A titok - 2. rész

A vonzás törvényét a történelem legnagyobb alakjai mindig is ismerték és használták. S bár a jelen világ gazdaságának irányítói - láthatóan - elsősorban a pénz által jutnak hatalomra, rejtett és eltitkolt tudásuknak gerincét alkotja a Titok ismerete és alkalmazása. Soha nem veszítik el a fókuszt arról, amit igazán akarnak. Ezt kell tenned neked is, hogy ne tudjanak megvezetni és beteljesítsd az álmaidat.

A múlt nagy vezetői, akik birtokában voltak a titoknak, meg akarták tartani a hatalmat magunknak, és nem akarták megosztani azt senkivel. Ezért az emberek elől elzárták a titkot. Az emberek dolgoztak, elvégezték a munkájukat, aztán hazamentek. Nem volt hatalmuk, mert a titkot megvonták tőlük.

...

Olyan Univerzumban élünk, ahol törvények vannak. Ez éppen olyan, mint a Gravitáció. Ha leesel egy háztetőről, nem számít, hogy jó vagy rossz ember vagy, akkor is a földre zuhansz.

...

Minden, ami körbevesz most az életedben, beleértve azokat a dolgokat, amikre most panaszkodsz, te vonzottad magadhoz. Tudom, hogy ez első hallásra olyan dolog, amit legszívesebben meg sem hallanál. Azonnal azt mondod: "Nem én vonzottam magamhoz az autóbalesetet, nem én vonzottam magamhoz azt a bizonyos ügyfelet, nem én vonzottam magamhoz, az adósságot. Nem én vonzottam...azt a bármit, ami miatt panaszkodom." Én pedig azért vagyok most itt, hogy némileg felbosszantsalak és elmondjam "De igen, Te vonzottad magadhoz"!

És ez a legkeményebb tény, amit el kell fogadnod. De ha elfogadtad, az életed megváltozik. Ez a nagy, általános titok része. Legtöbbünk tudatosság nélkül vonzza a dolgokat. Azt hisszük, hogy nincs hatásunk rá, gondolataink, érzéseink automata üzemmódban vannak, és így minden esemény a tudatosság szintjén ér el minket. Ha most hallod ezeket először, úgy érezheted: "Jujujj, akkor most ellenőriznem kell a gondolataimat?... Ez elég nagy erőfeszítésbe kerülhet!" Eleinte valóban így fest a dolog, de a kaland csak itt kezdődik.

Nem arra bíztatunk, hogy ellenőrizd a gondolataidat. Ettől becsavarodhatsz. Olyan sok gondolat érkezik olyan sok irányból, olyan sok témában. Itt lép a képbe az érzelmi irányító rendszer. Érzelmeid, érzelmi irányító rendszered segít megértetni veled, hogy mire gondolsz. A gondolataid okozzák az érzelmeidet. Az érzelem csodálatos dolog, ajándék. Tudatja velünk, hogy mit vonzunk magunkhoz.

...

A mi nézőpontunkból két érzelem létezik. Az egyik jól esik, a másik rosszul. Különböző névvel láthatjuk el őket, de alapjában véve minden negatív érzelem, hívjuk azt bűntudatnak, haragnak, frusztrációnak, mind egyformák, - nem esnek jól. Érzéseink irányítórendszerként működnek, ami tudatja velünk, hogy, amit most gondolunk nincs összhangban azzal, amit valójában akarunk. Egy másik szinten nevezhetjük "rossz frekvenciának", vagy "rossz vibrációnak" vagy bármi másnak. Az, amit jónak érzünk remény, boldogság, szeretet, a jó érzések a pozitív érzelmek irányító rendszere azt mondja, hogy amit most gondolsz, az megegyezik azzal, amit valójában akarunk.

...

Annyira egyszerű. A válaszok előttünk vannak: Mit vonzok, érzek? Jól érzem magam? Nos, akkor rendben van, csináld csak tovább. Érzéseink visszajelző mechanizmusok arról, hogy jó pályán vagyunk-e vagy sem, a kijelölt úton haladunk, vagy letértünk az útról. Minél jobban érzed magad, annál inkább irányban vagy. Minél rosszabbul érzed magad, annál inkább eltérsz az iránytól. Ennyi az egész.

...

Amit teszel, nem több mint hogy a hétköznapi tapasztalatok világát éled, és eközben olyan gondolatokat alkotsz, amik szó szerint létrehozzák a jövőbeni tapasztalataidat. Eközben érzéseid segítségével megtudhatod, hogy a dolgok, amik felé haladsz kielégítők lesznek-e számodra, ha egyszer odaérkezel.

...

Bármit érzel, az tökéletes visszatükröződése annak, ami éppen valósággá válik. És pontosan azt kapod, amit érzel és kevésbé azt, amire gondolsz. Ezért van az, hogy amikor az emberek az ágyból kikelve bevágják a lábujjukat, egy spirálba kerülnek. Ezért egész napjuk így sikerül majd. Fogalmuk sincs, hogy érzelmeik kis átrendezése az egész napot, s így az egész életet megváltoztathatja.

Ha úgy indítasz, hogy jó napod lesz, és ebben a boldog érzésben maradsz egészen addig, míg nem adsz lehetőséget arra, hogy valami megváltoztassa a kedvedet, akkor a Vonzás Törvénye szerint tovább vonzol olyan helyzeteket, körülményeket és embereket, amik fenntartják ezt a boldog érzést.

...

Jó napok, rossz napok, a gazdag gazdagszik, a szegény szegényedik. Mindez attól függ, hogy az ember a legtöbbet mire gondol, s a legtöbbször mit érez. Most, azonnal elkezdheted egészségesnek és eredményesnek érezni magad. Érezheted a szeretetet, ami körbevesz; még akkor is, ha valójában nincs is ott. És ekkor az történik, hogy az Univerzum igazodik az általad énekelt dal természetéhez. Az Univerzum igazodni fog a belső érzésed természetéhez és megnyilvánul, mert úgy érzel, ahogy.

...

Szóval, alapjában véve, amire a gondolataiddal és érzelmeiddel koncentrálsz, azt vonzod az életedbe, ha akarod, ha nem. Amire gondolsz, amit érzel, és ami megvalósul, mindig megfelelnek egymásnak. Minden pillanatban. Nincs kivétel.

Ezt elég nehéz megemészteni, de ha lassanként megnyitjuk magunkat, a lehetőségek fantasztikusak. Ez azt jelenti, hogy bármit is gondoltunk eddig életükben, azt vissza lehet fordítani a tudatosság megváltoztatásával.

"Amit haladsz előre, úgy teremted meg saját Univerzumodat."
Churchill

...

Nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat. Mert ez a "jól érzem magam" sugárzik ki jelként az Univerzumba, és kezd még többet vonzani magához. Tehát minél inkább jól érzed magad, annál többet vonzod magadhoz azokat a dolgokat, amik miatt jól érzed magad, és ezek magasabbra és magasabbra emelnek.

Ha rosszkedvűnek érzed magad, most már tudod, hogy megváltoztathatod az érzést. Tegyél be egy szép zenét. Kezdj énekelni. Ez megváltoztatja az érzéseidet. Vagy gondolj valami szép dologra. Gondolj egy kisbabára esetleg olyanra, akit szeretsz, és idézd fel a képét. Ezt a gondolatot tartsd meg a fejedben, minden mást üríts ki, kivéve ezt a gondolatot. Garantálom, hogy jól fogod magad érezni.

...

Ez az alapelv jól érzékelhető a házi kedvencekkel kapcsolatban, akik szerintem fantasztikusak, mert jó érzelmi állapotba helyeznek bennünket. Amikor szeretetet érzel a kedvenced iránt, az a szeretet csodálatos állapota, ami jóságot hoz azt életedbe. Micsoda ajándék ez!

Amikor pedig alkalmazni kezded ezt, amikor elkezded irányítani a gondolataidat azt alapul véve, hogy milyen érzéseket keltenek benned, észreveszed majd az összefüggést az érzéseid, gondolataid és a között, hogy mi érkezik vissza hozzád. Mielőtt feleszmélnél, felfedezed, hogy saját valóságod teremtője vagy. És azok, akik távolabbról figyelnek, lenyűgözve látják, hogy milyen csodálatos életed van.

...

Amióta megismertem a titkot és alkalmazni kezdtem életemben, az életem varázslatos lett. Olyan életre gondolok, amiről mindenki álmodik. Minden napom ilyen. Egy 4.5 millió dolláros házban lakom. Van egy feleségem, akiért meghalnék. A világ legcsodálatosabb vidékeire utazom. Hegyet másztam, felfedezőtúrákon, szafarikon vettem részt... Mindez megtörtént, és történik most is, mert tudom, hogyan kell alkalmazni a titkot.

Az élet lehet káprázatos, és annak is kell lennie. És az is lesz, ha alkalmazni kezded a titkot...

Folytatása következik...

forrás: www.ahogyerzed.hu

Hozzászólásokqwerty

Lovely Website, Carry on the great work. Regards.
Watch Captain Underpants Online
Watch Guardians of the Galaxy 2 Online
Watch Dunkirk Online
Watch Tulip Fever Online
Watch Underworld Blood Wars Online
Watch Ghost in the Shell Online
Watch Power Rangers Online
Watch Life Online
Watch The Circle Online
Watch A Monster Calls Online
Watch Inferno Online
Watch Girls Trip Online
Watch The Founder Online
Watch A United Kingdom Online
Watch All Eyez on Me Online
Watch XXX Return of Xander Cage Online
Watch The Accountant Online
Watch Spiderman Homecoming Online
Watch Ghost in the Shell Online
Watch Manchester by the Sea Online
Watch Beauty and the Beast Online
Watch Rough Night Online
Watch Trolls Online
Watch Dunkirk Online
Watch Baywatch Online
Watch The Fate of the Furious Online
Watch Passengers Online
Watch Gifted Online
Watch Free Fire Online
Watch Rogue One Online
Watch Wonder Woman Online
Watch Passengers Online
Watch The Great Wall Online
Watch Kong Skull Island Online
Watch Valerian and the City of a Thousand Planets Online
Watch The Space Between Us Online
Watch Doctor Strange Online
Watch Billy Lynns Long Halftime Walk Online
Watch The Shack Online
Watch Gold Online
Watch All Eyez on Me Online
Watch The Space Between Us Online
Watch Resident Evil The Final Chapter Online
Watch Despicable Me 3 Online
Watch Beauty and the Beast Online
Watch Power Rangers Online
Watch Fantastic Beasts and Where to Find Them Online
Watch Valerian and the City of a Thousand Planets Online
Watch The Circle Online
Watch Underworld Blood Wars Online
Watch A Cure for Wellness Online
Watch Fantastic Beasts and Where to Find Them Online
Watch Kong Skull Island Online
Watch Cars 3 Online
Watch Guardians of the Galaxy 2 Online
Watch Spiderman Homecoming Online
Watch The Founder Online
Watch Gold Online
Watch Wonder Woman Online
Watch Arrival Online
Watch Smurfs The Lost Village Online
Watch The Lego Batman Movie Online
Watch Rough Night Online
Watch Billy Lynns Long Halftime Walk Online
Watch John Wick Chapter 2 Online
Watch Fifty Shades Darker Online
Watch A Monster Calls Online
Watch The Edge of Seventeen Online
Watch The Lego Batman Movie Online
Watch Logan Online
Watch Alien Covenant Online
Watch Split Online
Watch Manchester by the Sea Online
Watch Inferno Online
Watch La La Land Online
Watch Trolls Online
Watch Assassins Creed Online
Watch Jack Reacher 2 Never Go Back Online
Watch King Arthur Legend of the Sword Online
Watch Baywatch Online
Watch The Mummy Online
Watch Captain Underpants Online
Watch La La Land Online
Watch It Comes at Night Online
Watch Moana Online
Watch Transformers 5 The Last Knight Online
Watch The Shack Online
Watch King Arthur Legend of the Sword Online
Watch Free Fire Online
Watch Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales Online
Watch The Fate of the Furious Online
Watch The Edge of Seventeen Online
Watch John Wick Chapter 2 Online
Watch A United Kingdom Online
Watch Fifty Shades Darker Online
Watch Cars 3 Online
Watch Resident Evil The Final Chapter Online
Watch Split Online
Watch Doctor Strange Online
Watch The Mummy Online
Watch Assassins Creed Online
Watch Life Online
Watch Jack Reacher 2 Never Go Back Online
Watch The Great Wall Online
Watch The Boss Baby Online
Watch The Emoji Movie Online
Watch Girls Trip Online
Watch Transformers 5 The Last Knight Online
Watch Despicable Me 3 Online
Watch A Cure for Wellness Online
Watch A Dogs Purpose Online
Watch Sing Online
Watch Logan Online
Watch War for the Planet of the Apes Online
Watch Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales Online
Watch It Comes at Night Online
Watch The Emoji Movie Online
Watch Collateral Beauty Online
Watch XXX Return of Xander Cage Online
Watch Arrival Online
Watch Smurfs The Lost Village Online
Watch The Accountant Online
Watch A Dogs Purpose Online
Watch Collateral Beauty Online
Watch War for the Planet of the Apes Online
Watch Sing Online
Watch Atomic Blonde Online
Watch Atomic Blonde Online
Watch Tulip Fever Online
Watch Alien Covenant Online
Watch Moana Online
Watch The Boss Baby Online
Watch Gifted Online
Watch Rogue One Online
I like this website because give me more information.Egy nagy rejtély feltárult!!

A következő részlet a Szentírásból,- Máté evangéliumából 13/12. származik. Az évszázadok során nagyon sokan próbálták megfejteni. Sokaknak nem sikerült, és sokan félreértelmezték.

"Mert akinek van, annak adatik a bővölködésig; de akinek nincs, attól még azt is elveszik,amije van.

Be kell látnunk: amikor először olvassuk a fenti mondatot, olyan igazságtalannak tűnik. Olyan mintha azt állítaná, hogy a gazdagok még gazdagabbak, a szegények pedig még szegényebbek legyenek. Van azonban egy rejtély ebben a mondatban; egy rejtély, amelyet fel kell fedni. És akinek ez sikerül, az előtt egy új világ kapuja nyílik meg.
A rejtély megfejtése pedig, amely oly sokak előtt évszázadokon át ismeretlen maradt, nem más, mint egyetlen ki nem mondott, le nem írt szó: HÁLA.

Akinek van HÁLÁJA, annak még adnak, hogy bőségesen legyen neki. De akinek nincs HÁLÁJA, attól még azt is elveszik, amije van.

Egyetlen rejtett szó felfedésével a rejtélyes és látszólag érthetetlen szöveg már is kristálytisztává válik. Kétezer éve, hogy ezeket a szavakat lejegyezték, de ma is éppannyira igazak, mint egykor voltak.
Ha nem szánsz rá időt arra hogy hálás legyél. akkor nem várhatsz többet, és még azt a háládat is elveszíted amid van. A varázslat ígérete pedig, amely a hála által válik valóra, a következő szavakban rejtőzik: - ha hálás vagy, még többet kapsz, és bőség lesz a jutalmad!!!!

Nem számít, milyen vallást követsz, vagy egyáltalán vallásos vagy-e, a Szentírás, és a Korán szavai a te életedre is igazak. Hiszen a tudomány, és az Univerzum működésének egyik alapvető törvényét fogalmazzák meg.

A Hála egy egyetemes törvény alapján működik.
Ez irányítja az egész ÉLETEDET!!!!!!!!BEvonzás...

Az akarat önmagában nagyon kevés ahhoz hogy bekövetkezzen valami.

Én a jóban és a rosszban is hiszek hogy bekövetkezhet (melankolikus természetem miatt inkább a rossztól tartok - erre vagyok beprogramozva gyerekkorom óta). Abban is, hogy vannak dolgok amiket szerintem LEHETETLEN befolyásolni.rossz programozás

Nem tudsz rosszul programozni. Amire gondolsz, azt vonzod be az életedbe. Szegény Nagymamád a rákot. Nem tudod azt kívánni, hogy mi ne történjen veled! Ami körül a gondolataid forognak, az fog valóra válni. Ezért kell nagyon ügyelni minden gondolatodra és szavadra. Engedd el a félelmeidet, mert ha azok lefoglalják az elmédet, hamarosan megjelennek az életedben is. Csak pozitívan!!!! :)Most próbálgatom az egészet,

Most próbálgatom az egészet, de bejön,csak arra koncetrálok , gondolok hogy sikerüljön a lányom államvizsgája- szinte napról napra ott voltam gondolatban vele, és ime a mérnöki diploma a kezében!!!!

félelmetes, mikor erősen gondolok valakire, egyszer csak megjelenik, vagy hónapok óta gondolok régi ismerősre, hogy küldök egy mailt mi van vele?? megnyitom a levelezőt és engem keres.
Nagyon nehéz csak pozitívan gondolkodni, nem rinyálni, úgy gondolni dolgokra hogy már megtörtént, mindent múlt időbe tenni: eladtam a házat-elakorom adniHa jól értettem azt írod

Ha jól értettem azt írod h a gondolataiddal sikerült elűznöd életed párját.Ha ez sikerült,akkor az is sikerülni fog,hogy visszaszerezd.Vonzd vissza életedbe...úgy,ahogy eltoltad!Hogy is?

Ha mindent jól értettem akkor arról van szó ,hogy amit akarok azt nem is hanem úgy gondolok rá mintha nem el szeretném érni hanem az már meg is van.Húúú..ebbe nekem elsőre beletört a bicska,hiszen én még 70-előtt születtem amikor úgy nevelték a gxereket,hogy gürcölj a célodért s'akkor eljutsz a paradicsomba.Én csak egy kicsit boldog szeretnék lenni,de kicsivel a 4.x után nem vagyok abban sem biztos,hogx ebben az életben sikerül.Ha valaki segítene,hogyan tudom magamat rávezetni erre a technikára ,lehet hogy megadná életem legnagyobb ajándékát.Zizu Amiben hiszel,azt

Zizu
Amiben hiszel,azt valóra is tudod váltani!
Szurkolok Neked!Kedves Zizu, elhiszem, hogy

Kedves Zizu,
elhiszem, hogy így van. A félelemnek hatalmas a teremtő ereje. Én megtaláltam életem párját, és amikor semmi okom nem volt a benne való ételkedésben, elkezdtem rettegni, mi van, ha elhagy. Napról napra jobban erősítettem magamban ezt az érzést. Ugye, tudod, mi történt 16 hónap kapcsolat után? Aki annyira szeretett engem, azt mondta, már nem biztos abban, amit érez, és elment. Most, amikor tudom, ezek a dolgok, hogy működnek, próbálom visszafordítani, amit tettem. Sokan legyintve jegyzik meg, aha, persze, de én tudom, szeretett engem, és tudom, én űztem el.Félelem

Zizu
Biztos vagyok benne,hogy tényleg működik a titok.
leírok egy környezetemben megtörtént negatív példát.
A Nagymamám egy áldott jó lélek volt.Életét kitette a vidámság és mindent pozitívan látott.egyetlen dologtól retteget és ezt hangoztatta is mindíg.Félt a ráktól,a fájdalomtól.Azt mondta,mindegy miben fog meghalni,jajj,csak rákos ne legyen.
Gondolom már sejtitek,egy év hosszú,fájdalmas szenvedés után,gyomorrákban halt meg.
Ezek szerint rosszul programozta magát.Csak egy gondolat

njzsike

Most tévedtem ide a lapra. Véletlenül hallottam a fílmről, a könyvről, de egyre inkább izgat a téma és elkezdtem keresni ezzel kapcsolatban, most kezdem olvasni a fordítást. Érdekes módon az anyósom jutott eszembe róla, aki már több éve meghalt. Akkor nem tudtam, mi az, amit sugároz, vagy rezeg, vagy bárminek nevezzük, de bármi bajom volt, ha vele beszéltem róla, mindig volt valami megnyugtató abban, amit mondott, és már nem is láttam olyan nehéznek és megoldhatatlannak, ami addig aggasztott. Valahogy mindig jókedvem lett tőle és megkönnyebbülten, jókedvűen mentem el a gondjaim ellenére. Sokkal egyszerűbbnek tűnt minden. Nem volt tudós, nem volt diplomája, csak egy egyszerű asszony volt, akinél mindig találtam egy mosolyt, egy legyintést a problémákra, és ez szinte fél megoldás volt a számomra.
Ahogy a fordítást olvasom, vagy egy ilyen mondat: van egy feleségem, akiért meghalnék!!!
Fúrcsállom ezt a mondatot, ez jó gondolat, pozitív? Miért kéne meghalni valakiért. Akit nagyon szeretünk, azért élni kell, minél tovább, minél jobban együtt-egymásért. Ez így nekem sokkal jobban tetszik, és a kedvem is sokkal jobb lesz tőle. Mit gondoltok erről?Ismerkedes

Helen
Baratnomtol kaptam a Secret cimu konyv angol valtozatat, gondoltam megnezem a honlapot.Meg nem tudom hihetek e a Titoknak, mivel meg csak most ismerkedem vele, de azt hiszem biznom kell benne.Talan ez a titok...
Sajnos most egy hirtelen jott lelki problemaval kell kuzdenem, de gyoznom kell, es ehhez biznom kell a Titokban!(magamban?)fantasztikus ez az

fantasztikus ez az oldal.miota megtaláltam máris konnyebb minden.már elhiszem hogy lehet másképp!és elkezdtem használni a vonzás torvényét.jobb a kedvem , a hangulatom.és titeket olvasva erot kapok,valamint érzem hogy elhatalmasodik rajtam a szeretet.egyre jobban!5$

honnan? a film eredeti oldaláról --->
ugyanaz a címe mint ennek a honlapnak, csak a pont után nem "hu" hanem "tv" van.film

Szia Monika!

Honnan lehet a filmet 5 dollárért lrtölteni?

Kösz a segítséget!a DVD lejátszókon...

Richárd Bach : Illúziók részlet.
Tanulni: annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz!
Cselekedni: bizonyosságot tenned arról, hogy tudod.
Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják Ők is
ugyan olyan jól! Anikó .... van nyelv állítási lehetőség, vagy nem jól tudom?
Mert akkor én is vevő vagyok a DVD-re, és megnézem az eredeti Thesecret filmet is.Igaz!

Kedves Monika! Amit leírtál, az teljesen igaz, egyetértek veled. De! Én pl. angolul nem beszélek. Szívesen letölteném az általad említett oldalról a filmet pénzért is, de hiába nézegetem, nem értem, hogy mit, honnan... (Az általam beszélt két nyelvre pedig szerintem még le sem fordították.) Viszont az imént írta itt valaki, hogy amint lehet, megveszi Magyarországon - nos ezzel én is így vagyok. Főleg, ha lesz hozzá szinkron, esetleg másféle feliratozás. Magamhoz vonzok egy lehetőséget, amivel legálissá tehetem a filmet a magam számára. :-)A parkolásos dologgal

A parkolásos dologgal kezdtem én is. Azóta egyetlenegyszer sem (hangsúlyozom: EGYSZER SEM:)) volt problémám ezzel. Nagyobb dolgot még nem alkottam, de mit a filmben is elhangzik: that's where the fun begins - itt kezdődik a kaland.
Feltettem magamban egy teljesen konkrét célt, amihez eleinte nem nagyon tudtam párosítani túl nagy lelkesedést. Azonban Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik könyvükben nagyon jól leírják, hogy ez csak eleinte van így. Minél többet gondolsz az adott célra, apránként felerősödik benned az érzés. Ezt bizton állítom, mert én is így vagyok vele. Remélem ha legközelebb írok erről, már a megvalósulás tényét tudom megosztani veletek.:)Teljesen igazat adok

Teljesen igazat adok neked.
Én, amikor letöltöttem és megnéztem ezt a filmet, azonnal eldöntöttem, ha lesz hazai kiadás, rögtön megveszem. Márcsak a többnyelvűség miatt is. Én szeretem az eredeti angol nyelvű változatot, de barátaim körében is szeretném "terjeszteni az igét", amely könnyebben menne magyar szinkronnal.
Egyébként én is szeretném elismerni az alkotók munkáját, valóban fantasztikusat alkottak.illegális

Monika

De ez mit sem változtat a tényen, hogy ez az oldal - legalábbis az eredeti szerint -illegális. Azt gondolom, hogy ezek mellett a gyönyörű gondolatok mellett teret lehetne hagyni az üzleti etikának is. Emellett nem hiszem, hogy az eredeti kiadónak a rohamos meggazdagodás lenne az elsődleges célja, hiszen gondoltak azokra is, akiknek nincs kb. 30 dollárjuk,hogy megvegyék a DVD-t, a film kb. 5 azaz öt dollárért letölthető a számítógépre, emellett az ember szép hírleveleket és további nagyszerű gondolatokat kap az alkotó csapattól. Én értékelem a munkájukat és volt rá öt dollárom. Bízom benne, hogy ennek az oldalnak is az a célja, hogy előbb utóbb hasonló feltételekkel működik majd. Egyébként a vonzás törvénye mellett számos nagyszerű törvény és alapelv létezik (pl. a másik munkájának elismerése), ami a mi prosperálásunkat szolgálná, ha betartanánk azokat. Szép napot és sok pozitív "bevonzást" kívánok mindenkinek :)hozzászólások

akkor mostantól csak regisztráltak szólhatnak hozzá...ajjaj

Megtalálták az oldalt a spammerek.
Javaslok csak ellenőrzött, regisztrált felhasználói hozzászólásokat.
Bár gondolom ez nem csak az én fejemben fordult meg.Elengedés

Igen, teljesen igazad van, kedves Rododentron! A legtöbb ember ráadásul abba a hibába is beleesik, hogy azt gondolja, hogy ezek a dolgok egyértelműek, úgyhogy vagy nem foglalkozik vele, mindennapi szinten nem alkalmazza, elmegy a lehetőségek mellett, és mindig utólag veszi észre hogy hiába volt egyértelmű, mégsem úgy gondolkodott, és cselekedett... nagyon fontos hogy a gondolkodásunkba, és a cselekedeteinkbe ezek beépüljenek. És pont ez az, amire a SECRET is azt mondja, hogy itt kezdődik a szórakoztató része a dolognak: kis lépésekkel kezdeni, mindennapi apróságokkal. Jó példa erre a parkolóhely-keresés, amit a filmben David Shrimer beszél. Nem a lottóötösre kell első körben hajtani :).....Igen, ez valóban így

.....Igen, ez valóban így működik,de.......
kutya nehéz megvalósítani!!! Mert, mindig előbukkannak ( kezdetben ) a régi beidegzések......mi van ha mégse? , ...és ha mégis?,.....kizárt dolog, hogy működjön!,......stb. A puszta elhatározás kevés!! El kell jutni egy olyan lelki állapotba - a le van...., ill. nekem a három is páros...- hogy valóban működjön a dolog . Hiszen , ha görcsösen törekszel , hogy csak azért is pozitív leszek, akkor éppen az erős akarással blokkolod le . Arról nem is beszélve hogy ez így önámítás csupán....