Karácsonyra

titok-klubDrága TITOK-KLUBOM! Végre eljutottam odáig, hogy én is megnyilvánuljak az "ÉTERBEN". Most, hogy elolvastam hozzászólásaitokat ötleteiteket, látom hogy milyen nagy lehetőség így együtt-lenni VELETEK. Milyen sokat tudunk így egymásnak segíteni: egy belső mosoly, egy képzeletbeli ÖLELÉS, fejlődést segítő szép gondolatok, akár versben elbeszélve............. HÁT......... nagyon BOLDOG vagyok.......... hogy VAGYTOK!
Nagyon sokat kaptam TŐLETEK, és MINDANNYIÓTOKNAK nagyon köszönöm..................... De jó, hogy annak idején a Margit-szigetre mentem sétálni!

Kedveseim!

Egy gondolatomat szeretném, így Karácsony tájékán megosztani veletek, ez pedig a múltkori szeretet-témával kapcsolatos! Teljesen egyetértek Veletek abban, hogy nem lehet szavakkal kifejezni azt, amit csak érezni lehet......de ..mégis.....valami megfogalmazódott bennem: a SZERETET élmény, mégpedig egységélmény.A TELJES EGYSÉGBEN levés élménye , amikor még mindannyian EGYBE tartoztunk.A nem-szeretés olyan mint a Tengerből kiszakadt egy.csepp-érzés: magam-vagyok-hidegség, vissza vágyódás valami melegségbe, valami elvesztett nagy EGÉSZBE.
Amikor együtt vagyunk a "HARMÓNIÁBAN" azt az előző létélményt érzem VELETEK, amit speciálisan csak ott, és csak akkor lehet érezni.........Felmerült bennem : vajon akkor is éreznénk -e ezt, ha nem szólnánk egymáshoz egy szót sem? ...Szerintem igen, de lehet hogy tévedek......Én mindenestre kívánom mindannyiótoknak, hogy még sokszor éljetek át hasonló szép élményeket, otthon a Családotokkal is Karácsonykor, de egész Évben a Világ bármely pontján, ahol olyan jó EMBEREK vannak, mint amilyenek TI vagytok!
Szeretettel ÖLELLEK Benneteket: Fáklya Márti

Címkék:

HozzászólásokTudod, Márti:)))

Mi mindketten nagyon szeretünk Téged:)))))

Boldog újévet Neked is és az unokádnak és a lányodéknak...meg mindazoknak, akik fontosak neked:))))

Amiről beszéltünk...tudod egyszer telefonon...minden rendben??? Alakul??? Írd meg lécci priviben:)

Ölellek nagyon-nagyon!!! Éreztem szereteted:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Drága Evelinem! Milliószor

Drága Evelinem!
Milliószor gondoltam Rád, nagyon köszönöm az smsedet is.............Egy nagyon sikeres Boldog Új Évet Kívánok ezer ÖLELÉSSEL az AJTÓBAN!!!
Arany, ezüst, gyémánt puszi Bálintkádnak is: MártiKedves Admin! Nagyon

Kedves Admin!
Nagyon tetszett a virág amit küldtél, szinte érzem az illatát: pasztell finomság,földi-égi HARMÓNIA..........Nagyon köszönöm..Istentől áldott Boldog Új Évet Kívánok, szeretettel:MártiIstenem! Olyan boldog vagyok:) JEHHH:)

Kivetett ma reggel 3 óra 30-kor ágyam, hogy süssek kenyeret. Amíg kel a tésztám, addig ideültem a gép elé, és mit látnak szemeim? :))) Most hangosan kuncogok... akkora az élet az oldalon, hogy kilóg a széle a gépemből:)
A Szilveszter még nálunk is mindig képlékeny. Mindenki mást akar.
Lehet, hogy én mégis veletek töltöm:) ( nem tudom, hogy szeretném e kedves páromtól, Janitól külön tölteni? Szóval... nagy csata dúl bennem. Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Édes Márti:)))))))))))))))))

Hu, de nagyon örülök megérkezésednek!!!!!!
Isten hozott:)))))

Hatalmas ölelésem küldöm mint ott az ajtóban szoktuk:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Idézlek:)

"vajon akkor is éreznénk -e ezt, ha nem szólnánk egymáshoz egy szót sem? ...Szerintem igen, de lehet hogy tévedek....." - Te is tudod, hogy nem tévedsz.:) Rögtön tudok írni két bizonyítékot.:)
A Harmóniában van olyan, hogy meditáció, általában Álomkereső vezetésével... ott nem szólunk egymáshoz, és közben nem akármit élünk meg...
Másik példám a szerelmetes csodák áramlásából való: ha a szerelmespár fexik egymás mellett, és nem csinálnak semmit aznap este, nincs program, nincs semmi, csak fexenek egymás mellett... Váltanak pár szót, ezaz, stb. de aztán várják az elalvást... az is már maga a mennyei csoda... pedig ott sincs egy darab nyikkanás se.... "ágyjelenetre" se készülnek.:) Ott is minden másodperc csodává válik... mert a Másik mellett lehet az ember! Pusztán ezért... Jól ki van ez találva.:)szia Márti! igaz rossz

szia Márti! igaz rossz szokásom szerint elég észrevehetetlenül, de én is üdvözöltelek itt az éterben ezzel a csodás virággal :-) remélem tetszik!

A. Imiválasz a hozzászólóknak

Drága Zorba, Pincur, Humorgumó, Lollipop!
Jól esik, hogy elsőként befogadtatok az oldalra,
és érzékenységetek folytán átvettétek rezgésemet!!!!!
Mindenképpen Veletek leszek, ameddig szükségetek van rám!
A szilveszter még képlékeny számomra, meg kell beszélnem párommal is!
Ha még sem úgy alakul, hogy együtt-lehessünk:MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK!
Egy végtelen ÖLELÉS AZ ÉTERBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MártiNagyn jó! Hogy jöttél!!! És csodás e gondolat!

Nagy ölelés neked!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop:)

Hejhóóó:)) Üdv az éterben:)Ölellek:)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Drága Márti!

Végre! Végre! Végre!
Megjöttél ide közénk!!!

Bár jó ideje háziasszonyunk s barátunk vagy a Harmóniában, hiányoltalak az oldalról...
Sokat emlegeted, hogy milyen sokáig tartó, és magasan rezgő energiákkal töltjük meg a Műhelyt... Azt gondolom a Te bársonyos melegséged és békéd az ami odavonzza e vibrációkat!!! Biztos vagyok benne, hogy eme bejegyzésedből ezt mások is észre veszik...

Remélem még sokáig velünk leszel itt és a klubban is!!! Személy szerint, KÖSZÖNÖM hogy vagy nekünk!!!

Nagyon Boldog Ünnepet Neked és Egész Családodnak!!!

A Szilveszteri összejövetelen is számítunk Rád!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba