Új célok

Csilike ismét bejelentkezik.

Hihetetlen, hogy az emberi agy menniyre tud regenerálódni, vagy felejteni?? 2 hete még a sírás szélén álltam és ahogy elkezdtem kiírni magamból a "fájdalmamat", a gyógyulást is gyorsabbnak érzem.

Ebben a 2 hétben a "miért" keresések után előtérbe került a "hova tovább"...rájöttem, hogy mindennek oka van. Az ember elsősorban magáért felelős, az én életem sokkal többet ér és az én boldogságom, mint egy pali utáni siránkozás. Most így érzem, hisz nem sírunk pasi után:)) 2 hét eltelte után már nem, ezt le is írtam az első blogomba. Letelt az idő. Az óra leállt, de csak ebben a témában.

Az akarás megvan a változtatásra. Akarás nélkül nincs semmi sem. A "nem tudom" ilyenkor nem elfogadott, mert akarni kell és ha nem jön össze, akkor mondhatom azt, hogy nem tudtam...vagy inkább nem akartam eléggé??
Akarom és kész, kell a változás, hogy felálljon az ember:)

Az, hogy mit dolgozik az ember, na az a lényeg most...Az évek során fokozatosan próbáltam belenyugodni dolgokba, a munkámat próbáltam elfogadni...de rájöttem, nem ez a megoldás. Az embernek nem belenyugodni kell dolgokba, hanem ha van ereje, akkor keresni az utat, hogy megtalálja önmagát.
Mit is csinálok egy nap?? Dolgozni járok...főállás...8 óra munka...az utazással együtt egy napom minimum 10 óra munka.
Na itt a probléma forrása. Nem azzal foglalkoztam eddig, ami érdekelt. Ezt szépen hazavittem magammal és sokszor hívtak Durcinak, pedig megvannak a kis mosolyráncaim, én vidám ember vagyok- a környezetem legalábbis ezt mondja.

Konklúzió?? Nem bele kell törődni, keresni kell azt a munkát, ami nem jelent neked munkát, viszont pénzt ad...na, most ez az új cél.
Megtalálni "álmaim állását". Ez nagyon nehéz lesz, de ha pozitívan fogjuk fel, akor semmi sem lehetetlen.

Visszaolvasom a feljegyzést. Feltűnt valakinek rajtam kívül, hogy nem a 2 héttel ezelőtti kapcsolatért siránkozok?? Ez nagyon jó, ennek örülök...

Szóval keresem álmaim állását, mindig is állatokkal szerettem volna foglalkozni, így most elkezdem megteremteni a feltételeket ahhoz, hogy elinduljak ezen az úton. Gyökeresen megváltozik majd az életem, ha összejön. Eddig féltem nekivágni. Azt hallottam mindenkitől: van egy biztos állásod...Na igen,van. Mondom én, de ha nem vagy benne boldog, akkor az mit ér?? Alapvető szükségleteidhez pénzt ad. De ha örömöt nem ad, akkor mi értelme?? Ledolgozunk egy életet és észre sem vesszük, hogy a napi 24 órából te csak 12 órát lehetsz boldog és abból is csak annyit, amíg ébren vagy. Számoljunk csak? Na ez a szomorú, ezt nem akarom.

Úgyhogy most ezen agyalok, jár a kerék körbe-körbe...

Csak ennyit szerettem volna megosztani Veletek.

Szép napot,

Cs.

Címkék:

Hozzászólásokszeretlek

Csilike,kellemes hétvégét neked!! :)Köszönöm Ágica, tudod milyen

Köszönöm Ágica,
tudod milyen sokat számít, hogy vannak emberek, akik fel vannak töltve energiával körülötted??
:)
Nekem ez nagy segítség...Ez az Csilike!

Így kell ezt csinálni!És megcsinálod érzem......Minden előtted áll, az első lépéseket már megtetted,a többi is menni fog!!!
Szeretettel ölel:ÁgicaHát te hogy olvastad el ilyen

Hát te hogy olvastad el ilyen sebesen a feljegyzést??? Nem is mondtam, hogy most fogok írni:)

Látom, foglalkoznak itt Terézanyuval rendesen:)))Hát Csilike..

Minden elismerésem!
Gratulálok hogy a pasi téma lezárva,-ez volt az értelme-hogy felnyisd a szemed:)
És gratulálok hogy belevágsz élni az álmaidat!Az első lépésed a boldogság felé határotozzan sikerült..miért ne sikerülne ez is?
Nincs "ha"... :)sikerülni fog! :)
Hajrá;)