Ugrásra készen egy új világ felé..

Ez egy nagyon jó iromány, a legjobb amit valaha olvastam, aki hisz benne annak jó lesz, aki nem az majd megtudja.

"Dávid: Elsősorban minden nap, ami elmúlik, akarnunk kell, hogy jobbak és megértőbbek legyünk. Másodsorban mindennap felébredés után csináljunk egy rövid meditációt, amelyben próbáljunk a szeretet rezgési frekvenciájába belépni. Ez lehetővé teszi, hogy kilépjünk a gyűlölet mátrixbeli frekvenciájából. Majd minden este, elalvás előtt kérjük meg a Mátrixot, hogy alvás közben közvetlen kapcsolatba léphessünk vele. Így saját magunktól rákapcsolódunk, egységesen rezgünk a pulzusával és ugyanakkor lépésben maradunk azokkal a módosításokkal, amit a Földdel tesz.

ARYANA HAVAH: Nem olyan nehéz!

Dávid: Nem nehéz. Ez a legkönnyebb módja annak, hogy megváltozzunk. Testünk és az elménk radikális átalakulásokon megy keresztül, de fokozatosan, ami majd minden szempontból felkészültté tesz az eljövő változásra. Abban a pillanatban, amikor a bolygó megcsinálja az ugrást, mi együtt leszünk ott vele és egy másik világba kivetítve fogunk felébredni, ahol nem fog többet létezni a félelem, gyűlölet és materializmus. Nem lesznek anunnakik sem, mert ők nem tudnak velünk tartani. Ők ideiglenesen egy másik térben maradnak, azok társaságában, akik rájuk hasonlítanak. Ők látják már ezt a dolgot és félnek." (ARYANA HAVAH - Inuaki,a bennem élő reptilián ;Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről)

Itt letöltheted:
http://data.hu/get/2189520/Aryana-Havah-INUAK.rar.html

CsatolmányMéret
water_jump.jpg244.27 KB


Aki rajtuk segít, az segít VALÓJÁBAN, Ti csak pénzéhes...

senkik vagytok, akik játsszák az agyukat. És semmi más nem fontos igazán számotokra, csak saját magatok.
http://www.fn.hu/kultura/20100317/ciganyozok_egyetemek/Azért vannak ezek az...

érzéseink, egymás iránt.... Idegen emberként kezelve mindenkit, mivel nem ismerjük fel egymás Isten- Emberségét.

.... mindenkiben, kivétel nélkül, az EMBERT kell igyekezni meglátni. Meglátni, és nem a hibáira koncentrálni... tudatosan. Mondani valami szépet, felemelőt neki, ami a Kisherceg könyvben egy igaz mondás:
" Jól csak szívével lát az ember... !"
Tehát, igyekezzünk így, szívünkből szemlélődni... mindenkit is, az életet magát, mint Misztériumot is:)))Szia Ragyogás!

Örülök, hogy ezt megírtad, mert sok bennem ágaskodó értetlenséget megszelídít.
Köszönöm Neked is.:)))Elolvasva. No comment.

Köszönöm Gaben:)))Semmi gond nincs azzal, ha valaki MLM-ezik, mert vannak...

olyanok, akiknek a matéria a legfontosabb. Ők ezt választották, tiszteletben tartom. De hogy közben egy materializmus nélküli világról álmodjanak :D, és az MLM-et segítő foglalkozásnak állítsák be, na, ez az, amit több mint groteszk.
Őket én már nem tudom lehúzni azzal, ha leírom a véleményem erről.
Tudod, nem én csinálok ilyesmit, én ingyen és szívesen segítek, ha valaki megkér erre.
Azzal, hogy kimondom, álszent azt, aki MLM-ezik, közben meg nyálas szövegeket nyomat a materializmus nélküliségről, nem hinném, hogy tiszteletlen vagy "lehúzó" lennék.
Belül rohadó alma kívül hiába piros.
Ha kívül fényezgeted, attól még belül romlik.
Nem az az "emelés", ha körbenyalod a másikat.
Azzal sokszor csak árt az ember.Ori néha vmi jóindulat is lehetne benned

Ömlik belőled a rosszindulat, és akkor mivan ha ő MLM-ezik vagy mit tudom is én? Az ő dolga, az ő élete, semmi közöd ehhez a dologhoz már, törődj a saját bajaiddal, vagy azt ne mondd h minden rendben nálad és hátra dőlhetsz, mert ahogy elnézem sok dolgozni való lenne a kis lelkivilágodban.
Amivel kezdhetnéd az a tisztelet a másik iránt, ha nem megy, mástól se várd el hogy tiszteljen, szerintem ez elég alap dolog.
Senki nem kiváncsi a lehúzó hozzászólásaidra, ez az oldal tényleg nem erről szól, nagyon nem, mindenki próbálja vonzani azt amire épp szüksége van, ahogy látom te inkább taszítod a dolgokat most, lassan embereket és csak idő kérdése a többi, a vonzás nem játék.
Nem tudom mi a célod ezzel, meggyőzni nem fogsz senkit h Ragyogás ilyen-olyan ember, ne ítélkezz senki fölött főleg ilyen stílusban, de ha még igazad is lenne akkor hol marad a megértés? a jóindulat?Mindenre van megoldás csak akarni kell, és nem ellenségeskedni.
Egymást felemelni vagyunk itt, és nem azért h le lökjük a másikat a szakadékba! de nem? ha tévedek lökjetek az első szakadékba, akkor inkább meghalok, de olyan világban soha nem fogok élni.Tudod, Ragyogás, én is albérletben lakom, mindent...

magamnak köszönhetek az életben. Volt olyan időszak is, amikor én tartottam el az anyámat, nemhogy segíteni tudtak volna engem. :-)
Mégsem MLM-eztem soha, és nem is fogok.
Mert én VALÓBAN szeretem az embereket, és ha segítek, azt ingyen teszem.
Nem hazudom azt magamnak, hogy szent vagyok, pedig nem is húzok le másokat, mint ahogy Te teszed.
És nyugodtan magadnak is hazudhatod, hogy ezzel jót teszel. Sajnos nem teszel jót.
Csak hazudsz. Még magadnak is.Origaminak írom, nem mese ez, hanem az én életem a javából.

Azt mondod lejáratom magam az MLM-ezéssel.

Ami az én munkám, csak te nem veszed ezt az aprócska tényt észre. Amit nem veszel észre, Ori, az az, hogy nekem ez jutott, érted? És ez a munkám. Nem védekezem. Kijelentem, ez a munkám. Vállalom. Magam, arcom, mindenestől. Te mernéd e? Nem.

Mert... dolgozom én 55 évesen kicsi szívem, csak épp állambácsi úgy döntött, hogy az a lóvé sok, amit pár évvel ezelőttig kerestünk, és igencsak meghúzatta munkahelyemen a nadrágszíjat, a fizetésünk óradíját illetően. Bár nem tartozik rád, azért panasz nélkül elmondom: magas a rezsink, 80- 120 ezer Ft. Nekünk ugyanis albérlet jutott.
Ez a mi döntésünk, ez van. Érted? De tudom, ha az élet adja a citromot, ad hozzá, finom martinit is. Ha kérek. Nekem kell kérnem, érted? Kérnem kell, ennyi.

Ez sem tartozik rád, csak mégis megírom, mert véleménnyel tele az utca, a világ, ám a tényeket kevesen értékelik, vagy érzékelik. Keresünk ketten párommal kb 150 - 170 ezer Ft-ot. Miből élünk, mit gondolsz? Ugye, csomó más is van, ami igény, fizetni kell érte. Ki kellett valami NEKEM valót találnom, mert úgy éreztem, nem valók vagyunk a híd alatti csövezésre. Többre értékeltem magam ettől.

Te csak azt látod, hogy valaki MLM-es, és ettől máris fröcsögsz. Én szeretem az embereket. Tudod mennyi lemondás van kiszolgálásukkal? Szívesen teszem, engemet a JÓ Isten ilyen munkára teremtett. Van türelmem, segítőkész vagyok, megbízhatnak bennem, áttudom adni az infókat... stb. Nem tudom te mivel foglalkozol. Azt viszont igen, dúl benned az acsar az MLM-re.
Én ebben a fél évszázadnyi megélésemben arra jöttem rá, ami ellen vagyok, abból tanulhatok a legtöbbet. Amit annyira nem akarok, mint a hátam közepén egy púpot, na az kell a leginkább elővennem, érted? Ez az én, az Enyém álláspont. Semmi beszervezősdi irányodba, nincs soraimban.

Ahogyan megírtam, MLM olyan embert igényel, aki nyitott, elfogadó, adni tudó, tanítható, tanulékony, szolgálni tud, és szereti magát és az embereket. Te ilyen vagy?
E sorok mögött én állok Anikó. Tartom hátam minden leírtamért. És ha segíteni nem tudok egy egy embertársamon, nem is rugok belé, ahogyan te viszont teszed szavaiddal. Hát vedd észre drágám végre, a világomban nekem minden rendben van. MLM ide, vagy oda. Ne sértegess, ne bírálj, amikor neked is van vaj a füled mögött, hiába állítanád az ellenkezőjét és megoldandó feladatod is van magadon még. Tedd. Just Do 'IT!:)

Tetszett. Musz-musz:)))
Az ezotéria szerintem egyre divatosabb lesz, ahogy haladunk a bűvös 2012 végéhez.
Az élesztő teszi a dolgát.:)))Ja, ja, Férgecske. :DKedves Origami!

Most már tudom mit hadoválsz.:)))
"Jár a baba jár, mint egy kis madár.":))))Ebben igazad van, Férgecske. :-)

A boldogságnak van egyedül értelme. :-)
Viszont nem valódi az, ha csak a felszínen van meg. :-)
Egy mosolygó álarc alatt sokszor látok szomorú embert.
A mélység átélése, és átalakulása nélkül a szívben nem lesz öröm. :-)
A teljesség öröme számomra a valódi boldogság. :-)Nem akarlak én Téged lejáratni, Ragyogás, lejáratod Te saját...

magadat a bibliai MLM-ezéssel.
Persze azok szemében biztosan tényleg szent vagy, akik ugyanezt művelik. :-)
Nézd, Ragyogás, mindenkiben van jó is, rossz is.
Bennem is, Benned is.
Csak tudod, én elfogadom a saját negatív részeim.
Te meg másokat okolsz a tieidért. :-)
Nem haragszom én Rád, csak a véleményem sértő a számodra.
Nem biztos, hogy mindig szerencsés azonosítani egy egész embert egy véleménnyel.
Na, és most nyugi, és inkább üzletelj, ha azt választottad!:-)
De ettől az álszentségtől engem kiráz a hideg.
Viszont ez csak az én véleményem.Kívánok kedves, meleg, tavaszi fényeket mindenkinek!

A fény váljon áldássá mindenkiben. A szeretet és a felismerések boldog fénye vezessen, óvjon drága Origami!Annyi furcsaság van.:))))

És mennyi vár még ránk.
Ehhez szükségeltetik higanymozgás, csípőkörzés, nagy vigyor, tágra nyílt szemek, égnek álló haj, lúdbőr, szamárság, sport, végtelen jókedv stb.
Üdv
http://www.youtube.com/watch?v=5VdNNYNWg2wAddig volt pozitív a leveled, Ragyogás, amíg az üzletet...

meg akartad vitatni. Amióta zavarom a köreidet, azóta már nem pozitív.
Tudod, minden kapcsolat két emberről szól.
Fura, igaz, hogy Téged ennyi "negatív ember" vesz körül? :DOrigami kedvesem:) Áldás rád, és életedre!

Légy áldott hiteddel együtt.

Én is megbocsátok magamnak mindenért.
Sajnálom !
Bocsáss meg!
Szeretlek.
Köszönöm!

AnikóAz Ákos dal első sorai, hogy értsétek is, miért. :D

"Itt mindenki vendég, és a házigazda fizet.
De Te idd csak a borát, és prédikáld a vizet."
Tudod, Férgecske, a daloknak lehet mondanivalója is, bár lehet, hogy ez így most számodra fura. :DBe akartál szervezni egy MLM rendszerbe, Ragyogás, bár...

abban lehet, hogy igazad van, és nem a Lyoness volt az. Teljesen mindegy melyik, lehet, hogy nem figyeltem jól a névre, mert nem is ez számít, hanem az, hogy Te ezt barátkozásnak nevezed.
Szánalmas.
És az is, hogy mennyire nem vagy tisztában még mindig azzal, hogy csak egy kis pénzéhes senki vagy, aki arra használja a spiritualitást, hogy kihasználja vele a többi embert.:DDD:DDDKedves Origami!

Neked is Szép Napot!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=O_4OuPm57HYTán észre sem vesszük a drága tavaszt??

Sokáig váratott magára.....Kedves Férgecske! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=uO8iS6oRYvc
Csak hogy stílusosan a cikkhez kapcsolódjuk. :DÉrdekes kis világodban, Gini, a gaz terminátor legyőzi a...

Lyonesst és összes önzetlen barátját. Szörnyű lehetek a szemedben, az tuti. Mondta már valaki, hogy ennek semmi köze a valósághoz? :DKedves Orrigami!:)))

"Fordulj daccal el,
ha álltatják ösztönöd"
Nem érdemes a szót szaporítani.
Szóltál, felhívtad a figyelmet bizonyos meglátásaidra, tanúd vagyok.
Mindenki dönt saját legjobb felfogása szerint.
Ez nem hazai pálya, itt vendég vagy.
ÜdvDrága Humor,

nem szeretném megérteni miért képzeli magát valaki Napoleonnak, vagy Terminátornak.
Hogy miért osztja valaki az észt és a saját igazságait, nyilvánvaló.
Sikertelenség és düh. Ennyi drága energiát fordítani áskálódásra hatalmas pazarlás.
Gondold el, ha ezt mind teremtő erővel használná...
Szóval Müllert idézgetni szereti, de megérteni nem tudta eddig sajnos. Nagy kár.
Energiavámpírokat nem kell megértenünk, mondhatnám tilos :-DMivel mondtam én magamnak ellent, Humor?

Teljesen tanácstalan vagyok, nem értem. :D
Írd le, hol olvastál ilyet! :-)Persze, hogy van, Ágica, ez teljesen természetes dolog. :D

Mindannyian játszunk magunkkal, és ha ebből valaki kizökkent, akkor haragszunk. :-)
Ennyi az egész, nem bonyolultabb. :-)
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/02/15/02/Esti_beszelgetes_Muller_Pete...Tehát mégis mozgat valami:)

Tehát mégis mozgat valami:) mert magadnak mondtál ellent:)) de jó veled kötekedni kedves papír harcos társam:D