Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Tudatos Teremtés SzemináriumTudatos Teremtés Szeminárium
Budapesten 2008. október 11-12-én a Gólyavárban!

Nagyon izgalmas eseményre várjuk Önt! Spirituális körökben szerte a világon ismert és elismert két fiatalember, két angol médium jön el hozzánk Budapestre.
Lee Harris és Story Waters channeling, vagy ahogy magyarul mondjuk közvetítés / csatornázás útján nyújt szeretetteljes útmutatásokat, válaszokat a keresők számára.

Itt tudsz jelentkezni a szemináriumra: JELENTKEZEM!

Jegyárak:

Egy napra: 15.000 Ft
Mindkét napra: 26.000 Ft

Elővételi jegyvásárlást csak október 7-ig tudunk elfogadni.
Amennyiben marad jegy, a helyszínen megvásárolható.

Itt tudsz jelentkezni a szemináriumra: JELENTKEZEM!

A tanítók, akik Lee Harris-en és Story Waters-en keresztül megnyilvánulnak, Zakarias, Ziadora és Zapharia. Közvetítéseik félig éber tudatállapotban zajlanak, ahogyan azt majd Önök is megtapasztalják. Testük megnyílik a tanítóik számára, akik azonban nem veszik át a testük feletti irányítást. Persze, mindez így is rendkívüli fizikai igénybevétel a két médium számára.

A Program

Október 11-én, szombaton reggel 10-kor kezdődik meg a Tudatos Teremtés Szeminárium, amikor Lee és Story köszönti a résztvevőket és délután 5 óráig együtt lesznek a hallgatósággal. Ez alatt az idő alatt nemcsak közvetítésben lehet részük, de feltett kérdéseikre is választ kaphatnak. A kérdések vonatkozhatnak személyes jellegű dolgokra, de akár a nemzetre, az országra, az emberiségre, a Földre vonatkozóak is lehetnek. Szombaton a két médium a közvetítés befejeztével visszavonul, de vasárnap reggel ismét találkoznak velük, 10 órától délután 5 óráig, hasonló módon.

Mindkét nap reggelén 8 órától várjuk az érkezőket, a regisztráció és a tolmácsberendezések átvétele után egy frissítő reggeli kávéval, teával és némi aprósüteménnyel felkészülve az izgalmas napra. Ebédszünetben kedvezményes árakkal biztosítjuk minden kedves résztvevőnknek, az egészséges, friss, testet, lelket tápláló étkeket a rendezvény helyszínén. A channeling során a Black&Silver igyekszik minden résztvevő tökéletes kényelmét biztosítani és persze felejthetetlenné tenni a két napos szemináriumot.

Lee és Story még soha nem jártak Magyarországon, de régóta tervezik, érzékelve az itt jelenlévő, rendkívüli energiákat, csodálatos rezgéseket.

Őszintén reméljük, hogy a magyarok már-már klisévé vált rosszkedvét és pesszimizmusát sikerül egy kicsit áthangolni és mindenki, aki részt vesz a Tudatos Teremtés Szemináriumon, megérti, hogy felelős a saját boldogságáért és élete részévé teszi a harmónia megteremtésének nem is annyira bonyolult képletét.

Itt tudsz jelentkezni a szemináriumra: JELENTKEZEM!

Várjuk Önöket a 2008. október 11-12-i Tudatos Teremtés Szemináriumon Lee Harris és Story Waters channelingjére.

Helyszín: Gólyavár (1088 Budapest, Múzeum körút 6.) Tömegközlekedéssel 2-es metró, 47-es, 49-es villamos, fekete 7-es busz Astoria megállóhelye közvetlen közelében található a helyszín. Autóval a Múzeum körútról megközelíthetô.


View Larger Map
További információk:

Story Watersről
Lee Harrisről
Nézd meg a Story Waters videókat!
Nézd meg a Lee Harris videókat!

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!Hozzászólásokeladó jegy!!

Sziasztok!

Nagyon szerettem volna elmenni a szemináriumra, meg is van a jegyem vasárnapra! De sajnos más elfoglaltság miatt nem tudok elmenni, ezért felajánlanám a jegyem valakinek kedvezményes áron!!!

akit érdekel, jelentkezzen: nickeey25@gmail.com

nickeeygo to the

Kedves Judit!

Köszönöm, most már megtaláltam.

Én tévedtem...

A másik lapon irok tovább.

G
---

Akiből egy van.Keves Gábor!

Melyik írásodat? Mert amit a cimlapon szereplő "Lee és Story üzenete a magyaroknak" c gondolatokhoz írtál , az még mindíg ott van! szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."letöröltéték a hozzászólásomat?

Sziasztok!

Szeretném megtudni, miért törölték le a hozzászólásomat?

FURCSA, hogy ez egy moderált (válogatott) lista, ahol csak a "válogatott" levelek jelennek meg.
Nem igazán tetszik.

Tisztelettel:
Gábor

---

Akiből egy van.Jövök!

Jövök én is!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Bea

Lépj túl ezen.Deni :)

Mindenről tudsz, ha igazán akarod :) AKAROD?

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :):D

Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.
Én nem szeretnék népszerű lenni, mert aki hallja a valós hangom, amikor éppen tudatos vagyok, annak élek. Hibáim szeretem, tudni akarok mindről.:)

Igen. Hókuszpók is ott lesz.

Törp papa itthon marad.

(Miért nem vállalják fel nyíltan azt, hogy ők a nagy uff-ok? Miért kell sózni? Nem lesz nagyon hering? Az én szám már húzódik.)

(7 milliárd forintért elmondom, hogyan lehetsz milliárdos.)

Viccet félretéve, menjetek el valamennyien és töltekezzetek reménysütivel:)

DMSI will be there...

Gyártsad lefele a hűtőmágnesemet izibe! :-))

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Channeling :)

Én is megnéztem a videókat, és teljesen átjön az az őszinteség és szeretet ami a magasabb fejlettségű Lények természetessége. Boldog vagyok, hogy eljönnek hozzánk a közvetítőik, hiszen annak ellenére, hogy a köztudatban és a saját tudatunkba is azt próbálják betáplálni, hogy a magyar nép negatív, én biztos vagyok benne, hogy ez megváltozik hamarosan. Ezért is fontos, hogy ezek a találkozások megtörténjenek, hiszen ilyenkor olyan csodás energiák indulnak el ÚTJUKra, ami a változást eredményezi. A tavasszal voltam az Egyesített Elméletek konferenciáján, ott is már elindult VALAMI. És egyre több olyan jel van, ami azt jelzi, hogy a spirituális világnak nagyon fontos lett Magyarország, mert valami történni fog. Januárban kaptuk meg a Dalai Láma üzenetét is, amiben ő is utalt arra, hogy "ideje felébrednünk". Hát ébresztő :))))
Most pedig Lee és Story jön el hozzánk, hát ezt fantasztikusnak tartom. Azt látom, hogy egyre több emberi lény ébredezik fel, tapasztalja meg a VALÓSÁGOT, hogy KIK is VAGYUNK valójában.
Már van egypár kérdésem hozzájuk, úgyhogy én biztos ott leszek mindkét nap :)

Azt pedig én már teljesen természetesnek veszem, amit VUK és Nani írt, hogy Ők a csodálatos közvetítők nem törekednek népszerűségre, hiszen aki tudja, hogy valójában KI Ő, annak nincs szüksége arra, hogy önmagát népszerűsítse. Ezért vagyok biztos abban, hogy ez a rendezvény is nagyon sikeres lesz, hiszen nagyon sokan vagyunk, akik a felismerés útjára léptünk, és egy ilyen találkozás nagyon fontos számunkra.

Találkozunk októberben :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Lee és Story videoi

Nagyon sok közvetítésük részlete van fenn a Youtube-on és a saját oldalalukon ()-n, és hála Adminnak már itt a thesecret-en is!
Én már régebben is többször néztem, hallgattam őket, és bár nem értettem szó szerint minden részletet - nem könnyű ugyanis érteni őket angolul (vagyis inkább az én angol tudásom sekélyes :)) - az biztos, hogy különös hatással voltak rám. Mindkettőjük hangja megnyugtat, ellazít és ha hallgatom őket, egyszerűen elpárolognak a negatív gondolataim. Egyszerűen érzem a bizonyosságot...
A -n magyar feliratozással is néztem 4-5 videójukat és fantasztikus volt. Szerintem nagyon szép fordítások. És közben a hangjukat is hallom :)
Storyban az tetszik leginkább, amit VUK is ír, hogy nagyon őszinte. Nem érdekli, hogy szeretni fogják-e azért amit mond, nem érdekli, hogy ettől népszerű lesz-e, vagy nem. Átadja magát a közvetítésnek, mert úgy érzi, neki ez a dolga ebben a világban és nem a népszerűségre törekvés.

NaniLee es Story Szeminarium

Sziasztok,
en nagyon sokat hallottam errol a ket fiurol a Youtube-on.
A Story ugy lett hires allitolag, hogy irt egy konyvet par eve ami nagyon nagy "botranyt" kevert a vallasos korokben az Egyesult Allamokban.
A konyv cime az volt hogy: "You are god, get over it!" Arrol szol vegul is, hogy minden egyes emberi lelek az isteni eroket hordozza sajat magaban, es hogy mi ugyan olyan "teremto kepessegekkel vagyunk megaldva" mint az isten...
Gondolhatjatok, hogy a templomok es egyhazak hogyan reagaltak...:-)
Utanna nem lehetet roluk sokat hallani, de a weboldalukbol itelve nagyon elvannak foglalva...
Meg amikor a Titok kijott Eszak Amerikaban az egyik hires TV show meghivta a Story-t hogy mondja el a velemenyet a konyvrol es a filmrol...
Es o szepen elmondta, hogy mi hianyzik a filmbol, es hogy miert nem ad TELJES felvilagositast a konyv igazabol...
Na, akkor meg az haboritott fel mindenkit....:-)
En csak par napja vettem eszre hogy jonnek magyar orszagra, es eskuszom nagyon de nagyon orulok neki, hogy mi is vegre felcsatlakozunk a tobbi orszaghoz akik mar gyakoroljak a Story es a Lee "tanacsait"...
Megegyszer sok sok koszonet a szervezoknek, es alig varjuk a szeminart.

VUKSziasztok!Köszönöm a

Sziasztok!Köszönöm a segitséget!!További mosolygós szép napot! :)Drága Lilly :)

Itt is meg tudsz többet :)

vagy ha a "jelentkezem" feliratra kattintasz :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)részvétel

egy napra is lehet jegyet venni. Minden infó a www.channeling.hu oldalon van!Nagyon izgi!Szeretnék ott

Nagyon izgi!Szeretnék ott lenni,de a munkámból kifolyólag csak egyik napon tudnék részt venni!Sajnos...Meg tudnátok mondani hogy így is mehetek-e,mert nagyon érdekelne,ja és hogy mennyibe kerül?Szép estét mindenkinek!!