Nem szeretlek Univerzum!

dulifuli, univerzumBíztam, hittem, reménykedtem, és rengeteget dolgoztam sok mindenen, de az Univerzum beintett. Fityiszt mutatott. Most én mutatok neki fityiszt! Elegem van! Pipa vagyok. Mindent elkövettem, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek, de nem történtek meg. Nem értem hogy tudtok ilyen lelkesek lenni, és egyes emberekkel hogy tudnak csodák történni. Mindig mással történnek csodák, de nem velem. Ja, de ne higgyétek, hogy csak a csodára várok, az egyszerű dolgok sem jönnek be. Ez a titok mizéria egy újabb beetetés. Engem könnyen be lehet etetni, naiv vagyok, de most azt mondom hülyeség az egész.
Győzettek meg, hogy nincs igazam. De ne maszlagokat írjatok, mert azzal tele van a hócipőm. Nem tudtok bebizonyítani semmit, csak beszéltek bele a levegőbe.
Most várok az Univerzumra bizonyítsa be, hogy igenis teljesíti a kívánságomat, de nem dolgozom rajta tovább! Mi lesz? Rendelések leadva!!

CsatolmányMéret
dulifuli.jpg6.11 KB

HozzászólásokVágyteljesítő Tündérek...?

(Mélázó újabb ámokfutását tessék kellő megértéssel kezelni, mert amiket itt összehord, még neki is magas.)

"mert akkor nem sikerül előcsalogatni a Vágyteljesítő Tündérünket"

Miért? Át kell őket verni? (Illetve az univerzumot?) Erre akar megtanítani a "titok"? (Miért?)
Hogy azt higgyék, nem is kell nekünk az a bizonyos dolog?
Mármint a vágyteljesítő "tündérek" direktben ránk akarják tukmálni azokat a dolgokat, amikről azt érzik, biztosan nem kell nekünk? (miért? éppen azokat?) Persze, ha ők- ill. az Univerzum- titkon mégis érzik, amit rosszul titkolunk, minek is titkolni? Vagy nem is mi vágyjuk azt a dolgot valójában, hanem az Univerzum dönt úgy, hogy erre és erre vágyjunk? Utóbbi erősen lehetséges. Az individuum csupán illúzió?(Vagy egyszerre van és NINCS IS?) Akkor a Faithless "We COME ONE" c. számától sem állunk olyan nagyon messze... (kedvenc)

ohh, csak az a logika ne zavarna össze.

Einstein mondta vala:

"Tiszta logikus gondolkodás nem vezethet az empirikus világról szóló tudáshoz. A valósággal kapcsolatos minden ismeret a tapasztalattal kezdődik, és a tapasztalattal végződik. Azok a következtetések, amik a tiszta logikus gondolkodás eredményei, nem tartalmaznak semmit a valóságból."

Ebből már megint levontam egy "fura" következtetést. Minden összefügg egymással, és semmi sem függ össze egymással. Egyazon időben. Nem hinném, hogy még ne jött volna rá mindenki: tulajdonképpen paradoxon az egész világ. Hogy is próbálhatnánk megérteni? Talán nem is kell/ene/. Persze az állandó megérteni akarás az Ember sajátja. Ha megszűnsz Embernek lenni, talán majd nem fog ilyesmi érdekelni. Egy másféle dimenzióban. Azért ez egy kissé ijesztő...

Rájöttem egy másik fontos dologra is. Ezen az oldalon senki sem képes úgy megfogalmazni a "titok" tanát, hogy ne lehessen valamilyen módon cáfolni, megkérdőjelezni, belekötni... s ne lehessen helyette másféle igazságot felmutatni. Miközben azért tudjuk, hogy annyiféle igazság létezik a világban, ahány lény...(és most nem tudom, azokkal mi van, akik már nem lények:-), akik sportot űznek a dimenzióváltásból...:) ), azért abban biztos vagyok, hogy képtelenek vagyunk megfogalmazni helyesen, miről is van szó.

Attól még, hogy simán bele tudok kötni az összes leírásba, nem gondolom, hogy a mögöttes tartalom ne volna igaz. Miközben az igazság relatív, azért azt is hozzá kell tennünk, hogy egy dolog biztos: hogy soha, semmi sem biztos. (BIZTOS, HOGY NEM BIZTOS? ;-) )

Hibás megfogalmazások tömegeivel szembesülök itt ezen az oldalon. Többnyire semmi közük a titokhoz. Ez pedig eltávolíthat ettől a tantól olyanokat, akik allergiásak az összefüggéstelen magyarázatokra.
(Talán kezdhetnénk a nulladik leckével: "Ne próbáld megérteni!" - nade kérem. Egy embernek ilyet mondani?)

(Dejó lenne egyszer olyasmit olvasni e témában, amire folyamatosan tud bólogatni az ember! S mindeközben milyen jó, hogy végre mások is ilyesmiken törik a fejüket, kollektíve, nem csak én, gyerekkorom óta!)

Ismételt részvétem azoknak, akik képesek megpróbálkozni mondandóm kibogozásával. Természetesen azért nem blogban fejtek ki ilyesmiket, mert mindent az adott kontextusban lehet csak értelmezni. A vita tárgyát a hozzászólásokkal egyetemben nem lenne értelme egyben átmásolnom máshová. Minek duplikáljam...)

visszatérve a címre:
"nem szeretlek univerzum" ? azt adom, amire úgy érzem, nem vágysz, ha megpukkadsz is...? :DDrága Csillagfényem! Világváltó jól mondja...

ismerjük fel vágyainkat, képzeljük el....!!! De ne ragaszkodjunk görcsösen vágyainkhoz, mert akkor nem sikerül előcsalogatni a Vágyteljesítő Tündérünket:)Cherry kedvesem, ahhoz, hogy komoly érzelem éljen szívedben

Önmagad kell elsősorban elfogadnod, szeretned, és ezt az érzelmet vetíted ki a világba, az Univerzumba, az emberek felé.

A " Mint bent úgy kint; mint fönt úgy lent!" elv, Hermész Triszmegisztosz is meg mondta, írta nagyon rég ezt az elvet.
Írhatom a " Vetés aratás" elvét is, ahogyan vetünk, úgy aratunk. Ahogyan ma gondolkodsz, olyanná válsz és azt holnap visszakapod.

Aztán meg a folyamat maga, ami minden, az életünkben. Sót! Életünk is egy folyamat, és, mint a gyümölcs a fán, megérünk valami számára. A Bőség számára is elkell vetnünk magjainkat, HITÜNK kertjébe.
Változtass szemléleteden, és higgy!

Hitet kell érzelmeiddel életed kertjébe, a lelkedbe elültetned, hogy kikeljen, és azt arathasd ami a számodra a legjobb. Gondoznod kell lelkedet. Pozitív érzelmeknek kell reggel korán magad átadnod, hálás szavak érzelmek elmondásával:) Mondj hálát azért amid van, és ne panaszkodj azért, amid nincs! Ez is egy a sok bölcsesség közül.

/ Amúgy mindannyian átesünk ezen a folyamaton amiről beszélsz, és most megélsz. Én is. Öbike is.... mindenki kivétel nélkül. Csak esetleg mi hamarabb eszmélni kezdtünk. És felismertük gondolataink és érzelmeink ránk gyakorolt hatását! Ha én azt neked elmondhatnám, mennyire szkeptikus és hittelen voltam:) Ez ma már a múltté. Hitem hegyekké nöttek, általam, érzelmeim, cselekedeteim által. Ma már úgy gondolkodom és cselekszem, ahogy beszélek. Pozitívan. Megválogatom kifejezéseimet, és elengedem azt AMI NEM VISZ ELŐRE!!!! /
Ismerd fel mindig minden mögött azt, ami téged is előre visz. Ezt nevezi a bölcs tudatosságnak. Engedd el azt, ami nem visz előre!Világváltó!Te pont ellenkezőjét tanítod annak, amit

a titok mond!6Szerintem nem a vágyról kell lemondani, csak megfelő irányba terelni, magyarul szerelem esetén a VALÓBAN MEGFELELŐ ember felé és nem "siratni", aki nem volt megfelelő.MI LENNE,HA SZÉPEN

MI LENNE,HA SZÉPEN LEMONDANÁL ARRÓL AMIRE VÁGYSZ?Két dolog: a legalapvetőbb

Két dolog:
a legalapvetőbb jelenség nálam, ami nyilván szintén értelmét veszti hasonló állapotban, az ez:
én döntöm el, hogy minek adok energiát! Talán annak a multban megtörtént szituációnak, amit jelenemnek hiszek, de kellemetlen? Vagy inkább annak adok energiát, hogy a szituáció szereplői (magamat is beleértve) képesek lesznek úgy harmóniába kerülni, hogy aztán idővel megoldódjon a probléma... (Figyelem! A megoldás nem mindíg agyi szinten történik!) Az agyunk, a "valóságérzékelőnk" nagyon szeret a realitás talajára visszavonzani, aminek mellékhatása, hogy még mindíg a problémát vonzuk be. Számomra pedig a realitás nem más, mint egy nemrég bejárt út, semmi több.
Más: ezotéria. Mindenkinek mást mond ez a szó. Nekem a legfontosabb ebből az az, hogy képes a testünkkel, lelkünkkel a MOST-ban foglalkozni! Nem majd, nem, ha ezt meg azt megcsináltad, akkor majd! Ok, a vonzás törvénye is olyan, hogy habár itt és most kell alkalmaznunk, mindenkinek lesz elvárása, amelyet a jövőtől vár, hogy elérkezzen végre! Azonban az ezotéria szóról nekem inkább testünk energiaellátása jut az eszembe! Nah és ez nem akármi... a csakrák tisztítása (deeksha, amire Angelgirl is jár), s az ezekkel való foglalkozás... ez aztán igazi erőhöz juttathat minket. Anatómiailag is a szív tájékán olyan erős energiamezőmegmozgató van bennünk. Ráadásúl az az energia is nagyon erős.... nevezték ezt már szeretetnek, boldogságnak, Istennek... a neve nem számít. A lényeg, hogy létezik, csak sajnos az agyalapú társadalom elfeletkezett erről. Milyen nagyra van az agyával ez a civilizáció, miközben annak csak igen kis százalékát vagyunk képes használni.:) Jó lenne visszatérni úgy a szívhez, hogy közben nem hanyagoljuk el az agyat! S higgyétek el, ez NEM képletes beszéd volt! Egyébként pedig, ha valaki az energiaellátását helyreteszi, akkor a vonzás törvénye is jobban megy, hiszen ott is a boldogság és az öröm állapota javallott.:)Üdv Kedves Cherry!

Aggodalomra semmi ok, ezen mindenki átesik (vagy majdnem mindenki). Ez az egész gyakorlás, hogy figyeljünk az érzéseinkre, meg a gondolatainkra annyira szokatlan, és természetellenes az elején, hogy idővel szinte mindenkinél bekövetkezik, hogy előbb vagy utóbb kiborul a bili. Tele lesz a hócipője az embernek az egésszel, pokolba kívánja az egészet, ha az eredmények a sok befektetés ellenére sem jönnek úgy, ahogy elvárná. Vagyis pontosabban egyik felünk bízik, csak a másik az csinálja amit eddig, a megszokott érzéseket és gondolatokat táplálja azonnal, ha egy kicsit nem figyelünk. Visszanézve eddigi életére szerintem mindenki láthatja az összefüggést a megszokott gondolatai, lelkiállapota, és a külső körülmények, események alakulása között. Semmi gond, ha valaki úgy érzi, nem működik ez az egész és nem érdekli tovább, azzal jár a legjobban, ha valóban nem foglalkozik vele, pihenteti a témát. Később, idővel, amikor már tudatosan nem foglalkozik ezzel, nem erőlteti ( lazább, nyugodtabb, nem erőlködik, el is felejtette az egészet), úgyis látni és tapasztalni fog dolgokat az életében, amelyek hatására elkezdi újragondolni, újraértelmezni a módszert. Más nézőpontokat is felfedez, nyugodtabban, már nem a kudarcok közvetlen árnyékából nézve értékelheti újra ennek az egész tanításnak a lényegét, és nagy valószínűséggel újra kedvet kap, hogy irányítani próbálja az életét. Magam is sokszor átestem ezen, besokalltam, hallani sem akartam ezoterikáról, de mindig az ilyen "pihenők" alatt, a legváratlanabb helyzetekben bukkantak fel a legnagyobb ötletek, ilyenkor öntött el egycsapásra a lelkesedés, amikor úgy éreztem, rájöttem, hogyan csináljam, mit is kellene másképp.
Ahogy sokan mondják, a végtelen egyszerűsége teszi olyan nehézzé, nem vagyunk ilyen jellegű feladatokhoz szokva, amiben a "semmittevés" is ugyanolyan fontos, ha nem még fontosabb és lényegesebb, mint maga a "munka". Sokan, köztük magam is abban a hitben éltem sokáig, hogy a időegységekben befektetett munka és koncentráció az eredmény kulcsa, és egyenesen arányos azzal. Valójában, ha nem gondolok egy feladatra, eszembe sem jut egyáltalán, ha ezt meg tudom csinálni, már jó úton vagyok! Csak néha beleélem magam abba az érzésbe, hogy minden rendben, boldog vagyok, majd kiugrok a bőrömből, és minden megy magától.
(ez lehet, hogy nem tetszik majd mindenkinek, hogy csak így belinkelem ide a filmet, de bízom a kedves és hozzáértő moderátorokban, ha ez gond, akkor majd ők törlik:)
http://video.google.com/videosearch?q=a+titok&emb=0&aq=f#
Remélem lesznek olyanok, akik találnak ebben némi hasznosíthatót, akkor már megérte leírni :)
Minden jókat mindenkinek!Cherry

Ne akard,HIDD el! Ugye kb. mindenki ezt tanacsolja?
Akkor tanulj meg legeloszor HINNI. Aztan majd teremtgethetsz sikeresen.
Szeretettel,
felebarat

Kerlek,ne legy durci,az nem segit!KEDVES

BEA ! yeeee..... a képlet : ha " megérzzük " - és ALKALMAZUK is ! - a benne rejlő LEHETŐSÉGEKET ......... húúúúúúúúúúúú ELREPÍT egy magasabb " dimenzióba "

üdv alexanderKedves Alexander!

Nem én vagyok a szerző, de szerintem is tökéletes képlet!
(Meg kellene újra néznem a Secret c. filmet, hogy tudjam, ki volt ez a zseni:))
Tényleg ennyi a lényeg.Kedves

BEA ! ÍÍÍÍÍÍÍíííííííííííííígen ! " ez " nagyon NAGYON JÓ TÉTEL . KÉPLET ! végre , ÉSZRE KELLENE MÁR VENNI ...........

köszi , együtt gondolkodtunk

üdv alexanderKedves Cherry!

"Akár abban hiszel, hogy képes vagy rá, akár abban, hogy nem - IGAZAD LESZ!"Szia Cherry! Nálad nem

Szia Cherry!

Nálad nem működik? Ha-ha, de hiszen te pont azt írtad le, hogy nem hiszel benne, és mi győzzünk meg arról, hogy tényleg működik. De ha te nem hiszel benne akkor nálad soha nem is fog működni!

Mi írhatunk bármit, ha te nem akarod hogy működjön, akkor nem fog. Illetve akkor is működik, mert az van, amit Te akarsz :DDDD
Te fordítva működteted....

Gondold azt hogy megy, de ne görcsölj, egyszerűen élvezd az életet, és meglátod hogy mennyire könnyedén fog menni minden...

A.Drága Cherry!

Azt mondom, szuper, hogy így bedühödtél. A düh az egyik legjobb indító érzelem, ugyanis elrugaszkodik a szomorúságtól. a depressziótól. Mondhatni frissítő. Teljesen rendben vagy. Nincs Veled és a gondolataiddal semmi baj!:) Már eljutottál odáig, hogy "beintesz" az Univerzumnak, ez jó!:) A következő lépésben ki fogod nevetni az egészet. Az is jó!:)
Nézd, nincs recept. Te magad vagy a megoldás. Mert a kérdés és a válasz mindig EGY forrásból jön. Szerintem ne akarj semmit. Ne is várj semmit. Csak fogadj el mindent.
Én is gyakorlatilag annyit dolgozom, hogy éjjel 1 körül, mikor ágyba kerülök (6-kor kelek), már egy hatéves gyerek is lenyomna szkanderban és simán meg tudna verni:). Mégis látom értelmét, mert én képzeltem el ezt a megoldást pénzszerzésre, s tudom, ez ideiglenes állapot, jó idő a megalapozásra. Meg aztán egész jó anyagi vonzata is van:) De gyakorlatilag minden vágyam teljesül be szépen, minden a maga legmegfelelőbb idejében. Az a baj velünk, hogy az időt is gyorsítani akarjuk. Pedig az idő, mint közreműködő munkás benne van a pakliban. MEG KELL BARÁTKOZNI AZ IDŐVEL. HA érdekel, olvasd el itt az oldalon az "Engedd el az időt" c. blog bejegyzésemet, abban írok erről bővebben.
Azt javaslom, ha érzed a dühöt magadban, hát valahogy engedj utat neki! Ne embereken éld ki, hanem valahogy máshogyan. Aztán meg ülj le és ne gondolkodj azon, hogy mit csináltál jól vagy rosszul, fölösleges. Csak fogadd el a pillanatot, fogadd el a létezést magát, úgy ahogy van. Az egy jó indítás lesz. Aztán fogalmazd meg a vágyaidat újra (úgy, hogy ne használd a NE és a NEM szavakat). Tehát ne úgy, hogy +Nem szeretnék többé filléres gondokat", mert ezzel csak filléres gondokat vonzol, ugyanis a belső végtelen éned nem ismeri a kötőszavakat. Fogalmazz így: "Folyamatos anyagi elégedettséget akarok, rendszeres, biztonságos és bőséges jövedelemforrást." Miután megfogalmaztad ezeket. Játssz el kicsit a gondolattal, képzeld el a megélni kívánt szituációt. Aztán, ha már erőfeszítést igényel ez az elképzelősdi, hagyd, engedd útjára. Kezdj el olyan gyakorlatot végezni, hogy csendben csücsülsz és figyeled a lélegzetedet. Egyszerűen tudd, hogy ahogyan lélegzel, minden lélegzetvételeddel közelebb kerülsz az áhított dologhoz. Minden kilégzésnél csak tudd, hogy megint közelebb és közelebb jutottál. Ne törődj az idővel, hogy mikor. Csak ENGEDD. Minél lazább vagy és minél inkább nem foglalkozol a dologgal, csak engeded, annál hamarabb és egyszerűbben éred el. Amikor napközben kétségeid támadnak, csak állj meg egy picit és jusson eszedbe a lélegzeted: ez most egy olyan műszer, ami azt mutatja, hogy ütemesen, egyre közeleg áhított valóságod. Amint ez a szokásoddá válik, minden le fog egyszerűsödni. Meg fogsz barátkozni az idővel, és az idő neked fog dolgozni. (Most is azt teszi, csak még nem hagyod:)) Szerintem menni fog ez. :)
-Fóka-:)

Felhívni túl egyszerű lenne :) Próbálom a hitem... :)
Hiszed, hogy eléred illetve megkapod amit szeretnél? És nem akarod, ugye? Ez a kulcs?Túl a hullámvölgyön

Kedves Julcsi!
Mintha magamat olvastam volna. Pár nappal ezelőtt hullámvölgyemről írtam. És nagyon jó tanácsokat kaptam, hogy kilábaljak belőle. Levetkőztem az elvárásaim, elcsendesedtem. És lám! Nyugodtabb lettem!!!Olvasni kezdtem a Kulcs önmagadhoz c. könyvet, és tudom, még van mit tanulnom.
Viccesnek tartom embertársaimnak azon megnyilvánulását, amit hetekkel ezelőtt még én is ösztönösen tettem HELYTELENÜL... Megmosolygom. És büszke vagyok, hogy talán én már teljesebb vagyok, mert van bennem erő és hit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi
J1994Kedves Henana!

Én ma jöttem rá,mi a különbség aközött,hogy akarom, vagy hiszem!
Ha túlzottan akarom,begörcsölök egy idő után... ha hiszem... az könnyed szárnyalás!
Ha akarom,hogy jöjjön.... nem ugyanaz,mint... hiszem,hogy jön!
Ha még időponthoz is kötöm,miközben nem hiszem,hanem akarom.... :)
Innentől kezdve én csak kérek... és nincs dolgom vele többet... hiszem,hogy jönni fog a nekem megfelelő időben..../ami nem biztos,hogy ugyanaz,mint amit én kigondoltam/ :))

Szeretetteli öleléssel: Julcsi

Ui: ez most jutott eszembe a vágyott találkozásokról:
Amit egy telefonnal is meg tudsz oldani,azt kár az Uni-ra bízni! :))
Henana! :) Miért nem hívod fel?

Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Jlia!

Lehet nálam is az a baj, hogy görcsösen akarom?
Mióta olvastam itt a ti segítő írásaitokat cherrynek, azóta gondolkodom, hogy akkor elalvás előtt spontán jött az érzés, hogy szeretném velem legyen.
A napokban meg akartam és úgy voltam vele, hogy múltkor is sikerült akkor most is.. Lehet itt a hiba?
Hiába győztem meg magam, nem ez a megoldás..
Nem akarattal, hanem érzelemmel kellene megközelíteni a dolgokat..
Jól látom? Még csak a sötétben tapogatózom, ezért minden felém nyújtott segítőkéznek örülök :)...és mi van a mélyben, lenn!!!???

Kértél? szuper...elhiszed hogy a Tied lehet?
Mi az ami még korlátoz?
Hol van az a megingathatatlan hit, ami visz előre?
Pontosahn fogalmaztál?
Mennyire korlátoznak még a múltól benned maradt sémák?
Válaszolj őszintén a kérdésekre!
Mindent elérhetsz és minden a Tied lehet!
Nézd meg a Szerelem a végzeten cimü filmet, sok sok üzenete van, remélem hozzád is elér, amire szükséged van!

Ölellek: Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Cherry :)

Az Univerzum Te magad vagy :) Először is saját magadat kell szeretned, és elhinned, hogy amit kérsz azt meg is érdemled.
Te VAGY A TEREMTŐ...
A Te teremtő energiáddal valósulnak meg a dolgok az életedben legyen az akár pozitív, akár negatív élmény. Minden ami történik az életünkben, saját magunk teremtjük meg.
Ha szereted magad, a gondolataid pozítiv irányba hatnak saját magadra. Próbáld meg kérlek valami egészen kicsike dologgal. Kívánj valamit amit tényleg el is hiszel, hogy megkapod, például kívánd azt hogy valaki fontos dologban hívjon fel, vagy hogy a főnököd rád mosolyogjon. Bármivel próbálkozhatsz, amit tényleg elhiszel hogy megvalósulhat. Ha ez az élmény átáramlik rajtad, akkor már tudatosan is tudod teremteni a nagyobb és számodra fontos dolgokat.
És kérlek szépen, hogy olvasgassál régebbi írásokat, nagyon sok olyan sikerekről számolunk be folyamatosan, ami megváltoztatta az életünket. Pedig mi is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, mint a többség, mégis sokunkkal elindult valami változás, és ezt a vonzás törvényének tudatos használatával érjük el.
Öbike :)Kedves sorstársaim! :)

Azért van abban valami megnyugtató,hogy nem csak én járok hasonló cipőben. Talán egy boltban vásároltunk! :))
Én is begörcsöltem.
Drága Alexander,igazságod vagyon!!!
Napok óta ezen gondolkodom,miért nem érzem jól magam. Teremteni csak úgy lehet,mondták.
Este is ezzel aludtam el,és reggel arra ébredtem,hogy mosolygok. Hogy min? Fogalmam sincs. De azóta tudtam,hogy meg fogom kapni a választ,és így is lett!
Most már tudom,a görcsöt az okozta,hogy nagyon akartam! Tehát nem hittem,hanem akartam! Igyekeztem jó kedvű lenni,úgy viselkedni,hogy.... aztán elfáradtam.
Még mielőtt ezt az írást elolvastam volna,rájöttem arra,hogy annyira akartam jókedvű lenni... úgy "rezegni",hogy teremtsek...dehát az nem megy mindig. Most már nem akarok. És ettől jó kedvem lett!:))
Azt hiszem a hullámvölgy azért jön,hogy eljuss oda,hogy nem érdekel! Akkor leteszed ezt a nagy akarást... és ha elengeded... ugye akkor jön végre a teremtés! :)
Én most itt tartok! Végre játszom! Kiváncsian várok,és nem akarok!
Teszem a dolgom,ahogy eddig is,és ami jön,az csak ajándék lehet... nem a túlélésem függ tőle!
Az én Kaporszakállúm pedig a térdét csapkodja a nevetéstől,hogy VÉGRE!!!
Remélem,most már így maradok egy darabig!!!
Köszönöm nektek,titeket olvasva megtalálhattam a saját válaszaimat!!!!
Szeretettel öllelek titeket!!!
Ölellek Henana! Az elszalasztott teremtés is teremtés! Hiszen véletlenek nincsenek! Köszönöm a nyíltságod,ami megnyitott engem!
Ölellek Cherry! A fityisz mutatással végre az Uni is elkezdheti a dolgát! :) Jól tetted!
Ölellek Alexander! Most nagyon jót tettél velem! :)
Ölellek Öbike! Mosolyogva és igaz hittel ebben a nagyszerű játékban! :)
Most jól vagyok! Köszönet érte!!!
Szeretettel:
Julcsi

Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Kedves Alexander! Lehet

Kedves Alexander!

Lehet merész kérés, de az apró segítség nem lehetne nagyobb?
Mondjuk, hogy itt is leírj nekünk néhányat...?:)
Mankóul, útravalóul...:)

„A szeretet lényegét a legtöbb ember abban látja, hogy őt szeretik, nem abban, hogy ő szeret és képes a szeretetre.”
SziszkaNem kéri hogy szeressük?

Az Univerzum nem kéri, hogy szeressük, de Titok című könyvben végig arról papolnak, hogy minden kérésünkbe vigyünk ÉRZELMEKET! A szeretet is érzelem. Hm?TUTI JÓK !

a KÉRDÉSEID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és teljesen " jogos "

Tudjátok : az a bizonyos " HASZNÁLATI ÚTMATATÓ " ! nos , az " minden " szakkönyvből , bölcseletből , szentírásból , " bibliából " bizony , BIZONY GYANÚSAN " KIMARAD " - MARADT -

Példákról beszélnek , beszélünk . Hogy az egyes ember FÖLISMERJE - ALKALMAZZA az ott megbúvó EGYETEMES KÉPLETET !
Természetesen a rengeteg " irányzat " - mesterségesen keltett " bábeli " zavar - bíz ' BEVISZ a ERDŐBE ! észre sem vesszük !!! és már az orrunkig sem látunk .........

Azért BÁTORÍTOK MINDENKIT : mindenre van MEGOLDÁS ! csak nyugi ! A sikertelenség két BÁZISA: a kevés ....... és a túlzott ......
Az egyik csak HELYBEN JÁRÁST garantál , a másik GÖRCSÖT !

apró " segítség " : válaszaimban már többször is írtam néhányat . NEM az én TALÁLMÁNYOM ám , ott van Nálad is !

üdv alexander

- RÁÉREZTÉL a " címed lényegére " !!! az Univerzum nem is kéri hogy szeressük ! Ő nem NEM KÉR SEMMIT !!!! NEKI MINDENBŐL VAN BŐŐŐŐŐVEN ! nem IGÉNYLI már RÉG az " áldozati állatok VÉRÉT " , nem kér építményeket , BÁLVÁNYOKAT , VEZETŐKET .......... csak ISMERD NEVÉT ...... -Drága Cherry :)

Hittél tiszta szívvel a vágyaidban? És még mindig hiszel? Tudod az Univerzum csak akkor szállítja le, ha készen állsz a fogadására.
A másik kérdésem, hogy meddig vártál? egy órát, egy hetet, egy évet? mert ha megérted hogy az Uninak nincs IDŐ, akkor türelmesebb lennél.
Szeretettel kérlek, nyugodj meg, mindent megkapsz, amit megérdemelsz :)
Elhiszed hogy megérdemled?
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Cherry!

Én is ebben a cipőben járok.. :) Én már értem el mostanában apróságokat és mikor nem is gondoltam, hogy lesz belőle valami, akkor lett.
Most napok óta próbálom ugyan azt megidézni, de nem megy.. Hiába csinálok szerintem mindent ugyan úgy, most azért se.. Pedig lehet most lenne rá a legnagyobb szükségem..
Ezért most azt mondom hinni KELL valamiben, hiszen tény, hogy véletlenek nincsenek. Gondolkodj el ezen, magától semmi se történik, lehet, hogy most nem látjuk az eredményét és nem értjük a miértjét de el kell fogadni. Mindennek oka van.