Tudatváltás

az éltető vízKedves Barátaim! Földünkön az utobbi pár évtizedben egyre jobban érzékelhető az emberek tudatának egyre gyórsuló kiterjedése. A Fénykapú megjelenése is ennek a változásnak az erdeménye. Jó páran vagytok Secret Falva lakói, akik számára-hozzám hasonlóan ez jóval több üres szólamnál, ezt életetek részeként élitek meg. Ezen a Fórumon olyan írásokat osztok meg veletek Tudatváltás címen, melyet saját megtapasztalásaimból merítettem és melynek fontossága prioritást élvez az életemben. Első témakör a víz, az Orgon energia hasznosítása élet minőségünk javításában és az alternatív gyógyászatban.

A Víz a Legfőbb Életadó a Földön

Élő víz, Kristályos víz, Gyorsított víz, Revitalizált víz, Oxigénnel telített víz, Katalizált víz, Eleven víz, Örvénylő víz, Helyreállított víz, Szent víz, Strukturált víz, Grander víz, Gyógyító víz, Szűrt víz, Lézer víz ,Ferenc viz.
Amint láthatjuk a víz fajtáinak különböző elnevezéseit, sokkal több olyantudományos elnevezés létezik, mely a H20-ra utal. A víz természetének mélyebb megértése feltárja számunkra azt, hogy a több kilométeres csővezetékeken való keresztülhaladásra kényszerített víz jelentős mértékben károsodik, és rávilágít arra is, hogy az minden könyökcsőben 90 fokos erőteljes elfordulásra van rákényszerítve. Ráadásul ezeken a nagynyomású turbinapumpákat alkalmazó természetellenes elosztó rendszereken keresztül, a víz természetellenes haladási irányt kénytelen felvenni. Nem csoda, hogy a víz áporodottá válik, és fogékony lesz a baktériumok elszaporodására is. Hát ez az, amit az Eredeti Víz-Revitalizáló a legcsodálatosabb módon ellensúlyozni képes!

Az Élő Víz Előnyei

Olvashat arról, hogy az a víz, melyet nap mint nap megiszunk (legyen az akár palackozott, vagy akár szűrt víz) valójában "halott". Az Eredeti Víz-Revitalizáló pedig "élővé" teszi a vizet újra. Ez távol meghaladja mindazt, amit bármilyen vízszűrő, desztilláló, vagy fordított ozmózisos-víztisztító-rendszer-képes,tenni.

A Revitalizált Víz sokkal több természetes oxigént fog szállítani a sejtekhez, és sokkal könnyebben fogja eltávolítani a mérgeket a szervezetünkből, valamint tökéletesíti a tápanyagok beépülését testünkbe.

Az emberi test kb. 75%-ban vizet tartalmaz, az agynak 85%-a víz. Testünkben minden sejtünk funkcionálása a víztől függ. Számos rendellenességet a nem elegendő mennyiségű, ráadásul egészségtelen víz fogyasztása okoz. Különböző testfunkcióink fenntartása céljából, szükségünk van rá, hogy minden egyes nap 2-3 liter vizet fogyasszunk. Szükségünk van napi vízszállításra, mivel azt csupán táplálékbevitellel nem tudjuk testünkben fenntartani. Víz nélkül három - hét nap alatt meghalhatunk.

Az emberiség, már évezredek óta tud a víz fontosságáról. Néhány ezer évvel ezelőtt Rómában, a víz beszennyezése a legnagyobb bűncselekmények közé tartozott.
Mindössze 0,2%-a iható!

Nem csak a minősége fontos annak a víznek melyet elfogyasztunk, hanem az is, hogy iszunk-e belőle elegendő mennyiséget. Az emberek 75%-a krónikusan dehidratált, vagyis vízhiányos. Az emberek 37%-ának a szomjúság mechanizmusa - amit gyakran összetévesztenek az éhséggel - igen gyenge.

Íme néhány további tény:
• Még az ENYHE dehidratáció is 3%-al lassítja le egyesek anyagcseréjét;

• Egy egyetemi tanulmány szerint, egy pohár víz lefekvés előtti elfogyasztása, majdnem 100%-ban képes megszüntetni a diétázók éjszakai éhségérzetét;

• A vízhiány a nappali fáradtság első számú okozója;

• Előzetes kutatások szerint, napi 8-10 pohár víz elfogyasztása, képes jelentősen, vagy akár 80%-ban is enyhíteni a hátfájást és az ízületi fájdalmakat az azokban szenvedőknél;

• A testvíz mindössze akár 2%-ának csökkenése is képes zavaros, gyenge emlékezőképességet előidézni, képes zavart kelteni a matematikai képességben, valamint az is előfordulhat, hogy nehezebben tudunk fókuszálni a számítógép képernyőjére.

Napi öt pohár víz elfogyasztása, csökkenti az alábbiak kockázatát:

• Vastagbélrák 45%-ban;

• Mellrák 79%-ban;

• Húgyhólyagrák 50%-ban;

A Víz Információtárolási Képessége

A víz igen fontos lehetőségeinek egyike az, hogy képes tárolni és szétosztani információt, különösképpen fotonokat. A biofotonok olyan gyenge elektromágneses hullámok, melyek a színskála látható tartományába esnek - más szóval: a fény alkotórészecskéi (energia/információ). A növények, az állatok, valamint az emberi lények összes élő sejtje biofotonokat sugároz ki magából, ami puszta szemmel nem, csak egy különleges felszerelés segítségével látható. A rákos és az egészséges sejtek teljesen ugyanolyanok, de nagyon különböző biofoton-kibocsátással rendelkeznek.

A mi sejtjeink 75-90%-a víz. Így sejtjeink szintén bocsátanak ki magukból olyan biofotonokat, melyek az élethez szükséges folyamatokat irányítják. A DNS, minden élő sejt közepében, vízzel körülvéve rejtőzik. A DNS instrukciókat tartalmaz arról, ahogyan a sejt fény/energia formában képes működni, és másolatot készíteni a körülötte lévő vízen keresztül, ugyanis a víz tárolja és osztja szét az ÖSSZES emberi-kéz-által létrehozott, vagy természetes energiaforrástól érkező információt.

Az energia, a mi sejtközpontunkból, a DNS-ünkből, a testünkben lévő vízen keresztül terjed ki fokozatosan az egész testre, még a fizikai testünkön is túlra, az Aura és a Biofizikai mezőnkbe, majd a körülöttünk lévő levegő vízmolekuláiba. Így lép kölcsönhatásba és kommunikál energiamezőnk mindennel körülöttünk.

Amikor a belső testvizünk olyan dolgokból tárol el magában energiát, mint az emberek által létrehozott toxikus (mérgező) vegyszerek, adalékanyagok, féregirtó szerek, EMF-ek (elektromágneses mezők), mobiltelefonok és azok mikrohullámú adótornyai, vagy más emberek energiái stb., akkor ez a kiegyensúlyozatlan energia megkezdi eltorzítani, módosítani, vagy összezavarni a mi DNS-ünk által kibocsátott kiegyensúlyozott fényt (vagy információt), valamint azt az információt, hogy a sejtjeink hogyan viselkedjenek, hogyan készítsenek másolatot stb. Energiamezőink hátrányos módon meg lettek változtatva, mely fizikai rendellenességek, betegségek formájában mutatkozik. A víz tárolja és osztja meg az egészséges, ÉS egészségtelen energiákat - információt/memóriát - MINDEN életformával. Számos kultúra, akárcsak az Észak-Amerikai Bennszülöttek, mindig is tudták, hogy a víz élő tudatossággal rendelkezik, és egy szent része Isten teremtésének: az Anyaföldnek.

A víz él, ahogyan azt az ő természetes környezetében találjuk. Amikor pedig felhasználjuk, annak mélyebb megértése nélkül tesszük, hogy mi is a víz valójában.

A vízzel különböző dolgokat teszünk:
• Átpumpáljuk több kilométer hosszú egyenes és keskeny csővezetékeken;

• Gyakran, magas nyomású turbinapumpákat is alkalmazunk;

• Rengeteg 90 fokban történő elfordulásra, erőteljes irányváltásra kényszerítjük a csővezetékeink sarokcsöveiben.

Mindez a vízzel a következőt teszi:
• Elveszíti Életerejét;

• Védtelenné válik a baktériumokkal és vírusokkal szemben;

• Elveszíti öntisztító képességét;

• Elveszti azt a szabadságát, hogy azt az ösztönös vágyát követhesse, hogy spirálokban és örvényekben halad.

Ennek eredményeképpen, a víz "halottá, lustává" válik amint baktériumok telepednek meg a csővezetékben. Ilyenkor klórt adnak hozzá, ami a legtöbb baktériumot - minden rosszat és jót egyaránt!!! - elpusztít a vízben, és természetesen bennünk is, mikor azt elfogyasszuk, abban fürdünk, zuhanyzunk.

Bármilyen "tiszta" vizet is kapunk egy fizikai vagy kémiai szűrési eljárás során, az előzőleg említett stressz-energiák akkor is benne maradnak, a Víz még mindig ugyanazzal az alacsony oxigénszinttel fog rendelkezni, és sajnos továbbra is "halott" Víz marad. Éppen ezért feltétlenül szükséges, hogy ezektől a stressz-energiáktól mentes vizet fogyasszunk.

Éppen erre a problémára nyújt megoldást az Eredeti Víz-Revitalizáló, mely megtisztítja a vizet a nem fizikai - nem kézzel fogható - szennyeződésektől is, továbbá újraéleszti a rajta keresztüláramló Vizet, mely ez által újra egy Tudatosan Gondolkodó Intelligens Élő Vízzé válik, melyben az oxigén-szint megnő a víz eredeti természetes oxigénszintjére, ami tulajdonképpen elengedhetetlen szervezetünk tökéletes működéséhez. A Revitalizált Víz a "halott" Vízzel ellentétben, visszakapja eredeti öntisztító képességeit, melyeket folyamatosan alkalmazva szervezetünkre is kifejt, majd amikor ez a csodálatos víz szervezetünkön keresztül visszakerül a környezetünkbe, ott tovább folytatja Revitalizáló hatásait, és szépen megtisztít minden útjába kerülő szennyeződést!

Az így kapott Élő Víz, már teljes mértékben mentesült ezektől az egészségünkre káros energiáktól, oxigénnel telítetté válik - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, újra "ÉL", tudatos és intelligens, továbbá visszakapta eredetileg természetes képességeit.

Ez az Energetizált Víz így minket is képessé válik feltölteni energiával és kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket. Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe - ahol szintén tisztítja a csöveket, mivel a Revitalizált Víz mindig Revitalizált MARAD, és folyamatosan alkalmazza képességeit -, majd kijutva a természetbe, tovább tudja végezni különleges Tisztító és Revitalizáló folyamatát, mely által Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!

Kedves barátom, Kavalkó János bioenergetikus több évtizedes kutató munkájának eredményeképpen alkotta meg az Orgon készüléket és a vízorganizáló készüléket, valamint gyógynövényekből készített krémcsaládot. A hormonrendszerre, immunrendszerre, általában egész szervezetünkre kiható folyamatok irányításával, kézbentartásával, meghökkentően jó eredményeket ért el az orgonkészülékekkel. Az orgon-rendszer alkalmazható önállóan és párhuzamosan, hagyományos és alternatív megoldásokkal kombinálva.
honlapon bővebb információkat talász.

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre és írásaitokra.

Fény kísérje utadat!

Csabarevitalizáló

Kedves Csaba,

azt hiszem hasonló az érdeklődési körünk :D ...na, gondolom azért nem mindenben....
Én is tanulmányoztam a víz revitalizálót és arra jutottam hogy az egyszerű "halandónak" ez bizony drága (100-300 ezer között), és minimálbérek mellett Ezt indokolatlanul drágának tartom és ez ellen tenni kell!
Valójában egy egyszerű szerkezetről van szó, semmi mozgó alkatrész nincs benne a Skandinávok 1930-ban elkészítették a fa változatát

Nos épp azon kísérletezem, hogy rekonstruáljam a régi szerkezetet, bár úgy néz ki nem teljesen fából lesz, de így növelhetem a hatásfokát
(remélem, mert még nincs kész!) :) Természetesen olvastam a tudatos vízről is, véleményem szerint ezzel kéne gyógyítani nem mellékhatásoktól hemzsegő gyógyszerekkel......de ezt a gyógyszermaffia biztos nem nézné jó szemmel :D.

(itt most nem arról a szerkezetről van szó amelyre Te utalsz, hanem: )

A tudatváltáshoz viszont jó segítség lenne! :)

Igen a gondolatnak ereje van, Pl. az agykontrollosok programozzák a vizet........

Szép napot!Kedves Katis!

Kedves Katis!
Nagyon szívesen osztom meg az információkat, mert a köz érdekeit szolgálják. Föld Anya vérkeringése a víz és mi is részei vagyunk a Földnek. Amit megiszunk, és megeszünk bekerül a mi vér keringésünkbe és sejtjeinkbe.
Ősi információkat tárol a víz és ezek az információk nem mindegy, hogy milyen formáben kerülnek hozzánk.

Fény kísérje utadat!

Szeretettel

CsabaKöszönöm az írásodat

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Csaba:)

Nagyon örülök ennek az írásnak,mint minden vízzel kapcsolatos információnak.Leginkább azóta,mióta olvastam Masaru Emoto munkájáról és láttam a csodálatos vízkristály fotókat és még magam is csináltam ilyen kísérletet az otthoni kis mikroszkópommal.
Szóval,bámulatos!Mint minden,ami A Természet.
Amúgy fura,szerintem nem vagyok vele egyedül,de egyántalán nem fogyasztok elegendő vizet,mást meg nem iszom,olykor gyümölcsteát /tiszta gyümölcsteát értek alatta/.
Hasonló "víztisztító" készülékről olvastam a ph Csoda című könyvben és onan kiindulva is utánaolvastam ennek a témakörnek.
Amúgy az itteni víz,ahol most lakom,el van színeződve.Az hagyján,néha még szaga is van.Szó szerint.
Otthon szívesen bevizsgáltatnám:)
Pár hétig fogyasztottam palackos vizet,ami nem megoldás a palack miatt.Ízre ez sem rossz,csak fura néha.
Bár lehet,hogy viszek belőle mintát és lefagyasztom:)

Az oldalt,amit ajánlottál,most megnézem.
Köszönöm az infót és várom a további írásokat is!

Szeretettel,
KatisDrága Csaba :)

Ezt meg kell emésztenem :)
hmmm. 8 évig a vízműnél dolgoztam, és ott az volt a szokásunk, hogy nem iszunk vizet. Voltam a víztisztitóban és láttam a csöveket, amit a kollégáim cseréltek ki, hát elment a kedvem a vízivástól. Aztán az idén elkezdtem újra inni a csapvizet, mert a gondolataimmal tudom tisztítani.
Meg fogom nézni amit ajánlottál. Hálásan köszönöm szépen.
Szeretettel ölellek: Öbi

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)