Új funkciók

Az oldalon folyamatban van néhány új funkció kialakítása, a chat már egy ideje működik, mától lehet ismerősöket bejelölni, és csoportokhoz csatlakozni. Ezek egyelőre kísérleti jelleggel működnek, a legtöbb funkció sajnos még csak angolul, mert a fordítását még csinálom. Náhány hét türelmet kérek az átállás befejezéséig. Ha bármi furcsát észleltek közben, jelezzétek nekem. Mindenkinek szép napot! A.

HozzászólásokRemélhetőleg a secretes

Remélhetőleg a secretes priváton keresztül még mindig tudsz írni az e-mailemre.:)Offtopik: Puszi Zsulnak! :)

Én is puszillak Zsul! :) Azért nem láttál, mert 1000 éve nem voltam. Ja és majd értekezhetnénk, mert megértettelek. :)Adminnak

Szia!Irtad hogy ha valami furcsa, jelezzük.A chatszobában ha lehajtom a beirt hozzászólásokat a legaljára, hogy lássam a legutolsó beirást, mindig visszaugrik a tetejére.Ha az oldalán levő görgetővel hajtom le akkor is azonnal fölugrik,és nem lehet elolvasni az alsó sorokat.Szia Ritocska!

Örülök h itt vagy, 1000 éve nem láttalak!

puszi:)Segítség

Ha esetleg fordításban segíthetek, szólj és szívesen.Még nincs bekapcsolva,

Még nincs bekapcsolva, egyelőre két teszt csoport van hogy lássam működnek-e a funkciók. Még a csoport üzenet küldés és a csoport tartalom típusok beállításait csinálom, várhatóan csak jövő hétre lesz bekapcsolva az új csoport létrehozás, ha minden működik rendesen.Nevetés a legfőbb szentség

Csoportot szeretnék alapítani. Hogyan tehetem.Még pár információ: A

Még pár információ:

A csoportok kezdőoldalát itt találjátok:

Az ismerősöket bejelölni pedig egymás adatlapján tudjátok. Ez azért jó, mert a továbbiakban lehet bizonyos írásokat csak ismerőseitek számára elérhetővé tenni, így lehetséges lesz a csak privát és a teljesen nyilvános blogolás az oldalon.

Még egy hasznos új funkció, az írások alatt lévő piros kis + jel, amivel megosztható az adott írás a legtöbb közösségi helyen (Startlap, Facebook, Twitter, Propeller) illetve emailben is egy kattintással küldhető. Sajnos az iwiw ezen nem érhető el, még nem kötötték be (ez is csak az iwiw-et minősíti...).

A.