Elkezdődött

titokElőször is nagyon köszönöm, hogy itt lehetek veletek, és hálás vagyok mindenért, ami idáig juttatott! Gondolom mindenki tudja miről beszélek! :) Elkezdődött. Nem véletlen, hogy ezt a címet adtam, mivel pont erről szeretnék a következő sorokban írni.
Gyorsan hozzáteszem, hogy a 2006-os és 2007-es évem olyan rossz volt, hogy azt kimondani és leírni sem lehetett. Annak ellenére, hogy -én azt hittem - mindent megtettem, úgy ahogy azt kell. De nem ment semmi. Vért kellett izzadjak ahhoz, hogy centiket haladjak előre míg mellettem mások 100-la gázzal söpörtek tova.
Nem értettem, nagyon nem. És mivel logikusan építem fel a dolgaimat, próbáltam magyarázatot találni arra, hogy miért nem mennek a hőn áhított dolgaim. Aztán egyszercsak jött bennem egy elhatározás - olyan újévi fajta - hogy bárhogy is legyen, nekem az új csak jót fog hozni, elegem van tökéletesen az egyhelyben ácsorgásból! Így lesz és kész! Mi bajom lehet? Mit veszthetek ha ezt akarom? Nagyon semmit. Ennek fényében és tudatában kezdtem el rendezni a dolgaimat.
Foglalkoztam már pozitív gondolatokkal és hasonló motivációs módszerekkel, de hol működött, hol nem. Gondoltam saját módszer kell, olyan egyénre szabott ami engem segít. Hát elkezdtem csodákat kérni magamnak. Minden nap azzal kezdtem, hogy kértem egy csodát. Egy jó hangos belemodtam a nagy világegyetembe és hagytam, hogy végezze a dolgát. Működött. Azonnal. Amire addig hónapokat kellett várnom, vagy abszurd hihetetlennek hittem, az most AZONNAL elintáződött. Sokkoló volt. Másnap próba megint. Megint jött a csoda. Olyan lehetetlen helyzetben kaptam dolgokat amit nem lehet a véletlen számlájára írni, mert esélyük annyi mint: trójai falónak az Escot-i derbin!
Ezektől a mindennapi csodáktól kezdtem nagyon jól érezni magam, mert tudtam napról napra haladok előre csodálatos módon. Boldogságot éreztem. Csak úgy mindentől függetlenlenül. És pedig nem történt semmi oylan sem amitől amúgy hétköznapi emberek elájulnának: lottó 5-s stb. Megismerkedtem csodálatos emberekkel, akik által olyan lehetőségek kerültek előtérbe amit azeddig még remélni sem mertem. Bizseregtem. Egész nap mosolyogtam. Majd az egyik csoda úgy hozta, hogy megismerkedtem valakivel, akinek a személyisége, gondolkodásmódja nagyon megtetszett, annak ellenére, hogy több mint 10.000 km van jelenleg is köztünk. Az első perctől kezdve értettük, hogy miről beszél a másik. Csak vitt minket a folyam. Sebesen előre megállás nélkül. Nagyon sokat tanultam tőle. Olyan dolgokat mutatott meg nekem amit előtte még senki.
Ma már tudom, hogy ő ismerte már a megismerkedésünk pillanatában a "Titkot", de nem szólt róla egy szót sem. Megismerkedésünkre 2-3 nappal, sétálok a könyvesboltban, mondom magamnak, hogy keresek már egy olyan könyvet amiben szó lehet erről a csoda dologról. Néztem is vadul a már jól ismert motivációs könyveket, de semmi, sem ragadott meg. Elindultam kifelé. Egyszercsak ott áll előttem nagy halomban a "Titok". Ránéztem és az jutott eszembe, hogy eza könyv már volt a kezemben, a megjelenést követő napokban. Beleolvastam, de azt gondoltam, hogy ugyanolyan motiv. könyv mint a többi. De azt is éreztem, hogy ez az a könyv amit nekem meg kell fognom. Valamiért nem engedte, hogy letegyem! Ok, haver, ha ennyire akarod, akkor most jól velemjössz!
Leültem a könyvesbolt kávéházi részében egy jó kényelmes fotelbe, mert tudtam ez nem egy egyperces novella lesz. Kinyitottam valahol találomra a közepén. És azt olvastam ami éppen történt velem a napokban. Eléggé kirázott a hideg, mert azt mondtam, hogy ilyen nincs! De van. Nagyon is! Olvastam majd egy órán át, és azt éreztem, hogy valami delej szerű dolog, egy megfoghatatlan érzés, bizsergés indult meg bennem. Elkezdtem mosolyogni. Elpusztíthatatlan mosoly volt ez. Maga a teljes ok nélküli boldogság. Éreztem, hogy elkezdődött....

(folyt. köv.)

CsatolmányMéret
pdre040461.jpg27.29 KB

HozzászólásokMosoly

Nagyszerű ez az oldal, hiszen tudom , mindnyájan egyre gondolunk mikor olvassuk Evol sorait. Én még hezitálok, nem mertem hangosan az univerzumba kiáltani a kívánságomat, mert bevallom egy kicsit félek. De 4 éve már, hogy a mosoly kiült az arcomra, hiszen akkor kezdtem el a bánatomat kitáncolni magamból. A hastáncba találtam meg önmagam , -vagy ő talált rám, már nem tudom - de tény, hogy ez egy álommal ér fel /nekem/ Azóta más az életem, ha bánatom van csak beteszem a cd-t , mosoly varázsolok az arcomra és táncolok. Csak úgy magamnak. "néha másnak , másoknak" És hihetetlen , mikor az emberek szemébe látom azt a vissza jelzést, hogy "igen, kislány ! ez az csináld! Mert tetszik nekünk, és ha te boldog vagy, mi is azok vagyunk. " És Ök is mosolyognak. És érzem, hogy szeretnek.
Köszönöm, hogy leírhattam.
Ölelek mindenkit"A legfontosabb

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."

Paulo CoelhoHasonlóság!

Kedves Evol!
Érdekes amiket leirtál mert ,hasonlóképpen fogtam már régebben én is a kezembe a titkot.Szerettem volna akkor megvenni de nem volt rá elég pénzem,amikor már elég zürzavaros volt körülöttem minden akkor kaptam meg film formájában.Szerintem a könyv is csodás de filmen keresztül még jobban átjönnek a dolgok.Örülök hogy te is felfedezted,további sok sikert neked és érezd jól magad
Huncutjanyka:-)

...nagyon jó...velem is ilyesmi történt..Belépett az életembe 1férfi,igen ám ,de 8000km van köztünk,1hónapon belül ide utazott(miattam) és állok csodálkozva,hogy ez csodálatos.Sajnos nem sokáig
van itt:-(, de tudom ez nem holmi véletlen,nekünk dolgunk van 1mással.Kicsit nehézkes a helyzet,de a TITOK az TITOK.Mindenkinek kívánok szép napot! Köszönöm, hogy elolvastad!!Ez jóóóó!:-) Üdv a

Ez jóóóó!:-)
Üdv a Klubban!

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Drága Evol :)

Szuuuper :) olyan jó hogy ezt igy kiírtad magadból, nagyon sokan felismerjük a felismerésed :)))
Szeretettel: Örökös Boldogság
Mosolyogj Magyarország :)" Kötelező"

Ezt az iskolában tanítani kéne egyszerüen Szuper
http://www.kacsorlaszlo.hu/index.htmlEvol!

Ez annyira... AZ.
A nemtudommi.De érezni.Ahogy írás közben újraéled.
Nem is pislogtam szerintem.

Kérni kell egy csodát.Ahogy mondod.
Mert tudom énis, és szerintem mindenki,hogy csodák márpedig vannak.
Mindenki tapasztalta.

De én most ettől olyan Boldog lettem!

Köszönöm és /várom a folytatást?igen.pedig "tudom",hogy happy a még nem end:) ugye?/

Kívánok még ezernyi csodát,
Ölellek,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Kedves Evol!

Nagyon jó, hogy leírtad. Ismerősek a soraid. Én is mosolygok egyfolytában és naponta több olyan örömben, csodában
van részem , ami korábban nem napi gyakorisággal jött. Nagyon megszépíti a napjaimat és látom a Tiédet is.
Várom a folytatást!
Szeretettel: EryEhhez csak gratulalni tudok

Ehhez csak gratulalni tudok neked,csak igy tovabb :))))))))
szeretettel
Anett

"Kotelen senki sem tudja nagyon magasra felhuzni magat.
de a sajat laban hegyeket is meg tud maszni........."