Úgy érzem, valami történik

Sziasztok! Azért tértem be ide, hogy megosszam első sikerélményeimet a vonzás törvényével, vizualizálással, agykontrollal kapcsolatban. 22 éves egyetemista srác vagyok, érezhetően szarul ment az életem... Már ahhoz is sokat kellett fejlődnöm, hogy belássam, én voltam az oka. Az utóbbi két hónapban elkezdtem komolyabban foglalkozni az agykontroll kérdésével. Elolvastam egy Silva könyvet, beszereztem pár meditációs/motivációs agykontrollos hanganyagot, közben rátaláltam a The Secret filmre... Mikor éppen eszembe jutott és lazítani szerettem volna, lazítottam egyet-egyet egy gazdagodást elősegítő hanganyaggal.

A lényeg az, hogy az utóbbi 2 hétben mintha elkezdtek volna jönni az eredmények: valahogy jól állok anyagilag, sikerült vennem egy külső merevlemezt, nagymamám teljesen váratlanul megdobott egy kis pénzzel, amiből vettem egy új mikrót, új megbízást kaptam, amiből egész szép kis summát kaphatok... Eszembe jutott egy jó ötlet, ami ugyancsak egész jól jövedelmezhet a közeljövőben. Ami pedig a leghihetetlenebb, hogy a Google kb egy hete küldött egy 20.000 forint körüli ajándékkupont, amit szabadon felhasználhatok az egyik szolgáltatásának kipróbálására. Hát ennél tényleg mellbe vágó sikerélményt éreztem.

Mit mondjak? Jól vagyok :) De tényleg. Párszor elgondolkodtam azon, hogy vajon tényleg a vonzás törvényének köszönhetem-e ezeket? És tudjátok mire jutottam? Hogy nem érdekel :)) Én folytatom ezt, amit elkezdtem. Sőt, még több lelkesedéssel... Mert ez most egy jó vágány.Kedves Anikó!

Köszönöm szépen. :)

A legjobbakat kívánom Neked és Mindenkinek!Ritocskának:)

Drága Ritocska! Addig is amíg válaszol neked, akitől kéred, mindenféle anyagot megtalálsz a www.scribd.com oldalon.
http://www.scribd.com/search?cat=redesign&q=agykontroll+technik%C3%A1k&x...

Örömmel osztom meg veled:) AnikóSzia megint Frantzdae!

Köszönet érte, hogy megosztottad az élményeidet, engem is nagyon érdekel az agykontroll.
Pár technikát én is alkalmazok és nekem is nagyon pozitívak az eredmények.
Egy pici segítséget tudsz esetleg nyújtani abban, hogy az általad említett (teljes agykontroll) Domján anyagot merre felé keresgéljem?
Előre is köszönöm a válaszod!
A legjobbakat kívánom Neked! :)Üdv megint!

Sziasztok!

Visszatértem. Elég régen jártam már erre... Velem is kb az történt, mint sokakkal: kezdeti lelkesedés, aztán meg folyamatosan "elfelejdkeztem" a dologról, mintha 1000 fontosabb dolgom lett volna annál, hogy napi fél órát szánjak a relaxációra és a dolgok tudatos alakítására. Meg is bántam, így utólag.

Az utóbbi bő egy hónapban újra elővettem a régi hanganyagokat, és újult erővel álltam neki a dolgoknak. Először is megszereztem egy Domján László féle agykontroll tanfolyam teljes, két hétvégés hanganyagát. Nagyon nagy segítség ez, főleg a kezdeti időkben, amikor még te sem vagy biztos abban, hogy egyáltalán alfában vagy-e, vagy, hogy tényleg jól próbálkozol-e a különböző technikákkal.

Van ami jobban megy, van ami gyengébben. Például az ébredéskontroll elsőre tökéletesen működött. Meghatároztam egy olyan időpontot (hajnali 5.32 perc), amikor tényleg nagyon kicsi az esélye, hogy spontán ébredjek fel. Elalvás előtt alfában elképzeltem az órát, "beállítottam" erre az időpontra, majd elaludtam. Ébredésem után izgatottan néztem az időt, és csodák csodájára 5:34-et mutatott. Szóval nem működik :))

A szubjektív üzenetküldés is működik, bár még nem választottam egy olyan konkrét célt, amit 100%-osan tudtam volna ellenőrizni. Az utolsó kísérletem ezzel kapcsolatban egy lánynak történő üzenetküldés volt :D. Elalvás előtt beprogramoztam, hogy akkor ébredjek meg, amikor az illető a legfogékonyabb az üzenetküldésre. Az ébredés meg is történt, olyan fél 5 környékén.. Az üzenetem nagyjából így hangzott: "Helló! Figyelj, elég sokban hasonlítunk, sok a közös bennünk. Össze kellene jöjjünk. Ez neked is jó lenne, hiszen boldogabb leszel, szerelmes leszel." És ezzel vissza is aludtam. Az előzményekről annyit kell tudni, hogy egyetemi csoporttársam, már azelőtt is egész jóban voltunk, viszont az az érzés, hogy ebből jóval több is lehetne, mint egyszerű barátság, csak nem rég fogant meg bennem. Az üzenetküldés eredménye: nyílván nem lett belőle szerelem, de érezhetően erősebb a kapcsolatunk, többet járunk ki együtt szórakozni, stb. Ez a dolog nem csak az agykontrollon múlik :)

Az elmetükre technika a másik olyan dolog, ami izgatja a fantáziámat, de még nem álltam rá egy konkrét dolog elérésére. Van viszont egy ötletem, amit elkezdek komolyan vizualizálni, és később beszámolok az esetleges haladásokról.

Ami most a legaktuálisabb számomra, az a labor. A vizualizáció, a képzelődés megy a legnehezebben. Nem azzal van gond, hogy nincs fantáziám, hanem azzal, hogy nem tudom azt megfelelően kordában tartani, nem tudom megfelelően fókuszálni egy adott témára. Addig eljutottam, hogy "berendeztem" a labort (sosem voltam jó lakberendező, még Simsben sem :)) ), nem lett látványos, de tökéletesen emlékszem, hogy mi hol van, mit hova tettem, és ezt egyelőre kielégítőnek tartom. Jobb is, ha nem túl csicsás, mert így nem vonom el a figyelmem a lényegről. Létehoztam a két segítőt is. Ez is furcsán sikeredett, mert férfi segítőmnek Manhertz Józsit, egy elismert önbizalomfejlesztőt képzeltem el, viszont helyette Don Corleone, a Keresztapa érkezett meg :)). Nem küldtem el, ha már egyszer ő jött meg...
Próbáltam kérdezni tőlük ezt-azt, de elég nagy volt a csend :) Talán egyszer-kétszer beugrott valami gondolat, amit nem tudom, hogy érdemes-e válaszként kezelni, vagy csak a tudatos énem próbált megtréfálni.. Még "edzek" ebben a témában, aztán megírom, ha jutottam már valamire.

Ami eddig nem működött, az az álomkontroll és a pohárvíz technika. Nem tudom mi lehet a gond... Mondott Domján Laci egy olyasmit valamelyik előadásán, hogy ha nem működik valami, akkor érdemes pár napg elmetükre technikával elképzelni, hogy elértem a célom, működik az X technika. Ezt is fogom tenni szerintem.

Elnézést, ha kissé hosszúra sikeredett a beszámolóm. Remélem, hogy sokaknak erőt és motiválást nyújtok arra, hogy lépjenek tovább a Secret-től és próbálják meg ezeket a hatékonyabb módszereket is. Másodsorban pedig nagyon remélem, hogy mások is megosztják itt sikereiket, illetve esetleges kérdéseiket. Meggyőződésem ugyanis, hogy ez nagyban elősegíti az én haladásomat, és mások haladását egyaránt.VÁLASZ FRANTZDAENEK

Szio! Gratulálok,csak igy tovább!Megint gratuláció:)

Szeretem ezt a fórumot, mindnnap gratulálhatok valakinek:-)
Neked Kata, mivel sikerül bevonzani a jót? Kérlek oszd meg velünk is.
Köszönöm!
Én még csak 2-3 hete vagyok "Titok" fejtő, nekem esőt és vizsgatételt sikerült bevonzanom. Én a szerelmet vadászom, de talán még túl görcsösen, azért nem sikerül. De a közeljövőben sikerülni fog, BIZTOS. A bankszámlám is gyarapodni fog.
Az esőre és a vizsgatételre is csak rágondoltam és "lőn világosság". Nagyon boldoggá tett mindkettő. Azaz boldoggá tettem magam:-)
Sok sikert mindenkinek!az én egyszerű "receptem"...

Nem vagyok benne biztos, de sztem ez mindenkinek másképp megy. Nálam a fő recept az, hogy alkalmazom a "tiszítást". Ez az első lépés.
Idegbeteg és nyugatalan módjára semmit nem tudsz vonzani, sőt az ellenkezőjét éred el..... ez is tapasztalat. :) Ha ideges vagy és frusztrált, bele se kezdj....

Nekem csend kell, sötétség egy gyertya mellett. Semmilyen zene... csak a csend. Nagyon erőssen "vizualizálok" az aktuális témára addig ameddig jólesik... konkrét dátumokhoz kötöm a megvalósulását. Aztán rögtön elengedem a vágyam és csinálok valami tök mást.....

eddig ez bejött..... nem mindig, de az is megnyugtató és erősítő, hogy valami már megindult... bizonyosságot nyert. :):)

Beállok a sorba és Veletek örülök nap-nap után!!!!! Én inkább a többszörös újrakezdők közé tartozom, akik tudják a zsigereik alatt a módszert, ha rá-kény-szer-ít az élet, akkor gondolkodás nélkül megy!!!!!! Ez a kulcs! Ezt tanulom most, hogy megfordítom a folyamatot!!!!! Én is sikerekkel zártam az elmúlt 1 hónapot!!!!!! Miközben mások ugyanazzal a munkával nem keresnek annyira jól én sikerekben és pénzben élem a mindenapokat!!!
Gyerünk!!!!! Tegyük magasabbra a téteket!!!!! Jöhet a boldogság és a jólét!!!!!! Kinyitottam a szívem és megérdemlem!!!!!
CsacskataGratula neked is!

Szia!
Gratula neked is a sikereidhez! Csak így tovább!!!
Megosztanád velem(ünk) is, hogy Te milyen úton-múdon vonzottad magadhoz a szerencsét?
Előre is köszönöm!szintén zenész..... :)

Szia frantzdae !

Örülök a sikerednek :) Már csak azért is, mert hasonló cipőben járok.

Én kb fél éve ismerkedtem meg a "Titokkal".... az elején nekem sem ment szinte semmi..... sok minden kell ami összerakja azt a technikát amivel aztán ügyes lehet az ember. Én személy szerint fokozatosan és egyre nagyobb volumenű dolgokat és élethelyzeteket vonzok magamnak... persze mind pozitív értelemben. :) Egy aktuális példám ami pár hete történt és azóta mindig kisebb-nagyobb dolgok valósulnak meg. Fizetés emelést vonzottam, de mivel válság van a cégek nem igazán hajlanak erre. Nekem mégis sikerült. A konkrét összeget nem sikerült megkapnom, de azt a fennmaradó részt ami hiányzott, mindig kipótolódott valahogyan.. oylan összegekkel amelyek származása hihetetlen utakon jött el hozzám. Semmit nem kellett érte tennem.... de mivel a konkrét összeg amit vonzottam az nekem jár, így ha nem is egy összegben, hanem szépen lassan innen-onnan rakódik..:) És már viccesen, nevetve vizsgálom, hogy na most épp honnan fog még jönni..... :)
Tegnap pl kaparós sorsjegyen nyertem 1.000 ft-ot.... :) Ma ezt vissza is forgatom és tuti, hogy megint nyerni fogok....

A cél a csillagos ég és most nagyobb összeget vonzok... mert szeretnék Mauritsiusra, vagy Balira menni.... ez most a nagy tervem. Ha így folytatom a kisebb-nagyobb összegek vonzását létre is jön. Ez nagy nyugalommal tölt el..... És vidámsággal...... valahogy érzem, hogy "jó vágányon" vagyok én is...Nagyon ügyes vagy :)

Nagyon ügyes vagy :)Szia Frantzdae!

Gratttulllllllaaaaaaaa! Csak így tovább! :)Hajrá :))

.Frantzdae

Őszintén gratulálok a sikereidhez!!!! CSAK így tovább és légyszíves oszd meg velünk is a legapróbb sikereket is, mert nagyon ösztönzőleg hat (rám biztos).
Én két hete vagyok "Titok" tudó, de még látványos sikerem nincs.
Ezért kérlek, hogy írd meg az élményeidet, mert reményvesztett állapotban nagyon nagy löketet ad.
Köszönöm:-)