Legyen minden akadály egyben ugródeszka, neked is!

Mivel nagyon jó ismerősömről van szó, ráadásul ti is jól ismerhetitek, hiába számít hirdetésnek, amit most olvasol, valószínűleg egész más színezetet fog kapni a hír, hisz egy sikertörténetről számolhatok be megint. Ő az, aki a tavalyi Sikersztori pályázatunk fődíját elvitte történetével, ráadásul ezt épp a ti szavazataitokkal nyerte meg, most pedig tá-dááám, elkészült az első könyve, úgyhogy különös örömmel adok hírt róla itt a Secret oldalon is.

Példaértékű kitartásáról és nagyszerű gondolatairól már ti is meggyőződhettetek. Remélem sokan a nyomába léptek, és felépítitek a saját sikereteket a jó példán felbuzdulva.

Már nem az első ember közülünk, aki saját élete példáját tárja az útkeresők elé segítségképpen. Ezekkel az ajánlókkal a célom, hogy egyre több ember találja meg saját útját, saját örömét az életben, és induljon el az önmegismerés felé vezető úton. Hogy egyre több emberben legyen ott a szeretet, a béke, és az öröm határtalan érzése és nem csak néha, hanem nap mint nap!

Senki más nem élheti helyetted az életed és a változást Te fogod előidézni. Ugródeszka: nem amerikai fordítás, 100%-ban kelet-európai „tapasztalásokra” épített önismereti könyv. Olvasható, érthető hétköznapi mondatokkal megfogalmazott, misztikus és elvont szakszavak nélkül íródott, gyakorlatias példákkal fűszerezve.

Az olvasása során megláthatod, mekkora hatással vagy az érzelmeiden és a gondolkodásodon keresztül az életedre.

Az Ugródeszka óriási lendületet ad a benned alvó tudás felébresztéséhez és tevékennyé tételéhez.

  • A könyv célja, hogy a tudatlan, önmegvalósítást gátló szokásmintáidat lerombold és ne elméleteket gyárts a megvalósításról, hanem éld reálisan azt az életet, amit ki mersz találni.
  • A könyv célja az, hogy az álmaid találkozzanak a megvalósítással, ami nem technikai elemekre, filozófiákra, logikára vagy elméletekre támaszkodik, hanem a valóságra.
  • A könyv célja a realitás talaján élő „varázslat” és nem a „szemfényvesztés”. Egy élhetőbb élet megvalósítására hívom fel a figyelmedet, ami az igazságon és nem az önbecsapásodon alapszik.

Minden eszköz és lehetőség a kezedben van. Ha már mindent elolvastál és meghallgattál mindenkit, de még mindig sok benned a megválaszolatlan kérdés, a leegyszerűsített választ olvashatod ebben a könyvben.

Oldalak száma: 168 oldal

>> Megrendelhető itt! <<

Szeretettel ajánlom, és jó szórakozást kívánok hozzá!

Admin

Hozzászólások.

"Igen, tényleg megakadtam. Hogyan következik a populációnk szabályozottságából (mert azt én is úgy gondolom, hogy szabályozott, hogy Intelligencia van mögötte) az Egységünk? Kérlek, ha nem nagy kérés, részletesen válaszolj, mert úgy tűnik, ez nekem ismeretlen terület."

Kedves Kati!

Te meg én, ugyanahhoz a populációhoz tartozunk. De lehet hogy tévedek, és megtanultál írni, olvasni.

Ha így van, akkor gratulálok :)

Szép napot :)Kedves Enti!

Igen, tényleg megakadtam. Hogyan következik a populációnk szabályozottságából (mert azt én is úgy gondolom, hogy szabályozott, hogy Intelligencia van mögötte) az Egységünk? Kérlek, ha nem nagy kérés, részletesen válaszolj, mert úgy tűnik, ez nekem ismeretlen terület.

Szeretettel: Kati.

"Elmondanád, hogy te mit teszel a célodért, azért, hogy ráébredjünk az Egységünkre?"

Kedves Kati!

Nem könnyű másokat ráébreszteni az Emberiség Egységére. Legfőképpen azért, mert az elkülönülés képzetében élő ember nem is akar hallani az Egységről.
Nem könnyű szavakkal leírni, ha valaki rádöbben az Élet csodájára, rejtelmére, Egységére, az Egységet magában foglaló sokszínűségre.

Velem az történt, hogy a jin-jang szimbólum mögötti igazság döbbentett rá az Egységre.

Statisztikai tény, hogy ugyanannyi lány és fiú születik. Pontosabban több fiú, de ivarérett korra az arány azonos.
Honnan tudja a megtermékenyült petesejt, hogy fiúnak, vagy lánynak kell lennie ahhoz, hogy a férfi-női arány megmaradjon?
Tehát, egy ismeretlen módon szabályzott populáció vagyunk.
Ebből adódóan Egyek.
Számomra ez rendkívül egyszerű és átlátható bizonyíték. Ezért nem is érti senki, hogy miről beszélek ill. nem akarja érteni senki. Mostanra már rájöttem, hogy az egó elzárkózik a megértés elől.

Meglepne ha felfognád miről is írtam :)

Szeretettel: EntiKedves Enti!

Igazad van.

Nem akarok semmilyen egyedül-üdvözítő-megoldás szószólója lenni, ezért átfogalmazom: ÉN ez az egyetlen utat látom működőképesnek. Igyekszem nyitott füllel-szívvel járni - eddig csak ezt találtam működőképesnek. De hosszú még az élet, találhatok még mást is :) Úgy legyen!

Elmondanád, hogy te mit teszel a célodért, azért, hogy ráébredjünk az Egységünkre?

Szeretettel: Kati.

Kedves Admin,

Köszönöm szépen a javaslatodat.

Igazából már nem tudom mit kezdjek a sok javaslattal.

Talán nyitok egy javaslat boltot :)))Enti, egy javaslat, ha

Enti, egy javaslat, ha megpróbálod félretenni, elfelejteni néhány beidegződésedet (előítéletedet) akkor nyitottabb leszel a világra, és mindjárt szebb is lesz minden körülötted :).

"az egység megtapasztalása meg egy módon lehetséges. meg kell halni hozzá. és azzal szerintem a többségünk még ráér :)"

egy mód, egyetlen út :( a szerintem, kihagyásával :)

Annyit már megtapasztaltam az életben, hogy akik így beszélnek nemigazán tisztelik mások véleményét.

Szép napot :)szerintem a felnőttek

szerintem a felnőttek többsége vagy belefásul a mindennapokba és az életét taposómalomban éli. pont az a jó ha valaki megőrzi a gyerekekben még meglévő hitet, vágyakat, melyek előbbre viszik az emberiséget. és az akadályokra úgy tekint mit egy ugródeszkára, amivel fejlődhet.

egyetértek Tormási Katival, ahhoz hogy a környezetünkben lévőket segítsük, és adjunk a szeretteinknek, ahhoz előbb magunknak kell megtalálni az összhangot, harmóniát. ez az első lépés. az egység megtapasztalása meg egy módon lehetséges. meg kell halni hozzá. és azzal szerintem a többségünk még ráér :).

"Ezek szerint a saját öröm, saját siker már megvolt? Mesélj, neked hogy jött össze, milyen vágyaid váltak eddig valóra?"

Kedves Admin!

Szerintem egy természetes folyamatról van szó.
Teljes mértékben megértem a fiatalokat, hogy vannak önző vágyaik.
De ha felnőtt korban is megmaradnak az önző vágyak, az már nem természetes.

Úgy gondolom, hogy az emberiség kezd a felnőtt korba jutni.

Már nem emlékszem, hogy nekem milyen vágyaim voltak fiatal koromba. Remélhetőleg természetes vágyak voltak. :)

Szép estét .).

"Ezért foglalkozunk önzően :) magunkkal. Mert ez az egyetlen út. (Azon kívül, hogy esetleg várjuk a sültgalambot.)"

Kedves Kati!

Ha valaki nekem azt írja: Mert ez az egyetlen út. Onnantól ...

Szeretettel: EntiKedves Enti!

Ami a Te vágyad, az mindannyiunk vágya!!! :)

Azonban ahhoz, hogy MI ráébredJÜNK az egységünkre, az egyetlen, amit tudunk tenni, hogy egyenként ráébredünk az egységünkre, azaz ÉN ráébredEK az egységemre másokkal (ez aztán automatikusan sugárzódik kifelé, másokat is segítve ugyanebben).

Az én SAJÁT ráébredésem sikerét viszont a SAJÁT gondolataim, érzelmeim egyre tudatosabb formálásával, csiszolásával, SAJÁT örömeim megélésével segíthetem elő.

Szóval mások ráébredését, gondolatait-érzelmeit-örömét-sikerét nem tudjuk alakítani - ez az ő dolga, - csak saját magunkon keresztül. (Ha nem tudok valamit főzni, nem tudom másoknak sem megmutatni, hogyan lehet.)

Ezért foglalkozunk önzően :) magunkkal. Mert ez az egyetlen út. (Azon kívül, hogy esetleg várjuk a sültgalambot.)

Szeretettel: KatiEzek szerint a saját öröm,

Ezek szerint a saját öröm, saját siker már megvolt? Mesélj, neked hogy jött össze, milyen vágyaid váltak eddig valóra?Saját

saját siker

saját öröm

saját gondolatok

saját érzelmek

Ennyi?

Én ennél többre vágyom az Életben.

Az én vágyam/célom, hogy ráébredjünk az Egységünkre és innentől minden magától szebbé válik.

Szép napot :)