Tévé szereplés bevonzása

tévés szereplésMint talán sokan és egyre többen tudjátok, nekem több mint tíz éve az a fő szabadidős tevékenységem, hogy hiánypótló egyházakat és vallásokat alapítok. Ezt többnyire eddig amolyan félig komoly, félig tréfa nekiállással tettem. Nemrég gondoltam arra, hogy akkor kapcsoljunk magasabb fokozatba legalább az egyik ilyen "teremtésemet". Mégpedig az egyik kijózanítóan természetközpontú egyháznál, amely szerint Árpád fejedelem volt az államalapítónk és őseink vallásának védelmezője. A sikerek nem maradtak el és már két-három hét alatt megmutatkoztak. Mert noha az alapítását már kb 2 éve elkezdtük, 2008 őszén be is jegyeztettük hivatalosan is, a kislányom nevelése és a családi házunk építése miatt teljesen távol tartottam magam ezen egyház éltétől és működésétől. Bevallom tartottam attól is, mint már számos esetben megtörtént, hogy az alakuláskor kitűzött tiszta elveket mások, vak vágányra, tévútra viszik majd. Itt is történt ugyan ilyesmi apróságokban, de a fő dolgokban nem. Tehát csak messziről figyeltem az eseményeket, illetve inkább a nagyon kevés eseményt, amíg néhány hete meg nem kerestek az akkori alapító társaim, hogy nagy szükség lenne rám, a tapasztalataimra és az aktivitásomra. Egyház vezetőnek kértek fel, mint alapításunkkor is, de csak egy hármas együttes vezetői pozíciót és a szóvivőséget vállaltam el.

Tehát elkezdtem a munkát. Találkoztam a vezető aktivistáinkkal, igyekeztem megismerkedni mindennel, ami a távollétem alatt történt. Sok tehetséges és magasan képzett aktivistánk van, de sajnos az egyházunk jövőbeli működését és céljait nem látják még most egységesen. Nekem a feladatom a világos, közérthető és tömegek számára felvállalható célok megfogalmazása. Továbbá a működési szerkezetünk részletekbe menő kiépítése.

Néhány hét alatt számos újságcikket és blog bejegyzést írtak az Árpád Egyházról. Ezek egy hiperóriás vonzás folyamatának első sikerei voltak, amelynek célja, hogy az Árpád Egyház tanításai és erkölcsi elvei legyenek nemsokára hazánkban az elsődleges egyházi, vallási elvek. Nőjük ki és dobjuk el a ránk erőltetett internacionalista katolicizmust, mint ahogyan a kommunizmust is el tudtuk vetni. Magyar embernek ne Moszkva és Vatikán diktálja sem a politikai, sem a vallási ideológiát. Hiszen van és volt nekünk mindig is saját utunk és vallásunk is.

A következő célnak a tévé szerepléseket tűztem ki, akkor is ha alapból nincs szinte semmi rutinom és tapasztalatom sem benne. Amit el is értem és meg is valósult. Egy órás élőben közvetített vitaműsorban vettem részt. A rutinom az majd megjön a gyakorlástól. Aki kíváncsi ránk, rám és a vonzásom eme sikerére itt két részletben megtekintheti:

Civil a pályán: Kereszténység, vagy ősmagyar vallás? - tévévita első rész

Civil a pályán: Kereszténység, vagy ősmagyar vallás? - tévévita második rész

Utóirat: A videók úgy indulnak, hogy a műsor előképénél az első ember alak lába alatt van egy háromszög jel és arra kell klikelni. Egyébként ezt még csak gyakorlásnak szántam és arra kiváló volt. A vitapartnereim nagyon tartottak tőlem. Féltek, hogy nehogy el tudjam a kamerákba is mondani azt, amit a válaszlevelünkben leírtunk. Ezért fojtották belém a szót számtalanszor. Legközelebb már sokkal jobb leszek, aztán meg mégjobb, aztán meg a végén profi módon szereplek majd.

HozzászólásokKrisztácska, igazad van.

csak pozitívan!Kedves IGE,

Köszönöm, hogy láthattam:-)
Örülök annak, hogy ezzel a beszélgetéssel újra előtérbe került az ősmagyarság témája.
Sokkal többet kellene foglalkozni vele, mert nagyon sokan vagyunk-vannak, akik a történelem könyvekben írt történelmünket ahogy leírták, elhitték, elfogadták. Óriási hazugságok kerültek napvilágra, amivel megmásították a torténelmünket, és megpróbálták 100%-ban kiírtani az utolsó írásos bizonyítékot ősi vallásunkkal kapcsolatban. Szerintem nagyszerű a kezdeményezés, és kívánom nektek, hogy akár az Árpád Egyházon keresztül, akár egyénileg is minél több emberrel tudjátok megismertetni az igazi történelmünket és ősi(elfelejtett) vallásunkat.
Neked pedig azt kívánom, hogy több tévés szereplésed legyen, és el tudd mondani azt amit szeretnél, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb ennél is jobban megy majd. Gratulálok.

Szeretettel,
KrisztiLegolvasottab ma?

Köszönöm.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.ABBA is így gondolja:-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Valláskritika Virtuson is olvasható

Pozitív gondolkodás
Van egy álmom...
IGe - 2009.10.24 17:45

Ezen írásom elsődlegesen a thesecret.hu oldalon, annak stílusában született és íródott.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Blogomban is megjelent

Van egy álmom...
2009.10.24. 10:26 IGe

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Jobb ... mégjobb ... profi

A videók úgy indulnak, hogy a műsor előképénél az első ember alak lába alatt van egy háromszög jel és arra kell klikelni.

Egyébként ezt még csak gyakorlásnak szántam és arra kiváló volt. A vitapartnereim nagyon tartottak tőlem. Féltek, hogy nehogy el tudjam a kamerákba is mondani azt, amit a válaszlevelünkben leírtunk. Ezért fojtották belém a szót számtalanszor. Legközelebb már sokkal jobb leszek, aztán meg mégjobb, aztán meg a végén profi módon szereplek majd.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.