Továbbadom

világítótoronyKenneth Copeland: Légy áldás!

... örüljenek, akik kívánják az én igazságomat, hadd mondják mindenkor: Magasztaltassék az Úr, aki gyönyörködik az Ő szolgájának gyarapodásában.
Zsoltárok 35:27

Ha a vallási hagyomány azt tanította neked, hogy Isten szegénynek és elnyomottnak akar téged látni, akkor van számodra egy jó hírem. A Biblia szerint az Úr gyönyörködik a gyarapodásodban. Isten azt akarja, hogy bővölködj!

Nemcsak anyagi tekintetben, hanem az életed minden területén, a szellemedben, a lelkedben és a testedben.

Nem számít, hol vagy, és ki vagy, Isten szabadnak akar látni minden rossz helyzettől. Miért? Mert szeret téged, és tartogat számodra egy munkát, amit el kell végezned. Azt akarja, hogy betöltsd az emberek szükségeit, és elég okos ahhoz, hogy tudja: nem adhatsz olyat másoknak, ami neked nincsen. Nem tudsz adakozni az evangélium terjesztésére, vagy nem tudsz ennivalót venni az éhezőnek, ha nincsen pénzed. Nem tudsz kimenni, hogy a betegekre tedd a kezedet, ha a kórházban fekszel. Nem tudsz örömöt adni másoknak, ha a depresszió fogva tart. Nem! Áldottnak kell lenned ahhoz, hogy áldás lehess mások számára.

Ha valóban bele akarsz ma lépni Isten gazdagságába, akkor tökéld el magadat, hogy áldás leszel mások számára, és még mielőtt észrevennéd, több mindent fogsz kapni Istentől, mint amiről valaha is álmodtál.

Ez történt velem is. Évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy mindenekelőtt adakozó leszek. Egy adakozó életformát alakítottam ki. Ma szó szerint azért élek, hogy adjak. És nem szégyellem elmondani, hogy Isten teherautókkal árasztja rám az áldást!

Ugyanezt megteszi érted is, ha Őt szolgálod, ha odaadod az idődet, a pénzedet és a szeretetedet azoknak, akiknek szükségük van rá. Légy adakozó, és Isten gyönyörködni fog abban, hogy gyarapít téged!

forrás:http://jezuskrisztus.network.hu/blog/jezus-krisztus-hirei/kenneth-copeland-legy-aldas

Címkék:

HozzászólásokBizony, bizony!

Tele vannak a régi szent szövegek, iratok olyan gondolatokkal, mondatokkal, amelyekből kiderül, hogy valójában mit is mondott akkortájt (is) az Isten az embereknek. A zsidóságnak is...
Csak hát a hatalomvágy és az emberi éretlenség így együtt azzá ferdítette ezt az üzenetet, ami.
Én is írtam erről régebben, íme az ezt tükröző idézet (nagyon szeretem az erre utaló bizonyítékokat, bárhonnan és bárkitől is származzanak):
"Ellen Gould White, író, 1827 november 26-án Gorhamban született, és 1915. július 16-án St. Helenaban halt meg. Ebből a korszakból szólt hozzánk, és egyik kiemelkedő életművében, mely Jézus életét dolgozza fel, a következőket írja:
"Az Úr csalódik, mikor népének a tagjai kevésre értékelik önmagukat. Az Úr azt akarja, hogy választottai azon ár szerint értékeljék önmagukat, mely árat érettük a Golgotán lefizetett. Isten vágyakozik utánuk, kívánja őket, különben nem küldötte volna el Fiát azzal az igen sokba kerülő megbízással, hogy váltsa meg őket. Az Úrnak feladata van számunkra, és nagyon tetszik néki, ha gyermekei a legnagyobb igényekkel lépnek eléje, csak azért, hogy minél nagyobb mértékben megdicsőíthessék az Ő nevét. Nagy dolgokat várhatnak el az Úrtól, ha hisznek az Ő igéreteiben.""húha

ma ezért a mondatért keltem fel:
"Áldottnak kell lenned ahhoz, hogy áldás lehess mások számára."

köszönöm, Kreátor:))

iGEN IGEN IGEN :))) Adakozok örökké :))) A teherautók nálam is járnak , csak nem azt kérdezik meghoztuk a szenet hová öntsük , hanem azt hogy szeretetet hoztunk , áldást néked és én befogadom , hogy gyarapodjak és én boldog vagyok , legyen bármilyen akadály , történjen bármi , azt teszem amihez kedvem van :)))))))) A szeretethez is van kedvem , de bármi amit teszek én vagyok , vagyok aki vagyok :)))))))))Ölellek Merkaba