Túlvilági üzenetek

túlvilági üzenetekÜzennek! Túlvilágról, mennyből, másik dimenzióból, ki tudja. De üzennek. Az itt maradottakhoz szólnak. Valaki hallja valaki nem. Támogatnak, vigasztalnak minket.
Küldik a segítséget, megmentenek, vigyáznak és óvnak. Még így is, hogy Ők már „elmentek”.
Nem kell félnünk, mert olyan biztonságban vagyunk amit fantáziánk világában sem tudunk elképzelni.

Én szombaton kaptam egy üzenetet, egy utolsó üzenetet, mert aki szólt mondta többet nem fog.
Párom édesanyja volt. Le kellett írnom mindent. Részletekbe most nem megyek, kicsit bizalmas és személyes, de ami rám vonatkozik az megosztom veletek: meg kért szüljem meg a gyermeket. (nem vagyok jelen pillanatban várandós)
Én meg nem hittem a fülemnek – mondtam én már NEM szeretnék szülni, hiszen 40 vagyok. Különben is nagy a korkülönbség köztünk a párommal. Jóval fiatalabb nálam.

A beszélgetés végén küldött egy dalt amit tegnap a lányom keresett meg a youtubon.
A hátborzongató az, hogy ezt a dalt sokan éneklik de Laurám azért kattintott a Bereczkire mert tudja imádon.
Hát nézzétek meg miről szól az üzenet.

Én tegnap este magamon kívül voltam.

Köszönöm, hogy olvastatok.

HozzászólásokMegkaptam. Válaszoltam is.

Megkaptam.
Válaszoltam is. :)Kedves Cheeroke

Megkaptam az e-mailt. Válaszoltam.
Szia.Kedves Cheeroke!

Én Rózsafa lánya vagyok.Én is nyomon szoktam követni édesanyám írásait,és levelezéseit.Nem szándékozom beleavatkozni a beszélgetésetekbe,de úgy érzem azt az információt amiről ma értesültem át kell hogy adjam neked.Ez az írás a holdkőről szól.
idézem:
"Különösen intenzív hatása van a női kiválasztó szervekre, szabályozza a hormonháztartást, támogatja a termékenységet és segít menstruációs panaszoknál. A holdkő hatásos a teljes mirigyrendszerre, ösztönzi az anyagcsere folyamatokat.
Hormonzavarok, holdkórosság ellen. Befolyásolja a termékenységet és a terhességet. Szabályozza a tejtermelést. Aktivizálja a hasnyálmirigyet, a lépet és a nyirokmirigyet, segít a nyirokrendszer daganatos megbetegedéseinél."

Remélem ez is segít neked,hogy lelkileg és testileg ne görcsösen,hanem önfeledten szabadon befogadóvá válj te és kedves párod!Sok szerencsét kívánok nektek!Én azt gondolom

hogy nem a baba késlelteti a lejövetelt hanem ami benned vagy a párodban lehet félelem, gát.
Persze ehhez többet kéne beszélgetnünk, de annyit szívesen megteszek neked, hogy megnézlek. Ha akarod. Nem garantálok semmi, már mint információ ügyében. De általában megjönnek hozzám.
Egyik este amikor nekem nyugis megpróbálhatom. De kell a bele egyezésed nekem.
Ha igent mondasz, légy szíves írd le a keresztnevedet. Én úgy jobban szeretem.

Csak könnyedén, továbbra is ezt tudom tanácsolni.

Szép napot.

Szia.rozsafa!

Most már mi is látjuk, hogy ez egy összetett folyamat.
Az elején még úgy gondoltuk, hogy nem nagy dolog! :)
Nagyon nagyot tévedtünk.
Van 1-2 dolog amiről úgy gondolom, hogy gátló ok lehet, de ez is csak találgatás.
Bár csak nekem is üzenne valaki odaátról. :)
Vagy én vagyok vak és nem látom meg a jeleket, jelzéseket?
Sokszor nem értem az összefüggéseket.
Mindennek meg van a maga ideje, DE, ha elengedem magam akkor előbb is jöhet.

Amikor eljön az idő, hogy kiderüljön vajon sikerült-e, akkor kezdek idegeskedni, amikor pedig megbizonyosodom róla, hogy nem lettem most sem terhes akkor nagyon kiborulok. Van, hogy sírok és nem értem, hogy másnak hogy jön össze azonnal vagy rosszabb helyekre miért potyog, jobb helyekre meg miért jön olyan keservesen a baba?
Ezt az időt leszámítva nyugodtabb vagyok és nem foglalkoztat annyira a dolog, van, hogy nem gondolok rá és együtt örülök más kismamákkal. ( ahol dolgozom több kismama is van )
Nagyon rossz, hogy telnek a hónapok, az évek és semmi.
Pedig nagyon sokszor elképzelem, hogy fekszem az ágyon a kis csöppség pedig ott fekszik előttem és én gyönyörködöm benne. Ha csak erre gondolok mindig könnyes lesz a szemem, annyira nagyon szeretném már.
Ha játékbolt felé vezet az utunk mindig megbeszéljük párommal, hogy ilyen meg olyan játékot veszünk a mienknek, magyarul mindent meg fog kapni. :)
Már most azon jár az eszem, hogy milyen játékokat veszek neki, hogy okosabb és ügyesebb legyen.
Rengeteg anyagot gyűjtöttem.
Már a szülésről is elolvastam mindent.
Arra is felkészültem, amennyire fel lehet készülni így előre.
Sokszor elképzelem, hogy 3-an vagyunk, egy család, sétálunk vagy épp egy medencében lubickolunk stb.
Én nagyon kislányt szeretnék elsőre.
Párom szerint fiú lesz, mivel mindkettőnk családjában fiú volt az első.
Lehetséges, hogy azért nem jön, mert egy kisfiú várakozik, én meg kislányt szeretnék?
A másik, hogy a párom szüleivel együtt lakunk, aminek én nem igazán örülök, de más választásunk nincs és én gondolok arra is, hogy lehetséges, hogy ez végett nem akar jönni?
Nem azt mondom, hogy annyira rossz helyünk van, de én jobb szeretném a magam életét és útját járni, nem pedig folyton a szülőkhöz alkalmazkodni.
Jó volt ezt kiírni magamból! :)
Cheeroke_24Ez egy összetett folyamat

úgy gondolom nem az a baj, hogy nektek még nincs baba, mert az lehet, hogy tényleg még nincs itt az ideje. Bár én ezt megítélni nem tudom. Ha nem inkább az, hogy Ti már eldöntöttétek, hogy jöhet közben lehet, hogy még más dolgokban kéne munkálkodnotok. Vannak sorrendek az életünkben, ez a Ti közös sorsotokon múlik mi a menet idő.
Ne add fel, de próbáld lazábban kezelni a helyzetet és ami nagyon fontos ne ültess magadba bűntudatot. Ne keresd magadba a hibát, mert az nincs. Csak légy önfeled, szerelmeskedjetek nagy vággyal és tűzzel. Ha az élvezetre figyelsz többet nem arra, hogy na most sikerült? Akkor hamarabb megtörténik mint ahogy gondolod.kedves rozsafa!

Sokan mondják, hogy a pár ne idegeskedjen együtt lét közben, ne a babára gondoljanak, de ez nagyon nehéz. Nem mondom, hogy nem lehetettlen, de sokszor még ha csak egy pillanatra is, de átfut az ember eszén a gyerek. A végén pedig sokszor gondol arra, hogy kiváncsi leszek ebből lesz-e valami. Nagyom, nagyon nehéz nem rá gondolni.

A párod gondolom szeretne tőled babát.
Ha még most nem is gondolod úgy, de lehet, hogy később mindketten szeretnétek egy közös gyermeket és ő lesz az, aki várakozik.
Én úgy gondolom, hogy a baba nem adja fel, próbálkozik addig, amíg meg nem születhet. :)
Csak nálunk nem szeretne, vagy nem érzi még itt az idejét?

Lelkileg is sokkal nyugodtabb lennék, ha valaki megmondaná, hogy én csak ekkor és ekkor fogok kismama lenni, mert most még nincs itt az ideje, bár épp ésszel nem tudom felfogni, ha mindkét fél nagyon szeretné akkor miért nincs itt az ideje?Hűűűű

ez IGEN CSODÁS HÍR :)))) Továbbra is az örökös boldogságot kívánom Nektek :)))
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Cheeroke!

Hát igen!!! Minden nézőpont kérdése, mindenkinek más a keresztje.
Nagy igazság van abban amit írtál főleg úgy, hogy még nincs gyermeked.

(Egyszer eljött hozzám egy kolleganőm reiki kezelésre mert az orvos szerint "nem vagy nagyon macerásan" lehet csak babájuk" Én meg felajánlottam, hogy próbáljuk meg így.
Kezelés alatt láttam már rajta volt a bébi. Egy mosolygós szőke kék szemű kis huncut lányka.
Azt mondtam az ismerősömnek, hogy felejtse el a "bébi gyártást" csak úgy önfeledten ölelkezzenek a párjával és közben ne koncentráljon, hogy ilyen póz meg miként és hogyan, stb. Egyszerűen csak szeressék egymást és élvezzék egymást úgy ahogy rég. Amikor még nem babaprogram volt.
Gondolom érted mit akarok ezzel mondani.
Közben végeztük a reiki kezeléseket nap mint nap.
Idén megy iskolába Bogika aki egy szőke kék szemű kis angyalka.

Vissza magamhoz. Rólam csak annyit, hogy 4 éves kora óta "egyedül" nevelem lányomat, aki mára már felnőtt nő lett. Nem volt könnyű időszak hidd el. Persze Ő a minden amióta csak megfogant és itt van köztünk a földön. 21 éves voltam akkor, sok sok lemondással. Erre csak azért térek ki, mert most valahogy már az önfeledt saját magamat élném. A párommal utazni, tervezni, egyszerűen csak könnyedén élni.
Ez lehet, hogy most önzően hangzik, de akkor is így érzek. Aztán lehet, hogy egy csapásra megváltozik minden, úgyan is tegnap megkérte a kezemet a Kedvesem akit csupán két hónapja ismerek és 12 évvel fiatalabb nálam. Szóval meglepő fordulatot vett az életem, mert erről a boldogságról amiben most vagyok rég lemondtam.
Az égiek viszont terelgettek minket. De az ellenállásom elmúlt. Lesz ahogy lenni kell.Kedves rozsafa!

Igaz én más szemszögből nézem és látom most a te helyzetedet és másként gondolkodom erről a dologról.
Lehet, hogy te is találkoztál már az én problémámmal.
Mi a párommal 1.5 éve próbálkozunk sikertelenül.
El nem tudom mondani, hogy mennyire szeretnénk egy kisbabát.
Ez lenne az első.
Én azt mondom neked, ha az a baba nálatok és most szeretne megszületni akkor fogadd el és szüld meg.
Ha minden áron titeket szeretne, akkor nem adja fel egy könnyen.
Lehet, hogy 5 év múlva is ezt fogod érezni, akkor viszont jobb előbb megszülni.
Bár a döntés a tietek.
Sajnos sokaknak, köztük nekünk is eddig még nem adatott meg ez a lehetőség.
Cheeroke_24valóban nem kérdés...:))))

Valóban nem kérdés a kor:)))))

Nálam 14 és fél és 12 év lett a korkülönbség a 3. baba érkezésekor, akit 37 évesen hoztam a világra:)))) Nem bántam meg egyáltalán semmit...ezt nem lehet aggyal eldönteni úgy érzem! Nekem is beintett a mutatóujjával a halántékán az élő anyósom, amikor kiderült számára, érkezik a 3. unkokája! Felhozott minden ellenérvet, járt a nyakamra az első időkben és rá akart venni, hogy vetessem el!!!! Mondtam mama ugye viccelsz? Ő nem véletlen gyerek...éveket vágytam rá, csak betegségek, meg az anyagiak meggátoltak ebben...és tudod mit? Amikor döntést hoztunk, hogy érkezzen, semmivel nem lettem egészségesebb, sem gazdagabb...itt bent élt bennem egy olyan erős vágy, amit nem lehet szavakba foglalni...és ennek engedtem...nem az okos emberek még okosabb véleményének!
Ha Téged választ a kis lélek, meg fogod érezni és tudni fogod, jól döntöttél:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Kedves Rózsafa!

Maximálisan megértem az ellenállásodat, én is hasonló életkorban járok :)
Hogy a reklámot idézzem: Tudom miről beszélsz:)
Bár úgy gondolom egy új (és jó)kapcsolat, főleg ha esetleg a másiknak még nincs gyereke felülírhatja az elhatározást. Kiváncsi vagyok a fejleményekre...

ez vagyok énkedves rózsafa! mindig van,

kedves rózsafa! mindig van, aki kételkedik :-)Kedves Hozzászolók!

Fantasztikus élmény volt ez számomra. Meglepődni nem volt okom hiszem ez nálam sok éve van. Hozzám folyamatosan jönnek üzenettel. Én pedig rendszerint át is adom azokat.
Ez most azért volt más, mert - legalább 3 éve nem járt nálam senki "túlvilági"
- mert a párom édesanyja volt. A mi kapcsolatunk még nagyon friss, ezért
bajban voltam miként adjam át, féltem párom megijed. De nem így történt

Kedves NewYork!!! Nekem is eszembe jutott!!! Ez még a jövő zenéje, bennem egyelőre nagy ellenállás van egy baba jövetelére. A lányom idén töltötte a 18. évét. Nagy a korkülönbség, de igazából magamat nem tudom már elképzelni. Én már úgy állítottam be az életemet, hogy pár év múlva már nagymama leszek.

Basszus, ez tiszta röhej.

Köszi mindenkinek aki hozzászólt.

Kedves Admin!
Én látom azokat akik hozzám eljönnek. Nekem nem kell bizonyíték, hogy bemérjék a jelenlétüket.Csak egy gondolat

Lehet, hogy hülyeség amit írok, de az ugrott be, hogy lehet azért kérte, mert ő akar leszületni hozzátok.

ez vagyok énhát pedig még műszerekkel

hát pedig még műszerekkel is lehet mérni a szellemeket, (azon túl, hogy néha látni is...) úgyhogy elég valószínű hogy tényleg vannak... :-)Drága Rózsafa :)

huuuh ez borzongatóan gyönyörű :)
Köszönöm és továbbra is örökös boldogságot kívánok Nektek :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Rózsafa!

Még most is futkos a libabőr a hátamon!
Ez egy csoda,ami veled történt(történik).Keveseknek adatott meg a szerencse,hogy ilyen üzeneteket képesek legyenek "meghallani".
A bébidet pedig fogadd nagy nagy szeretettel,hiszen ő már alig várja,hogy leszülethessen hozzád :o))
Csodálatos anyja leszel....Sziasztok!

Én is hiszek az ilyenekben, bár van, aki azt mondja, hogy szellemek nem léteznek.
Nos, én mindig is nagyon féltem tőlük, amikor papám meghalt utána hosszú évekig rémálmaim voltak.
Még élt soha nem bántott, de mégis nagyon félek tőle.
Cheeroke_24Ez félelmetes :)

Ez félelmetes :)Az adovevoid Rozsafa...

...talan valoban mukodnek!:)))

Szeretettel,
felebaratHmmm... jelek, jelek... elfogadás, szeretet! Ölellek!

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopKedves Rózsafa!

Hiszek abban amiről írsz....
Futkos a hideg a hátamon :-)))

Sok Boldogságot, és szép napot kívánok!
Jugik