A titok - 3. rész

Hogyan használhatod a Titkot? Mit kell ahhoz tenned, hogy a Te életedben is egyre több általad előidézett "véletlen" történjen? Nos, a recept viszonylag egyszerű. A gondolataidat összhangba kell hoznod az érzéseiddel. De ne feledd: ezt csak úgy teheted meg, ha önmagaddal mindig őszinte maradsz...

Sok ember kérdezi meg tőlem, hogy mi az ő dolguk a teremtés folyamatában, és mi az, ami az Univerzum dolga. Hát vizsgáljuk csak meg ez a kérdést. A következő hasonlattal élhetünk: Aladdin és a csodalámpa történetét biztosan ismered. Aladdin felkapja a lámpát, leporolja és kiugrik belőle egy Dzsinn. És a Dzsinn mindig csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs". Ha visszavezetjük a történetet az eredetéig, ma úgy ismerjük, hogy három kívánságunk van, de ha visszavezetjük a történetet annak eredetéig, akkor ott nincs korlát, akármennyi kívánság lehet. Gondold csak el!

Most vegyük ezt a hasonlatot, nagyítsuk fel, alkalmazzuk rád és az életedre.

Ne feledd, Aladdin mindig azt kívánta, amire szüksége volt. Itt van nekünk az Univerzum, ami egy hatalmas Dzsinn. A történelem annyi néven nevezte már: szent védőangyalnak, felettes énnek. Bármilyen címkét ráragaszthatunk, és azt a nevet használhatjuk, ami a legmegfelelőbb számunkra. De minden hagyomány kijelenti, van valami, ami nagyobb nálunk. És a Dzsinn továbbra is csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs."

...

Tehát, a lényeg, hogy az alkotó folyamat egy 3 lépéses folyamat.

Az első lépés: Kérd azt, amit szeretnél.

Nem kell szavakat használnod a kéréshez. Tulajdonképpen, az Univerzum meg sem hallja a szavaidat. Az Univerzum csak a gondolatokra válaszol.

Mit akarsz valójában...?

Ülj le és írd le egy papírra. Írd le jelen időben. Kezdheted így: "Annyira boldog és hálás vagyok, mert..." És fejtsd ki, hogy milyennek akarod az életedet, annak minden területét.

Ez tényleg jó szórakozás. Olyan mintha az Univerzum egy katalógus lenne, amit átlapozol, és ráböksz. Hát, szeretném ezt az élményt, szeretném azt a terméket, szeretnék olyan emberré válni, mintha feladnád a megrendelést az Univerzumnak. Tényleg ennyire könnyű.

A második lépés: A válasz.

A válasz arra, amit kértél. És ez nem a te dolgod, fizikailag. Az Univerzum végzi el ezt a lépést. Az Univerzum összes ereje reagál az általad küldött gondolatra. "A kívánságod számomra parancs." És az Univerzum elkezdi újrarendezni magát, hogy bekövetkezzenek az események.

Legtöbbünk soha nem engedi meg magának, hogy azt akarja, amire valójában vágyik, mert nem látja, hogy miként válhat az valóra. Ha végzünk egy kis kutatást, nyilvánvalóvá válik, hogy bárki, aki valaha elért valamit, nem tudta, hogy miként fogja megcsinálni, csak azt, hogy meg fogja csinálni.

Nem kell tudnod a hogyant, az majd kialakul. Nem kell tudnod a hogyant, az Univerzum átrendezi magát. De te nem tudod, hogyan. Megnyilvánul majd neked, magadhoz vonzod a módját.

Aztán barátunk arról számol be, hogy valami szörnyen rosszul sikerült. "Feladtam a rendelést, de hol van a szállítmány?"A válaszunk erre: igen, kértél, elvégezted az első lépést. Mást nem tehetsz. Az Univerzum pedig válaszol, mindig. Nincs kivétel. De van egy további lépés, amit meg kell értened.

A harmadik lépés: Az elfogadás lépése, ami azt jelenti, hogy összhangba helyezed magad azzal, amit kívántál.

Amikor összhangba kerülsz azzal, amit kívántál, csodálatosan érzed magad. Itt van a lelkesedés, itt van az öröm, itt van a hála, itt van a szenvedély. De ha kiábrándultságot, félelmet, dühöt érzel, ez jelzi, hogy nem állsz irányba, nem vagy összhangban azzal, amit kértél. És ekkor észre veszed: minden attól függ, hogy miként érzed magad. Gondolataidat, érzéseid szerint kezded irányítani, és apránként megtalálod a gondolat érzését, összeolvadsz vele, és ezután valósággá válik az életedben.

...

Amikor a fantáziát ténnyé változtatod, akkor abban a helyzetben vagy, hogy nagyobb, jobb álmokat építhess, és ez, barátom, az alkotás folyamata.

Tehát a Vonzás Törvénye, a törvény tanulmányozása és alkalmazása annyi, hogy kitaláljuk: hogyan hozzuk létre az érzést, hogy a jelenben birtokoljuk a kívánságainkat?

Vegyél részt teszt-vezetésen. Vevőként menj el a házba, amit meg akarsz venni. Tegyél meg bármit, hogy létrehozd az érzést, hogy már mindez megtörtént. Emlékezz az érzésre. Bármit megtehetsz, az segíteni fog abban, hogy szó szerint magához vonzza azt. Lehet, hogy egyszer mikor felébredsz, egyszerűen ott lesz. Valósággá válik.

Vagy eszedbe jut egy ötlet, hogy mit tehetnél a célért. De nem mondhatod "jó, megteszem ezt vagy azt, de Istenem, eléggé utálni fogom". Mert ebben az esetben nem jó úton jársz.

Néha cselekedni kell, és ha az valóban összhangban van azzal, amit az Univerzum megpróbál leszállítani, akkor az a cselekvés élvezettel teli lesz. Élettel teli leszel, az idő megáll, akár egész nap azt csinálhatod.

...

Az Univerzum szereti a sebességet. Ne késlekedj, ne hezitálj, ne kételkedj. Ha ott a lehetőség, ha ott a késztetés, amikor belül megjelenik az intuitív késztetés - cselekedj. Ez a dolgod.

...

Ennyit kell csak tenned. Magadhoz vonzol mindent, amit kívánsz. Ha pénzre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy személyre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy bizonyos könyv kell, magadhoz vonzod.

Figyelned kell, hogy mit vonzol, magadhoz. Mert, amikor magadban tartod azokat a képeket, amiket szeretnél, akkor azok a dolgok vonzani kezdenek téged, és te is vonzani kezded őket. Ez szó szerint a fizikai világba kerül veled és általad a törvénynek köszönhetően.

...

Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út.

...

Egy példa: egy autó hasít az éjszakában, a fényszórók csak 100-200 méterre világítnak el, és mégis eljutsz Kaliforniából New Yorkba, a sötéten át, mert neked csupán mindig a következő 200 métert kell látnod. Az élet így mutatkozik meg előttünk. Ha bízunk abban, hogy a következő 200 méter is megjelenik és a következő 200 méter is megjelenik, akkor az élet folyamatosan megmutatkozik előtted. És végül eljuttat oda, a célhoz kívánjál bármit, mert ezt akartad.

...

"Tedd meg az első lépést hittel, nem kell látnod az egész lépcsősort, csak tedd meg az első lépést."
M.L. King

...

Egy másik dolog, amin az emberek eltűnődnek: Mennyi ideig tart ez? Mennyi idő míg valósággá válik az autó, a kapcsolat, a pénz, vagy bármi más...?

...

Nos, nincsen leírt szabálykönyv, ami kimondaná, hogy 30 perc, vagy három nap, vagy 30 nap múlva megtörténik. Azt hiszem ez főleg tőled függ, mennyire vagy összhangban magával az Univerzummal.

...

Méretek - nincs közük az Univerzumhoz.

Nem nehezebb - tudományos mértékkel - magunkhoz vonzani valamit, amit hatalmasnak ítélünk valaminél, vagy egy másik dolgot, amit végtelenül kicsinek ítélünk meg. Az Univerzum, tegyen bármit, nulla erőfeszítéssel tesz meg. A fű nem feszül meg növekedés közben. Teljesen erőlködés nélküli. Ilyen csodálatosan van létrehozva. Az fontos, hogy mi történik ott fent. Az számít, hogy mi mit teszünk odamondván, ez nagy - ez időbe telik, ez kicsi - hű, ennek adok egy órát... Tudod, ezek a mi szabályaink, amiket mi alkottunk meg. De az Univerzumhoz viszonyítva nincsenek szabályok. Ha azt érzed, hogy a jelenben birtoklod a kívánságot, az Univerzum válaszol.

...

Egyesek könnyebben boldogulnak a kis dolgokkal. Néha azt mondjuk, kezdjük valami kicsivel, pl. egy csésze kávéval. Fordítsuk figyelmünket arra, hogy egy csésze kávét vonzunk ma magunkhoz.

Képzeljük el, hogy egy barátunkhoz beszélünk, akit régóta nem láttunk. Valahogy, valaki elkezd arról az illetőről beszélni. Vagy az illető felhív, vagy levelet kapunk tőle.

...

Az emberek elcsodálkoztak, hogy milyen jól parkolok. Mióta megtanultam a titkot, azóta nincs vele gondom. Elképzelek egy parkolóhelyet oda, ahova akarom. És az esetlek 95%-ban a hely ott vár rám, egyszerűen csak beállok. 5% esetében egy vagy két percet várnom kell, és az illető kiáll előlem és én beállhatok. Szóval most már mindig ezt teszem...

:)

Forrás: www.ahogyerzed.hu

Hozzászólások

 

air jordan golden goose

air jordan
golden goose sneakers
supreme new york
yeezy shoes
yeezy boost 350
yeezy shoes
cheap jordans
lebron james shoes
golden goose sneakers
moncler jackets
supreme clothing
kyrie spongebob
yeezy boost 500
curry 7 shoes
balenciaga shoes
bape clothing
hermes birkin
steph curry shoes
100% real jordans for cheap
kobe shoes
balenciaga shoes
balenciaga
moncler
supreme
off white
curry 6
yeezy shoes
giannis shoes
jordans shoes
lebron james shoes
jordan shoes
kobe 9
kd 10
yeezy 700
yeezy boost
supreme new york
bape hoodie
jordan retro
off white clothing
supreme clothing
kyrie 4 shoes
jordan sneakers
jordan shoes
yeezy boost 350
retro jordans
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
offwhite
cheap jordans
jordan shoes
balenciaga shoes
longchamp bags
golden goose
lebron shoes
yeezy shoes
supreme hoodie
jordans
supreme
supreme hoodie
supreme clothing
balenciaga trainers
golden goose
supreme hoodie
moncler jackets
golden goose
yeezy boost 350 v2
off white jordan 1
yeezy supply
balenciaga
supreme outlet
moncler jackets
jordan 11
air jordan
nike off white
air jordans
jordan 6
kyrie 6
longchamp
kd 12
golden goose sneakers
yeezys
yeezy boost 350
kyrie 6 shoes
adidas yeezy
golden goose outlet
longchamp handbags
kyrie shoes
curry 6
lebron 16
hermes birkin
moncler
yeezy shoes
cheap jordans
kevin durant shoes
yeezy
off white hoodie
kd 11
bape hoodie
a bathing ape
yeezy shoes
off white nike
retro jordans
a bathing ape
air jordan
yeezy boost 350 v2
golden goose
kobe byrant shoes
yeezys
supreme clothing
yeezy boost 350
supreme t shirt
lebron shoes
off white nike
yeezy shoes
supreme outlet
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
golden goose
off white clothing
kobe shoes
golden gooses
yeezy boost 350
jordan 12
jordan shoes
supreme clothing
nike off white
supreme hoodie
cheap jordans
supreme
balenciaga shoes
balenciaga shoes
golden goose outlet
stone island sale
jordans
supreme new york
supreme clothing
lebron 17 shoes
kyrie 5 spongebob
hermes handbags bag
nike epic react
yeezy supply
goyard
curry 7 sour patch
supreme clothing
off white shoes
golden goose outlet
yeezy
yeezy 350 v2
yeezy boost
golden goose outlet
curry 7
supreme clothing
kyrie 6
yeezy outlet boost
kawhi leonard shoes
kyrie 5
yeezy shoes
giannis shoes
yeezy boost
nike lebron 16
kobe shoes
hermes handbags
moncler outlet
kyrie shoes
moncler coat
yeezys
moncler
jordan shoes
birkin bag
yeezy
balenciaga triple s
yeezys
balenciaga
stone island outlet
hermes
supreme clothing
michael jordan shoes
supreme
kobe 11
chrome hearts online store
longchamps
stephen curry shoes
hermes belt
lebron shoes
adidsas yeezy
birkin bag
curry 7
longchamp
russell westbrook shoes
yeezy boost 700
hermes bags
kyrie 5 shoes
yeezy
jordans
yeezy
supreme hoodie
retro jordans
golden goose
kyrie 6 shoes
jordan 13
yeezy boost 350 v2
yeezy 500
supreme clothing
balenciaga shoes
golden goose
yeezy boost 350 v2
supreme new york
supreme t shirt
yeezy boost 350
kd 12
goyard
hermes handbags
goyard
goyard handbags
yeezy
moncler jackets
goyard
curry 6
jordan retro
jordan 4
off white
yeezy 350
nike shox for men
curry shoes
kd 13
golden goose sneakers
kyrie irving shoes
supreme
kd shoes
kd shoes
curry 7 sour patch
off white shoes
goyard handbags
stephen curry shoes
balenciaga
kd13
kd 12 shoes
yeezy supply
yeezy
kyrie 6 shoes
jordan shoes
jordan shoes
supreme
stone island
longchamp handbags
giannis antetokounmpo shoes
pg 4
supreme
retro jordans
curry 7 shoes
cheap jordans
yeezy
kyrie 6
kd shoes
cheap jordans
moncler outlet
kd shoes
hermes belt
supreme clothing
adidas yeezy
yeezy
supreme clothing
kd shoes
jordan shoes
bape clothing
kyrie 4
yeezy
supreme hoodie
nike shox
jordan shoes
chrome hearts outlet
goyard handbags
yeezy boost 350 v2
yeezy< boost/strong>
yeezy boost
yeezy boost 350 v2
lebron shoes
supreme clothing
adidas yeezy
off white shoes
hermes handbags
supreme shirt
kevin durant shoes
curry 7
supreme clothing
kyrie irving shoes
off white
jordan shoes
supreme clothing
balenciaga sneakers
moncler
birkin bag
moncler
golden goose
cheap jordans
birkin bag
supreme clothing
nike x off white
golden goose outlet
longchamp
steph curry shoes
longchamp handbags
kyrie 3
kobe sneakers
jordan 1 off white
balenciaga
yeezy boost
off white hoodie
kd13
balenciaga speed
stone island
moncler sale
lebron 15 shoes
paul george shoes
hermes
nike kd 11
nike react
jordan shoes
golden goose sneakers
giannis antetokounmpo shoes
moncler outlet
curry 6 shoes
jordan shoes
moncler outlet
off white clothing
supreme
supreme
lebron james shoes
moncler jacket
hermes belts for men
calvin klein outlet
curry 6 shoes
hermes online
off white x jordan 1
kobe basketball shoes
supreme clothing
bape hoodie
kd shoes
golden goose sneakers
calvin klein underwear
steph curry shoes
lebron 15
off white jordan 1
curry 6 shoes
lebron 17
yeezy
yeezy shoes
supreme outlet
air yeezy
supreme new york
westbrook shoes

yanmaneee

 

Shopping Dish"> | Shopping

Shopping Dish"> |
Shopping Econo"> |
Shopping Other"> |
Shopping Charte"> |
Shopping Sugar"> |
Shopping Streaming"> |
Shopping Redhot"> |
Shopping Spicy"> |
Shopping Collect"> |
Luxury Automotive"> |
Auto Injury"> |
Automotive Kaufman"> |
FCN Business"> |
Business and Technology"> |
Agile Business Value"> |
My Business Profit"> |
Headline Profits"> |
Market Online Profits"> |
Keep Your Profit"> |
Unban Fitness Group"> |
We Are Carft House"> |
Mouse my House"> |
Echo Park House Improvement"> |
House Cleaning"> |
Home Care"> |
Future Help Homes"> |
My Home Today"> |
Old Stone House"> |
Making Home in Cary"> |
Assit me Technology"> |
Computer Repair Eagle"> |
Latino Technology"> |
Coral Computer Center"> |
Georgia Group Tour"> |
Hotal Travel America"> |
Loire Forex Tourism"> |
Adventure Tours"> |
Traveling Armenian"> |
Travel Prescott"> |
Travel Swith "> |
Blue Moon"> |
Hot Potato"> |
Black Eyes"> |
Sit Down"> |
Back Seater"> |
Dark Horse"> |
Speed More"> |
Green Grass"> |
Easily Word"> |
Deep Sleep"> |
Empty Basket"> |
Feel Alone"> |
Black Bears"> |
Cheap Words"> |
Dead Days"> |
Open Door"> |
Duty Time"> |
Open Eggs"> |
Exact Times"> |
Red Lips"> |
Best Luck"> |
Run Over"> |
Blank Paper"> |
Step One"> |
Steal Body"> |
Silver Line"> |
Repeat Life"> |
Time Waste"> |
Health Reign"> |
Soul Business"> |
US Travel Visa"> |
Technology Exchange"> |
A House Home"> |
Business Account"> |
Traveler Test"> |
The Missing Technology"> |
Buy Home for You"> |
Healthy Fit Lines"> |
Concise Business"> |
Safir Travel"> |
Deceptive Technology"> |
Soft Home"> |
Expore Business"> |
Travel Web Portal"> |
Sweet Technology"> |
I Love Home Room"> |
Life Fit Healthy"> |
9th Business"> |
Technology News Desk"> |
Home Land Style"> |
Big Health Times"> |
Facing Business"> |
Travel Base"> |
Great Minds Technology"> |
Home Advisor"> |
Won Healthy"> |
Business 24hour"> |
Travel Love Live"> |
New Technology Line"> |
Home Design"> |mt0126 fitflops coach

mt0126
fitflops
coach outlet
canada goose
pandora jewelry
coach factory outlet
canada goose coats
uggs outlet
ray ban sunglasses discount
adidas nmd
yeezy boost
michael kors outlet
hermes birkin
ugg boots
moncler jackets
louis vuitton outlet
canada goose
canada goose outlet
canada goose outlet
coach factorty outlet
pandora charms
nmd shoes
coach outlet
pandora store
coach factorty outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
ugg boots
cheap jordans
coach outlet
michael kors handbags
fitflops sale clearance
coach factory outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots canada
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
mulberry uk
canada goose clothing
pandora charms sale
north face outlet
canada goose jackets
supreme clothing
ugg outlet store
ugg outlet
adidas superstar
nike air max
ugg boots
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose
adidas shoes
michael kors outlet online
christian louboutin
canada goose outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet store
uggs canada
coach factory outlet online
nike shoes
ugg boots
mbt shoes
ugg boots
moncler coats
adidas yeezy boost
canada goose jackets
supreme clothing
coach outlet
christian louboutin
pandora jewelry
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
michael kors uk
jordan shoes
moncler outlet
coach outlet
ugg boots
polo ralph lauren outlet online
ugg boots
ugg outlet
jordan shoes
ralph lauren outlet
canada goose
coach outlet online
burberry outlet
canada goose uk
adidas superstar
moncler jackets
coach outlet store
michael kors outlet store
michael kors outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
cheap jordans
louboutin shoes
coach outlet
air max 97
coach outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store
nike zoom
north face outlet
polo ralph lauren outlet online
pandora charms sale
canada goose uk
pandora charms
columbia sportswear
coach canada
hermes handbags
adidas yeezy boost
moncler outlet
the north face
pandora jewelry outlet
salvatore ferragamo
coach outlet store
canada goose outlet
ralph lauren uk
moncler outlet
michael kors outlet
jordan retro 11
michael kors canada
coach factory outlet
longchamp uk
pandora charms
pandora charms sale clearance
yeezy boost
ugg shoes
coach factory outlet
birkenstocks
pandora outlet
burberry outlet
coach outlet
philipp plein shirt
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
michael kors outlet
fred perry polo
polo ralph lauren outlet online
north face jackets
gucci outlet
ultra boost
jordans
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
ugg ustralia
yeezy boost
canada goose sale
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
air jordans
kate spade bags
adidas yeezy
adidas nmd
adidas campus
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
longchamp outlet
moncler
jordan retro
louis vuitton outlet online
timberland boots outlet
moncler outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350
canada goose uk
timberland boots
timberland boots
louis vuitton outlet online
longchamp outlet
north face jackets
ugg boots
michael kors outlet clearance
kate spade
ugg boots for women
gucci handbags
yeezy boost
canada goose outlet
mbt
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
ugg shoes
oakley sunglasses sale
ralph lauren uk
ugg outlet
pandora jewelry
supreme new york
ugg outlet
hermes handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots
cheap jordans
kate spade
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
burberry
cheap uggs
oakley sunglasses
ugg outlet
north face outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
valentino shoes
coach outlet
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet store
burberry outlet store
coach factory outlet
valentino shoes outlet
coach outlet store
uggs
nike outlet store
air max 2018
ugg outlet
moncler jackets
nike outlet
salvatore ferragamo shoes
nmd adidas
cheap nfl jerseys
ugg boots
nfl jerseys wholesale
coach factory outlet
uggs outlet
moncler jackets outlet
coach factory outlet online
adidas yeezy
adidas yeezy boost
michael kors outlet
canada goose
michael kors outlet
oakley sunglasses
birkenstock sandals
nfl jerseys wholesale
air jordans
ugg outlet
yeezy boost
canada goose outlet
moncler outlet
michael kors canada
ugg outlet
uggs outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
coach outlet
burberry outlet canada
ferragamo outlet
michael kors
fred perry
uggs
timberland outlet
moncler jackets
north face jackets
ray ban sunglasses
cat boots
adidas nmd
ralph lauren outlet
pandora charms sale clearance
fitflops sale
moncler
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
fitflops
oakley sunglasses
adidas shoes
north face jackets
oakley sunglasses
polo outlet
pandora outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
moncler outlet
adidas outlet
michael kors factory outlet
philipp plein outlet
uggs clearance
doudoune moncler
uggs outlet
pandora charms
air jordan shoes
air max 97
pandora charms uk
coach outlet
canada goose uk
kate spade handbag
cheap jordans
michael kors outlet clearance
adidas
canada goose outlet
ralph lauren outlet
adidas yeezy
longchamp outlet online
adidas shoes
ralph lauren outlet
harden vol 1
coach outlet
kate spade handbags
cheap uggs
ugg boots on sale
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
nike shoes for men
mbt shoes
adidas yeezy
michael kors outlet store
canada goose jackets
hermens bags
pandora
canada goose outlet
coach factory outlet
north face outlet online
pandora charms
nike shoes
hermes outlet
pandora jewelry
uggs outlet
kate spade outlet store
cheap ray bans
coach outlet
nike outlet
adidas shoes
adidas nmd
canadian goose
coach factory outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nike outlet online
air max 2018
kate spade outlet
canada goose jackets
pandora charms
louis vuitton
air jordan shoes
discount oakley sunglasses
cheap jordans for sale
longchamp handbags
louboutin shoes
canada goose outlet
kate spade outlet
pandora outlet
mulberry outlet
hermes handbags
michael kors handbags
ralph lauren sale clearance
adidas yeezy
ugg outlet
ralph lauren outlet
uggs canada
canada goose
adidas outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store
mulberry bags
supreme clothing
red bottoms shoes
coach canada
red bottoms
coach factory outlet
hermes bags
oakley sunglasses
red bottom shoes
canada goose jackets uk
nike outlet
cheap nfl jerseys
burberry outlet
ugg outlet online
fitflops
canada goose uk
canada goose sale
longchamp handbags
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
pandora charms
ugg boots
nike store
michael kors outlet online
coach outlet
polo ralph lauren
ugg boots on sale
mulberry handbags
uggs
yeezy 350 boost
coach outlet store online
canada goose outlet
fitflops sale clearance
adidas shoes
louis vuitton outlet store
ralph lauren uk
burberry sale
michael kors outlet
pandora charms
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
jordan shoes
cheap mlb jerseys china
ralph lauren sale clearance
coach outlet
ferragamo shoes
moncler jackets
nike air max
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren
ugg australia
cheap uggs
air max 2017
coach outlet online
nmd adidas
canada goose sale
nike shoes
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans free shipping
michael kors handbags
moncler uk
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet online
adidas outlet
mt0126Sok ember kérdezi meg tőlem,

Sok ember kérdezi meg tőlem, hogy mi az ő dolguk a teremtés folyamatában, és mi az, ami az Univerzum dolga. Hát vizsgáljuk csak meg ez a kérdést. A következő hasonlattal élhetünk: Aladdin és a csodalámpa történetét biztosan ismered. Aladdin felkapja a lámpát, leporolja és kiugrik belőle egy Dzsinn. Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! És a Dzsinn mindig csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs". Ha visszavezetjük a történetet az eredetéig, ma úgy ismerjük, hogy három kívánságunk van, de ha visszavezetjük a történetet annak eredetéig, akkor ott nincs korlát, akármennyi kívánság lehet. Gondold csak elEgyébként tényleg érdekes

Egyébként tényleg érdekes hogy amit gondolunk az meg is történik . Számtalan eset volt már hogy megtörtént amire gondoltam mert nagy jelentőséget tulajdonítottam neki (pozitív és negatív is előfordult).

De azért higgadt maradok és mértékletes vagyok az efféle megrendelgetésekkel.A TITOK

NAGYON ÉRDEKES PÁRSZOR VELEM IS MEGTÖRTÉNT.GONDOLTAM VALAMIRE VAGY VALAKIRE ÉS EGY VÁRATLAN PILLANATBAN OTT VOLT ELŐTTEM.MOST,HOGY TUDOM MIÉRT IS VAN EZ BIZTOSAN ALKALMAZNI FOGOM,ÉS TERMÉSZETESEN VÉGIGOLVASOM A KÖNYVET .SZIASZTOKAz élet olyan furcsa

Az élet olyan furcsa dolgokat tartogat a számunkra.A legváratlanabb pillanatokban kerülünk olyan helyzetekbe,amikbe bele se mernénk gondolni,hogy ez pont velem töténne meg.A titok segítségével sok mindent vonzottam már magamhoz,sok mindent köszönhetek neki,de ha valami különös történik velem,ugyanúgy viselkedek,mint előtte.De végül a titok mindig segít.
"Vannak dolgok,amiket az ember képtelen átvészelni,de az emberi agynak semmi sem lehetetlen"Kedveseim hol lehet

Kedveseim hol lehet hozzájutni a DVD-hez?Tud valaki segíteni?
Puszi celebreFantasztikus

Sziasztok!

Csak pár napja hivta fel egy kedves ismerősőm a figyelmemet A Titokra,azóta észre is vettem a változást.Apró dolgokkal kezdődőtt,de azóta is tele vagyok energiával és tudom ,hogy ez egy csodálatos dolog,és igyekszem megosztani másokkal is.
Tini fiam van és tovább tanulás előt állunk,és gondjai voltak a tanulással,meséltem neki a Vonzás törvényéről:azóta csak jó dolgok történnek vele.Ezt a dvd-t szerintem rongyosra fogom nézni és egyenlőre szavakat sem találok rá
Mindenkinek sok sikert kivánokhozzászólás

Jolánka Igen, ez így működik! és azon vagyok, hogy mégjobban úgy legyen ahogy szeretném, akarom, elképzelem. Az agykontroll is így működik. "Kérjetek és megadatik."Kicsit pénz szaga van a

Kicsit pénz szaga van a könyvnek.Már évekkel ezelött olvashattunk a vonzás törvényéről.Már nagyon sok könyv megjelent róla.Még a megtapasztalt esetek között is elég sok az egyezőség.Világos,hogy működik,csak dühítő,hogy olyan mintha a már megírt könyvekből szedte volna össze.Ilcsi!:)

Huuu:))))
Annyira örülök Neked is!:)
Tök jó.hogy jönnek-jönnek a pozitív emberek....:)
Szerintem "folytatják"....:)csak bírd olvasni....:)
Minden Jót Neked is!!!
DindusHuuuuu...

Sziasztok!
Bennem, most akkora erőt keltettetek, hogy a pár éve álló építkezést befejezzem, befejezzük. Kell a hely! Mostmár sikerülni látom. Köszönöm nektek! Légyszí folytassátok! Másoknak is szüksége van rá!
Csodásak vagytok! További boldog napokat.
Ilcsi