Újjászületés a Titokkal!

siker, titok, pénzAz életem szinte legmélyebb pontján találkoztam a Titokkal, 2007. szeptemberében. Szinte a kezdetektől fogva itt voltam Veletek, a segítségetekkel léptem egyre tovább. Olvastam,tanultam, fejlődtem egyre többet. Ma már egy egészen más ember vagyok mentálisan, mint voltam, a gondolatrendszerem teljesen átalakult. Nem egyik napról ment a másikra, két év alatt mondhatom el, hogy nincs mitől félnem, hiszen minden téren az történik, ahogyan én szeretném, ahogy a gondolataimmal, életvitelemmel bevonzom a történéseket. Nem mondom, hogy nincsenek apró kisiklásaim, de nagyon jól érzem magam!
Annál is inkább, mert találtam - vagy rám talált - az a munka, amit teljes lendülettel és szenvedéllyel tudok végezni......itthonról!! Soha nem hittem az ilyen munkákban, közel nem engedtem magamhoz ezt a fajta munkavégzést. S most beleszerettem, mert akkora a siker, annyira kézzelfogható a jövedelem, hogy szinte visz magával. Sokkal több időráfordítással és sokkal több költséggel sem tudtam ilyen eredményt, ilyen jövedelmet elérni. Most otthonról, kényelmesen végzem a munkámat meggyőződéssel és hittel beszélek róla és egyre több siker áramlik hozzám. Pedig talán fél évvel ezelőtt írtam le azt a kívánságomat, hogy szeretnék egy stabil jövedelmet, amellyel minden vágyamat el tudom érni. Ez nagyon nagy kérés volt, de én már megtanultam nagyot kérni és nagyot álmodni. És itt van a kezemben!!!:-)))

Tehát higgyetek és bízzatok magatokban és a Titokban!! Megváltozik az életetek!

Szeretettel: Mártika

Hozzászólásokkedves emerius! azt a

kedves emerius! azt a munkát, ami számodra az álom munka, nem így fogod megtalálni. neked kell tudnod hogy pontosan mi az amivel foglalkozni szeretnél, és neked kell meggyőznöd a leendő munkaadódat, hogy csakis te vagy alkalmas erre, mert te vagy a leglelkesebb és legrátermettebb alkalmazott, aki létezik.

egyébként nem nehéz ma munkát találni, szerintem menj fel egy álláskereső oldalra és látni fogod hogy naponta több száz állás "kél el", így mivel neked csak egy, azaz egyetlen egy munkahely kell, elég nagy esélyes van bármelyik napon! nézd a dolgokat innen :-)Miről van szó?

Mindemki az kérdezni milyen munka ez, de senki sem tudja.
Mostmár engem is érdekel miről leht szó, hisz a manapság nem hogy jó munkát, de egyáltalán munkát is nehéz találni, pontosabban leginkább a vágyott munkára nehéz felvételt nyerni.

Én is már hónapok óta keresem azt a munkát, amit lelkesen tudnék végezni, mert örömet okoz maga a munkavégzés, és emellet még az anyagi stabilitást is képes biztosítani.

emeriux@hotmail.com

:):):):):):):)(:(:(:(:(:(:
Life is a dream, realise it!! -- Az élet egy álom, valósítsd meg!!
Ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid!
-- VALÓSÍTSD MEG AZ"OK"AT -- Az OK-ot amitől boldog leszel !!!!!!!

EmeriusGratuláció

Gratulálok! Nagyon kíváncsi vagyok erre a munkára, ha nem titkos, írnál nekem privit? kalman_orsolya@freemail.huKöszönöm!

Boldogan

Köszönöm, hogy leírtad, hogy olvashattam.
Sokat segítettél vele. :)
Hálás vagyok érte. :))Pont a legjobbkor olvastam

Pont a legjobbkor olvastam az írásodat. Jó ideje szerettem volna egy új munkahelyet, de nem jött semmi. Pár hete találkoztam egy ismerősömmel és ő beszélt nekem egy (gondolom) hasonló munkáról, mint amit te is végzel.
Belevágtam, mert jónak tűnt, sajnos azonban én még nem értem el sikereket az elmúlt két hétben. Ezért örülök, hogy leírtad, hogy működik.
Így most újult erővel vágok ma neki.
KöszönömTízezer forintosként születtél újjá?:-)

Azért többre is vihetted volna:-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.kérdés

Kedves Mártika!

Nagyon örülök a sikerednek, a leveledből áramlik az erő, a szeretet, az emergia. Szeretnék már én is ilyen lenni, mint Te. Szerinted arcátlan dolog, ha megkérdezem, hogy milyen munkát végzel? Hátha nekem is lenne rá lehetőségem, hogy az én álmaim is teljesüljenek. Sok szeretettel várom válaszod. Ludmilla (aphrodite28@vipmail.hu)Gratulálok!

Ügyes vagy,csak így tovább!
:D

****************************************
A hit az "örök elixír",amely a gondolati impulzusnak életet,
erőt és cselekvést kölcsönöz. /Napoleon Hill/
Köszönjük az írást!

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. " (Muhammad Ali)