Több mint harmincan megyünk!

sikercsapatSzeretnék beszámolni nektek a legújabb teremtésemről. Kitűztem magamnak egy célt, amit - mint szinte mindig - sikerült viszonylag rövid idő alatt megvalósítanom. A történet persze évekkel ezelőtt kezdődött, de az első részéről már beszámoltam nektek korábban. Néhány hete azonban újabb lépést tettem meg a célom megvalósulása felé. Ötven fős csapattal terveztem, és a nemrég meghirdetett fantasztikus utazásra már most összejött egy harminc fős társaság, és november 10-ig még ennél jóval többen is útnak indulhatunk, hiszen még mindig lehet jelentkezni!

Én már izgatottan várom hogy megismerjem azokat akikkel együtt ott leszünk november 20-21-én Bob Proctor programján Bukarestben. Nagyszerű kalandnak ígérkezik már az utazás is. Együtt menni harminc lelkes, pozitív, sikeres emberrel, közben tanulni egymástól és persze Bob Proctortól, hiszen ezért indulunk útnak.

Lelki szemeim előtt már látom a reggeli készülődést, a pakolást, a találkozót, ahol üdvözölni fogjuk egymást. Biztos lesznek akik majd fotóznak is, úgyhogy bőven akad beszámoló, fényképes tudósítás az utazókról. Aztán elindul a kis magyar küldöttség...

Biztos, hogy számomra az idei év talán legemlékezetesebb pillanatai lesznek. Nekem amúgy idén még csak a második külföldi utam, ráadásul még sosem jártam Romániában, úgyhogy ebből a szempontból is most veszítem majd el a szüzességemet.

Hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megvan a lehetőségem arra, hogy részt vegyek ezen a programon. Köszönöm, Bobnak hogy eljön, köszönöm az Univerzumnak, és legfőképpen köszönöm magamnak, hogy kitartóan hittem benne hogy sikerülhet bármit elérni, amit csak szeretnék!

Kívánom hogy nektek is sikerüljön megteremteni mindazt, amit csak el tudtok képzelni magatoknak!

A.

HozzászólásokTényleg!Milyen volt Bob Proctor?Ki volt ott?Megérte elmenni?

Őszintén érdekel.Elkeltek a jegyek!

Már elkeltek a kedvezményes jegyek!Bob Proctor kedvezményes jegyek eladók!

Eladó két kedvezményes 200 Euros jegy Bob Proctor november 20-21-es szemináriumára.!!!Én sajnos nem tudok menni.
Akit érdekel szóljon.

Tel.szám: 30/466 51 78Értem.Ez is "izgalmas" lehet.Azt hittem úgy érted, hogy

valamilyen szempontból érintetlen vagy, vagyis nem érintettél valakit, akit szerettél volna, de végülis jól gondoltam.Bob Proctor az!/Na, jó nem viccelődöm ezzel./Szép estét!És csodás élményeket, jó utat kívánok nektek!/Pl. még nem fogtam kezet

Pl. még nem fogtam kezet Bob Proctorral. De novemberben ezen is átesünk majd.
Ő lesz a harmadik ember a titok filmből akivel élőben is találkozni fogok!
Aki jön, aki nem, mi csütörtök reggel indulunk:Miért?Milyen szempontból vagy még "szűz", kedves

Admin?DDDD!!!!!!