A tudomány és hit végre közös úton

tudomány és hitAnnak aki ezt olvassa, szeretném elmondani, hogy a filmet angolul láttam 2009.01.02.-án, hajnali háromkor, és azóta folyamatosan pörög az agyam :D

Ennek az a rendkívül szimpla oka van, hogy számomra eddig a pontig a hit mese volt csupán, ami számomra elérhetetlennek bizonyult.

A film egy pontján - mikor felsorolják az energia és Isten lehetséges definícióit - a racionális gondolkodásom és a hit utáni vágyam valahogy egyensúlyba került, ami olyan érzés mintha az ember hirtelen rádöbbenne, hogy évek óta egy vadászgép pilótafülkéjében kuksol és most hirtelen megtalálja az indító gombot.

Lehet, hogy csak a megfelelő információk birtokában juthat el valaki eddig az állapotig.
(mint például a HADRON részecskegyorsító felől érkezett hírek, miszerint a reakciók kvantum szinten másként zajlanak le a gyorsítóban, ha valaki megfigyeli őket és másként, ha csak műszerekre bízzák a megfigyelést, követeztetés: az ember hatással van a valóságra)
De a film elején mondták is, hogy a "felkészülés" java részét az információk gyűjtése fogja kitenni. :)
Legalább most már tudom, hogy milyen megközelítéssel kell megvilágítanom a problémát másoknak, akikről tudom, hogy ugyanolyan nézetekkel rendelkeznek a világról mint én.

Remélem.. nem is, inkább TUDOM, hogy ez a film megváltoztatta az életemet és a mai naptól tudatában vagyok a saját képességeimnek.
A továbbiakban igyekszem mindenkivel megosztani ezt a "titkot", hogy a világ egy jobb hely legyen :)

Címkék:

HozzászólásokKedves Felebarát!

Értem a célzást, és köszönöm!:) Arra próbáltam csupán felhívni a figyelmet, hogy a szerelem és a szeretet, ezek a végtelen és csodálatos energiák mindíg TÖKÉLETESEK. Az, hogy mi mennyire vagyunk készek ennek élvezetére és használatára, az már egy másik kérdés.:) Ez nem ítélkezés, ez tény... és a fejlődés legszebb ajándéka, hogy egyre többet és egyre sokrétübben tudunk befogadni eme csodás, és mindíg tökéletes energiákból, és általa keltett érzésekből.:)

Kedves Scott!

Ez volt a zárógondolat!:)Ertjuk,Scott rendezour!

-Csak a temahoz szolni!
-Csendben maradni!
Ugy lesz,koszonjuk.

Szeretettel,
felebaratZsul

A selejtes nyilvesszo az azert az,mert beletorik a szivbe,es nehezen lehet kihuzni onnan.Ha viszont vki ugy erzi,nem is akarja azt kiszedni,akkor a selejtesbe is van vmi jo!Miert torott? Na miert?
Miert kellene kiszedni,es miert nehez? Majd ha megerkezik a kovetkezo nyil,akkor tudni fogod.

Szeretettel,
felebaratXcuse me! :D

Elnézést mindenki a következőkért!

Többnyire nem zavar, ha egy blog bejegyzésből elkanyarodik a beszélgetés valamerre, ameddig legalább egy kicsi köze marad az eredeti dologhoz, vagy kb. max. három lépésben visszavezethető az eredeti témához.

Ahogy most így ránézek a kommentekre, hát... Srácok ne már!
Szurkálni nem szép dolog, nem is kellemes, ha valakinek valami problémája van lehetőség szerint rendezze email-ben... publikusan szurkálni meg különösen slampos dolog
(jó, használhattam volna kifejezőbb szót is, de tiltja az általános jólneveltség :D )

Szóval tessék relaxáltnak lenni, és a témához legalább távolról kapcsolódó kommentekre koncentrálni.
Kéretik ezen nem sértődni, egyrészt békítőleg mondtam, másrészt mégis csak az én blog bejegyzésemhez kerülnek csatolásra a kommentek :D
Köszönöm! :)

(most ez pont olyan mint a filmekben, mikor a csapos felszólítja a vendégeket, hogy felőle lehet balhézni, de odakint... vagy csak én érzem a párhuzamot? :D )
*---------------------------------------------------------------------------*
Ha friss nézőpontra van szükséged, Kérdezz Egy Magyart! ;)
*---------------------------------------------------------------------------*:)

Látom jól el vagytok.:D Selejtes nyilak nem léteznek. A szerelem mindíg tökéletes, legfeljebb az ember még nem képes a teljes befogadására... de nem baj, ami késik nem múlik.:) Ez egy általános törvényszerűség és mindenki végigmegy ezen a folyamaton. A mindenki alatt saját magamat is értem ám! 2008-ig fogalmam nem volt mi az a szerelem, noha voltam szerelmes, de az egy egyoldalú szerelem volt... most már átéltem azokat az áramlásokat, amikről annyi irodalmi anyag szól, s amiről a spiritualitás területén is annyit beszélnek... a legnagyobb KICSEKET élhettem át, egy csodás NŐ segítségével! Ezek az élmények nem a szerelem okai, de ez is hozzátartoznak a csodához. Tehát akkor mi a selejtes?
A gondolatfüzéremet pedig a megcsalás köré rendeztem, mint itt megemlített jelenség köré. Erről tapasztalatom nincs, de gondolatom van.:)FELEBARÁT!Miért lennék én irigy ADMINRA????

csenge333Csenge!

Csak nem vagy irigy Adminra?! Es ezert engem provokalsz?!
Ha vmit nem ertesz,inkabb maradj csendben!

Szeretettel,
felebaratFeelebarát!Egy HITLER veszett el

csenge333
benned!ZSUL! Ne vacakolj, húzd ki onnan azt a nyilat, ha ennyire selejtes volt minden.../Fő, hogy itt tökéletes külsővel és belsővel megáldott emberek vannak és nem SELEJTESEK....Zsul

Azt hiszem,AMOR kicsit mamoros hangulatban volt, vagy otthon felejtette a szemuveget,mert azt a nyilat, biz Valinak szanhatta!
Raadasul ilyen selejtes nyilakkal lovoldozni! Hat nem beletort a nyil Zsul szivebe! Mire az onnan kikecmereg!

Szeretettel,
felebaratAdmin!

Benned egy GURU veszett el!

Szeretettel,
felebaratHűha! Admin és Zsul "között" vagyok

csenge333
vagyis mindekettőjüknél sok igazság van, így most inkább meg sem szólalok, csak csendben "lapítok"Már nagyon álmos vagyok, ha eltűnnék elnézést, azt jelenti "kiütöttem" magam.JÓ ÉJSZAKÁT ELŐRE IS!!!!megelőzésről

A megcsalás, ha a kapcsolat szerkezete miatt történik és nem más miatt, akkor szerintem ritkán megelőzhető. Miért? Azért, mert a megcsalás az csak egy fajta lehetőség arra, hogy szétmennyen valami (ez sem kötelező h így legyen). Lehet egy sima veszekedés, vagy simán csak kiadja az egyik a másiknak az útját... vagy van ez a "megoldás". Megelőzést azért gondolom ritka lehetőségnek, mert egy kapcsolatban mindkét fél a lehető legtöbbet teszi bele! Nem tud többet! Senki nem tud Önmagánál többet nyújtani. Csak éppen Önmaga maximális nyújtása közben rengeteg önismereti fejlődésen megy keresztül. Ezért igaz az, hogy nő és férfi csodákra képes, és nem feltételnül kell hozzá spirituális, vagy vallási környezet h ez beindúljon, ez a jelenség. Elég egy nőnek egy férfi, és egy férfinak egy nő. Minden tanulás, amit egymással "művelnek". Ez a bizonyos fejlődés legtöbbször fájdalommal jár. Azt is tudjuk, mert soxor leírattatott itt, hogy ez miért van így. Emiatt az egyik fél rosszúl érezheti magát, s ezért ki akar törni a rorszúllétből. Okát egyenlőre nem magában találja, ezért inkább a kapcsolatán akar gyorsan változtatni, vagy a másik felen. Ez, mivel nem sikerülhet, ezért inkább szakítás.... később már többet fog tudni nyújtani az a valaki, ha végbement a fejlődésen.
Nos ezért gondolom azt, hogy a megcsalással végetérő kapcsolat ritkán megelőzhető.
Zárásként: nem minden megcsalás jelenti egy kapcsolat végét, inkább egy új kezdetet.:) Ez függ sokmindentől, de legfőképpen attól is, amit Secret Admin leírt, mint folyamatot.Kedves Admin! Egyetértek veled,de engedd

csenge333
meg, hogy "visszadobjam" a labdát! Biztos, hogy az a legjobb módszer, hogy egy férj megtudja :valami nem jó, nem működik, hogy a feleség megcsalja????Nem lehetne inkább megbeszélni vele, hogy "apukám ne erre, mert így nem lesz jó, hanem arra"..?Itt jön be az, amiről írtam.Dönthetünk arról, hogy "szándékosan fájdalmat okozunk" másoknak-még ha nem is érezzük szándékosnak, csak esetleg szerelembe estünk és így felmentjük magunkat"-, a lényegen nem változtat:nem voltunk őszinték valakihez.../Ha már megtörtént a megcsalás, a te "eszemefuttatásod" helytálló, én meg inkább a "megelőzésre" helyeztem a hangsúlyt.Abban is egyetértünk, hogy kerülni kell azt, hogy megbántsunk másokat...Kedves Csenge! Igazad van

Kedves Csenge!

Igazad van :-) maradva annál a példánál amit Te írtál, ha egy nő megcsalja a férjét... a férfinek ez okozhat rossz érzést, persze, rövid távon rossz, de tulajdonképp csak az derült ki, hogy valami nem stimmel, valami nem jó úgy, ahogy van. A nő vagy nem is szereti a férfit, vagy olyanra vágyott, amit a férfi nem adott meg neki. De a rossz érzést az okozza, hogy a férfi ettől kevesebbnek érzi magát, nem a megcsalás ténye... érted? :-) És a férfi szempontjából az a jó, hogy kiderült ez az dolog, mert így tud változtatni. Önmagán, ha akar, vagy ha nem akkor otthagyja a nőt...

Önmagában a megcsalás egyébként sem fáj, azzal nem bántasz meg senkit ha megcsalod... benne keltesz ugyan egy olyan érzést ezzel, hogy ő kevesebb, és ez fáj neki... de nem TE adod ezt a rossz érzést neki. És gondolhatná azt is: megcsalt, de én több és jobb vagyok, mint akivel megcsalt, úgyhogy ő járt rosszul, mert most elhagyom és keresek egy olyat, aki viszontszeret és akivel boldogabb leszek! :-) Ha ezt gondolná, akkor boldog lenne, hogy nemsokára lesz egy még csodásabb kapcsolata. És boldog lehet, hogy nem kell tovább az idejét egy olyan nőre pocsékolnia, aki megcsalta. A nő pedig elvesztett egy olyan férfit, aki szerette és megbecsülte... Akkor most ki járt rosszul? :-)

Persze ez nem ilyen egyszerű és fekete meg fehér, tudom. De a rossz érzés abban keletkezik akiben, külső hatásra ugyan, de nem külső tényező okozza, hanem belső. És aki megbánt valakit, az el is veszíti annak a bizalmát, szeretetét, akit megbántott. Épp ezért, hosszú távon mindig veszít, aki megbánt valakit, mert ugyanezt kapja majd vissza (a szeretet hiányát).

A.Kedves Scott! Azt írod: "a

Kedves Scott!

Azt írod: "a "na és" technikát alkalmazni arra, ha valakit megbántottál (jó tudom, hogy nem lehet :D ) nem igazán hagy nyugodni." Én semmi ilyet nem írtam, pont fordítva írtam, ha valaki téged bánt meg, akkor kell azt mondani hogy "na és" főleg ha nincs igaza... ha meg igaza van akkor érdemes levonni a konzekvenciákat, de akkor sem azon kell rágódni hogy miért bántott meg, hanem örülni kell hogy kaptál egy lehetőséget a fejlődésre. Ha pl. kigúnyolnak azért mert rózsaszín nadrágot vettél fel, akkor eldöntheted hogy neked úgy tetszik ahogy van (hisz valószínű azért vetted fel) és nem foglalkozol vele (pont ez a NA ÉS...?) vagy ha neked sem tetszik csak épp nincs más ruhád akkor úgyis tudod hogy változtatnod kell, és fogd fel ezt úgy mint egy jelet az Univerzumtól arra, hogy közeleg a változás.... vagy ha nem is tudtad eddig hogy pl. ez nem divatos, és neked fontos hogy divatos legyél, akkor megköszönheted hogy figyelmeztettek, mert egy értékes információhoz jutottál... Hülye példa volt, de talán az látszik belőle, hogy minden változatnál ki tudsz hozni a történtekből valami olyat amitől fejlődni fogsz, változni fogsz :-)

Egyébként a hozzászólás Csenge előző hozzászólására volt a reakció, nem a te írásodra (persze ha te úgy érzed akkor neked is szólt :-))

Adminegyensúly

Egy tény: mostanában, az elmúlt röpke 5-6000 éve túlsújba került az elme, ész, logika, agy... itt az ideje, hogy a szerelem-szeretet-élet energiájának érzékelőszerve is "utolérje" fejlődésban az agyat...
ha nem, akkor sokadszor fognak megismétlődni a dolgok... már megint...:)
Egyébként annak az eldöntése is érdekes téma, hogy ki az "én"? Ha már a döntéshozatal forrásáról történt itt pezzegetés.:)Azt hiszem a szív nem

Azt hiszem a szív nem vezérel minket a cselekedeteinkben. Amikor azt mondjuk,hogy szívből cselekszünk valójában az agyunk adja ki a parancsot. Az, hogy ilyenkor kinek mennyire ver a szíve az vérmérséklet függő. Nekem akkor is hevesen ver a szívem, he meglátom álmaim nőjét és akkor is amikor lenézek 6-7 méter magasról egy víztükörre és leugrom, de az agyam külön tudja választani ezeket a dolgokat. Az érzések, a gondolatok mind az agyunkban születnek meg, amik a cselekedeteinket irányítják.Scott Kedves! te valami olyasmit írtál

csenge333
most Adminnak, amit én is próbáltam neki kifejteni...NAHÁT!!!! Mi rokonlelkek vagyunk????Kedves Admin!Én értem minden szavadat,

csenge333
elhiheted nekem...Egyet is kell értenem, mert valóban egyet értek mindennel.../Mondjuk azzal még egy kicsit vitatkoznék, hogy mi soha nem tudjuk megbántani a másikat./pl.egy nő megcsalja a férjét, és a férjnek ez nagyon fáj...Akkor a férj a hibás, mert így gondolkodik a dologról?HM????
Egyébként, ha ismernél, tudnád, hogy csak kis ideig engedem meg én is a kesergést magamnak.Nem érzem azt, hogy átvertek, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerettem volna./Lehet, ha akkor történik másként minden, amikor "az már az én időmben van", akkor más, lehet jobban fájna egy másként "elsült" dolog is.És valóban mindenből tanulunk.Most per pillanat sem átvertnek, sem szerencsétlennek nem érzem magam, bár ezek az utolsó mondataim már személyes élethelyzetemre vonatkoznak, nézd el ezt nekem...
Biztos, hogy a Harmóniába is el fogok majd menni, de úgy érzem, előtte kettesben kellene emberekkel találkoznom, ami szerintem meg is fog egyszer történni...Többen céloztak már a Harmónia műhelyre, tudom, hogy ez is benne van az életemben...Nahááát! :D

Az első szakasz nem nekem szól, az tiszta sor :D

A másodikat értem (most már) és valóban, így érthetőbb ;)

De a harmadik szakasz...
Ez egy érdekes nézet. :)
Gondolok itt arra, hogy ez a "na és" technikás megoldás olyan... hogyan is fogalmazzam szépen...
"érdekes"
Addig érthető a logika, hogy Magunknak okozunk rossz érzéseket, vagy legalábbis gondolom, hogy arról van szó, mikor valamin a szükségesnél tovább rágódunk feleslegesen. Rajtunk és a "hatáskörünkön" kívül eső, általunk már nem befolyásolható dolgok miatt stresszelni valóban nem jó dolog.
Azt hiszem buddhista elmélet, hogy minden kapcsolatban van mindennel, így ha valaki téged bánt, azzal magát bántja, tehát kb. ezt is értem.
De a "na és" technikát alkalmazni arra, ha valakit megbántottál (jó tudom, hogy nem lehet :D ) nem igazán hagy nyugodni.
Ezt az elvet, ebben a formában követni, kimondottan ártalmas. (szerintem)
Az emberek természetüktől függően időnként tesznek/mondanak olyasmit amit nem kellene a pillanat hevében, de ha ezeket nem bánják meg és csak vállat vonva tovább mennek, azzal komoly sérülést okozhatnak valakinek aki nem érdemli meg.
A megbánás képessége fontos része az emberi természet jó oldalának, én nem iktatnám ki a képből, pláne nem ilyen egyszerűen :)

(felhívnám a figyelmet, hogy az Admin által elmondott dolog még lehet jó, csak ebben a megfogalmazásban így is felfogható, tehát nem Adminnal vagy a gondolatmenetével van gondom, csak igyekszem rávilágítani a lehetséges félreértelmezésre ;) )
*---------------------------------------------------------------------------*
Ha friss nézőpontra van szükséged, Kérdezz Egy Magyart! ;)
*---------------------------------------------------------------------------*nem bőszítettél fel :-)

nem bőszítettél fel :-) csak olyat írtál, amire úgy éreztem reagálnom kell. ha máskor nem reagáltam valamire, akkor nem éreztem úgy hogy nekem szólt, vagy nem olvastam... sajnos az utóbbi időben én sem voltam fenn sokat olvasgatni az oldalon, ha jöttem és benéztem akkor is inkább a címlapon lévő írásokat birizgáltam :-) és nem a hozzászólásokat olvastam.

amit írtam egyszerű: gondolataink közben általában vannak érzések is. ha valami szépre gondolok, akkor jó kedvem lesz, ha valami rosszra, akkor meg elmegy a kedvem az élettől... úgyhogy egyszerűen csak azt kell figyelni, hogy amikor rossz érzések kapnak el, akkor "nyakon csípem az épp aktuális gondolatot... amikre épp akkor gondoltam, amin rágódtam, dolgoztam, az nem volt jó. nem úgy kell, más megoldásra van szükség. és ilyenkor megállok, és átgondolom újra. vagyis mindig gondolkodom is, de közben az érzéseken van a hangsúly. de a kettő mindig egyszerre működik. talán így érthetőbb?

a másik, amit most írtál, hogy nem szeretsz másnak boldogtalanságot okozni... másnak sosem tudsz boldogtananságot okozni semmivel, mert mindig MI okozzuk ÖNMAGUNKNAK a rossz érzéseket. vagyis ha megbántasz valakit, akkor ő bántja meg magát, te nem tudod. hogyan tudnád? ugyanígy, téged sem tud megbántani senki, csak te bántod magad meg azzal hogy nem vonod meg a vállad (na és technika) és továbbmész, hanem leállsz keseregni azon, hogy átvertek... ha valami nem úgy alakult, ahogy szeretted volna, akkor tanultál belőle és legközelebb nem követed el a hibát. és tanulni is jó. vagyis ne úgy fogd fel a dolgokat hogy megbántottak, hanem úgy, hogy tanultál belőle... :-)

tudom nem biztos hogy érthető amit írok, élőben, ha egyszer eljössz a Harmóniába, akkor többet tudunk beszélni ezekről :-)NAHÁT ADMIN!HOVÁ ÍRJAM FEL,

csenge333
hogy velem is szóba álltál...Viccet félretéve:értelek én.Igazán nem állt szándékomban kiragadni egy-egy szót esküszöm..A KELL szó pedig nem véletlenül kiabál nálad sem./Semmit nem kell, tudom./ Lehet, én emlékszem rosszul, de egy időben sok írás megjelent itt az ész és szív harcáról...Bennem tényleg ez maradt meg, hogy a szív útjára bíztatták egymást az emberek-talán még én is írtam ezzel kapcsolatban és kifejtettem:én akkor tudom a szív útját követni, ha az másoknak nem okoz fájdalmat.Elvem ugyanis, hogy más boldogtalansága által nem lehetünk boldogok, vagyis az "itt és most" élvezd az életet sem megy nekem addig, amíg az fáj valakinek./Az önzőséget is tanulni kell./Admin kedves! Te hogy csinálod, hogy az eszedre hallgatsz, de a szíveddel döntesz?/Mert ha én az eszemre hallgatok, nálam azt jelenti:az eszemmel döntöttem.../Ne haragudj, annyira távol állt tőlem, hogy "kiforgassam" a szavakat, KOMOLYAN!Főleg a mostani "állapotomban", biztos lehetsz benne, hogy ma nem volt ilyen törekvésem-egyébként sem-,mert abszolút más problémáim vannak, voltak...Szóval ELNÉZÉST KÉREK, HA VALMIT roszzul értelmeztem vagy írtam, de legalább egyszer az életben megtiszetltél, hogy hozzám is szóltál...Így már nem is bánom, hogy "felbőszítettlek"./Még időben elcsíptél, mert napok óta távozni készülök.../A sorok mögött meg tudok olvasni azt gondolom...szia csenge! :) nem tudom ki

szia csenge! :) nem tudom ki mondta (én biztos nem) hogy a szívünkre KELL hallgatni, és nem az eszünkre. ha röviden kellene megfogalmazni, akkor szerintem az a legjobb, ha az eszünkre hallgatunk, és a szívünkkel döntünk... amikor gondolok valamit, akkor az a legfontosabb, amit azzal kapcsolatban ÉRZEK. tehát ésszel döntök, de az érzelmek útmutatása alapján. persze nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, mert az érzéseket is befolyásolhatja más (tudatalatti) gondolat, ami elsőre nem biztos hogy feltűnik. ezért fontos az önmagunkra vonatkozó FIGYELEM :-)

az értelmezés legnagyobb problémája, hogy mindent ki lehet forgatni úgy hogy elveszítse az értelmét. épp ezért tartom nagyon fontosnak hogy sosem ragadok ki szavakat vagy mondatokat valahonnan, mert a gondolatmenet lényege mindig a sorok között van, fontos hogy ott is tudjunk olvasni... :-)Kedves Kázmér! Nincs veled semmi baj, pusztán

csenge333
itt "veszélyes" azt hangoztatni, hogy a józan eszedre hallgatsz, mert mindenütt azt olvastam:a szívünkre kell hallgatni...Kedves Csenge333!

Attól, hogy negatív dolgokat tapasztalok, attól még nem vesztem el a hitem. Egyszer fenn, egyszer lenn. Lehetek bármilyen mélyen, akkor is tudok pozitív lenni. A hulámvölgyeket is meg kell érezni, mert onnan általában felfelé vezet az út. Kíváncsi vagyok, nem hallgatok a bölcs tanácsokra, szeretek tapasztalni. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig fejjel rohanok a falnak és a döntéseimben a nem józan ész vezet.Scott témájához ezt passzintottam hozzá

"ha valaki eleve nyitott, az már a nyitotabbnál is nyitottabb lesz és úgy belemélyed Szerelme világába, mint a pinty... függetlenül attól h eddig mit gondolt, vagy nem gondolt róla...:)" - Tehát a szerelem lehet erősítő tényező, és ha valaki eddig is nyitott volt a másik világának elfogadására (így értsd a nyitott szót), akkor a szerelem a nyitottabbnál is nyitottabbá teszi, hogy elfogadja, a másikat. A szerelem/szeretet és a másik elfogadása édestestvérek... bár az ilyen érzelmi tulajdonságoknál "nagy a család".:)Miben tévedtem kedves ZSUL!

csenge333
Mit írtam rosszul?:)

Júúúúj Csenge, nagyon máshol jársz!:)Kedves Zsul! Örülök, hogy szerelmes

csenge333
vagy "M"-be.../Mert ugye a megfelelő méretű étkészlet példája./Azért az iránta érzett szerelmed egyenes arányban áll más nővel szemben érzett csalódásoddal és vele szemben sem teljesen tiszetsséges.Ő most egy menekülési út és nem is lesz belőle házasság, úgy érzem...Bocs, hogy leírtam, de kikívánkozott belőlem.Önbecsapás, amit művelsz...:)

Igen, Scott, megint lényegre törtél.:)
S nincs annál jobb, mint amikor ez a figyelem SZERELMET szül.:) Ott aztán nincs mese, nincs korlát, nincs gát, nincs semmi... ha valaki eleve nyitott, az már a nyitotabbnál is nyitottabb lesz és úgy belemélyed Szerelme világába, mint a pinty... függetlenül attól h eddig mit gondolt, vagy nem gondolt róla...:)
Aztán a sok figyelem és szerelem meghozza azt is, hogy a Másik létezése Drágakőként tündököl... akármi is történik.... ezt átélni csodálatos érzés! Aztán a szerelemnek persze vannak más csodái is, de az csak a szerelemhez, ezen témához viszont nem tartozik, ezért inkább kihagyom a felsorolásukat.:) Úgy se lenne teljes a lista...:)