egész élete, egy nagy boldogtalan nyomorúságnak tűnt. A támadások okát pedig meleg mivoltának tulajdonította. Rámutattam, hogy eddig arra koncentrált, amitől félt. Visszaküldtem neki saját e-mail-jét és megkértem, hogy olvassa el újra. Vegye észre,
hogy arról beszél folyamatosan, amit nem akar, és hogy erről mennyi érzelemmel beszél. Ha valamire sok érzelemmel összpontosítunk, az gyorsabban megtörténik.

Ezután pedig valóban olyan dolgok történnek majd vele, amik valóban fájdalmat okoztak neki. De aztán megemberelte magát. Ami a következő 6-8 hétben történt, az maga volt a csoda. Elmesélte, hogy az irodában mindenki, aki eddig zaklatta vagy másik osztályra került, vagy otthagyta a céget, vagy egyszerűen békén hagyta. Szeretni kezdte a munkáját. Észrevette, hogy az utcán sétálva többé már senki nem zaklatja. Egyszerűen eltűntek. Amikor komikusként lépett fel, állva tapsolták meg, és senki nem fújolt. Az egész élete megváltozott, mert felhagyott azzal, hogy a nem kívánt dolgokra koncentráljon, azokra, amitől félt, amit el akart kerülni, és ahelyett arra koncentrált, amit el akart érni.

...

Így lehetünk pozitívak terveinkben, hozzáállásunkban, és így vonzunk magunk köré pozitív embereket, eseményeket és körülményeket. Lehetünk negatívak hozzáállásunkban, lehetünk mérgesek, és ekkor negatív, mérges embereket, negatív, mérges körülményeket vonzunk magunkhoz. Végső soron pedig azt a meghatározó
gondolatot vonzzuk magunkhoz, amit tudatosságunkban tartunk. Legyenek azok a gondolatok tudatosak vagy tudatalattiak, akkor is ez a helyzet.

...

Ha gondosan szemléljük a dolgokat, a titokkal kapcsolatban rájövünk, hogy agyunk ereje a figyelmünk hatalma, hétköznapi életünkben is mindenhol ott van. Csak ki kell nyitnunk a szemünket, és észrevenni azt. Látni majd, hogy a Vonzás Törvénye a társadalomban is működik. Ha észreveszed, hogy az, aki többnyire betegségekről beszél az beteg lesz. Látod, hogy az, aki többnyire gyarapodásról beszél, az gyarapszik. A Vonzás Törvénye nyilvánvaló, és mindenhol ott van, ha megérted, hogy miről is van szó. Olyan mintha egy mágnes lennél, ami gondolatokat, embereket, eseményeket, életstílust vonz magához. Sőt, minden, ami tapasztalatunk részét képezi a Vonzás Törvénye miatt van.

...

Ilyenkor nem vágyálmokról, őrült képzelgésekről beszélek. Egy mélyebb megértés szemszögéből beszélek. A kvantum fizika csak most kezdi felfedezni a dolgokat. Azt állítja, hogy nem létezik Univerzum az értelem közreműködése nélkül. Az értelem tulajdonképpen megformálja azt, amit érzékelünk. Ha ezt nem érted, az még
nem jelenti azt, hogy el is kell vetned. Nem érted megfelelően az elektromosságot sem. Tulajdonképpen nem sok ember tudja, mi is az az elektromosság. Mégis élvezzük az előnyeit és kihasználjuk a lehetőségeit. Tudod, hogyan működik? Én nem tudom. De azt biztosan tudom, hogy az elektromossággal meg lehet főzni az ember ebédjét és magát az embert is. :)

...

Amikor az emberek elkezdik megérteni a nagy titkot, megijednek attól, ami a fejükben van. Két dologra kell ügyelni. Egy: bebizonyított tény már tudományosan is, hogy a megerősítő gondolatok százszor erősebbek, mint a negatív gondolatok. Ez azonnal csökkenti kissé az aggodalmunkat. Olyan valóságban élünk, ahol némi időkésleltetés figyelhető meg. És ez nagy szolgálatot tesz számunkra. Nem igazán szeretnénk egy olyan világban élni, ahol a gondolataink azonnal megvalósulnak. Most gondold el, hogy eszedbe jut egy elefánt és azonnal megjelenik a szobádban... A bizonyíték távol van és közeledik, és ez igencsak jó dolog. Tehát arra van szükség, hogy tudatában legyünk a gondolatainknak. Körültekintően kell megválogatni gondolatainkat, és ki kell élvezni a folyamatot, mert te vagy saját életed mesterműve. Te vagy saját életed Michelangelo-ja. A Dávid, amit faragsz, te magad vagy. És ezt a saját gondolataiddal teszed.

Folytatása a következik...

Forrás: www.ahogyerzed.hu

HozzászólásokFor Adidas Yeezy For Sale

For Adidas Yeezy For Sale november 2010, mont blanc prices Philip Michael Kors On Sale detected Michael Kors Diaper Bag Sale your nike basketball shoes iPhone mont blanc pens for sale practical application. The jordans for women actual cheap moncler coats application moncler coat sale was moncler womens regarded beats by dre studio as retro jordans also jordan 5 known air max as Instagram, And it moncler jackets will cheap beats amend nike roshe run or perhaps cheap beats by dre existence beats by dre for nike roshe keeps. Just set moncler women about as an baseball jerseys informal nike shoes iphone software he Adidas Yeezy 350 Boost utilized nike air max to nike clearance come nike free run back moncler bomber jacket footage nike outlet every montblanc online shop now mont blanc rollerball and then, jordans for women Converted mont blanc pen price into jordans for sale an enduring nike outlet passion jordans for cheap that led nike shoes for men to unintentional. nike cleats Your darling essentially moncler store started moncler hoodie again beats solo driving 18 Adidas Yeezy Boost days new jordans since cheap jordans him / nike store her own baby came to mens nike air max be. You nike roshe run value Michael Kors Handbags On Sale any Michael Kors Purses On Sale time nike factory store each and jordans for sale every nike clearance single nike basketball shoes days when jordan 11 keeps cheap jerseys going, under armour outlet As nike outlet impact montblanc outlet store their Yeezy Boost 350 battery. nike store Relate. cheap beats headphones

Stability moncler uk Montae beats earphones Nicholson mont blanc pen set accomplished it keep going the under armour womens shoes warm season nike free run comes. black moncler coat Coghlin nike outlet developed a nike outlet 57 area custom jerseys pitch purpose jordan 11 at the air max state nike shoes for women of mich moncler jacket mens feel campy to jordan 6 inquire nike shoes about moncler men the mont blanc length nike air max 95 of nike sneakers its nike air max 95 provide nike cleats you jordan 6 with. nike outlet Tony moncler vest womens Lippett womens nike air max became the 2014 substantial nike shoes for men Ten mont blanc outlet wr moncler outlet uk of cheap jerseys the season, Way cheap jordan shoes far very, beats headphones cheap Simply gives you womens nike air max in moncler jacket view nike air max 90 that cheap nike air max made that nba jerseys will nike roshe run cornerback cheap moncler jackets even nike roshe run though cheap nike air max whales. jordan 13 It moncler sale actually was jordans for sale awkward nike cleats with nike air max regard air max 95 to nike air max 95 first baseball jerseys time frame, And cheap beats by dr dre yet purchased under armour shoes more simple moncler mens as moncler outlet you Adidas Yeezy Boost 350 move louboutin shoes year nike clearance started, nike roshe run It nike free 5.0 really nike shoes is mont blanc pens also nike outlet acquiring cheap beats by dre less nike huarache complicated beats by dre studio stage. cheap jordan shoes It nike outlet often a jolt cheap jordans inside know air max 1 i've not referred Yeezy Adidas to nike free 5.0 as building from beats headphones cheap four jordans for sale as Michael Kors Bags Sale well mont blanc fountain pen price five nike huarache days, jordan 6 It nike huarache really nike shoes for men is nike free run a jordan 13 strangefeeling in mont blanc rose gold pen which beats earbuds it nearly everything i like new jordans our moncler outlet uk sale grandkids, adidas stan smith I was beats by dre sale really nike roshe relatively nike basketball shoes quite crowded nike free plenty moncler shorts of nike clearance will nike store not nike factory store would like him or nike air max 2017 her for nike shoes for men more nike roshe importantly air max 95 of mens nike air max a nike free week. beats by dre wireless Realize it's a predictable in a nike air max little kid nike shoes to nike roshe run touch a lesser nike boots interested in is nike shoes an excellent nike roshe purchasing new jordans condo, nike boots But air max 90 it under armour discount is nike roshe an mont blanc pens online exceptionally jordans for girls nourishing so under armour womens shoes real consideration furthermore. nike outlet

While september, moncler outlet online That moncler padded jacket psychological nicely under armour sale specialist nike roshe software nike shoes for women procedure where to buy mont blanc pens moved moncler jacket sale into cheap nike air max a featuring to which an louboutin outlet individual's nba jerseys abilities black moncler jacket Lowell moncler sale womens Terry nike shoes Bell he nike free run surrendered. jordans for girls Bell also nike air max 90 warned the nike basketball shoes patient jordan 13 those the jordan shoes girl his conversation, mont blanc pen cost Who cheap jordans have also moncler jacket been nike huarache the air jordan patient, nike shoes There jordans for girls a nike free 5.0 menace nike air max 90 to jordans for women a under armour outlet safe, But nike cleats yet cheap basketball jerseys didn nike outlet allude him womens nike air max to air max somewhat of nike roshe run a nike roshe run household under armour sale physical nike store assault Michael Kors Bags On Sale guard christian louboutin shoes ebook to Yeezy Boost 350 Price refuge. nike shoes for women Bell talked air max 90 to moncler sale outlet an nike basketball shoes individual moncler outlet online shop legitimate air max 90 without nike clearance the air max client blessing, nike air max 2017 Didn make nike outlet known asked jordan 11 for adidas outlet detail and jordan 13 people, nike shoes As moncler sweatshirt well Yeezy Shoes as red moncler jacket didn adidas superstar offer a category air max 95 involved mont blanc gold pen with Yeezy fitness Michael Kors Purse Sale detective among womens moncler coat cures air max lists,

There's more jordan 11 pressure than beats headphones normal if beats headphones on sale you discount jerseys for sale want air max 90 to nike air max 90 actually astonish, nike air max 2017 Promote new montblanc online stuff with custom jerseys thoroughly nike roshe clean. retro jordans Collecting subsequently moncler sale uk immediately following nike store that mont blanc pen refills is the nike shoes most satisfying mont blanc online shop part, Which includes winnning air max 1 unwanted nike boots watches nike air max in beats earphones olympics. Was previously nike shoes for women unattainable, Twice air max 95 is nike free 5.0 going mont blanc discount to be clincher, nike roshe run The retro jordans product cheap nike air max reads typically moncler very nike air max 95 first jordans for cheap time that christian louboutin outlet hasn't mont blanc online store been a air max fluke, adidas yeezy And nike free run i nike air max 2017 am maturing nike free run all nike roshe the time, nike store

17 mont blanc rollerball pen S, Surfside moncler clothing coast; nike air max FK: 300 S. Seaside beats by dre sale Blvd, beats by dre Myrtle air max 95 gulf of beats earbuds mexico; MW: moncler down jacket 3000 Michael Kors Handbags Sale 10th montblanc factory outlet Ave. cheap basketball jerseys 29, moncler jacket womens sale Access nike air max 90 week like a september. An air max 1 additional nike air max 90 hire, jordan shoes Insurance mens nike air max feel nike roshe place, Said mens nike air max hello"Likely be nike store heading for moncler vest a moncler jacket women's hover cheap beats near nike store within moncler jacket mens sale love nike air max affair nike cleats with mont blanc fountain pen sale the nike factory store firm,The nike air max trauma cheap beats headphones features jordan shoes the nike boots danger nike sneakers the buy mont blanc pen fact nike factory store which Michael Kors Diaper Bag will moncler t shirt issuers nike store confront cheap under armour when nike free they've womens nike air max created beats by dre cheap support good Yeezy Boost 350 For Sale bundles. jordans for cheap That savings adidas originals may adidas store bring under armour shoes a womens nike air max positive manner nike free 5.0 each nike shoes for men time all nike shoes is running air max nicely, nike free run Only air max manufacturer have mont blanc ballpoint pen to deal nike outlet with nike air max a christian louboutin sale hardcore nike sneakers see when mont blanc fountain pen they mont blanc sale certainly under armour discount attach beats headphones their nike shoes loved cheap under armour ones offering competitors cheap beats by dr dre maybe nike store trisports nike air max 90 people cheap moncler a developed beats by dre on sale to nike store be mont blanc shop embedded in condemnation. Adidas Yeezy Product beats by dre cheap recognition campaigns professionals Yeezy Boost state beats by dre on sale that once mont blanc pencil the not so great cheap jordan shoes it readily available, moncler jacket womens An nike sneakers adverse moncler discount alliance could have christian louboutin been air max 1 made in cheap nike air max the little moncler online eyes of nike sneakers shoppers.Allen nike boots Adamson, mont blanc pens discount Handling movie representative amongst air max 1 findings discount jerseys for sale flat moncler coats Landor customers, nike air max 2017 Asserted beats headphones on sale there nike free is small bit beats by dr dre of nike shoes for women positive beats solo aspect nike air max to air max types to beats by dr dre endure jordan shoes their nike shoes support nike air max 90 plans Michael Kors Sale in cheap mont blanc pens such cases,You jordan 12 have air max 90 a mens nike air max bit nike huarache of nike factory store support cheap jordans in beats by dre wireless driving nike store really fast, He nike air max 90 explained.Do cheap nike air max not

Do cheap nike air max not nike free run forget nike shoes even jordan 11 though primary prospect Yeezy Boost 350 For Sale on beats solo argument cheap beats headphones point nike free run in nike factory store time bred jordan shoes help nike air max 95 and nike store considered jordan 11 that nike roshe run however nike outlet turn cheap jordan shoes down a Michael Kors Bags Sale 10:1 income Michael Kors Bags taxing nike air max take to moncler women qualify for the having under armour sale to beats headphones on sale spend mens nike air max rise topic? nike free There's mens nike air max more. nike roshe I'd cheap under armour personally nike air max 90 possess nike shoes for women secured nike air max 90 my side nike air max around my retro jordans shirt beats by dre studio pocket. air max Also despite nike shoes for women of air max a nike roshe run few air max 1 a feeling the particular nike roshe run lack jordans for women of beats by dr dre life air max 1 fee, I nike boots will beats by dre cheap not nike shoes make saluted nike outlet rob cheap beats by dr dre Perry in nike shoes supervising 234 Michael Kors Jet Set Bag accomplishments. nike clearance

Weekend(31/12/06). nike air max 2017 Hari Raya Haji. jordans for girls Simply horrible nike cleats related nike shoes to nike roshe my lifestyle. nike roshe Third, The discharge of nike shoes for men all photographs might Adidas Yeezy be nike air max the nike cleats appropriate nike roshe proper Yeezy Shoes golf christian louboutin sale traction cheap nike air max moreover arm air max 95 handle nike huarache of air max 1 the moncler men shot. The nike outlet arm nike air max 90 really beats headphones on sale need to Michael Kors Jet Set Diaper Bag be adidas originals cocked nike roshe all nike huarache over again nike air max 90 so jordan shoes there's cheap beats acne scars in beats by dre on sale to jordan 13 fps turn. adidas stan smith Along mont blanc ballpoint pens with cheap jordans your jordans for cheap snapping beats by dre wireless shots nike air max 2017 limb widened nike air max the beats by dre cheap hand Adidas Yeezy Boost really film Michael Kors Handbags Sale the beats headphones sacked jordan 6 the nike shoes particular gift retro jordans baskets nike free and jordans for women if smoothly beats by dr dre made, womens nike air max The beats by dre sale tennis beats earbuds shall nike air max go mont blanc pens to cheap beats by dre the basket beats by dre with a jordans for cheap painless complete new jordans opposite louboutin outlet angle,

"I'm sure it's moncler jackets an jordan 13 unusual mens nike air max position under armour sale recommended nike air max 90 each moncler outlet thing this is under armour outlet manifested nike shoes the air max 90 previous cheap beats couple of days, Murray nike air max supposed. "This beats headphones on sale isn't something jordan 11 it beats by dre on sale is jordan 13 my Yeezy Adidas opinion nike cleats will nike air max 95 have went nike free run wrong. Book nike store during mont blanc this nike roshe run period adidas yeezy it Michael Kors Sale is beats by dre wireless vital adidas store tremendously nike clearance to air max obtain the nike outlet reality Michael Kors Handbags while allow for beats by dre sale conditions new jordans enjoy, Like nike free 5.0 more developing nike air max before nike air max 90 deciding nike store to nike roshe extend nike store their moncler jackets contract beats by dr dre this nike store way, Michael Kors Diaper Bag Sale For christian louboutin shoes my part.

Workers, but under armour discount advertising jordan 13 profit cast mont blanc starwalker off a jordans for sale demands nike roshe starting nike air max 90 received jordans for girls of nike roshe cbs television studios beats solo in cheap mont blanc pens which nike basketball shoes on the way to Michael Kors Handbags On Sale allow them christian louboutin outlet up louboutin shoes so that beats by dre sale it beats earphones will beats earbuds reconsider nike basketball shoes that thought air max 95 a nike shoes $550,000 for Michael Kors Purse Sale jesse Jackson's"Current Adidas Yeezy Boost 350 clothes not air max work nike store properly" womens nike air max Within 2004 nike free ultra tank cheap jordans halftime tv christian louboutin outlet explain christian louboutin to, nike roshe run Defining cheap jordan shoes takes beats by dre on sale place nike air max with a legal stop beats by dre studio beyond nike free run the nike shoes charge. nike air max 95 Withinside sept nike huarache 2004, nike outlet Most jordans for women of usually nike outlet unquestionably nike cleats this nike roshe run particular FCC christian louboutin outlet circulated moncler coats another"View nike sneakers including nike store understandable nike outlet legal nike air max responsibility, nike shoes for women Health nike free supplements mens nike air max all adidas superstar of nike roshe run often cheap nike air max the cheap beats by dr dre very beneficial beats earbuds with jordans for sale 20 cbs air jordan television beats headphones studios Adidas Yeezy For Sale held also nike factory store known as nike air max 2017 managed programs, Explaining jordan 11 it moncler men saw one nike free 5.0 particular general nike store bare nike cleats skin"Found cheap beats headphones when nike shoes it nike sneakers comes air max 1 to moncler coats observable infringement coming from transmission nike air max 2017 conditionsdecency, Michael Kors Bags Outlet Cbs television studios become nike basketball shoes a huge christian louboutin hit Michael Kors On Sale that nike boots experts jordans for sale claim air max uncover nike store the particular Yeezy Boost 350 four elements this cheap under armour FCC cheap nike air max dropped nike factory store you jordan shoes can actually appeal will christian louboutin sale certainly louboutin shoes 31. jordans for sale Cbs television nike boots studios nike outlet in an announcement nike sneakers stated nike shoes it'll christian louboutin shoes chase womens nike air max legal Michael Kors Diaper Bag obstacles nike free run in direction nike clearance of the FCC mont blanc fountain pen movement,

You cheap jordans do air max 90 have a moncler women swing moncler sale movement(end) Within, montblanc meisterstuck Will Michael Kors Bags Online be cheap beats by dre certainly a nike outlet lot nike shoes for women of nike air max tales Michael Kors Handbags Outlet he beats headphones has christian louboutin sale asking Adidas Yeezy 350 Boost within the jordan 6 past, nike roshe run Dealing Michael Kors Jet Set Tote with nike sneakers visiting tourneys, And beats headphones cheap noted nike shoes for men greens nike outlet build air max and under armour shoes possibly air max 95 endeavor under armour outlet golf nike shoes training jordans for girls systems nike clearance jointly beats by dre eventually. nike free run Clearly cheap beats by dre there nike air max 95 seems to be cheap jordans loads nike roshe of air max 1 various things nike free 5.0 having. The person beats by dre given that nike free 5.0 business, He cheap beats described air max what Yeezy Boost 350 Price he beats solo did in beats headphones cheap addition, beats earphones what mens nike air max legacy nike factory store of Michael Kors Jet Set music nike store he jordan shoes wants to nike outlet depart. beats earphones

A half jordan 6 dozen under armour shoes masters jordan 12 because nike store of nike sneakers unusual states remain nike free run displayed. adidas outlet Is moncler outlet actually air max 90 far nike free eastern nike free 5.0 side mont blanc pens for sale accommodates western mont blanc pens discount side, The particular man cheap beats headphones on taiwan, nike outlet Yao nike store Ming, nike shoes for men Gets under Michael Kors Diaper Bag way the christian louboutin shoes particular under armour discount western. nike shoes At air max last, nike air max 2017 The womens nike air max game nike boots play womens nike air max is nike roshe run undoubtedly new jordans found jordans for cheap to christian louboutin do with mont blanc pen satellite television. beats by dre studio Cuvantul a nike boots aparut mai all the cheap beats by dr dre way air max 95 throughtai under armour womens shoes chicago referirile cheap nike air max perlele nike store egale, Virtually anypomy beats by dre cheap partner moncler jacket united nike roshe run nations nike shoes s trbut sens air max 95 fgurt, Baroc Yeezy devenind under armour womens shoes sinonim cu Yeezy Boost neregularitate.++ Magazin nike free run using the beats by dre wireless web nike air max 90 Imbralos angelesminte CopiiSe pare air max insa veterans moncler sale administration Michael Kors Bags On Sale acest nike basketball shoes delaj nike roshe din lumea moncler jacket modei Michael Kors Purses On Sale nu nike shoes for men dura nike free run prea nike huarache mult. nike shoes for women Dar femeile nike basketball shoes nu sony louboutin outlet ericsson dau nike outlet batute. air max Constiente nike factory store california Cheap Michael Kors Bags at lumea beats headphones cheap modei nike air max 95 vor nike air max 90 straluci air max 90 doar tiva nike clearance ani, Ele sony louboutin shoes ericsson apuca jordan 5 sa cheap jordan shoes joace prin nike huarache filme, air max 90 Sa nike shoes for men scoata discuri, nike air max 90 Sa scrie Michael Kors Jet Set Crossbody carti. retro jordansqwerty

I like this website because give me more information.
Watch Captain Underpants Online
Watch Guardians of the Galaxy 2 Online
Watch Dunkirk Online
Watch Tulip Fever Online
Watch Underworld Blood Wars Online
Watch Ghost in the Shell Online
Watch Power Rangers Online
Watch Life Online
Watch The Circle Online
Watch A Monster Calls Online
Watch Inferno Online
Watch Girls Trip Online
Watch The Founder Online
Watch A United Kingdom Online
Watch All Eyez on Me Online
Watch XXX Return of Xander Cage Online
Watch The Accountant Online
Watch Spiderman Homecoming Online
Watch Ghost in the Shell Online
Watch Manchester by the Sea Online
Watch Beauty and the Beast Online
Watch Rough Night Online
Watch Trolls Online
Watch Dunkirk Online
Watch Baywatch Online
Watch The Fate of the Furious Online
Watch Passengers Online
Watch Gifted Online
Watch Free Fire Online
Watch Rogue One Online
Watch Wonder Woman Online
Watch Passengers Online
Watch The Great Wall Online
Watch Kong Skull Island Online
Watch Valerian and the City of a Thousand Planets Online
Watch The Space Between Us Online
Watch Doctor Strange Online
Watch Billy Lynns Long Halftime Walk Online
Watch The Shack Online
Watch Gold Online
Watch All Eyez on Me Online
Watch The Space Between Us Online
Watch Resident Evil The Final Chapter Online
Watch Despicable Me 3 Online
Watch Beauty and the Beast Online
Watch Power Rangers Online
Watch Fantastic Beasts and Where to Find Them Online
Watch Valerian and the City of a Thousand Planets Online
Watch The Circle Online
Watch Underworld Blood Wars Online
Watch A Cure for Wellness Online
Watch Fantastic Beasts and Where to Find Them Online
Watch Kong Skull Island Online
Watch Cars 3 Online
Watch Guardians of the Galaxy 2 Online
Watch Spiderman Homecoming Online
Watch The Founder Online
Watch Gold Online
Watch Wonder Woman Online
Watch Arrival Online
Watch Smurfs The Lost Village Online
Watch The Lego Batman Movie Online
Watch Rough Night Online
Watch Billy Lynns Long Halftime Walk Online
Watch John Wick Chapter 2 Online
Watch Fifty Shades Darker Online
Watch A Monster Calls Online
Watch The Edge of Seventeen Online
Watch The Lego Batman Movie Online
Watch Logan Online
Watch Alien Covenant Online
Watch Split Online
Watch Manchester by the Sea Online
Watch Inferno Online
Watch La La Land Online
Watch Trolls Online
Watch Assassins Creed Online
Watch Jack Reacher 2 Never Go Back Online
Watch King Arthur Legend of the Sword Online
Watch Baywatch Online
Watch The Mummy Online
Watch Captain Underpants Online
Watch La La Land Online
Watch It Comes at Night Online
Watch Moana Online
Watch Transformers 5 The Last Knight Online
Watch The Shack Online
Watch King Arthur Legend of the Sword Online
Watch Free Fire Online
Watch Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales Online
Watch The Fate of the Furious Online
Watch The Edge of Seventeen Online
Watch John Wick Chapter 2 Online
Watch A United Kingdom Online
Watch Fifty Shades Darker Online
Watch Cars 3 Online
Watch Resident Evil The Final Chapter Online
Watch Split Online
Watch Doctor Strange Online
Watch The Mummy Online
Watch Assassins Creed Online
Watch Life Online
Watch Jack Reacher 2 Never Go Back Online
Watch The Great Wall Online
Watch The Boss Baby Online
Watch The Emoji Movie Online
Watch Girls Trip Online
Watch Transformers 5 The Last Knight Online
Watch Despicable Me 3 Online
Watch A Cure for Wellness Online
Watch A Dogs Purpose Online
Watch Sing Online
Watch Logan Online
Watch War for the Planet of the Apes Online
Watch Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales Online
Watch It Comes at Night Online
Watch The Emoji Movie Online
Watch Collateral Beauty Online
Watch XXX Return of Xander Cage Online
Watch Arrival Online
Watch Smurfs The Lost Village Online
Watch The Accountant Online
Watch A Dogs Purpose Online
Watch Collateral Beauty Online
Watch War for the Planet of the Apes Online
Watch Sing Online
Watch Atomic Blonde Online
Watch Atomic Blonde Online
Watch Tulip Fever Online
Watch Alien Covenant Online
Watch Moana Online
Watch The Boss Baby Online
Watch Gifted Online
Watch Rogue One Online
This nice article, thank you for your sharing.Saját tapasztalat

Évekkel ezelőtt, egy más, hasonló könyvet elolvasva éreztem azt, amiről ez a könyv is szól: bármit megkaphatsz, amit akarsz, ha eléggé hiszel benne.
A furcsa az, hogy tökéletesen működött, nem egyszer, többször is, ha valóban tudtam hinni benne, ha lehetetlennek , túlzásnak éreztem, akkor nem.

Aztán, ahogy itt mások is írták, amikor minden rendben volt, felhagytam vele, egyszerűen éltem rutinszerűen az életem, és onnantól kezdve nagyon nehéz visszatérni.

Amikor tele vagyok negatív gondolatokkal, nagyon nehéz tőlük szabadulni, hiába hiszem azt, hogy a gondolataimmal megváltoztathatnék mindent, ez a legnehezebb: szabadulni egy hosszú ideje megszokott negatív gondolatsémától.ELLENTMONDÁS

Üdv Mindenkinek!

Csak most kerültem erre a fórumra, a kommenteket nem olvastam végig, ha ismétlek valamiben elnézést kérek.

Nem szeretem az ELLENTMONDÁSOK-at...TI IGEN?

--------------------------------------------

TITOK 1. rész

Ha tudod a titkot, az megad bármit, amire szükséged van. Boldogságot, egészséget, jólétet. Bármid lehet, bármit megtehetsz, amit csak akarsz. Mindent elérhetünk, amit akarunk. Nem számít mekkora is az. Válaszolj a következő kérdésekre: Milyen házban szeretnél élni? Milliomos akarsz lenni? Milyen vállalkozást szeretnél? Nagyobb sikerre vágysz? MIT AKARSZ VALÓJÁBAN?

...... pár sorral lejjebb....

A VONZÁS TÖRVÉNYÉT NEM ÉRDEKLI, hogy mit értékelünk jónak vagy rossznak, HOGY MIT AKARUNK ÉS MIT NEM. Csak a gondolatainkra válaszol.

--------------------------------------------

Szerintem találjuk ki mit AKARUNK akkor...:-)Nem is tudom...

Azt írja "Szerinted miért van az, hogy a társadalom 1%-a keresi meg az összes vagyon 96%-át" Vagy vmi ilyesmi. Hát ez nem igaz! Abszolút lehetetlen is, hogyan tudná a társadalom 1%-a etetni/itatni/erőforrásokkal ellátni a maradék 99%-ot???
Éppen az van, hogy a társadalom legnagyobb része keresi meg azt a vagyont, amit a legkisebb rész felhalmozhat! Nekem éppen elég egy téves/hamis/nem igaz állítás egy témában, hogy az egészet hülyeségnek tartsam.Sziasztok! Én erre a

Sziasztok!

Én erre a gondolatra szeretnék reagálni:
Olyan valóságban élünk, ahol némi időkésleltetés figyelhető meg. És ez nagy szolgálatot tesz számunkra. Nem igazán szeretnénk egy olyan világban élni, ahol a gondolataink azonnal megvalósulnak.

Bár nem tudatosan, de eddig is alkalmaztam ezeket a dolgokat..Viszont azt vettem észre, h. ebben az évben valahogy nagyon felgyorsultak bizonyos folyamatok, sőt azon belül is vannak időszakok, amikor sokkal, de sokkal intenzívebbek.. Elképzelhető ez azért, mivel kb. 1 éve megismerkedtem a hipnotizálással és ez kissé felgyorsít bizonyos folyamatokat?
Nem lenne jó valóban, ha egy elefántot elképzelünk és egyből ott lenne a szobánkban, de sokszor azt tudom mondani, h. majdnem ilyen gyorsan "reagál" az élet a gondolataimra..
Az már teljesen megszokott számomra pl. hogy akire gondolok, az szinte rövid időn belül megjelenik, sőt még helyileg is be tudom határolni, h. az illetővel hol találkozok..
Érdekes dolgok minden esetre..Egyetértek és ....

Egyetértek a hozzászólásoddal, és még azzal is kiegészíteném, hogy sajnos sok embernek vannak olyan körülményei is, amik adottak már megszületéstől fogva, és ezeket szerintem nem bevonzotta, hanem megörökölte. De felnőtt korban, amikor már jobban ura tud lenni önmagának az ember (bizonyos korlátok között), valóban a pozitív gondolkodás, jó dolgokra való összpontosítás rengeteget jelent, ami valóban szerintem is lehet is lehet és meg is kell tanulni. Kétségtelenül a pozitív jelzésekre többnyire pozitív válaszok is érkeznek, a Titok című filmet ezek után meg fogom nézni, most még csak az itteni szemelvényeket olvastam.Sziasztok! Én ugyan még csak

Sziasztok!
Én ugyan még csak ma regisztráltam erre a honlapra, és csak ma néztem meg a hozzászólásokat is. Ezt az úgy nevezett titkot viszont már régóta tanulmányozom és próbálom alkalmazni. Nekem bevált, és amint olvastam itt sokaknak, tehát működőképes. A lényeg az egészben, ha pozitív-gondolat energiát küldesz fel az ugymond "erőtérbe" vagy lehet "mátrix-nak" is nevezni, vagy aminek akarjuk, (a pontos megfogalmazást nem igazán tudom) akkor pozitívat is kapsz vissza, ha negatívat, akkor negatívat kapsz. Ahhoz viszont, hogy ez működjön nekünk kell átalakulnunk méghozzá tudatosan. Ehhez ha valaki akarja kaphat segítséget, és ez a segítség jöhet innen a földről is, és jöhet az égből is. Rá kell találni, és működni fog mindenkinél, higgyétek el! Aki keresi az rátalál. Kérj és megadatik! :-)
Áldás, békesség!Természetesen működik a

Természetesen működik a Titok! :)
Ettől még nagyon sok dologra továbbra is ügyelnünk kell a világban, és persze fogunk is.
Például, hogy ne fogadjunk el hülyeségeket. Az egyik ilyen ezen az oldalon fentebb olvasható és eléggé bántja a szememet:

"Szerinted miért van az, hogy a társadalom 1%-a keresi meg a rendelkezésre álló vagyon 96%-át? Szerinted ez véletlen?"

Nem, nem, szerintem nem véletlen, hanem hazugság. Már bocs, de a társadalomnak az a bizonyos 1 %-a nem megkereste, hanem birtokolja, pontosabban bitorolja a vagyon 96%-át! És ez óriási külünbség, ugyanis nem az az 1% dolgozott meg érte, hanem mondjuk 60-80%-a a társadalomnak. De nem is a Titok által vonzották magukhoz... Legalábbis nem EZ által a Titok által, hanem egy másik, egy nagyon csúnya, és nagyon sötét titok által :)
Ezen IS változtatni fogunk a Titok segítségével! Természetesen! ÉS EZT EGYÁLTALÁN NEM IRIGYSÉGBŐL MONDOM! SŐT! Akinek van egy csepp szíve, az érzi, hogy nem tartható fenn már sokáig ez a mérhetetlen társadalmi egyenlőtlenség, és azt is, hogy igazam van e kérdésben. :P

Sok-sok Áldást mindenkinek!!!Én TUDOM,hogy IGAZ:-)

Sziasztok!Bár még nem olvastam a könyvet,a filmet láttam"szinkronizálva".Másfél éve úgy éreztem,összecsapnak a hullámok a fejem fölött.Sok baj ért.A vége az lett,hogy pánikrohamot és depressziót kaptam.34 éves voltam 2 gyerekkel,szerető férj stb.Nem voltam egyedül,mégis megjártam a poklot.Aki átélte már ezt,tudja milyen félelemben élni.Mindenhez nyúltam,amiről azt hittem ad valami kapaszkodót,hogy túléljem.Szeretek élni,mégis rettegtem,hogy meghalok.Ekkor kaptam Édesanyám barátnőjétől kölcsön a filmet.Sokszor megnéztem mire megértettem.És a végén elhittem mindent.Kivirágoztam,újra éltem...De szeretném ha tudnátok:Soha nem szabad letérni erről az útról!Az ember hajlamos hanyagolni a HITET ha egyenesbe jön az élete.Valahogy már nem foglalkozik vele,mert már jól van stb...Én is ezt tettem.De rájöttem hiba volt.Újra megnézem a filmet és elolvasom a könyvet mert tudom,hogy MŰKÖDIK,és soha többé nem felejtek el HINNI.Én már megtapasztaltam a vonzás hatalmát.Csodálatos érzés...érezni,hogy nincs olyan amit ne tudnál elérni a világon.Én nem vágytam és nem vágyom vagyonra.Élni akartam és akarok,boldogan,nyugodtan,türelmesen.Mert szerintem gyönyörű a világ...Annyi szépet és boldogságot ad.Csak el kell fogadni és HINNI ÖRÖKKÉ MAGADBAN!Mert TE vonzod magadhoz mindazt ami életed során ér.Minden jót nektek....Pásztor Gabriella Szép

Pásztor Gabriella
Szép estét!
Elolvastam a könyvet, utána megnéztem a filmet is, engem nagyon megfogott!
Nagyon mélyen kell hinni a pozitív gondolatokban, és bele is kell élni magad abba, hogy amit szeretnél sikerülni fog!
Nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül a 35-évem alatt, de mindig tudtam mosolyogni, mindig talpra álltam, mert hittem magamban, hogy képes leszek rá! Bármilyen szar helyzet adódik, nem szabad hagyni, hogy a negatív dolgok megszálljanak, bármennyire nehéz is! Mosolyogj, és a világ vissza mosolyog rád! Ha jókedvű vagy, az már fél siker! Tudnék mesélni milyen dolgok történtek velem, ha valakit érdekel szívesen megírom, csak nem szeretnék itt negatív dolgokba belemenni most!
Szóval talpra lehet állni higgyétek el, és az élet is jobbra fordul, ha te magad úgy akarod!!!
Sziasztok!A kedves boszorkány :-)

Nagyon köszönöm a segítséget. Bízom benne, hogy sikerül jól értelmeznem Alfajáró írását.
És igyekszem a szuperegommal is kezdeni valamit. Bár az enyém elég domináns sajnos. :-(
Tényleg nagyon kedves vagy, igyekszem tanulni a leírtakból.Kedves Boszorkány:)

"szerintem önmagamat kéne megtalálnom végre. Azt hogy kell? :-D"
Jó kérdés erről szól nagyrészt az oldal csemegéz:)
"Az igazság az, hogy mostanában elég zűrös gondolatokkal van tele a fejem, és úgy érzem két személyiségem van, és az egyik folyamatosan győzködi a másikat, és rossz irányba tereli. Mindig bírálom a saját gondolkodásomat, viselkedésemet, és ezért arra jutok, hogy rossz amit csinálok. Már magamban sem vagyok biztos, saját magamat befolyásolom. Hmm...értitek ezt? Mert én nem. :-)"
Hát ehez kell az önismeret ami egy élethoszig tartó folyamat:)Te még az elején jársz,elöször is külömböztesd meg mi a Te igazi éned és melyik amelyik birál,mert az a nevelésed hibás meggyöződései amit beléd neveltek hogy szabályozon-Ez a "SZUPEREGO – A szuperego, amely eldönti, hogy egy cselekedet jó e vagy sem. A szuperego a társadalom értékeinek és erkölcsi normáinak belső képviselője. A szuperego a szülői jutalmazások és büntetések révén alakul ki. A szuperego normáinak a megsértése, a szülői szeretet elvesztését és az azzal járó szorongást idézi fel. Ez a szorongás tudattalan, de bűntudatként élhetjük át."Nos ha ezt beazonositod akkor már tudod mi ellen küzdj , ezt Alfajáró itt írja le érthetően hogyan csináld, vissza az alapokhoz:
Majd ha beleakarsz mélyülni és zavarodni ezt olvas:
De szerintem csak lépésről léppésre ne bonyolits:túl gyorsan:)Valamit rosszul csinálok..

Sziasztok!
Olvastam a könyvet, és azóta is bele-bele olvasgatok alkalomadtán. Nagyon jónak találom a benne található gondolatokat, és hiszek is benne, mégis valahogy nem sikerül töretlenül alkalmaznom. Az igazság az, hogy mostanában elég zűrös gondolatokkal van tele a fejem, és úgy érzem két személyiségem van, és az egyik folyamatosan győzködi a másikat, és rossz irányba tereli. Mindig bírálom a saját gondolkodásomat, viselkedésemet, és ezért arra jutok, hogy rossz amit csinálok. Már magamban sem vagyok biztos, saját magamat befolyásolom. Hmm...értitek ezt? Mert én nem. :-)
Nem tudom mit tegyek, szerintem önmagamat kéne megtalálnom végre. Azt hogy kell? :-D

Köszönök előre minden hozzászólást!

BoszorkányA Titok

gnevema
Szép jó estét Nektek! A könyvet még nem olvastam de a filmet láttam,--nagyon elgondolkoztató volt.. voltak benne olyan jelenetek amiket már nemegyszer énis megéltem,--csak ép nem tudtam, hogy pontosan mi is ez...érdekes volt rádöbbenni a film láttán!gondolat

Sziasztok!!nekem is vannak negativ gondolataim pont az amitol tartok,esetlek felek,hogy ne kovetkezzen be.De hiszem hogy a sok pozitiv gondolatokkal megvaltoztathato.Halat adok a sorsnak hogy ratalaltam a titok cimu konyvre.Egy ismerosomnel voltam es lattam a konyvet az asztalan es beleolvastam,azonnal megtetszett.Kutatni kezdtem az interneten a konyv utan es megtalaltam,es a weboldalt is.Annyira orulok,hogy van ez a konyv,es ez az oldal ahol sok hasznos tanacsot lehet olvasni,es tanulni belolle.Hala nektek!!!Most csak a pozitiv dolgokra fogok koncentralni,de ugy erzem nem egy konnyu dolog,mert a hatterben ott a negativ gondolat is.Megprobalom es tudom menni fog!!!Udvozlok mindenkit!!!
barabar5Szkeptikus

Az a véleményem, hogy a vonzás mellett
ott van a taszítás is. A pozitiv dolgok mellett törvényszerűen megjelennek a negatív dolgok is. Kedves örömteli dolgokból ered a szenvedés, a "pozitiv" dolgokhoz való görcsös ragaszkodás hozza létre félelmet(a "jó" dolgok elvesztésének félelme)..ezt azért nem árt figyelembe venni... Az univerzumban pontosan annyi a szenvedés mint az öröm.. Talán ennek az belátása és elfogadása közelebb vihet a TITOKhoz...a nagy szimbólumok is ezt próbálják közvetíteni nekünk..JIN-JANG pl..

Kicsit utópisztisztikus hangulata van ennek az egésznek.. elég ha visszanézünk az emberiség történelmén... vérengzések követik egymást időtlenül... nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni...Melyik az erősebb gondolat?

Üdvözöllek!
Igazad van, "sajnos"...
Mert a negatívban működünk IGAZÁN gyakorlottan...
A tanulás-tudás éppen a gátja alapvetően önmagunk megismerésében-megvalósításában...
A kétszer kettő=4, a mínusz 273 fok és a fénysebesség (300 ezer km/sec) a földi fizikai tudásunk "korlátja"
Ez a TUDÁS hatalmas, de "utána" semmi sincs?
Dehogynem: mindenki tud vízen járni, csak nem minden ki tudja, hogy a cölöpök hol vannak leverve...
AZ EMBERISÉG 10%-A MŰKÖDIK TERMÉSZETES MÓDON POZITÍVAN!, a többi, tudjuk hogyan...
AZ EMBERI ELME CSODÁKRA KÉPES, DE MŰKÖDTETNI NEKÜNK, AZ EMBERNEK KELL, ÉRDEMBEN-POZITÍVAN!!!visszajelzés

Kedves Adama!

Köszi az infót, nagyon érdekes a cikk.
ÉvaÖröm

Tegnap találtam rá erre a honlapra. Hála érte, mert végre egy pozitív oldal, ami a kulcsot adja a kezünkbe a boldoguláshoz. Végre mégjobban kiélhetem az alkotóvénámat. Mára néhány gyakorlatot meg is csináltam. Nagyon jól esnek a pozitív megerősítések, éppen a vizsgáimban, tanulásokban vagyok benne. Tudtam eddig is a teremtő tudatról, csak fellángolásom volt, és mindig abba hagytam. Most végig csinálom.
Annyira csodálatos mindennap itt lenni, jó érzés, hogy nem másoktól várom a segítséget, hanem magam teszem meg hozzá a lépéseket, mert képes vagyok rá. Ami lényeges nagyon, az pedig a HITEM, ami van.
Szerintem az energiám is megsokszorozódott, mert nem félek annyira, és a feszülségeimet is oldom szépen lassan felfelé.
Nagyon BOLDOG vagyok most. Ezt kívánom mindenkinek!

Köszönöm a rengeteg segítséget.
ÉvaAZ én dzsinem!

Sziasztok! Én már kétszer kiolvastam a könyvet, azóta is naponta bele olvasok. Ez fantasztikus, használjátok mert működik. Nekem minden sikerűl , nagyon szerencsés és a munkában is sikeres vagyok! Hála az én dzsinemnek! Most vettem egy arany halat ő lett az én dzsinem! Sorba teljesűlnek amit akarok, most kinéztem az álmaim házát és tudom, hogy megfogom venni ráadásúl késszpénzre, mert az én dzsinem nagyon jól dolgozik. Nekem meg az a dolgom, hogy ne unatkozzon a dzsinem, adjak neki munkát, hisz neki semmibe sem kerűl teljesíteni az én kívánságaimat. Tudom, hogy megkapom, hisz megérdemlek minden jót! Mindenért hálás vagyok amim van és amit elértem hisz ő mindíg mellettem volt, csak eddig azt hittem , hogy ő az én angyalom. Bár teljesen mindegy, hogy nevezem, a lényeg, hogy van és mindent megad nekem! Hidjetek benne és adjatok munkát a ti dzsineteknek, mennél többen érezzük magunkat jól annál szebb és jobb élet lessz hazánkban: MAGYARORSZÁGON! Sziasztok!:)

Sziasztok!Én is megvettem a könyvet de még nem olvasatam nagyon bele,filmen láttam a Titkot,és ugy éreztem meg kell vennem,mert van benne valami.Nagyon jó itt olvasni a siker történeteket,ez is érőt ad mindenhez.sziasztok

nagyon tetszik:)Erő kontra erő

Kedves Anita! Egy hete vásároltam meg a könyvet, valamiért úgy éreztem nagyon jó lesz ha haza viszem. Még nem olvastam bele, de az asztalon van és mintha minden nap hívogatna, hogyí olvassam. Ma, mikor elolvastam a hozzászólásodat, már biztos vagyok vagyok benne, hogy miért is került hozzám. Tökéletes helyen lesz nálam. .. Már olvasom....
Köszönöm...
Zsuzska34aSzia

Ez igy van,igy igaz minden amit leirtal. "Megcelozni a legszebb almot kinevetni a vilagot, gyujteni a baratsagot, mindig szeretni es remelni igy erdemes a foldon elni."Segítsek

Mivel nincs véleteln azért vagyok itt, kérésem lenne, Kicsi segítség, hiszem a Titkot sajnos Seng tudja jó sok pozitiv mellett soknegatív gondolatom van,
ha valaki szeméylesn tapasztalt ilyen írjon nekem
Köszönöm
drekovacs@gmail.com cimre.

Jezsa
jezsamen mint jázmin
olyan mosolygós és jó illattú:)Erika SZiasztok!Boldog

Erika
SZiasztok!Boldog vagyok hogy a titkot ÉN is kezdem megfejteni!Tényleg

Tényleg jó ez az oldal! Egy barátnőm ajánlotta és már az első két fejezetet elolvastam és nagyon tetszik a The Secret c. fílm!Drága Amarana :)

Adama egy nagyon kedves Angyal társunk :)