Újjászületés

a mai napon, 17 évi rutinnal és óriási szerencsével védtem ki a saját balesetünket, melyet egy erőszakos és figyelmetlen kamionsofőr okozott volna az M0-ás autóúton. Nem megyek bele a részletekbe, fő az, hogy megúsztuk. De miután a forgalommal szemben sikerült 3 pördülés után megállnom, a 10 hónapos fiammal a kocsiban, azt gondoltam hirtelen, hogy itt lehetett volna a vége...A kamionsofőr nem állt meg.
Viszont a szerencsénket annak köszönhetem, hogy a többi gépkocsivezető, aki már messziről látta, hogy ott pörgünk, kirakta a vészvillogót, és megfogta a forgalmat. Hálám örök nekik, hogy vigyáztak ránk. És hála az őrangyaloknak, és mindennek, ami végül anélkül fogta meg az autómat, hogy bárminek és bárkinek nekiütköztünk volna. Az autómnak is megköszöntem, és meg is pusziltam. remélem, még sokáig vigyáz ránk ő is.

Címkék:

Hozzászólásokhát igen...

köszönöm a kedves szavakat. Nektek is minden jót kívánok.
először hezitáltam, hogy feljelentem....kamerarendszer van, biztosan rögzítette. De inkább hagytam. Az a lényeg, hogy nem lett baj....

Úristen!!!!!!!!!!!!!Ezt nem hiszem el!!!Tegnapelőtt EZT ÁLMODTAM!!!!!!!! UGYANEZT!!! Hú, döbbenetes volt ezt olvasni, hogy valakivel valóban megtörtént.....teljesen átélem most....IGEN!!KÖSZÖNET ÉS HÁLA AZ ÉLETETEKÉRT!!!!MINDEN "RÉSZTVEVŐNEK"! De a legjobb szó inkább: minden "jelenlévőnek", aki segített!
Nekem még nincs gyermekem, de álmomban ugyanúgy ott volt, és pici volt még...Bocsi hogy magamról beszéltem!
Áldás rátok!És továbbra is ilyen Gondviselést kívánok nektek!
NettikeHuhh!

Örülök Gattina hogy megúsztátok!Én is nap mint nap tapasztalom hogy vannak lökött soffőrök.Nagyon kell vigyázni.Őrangyalok nélkül nehéz lenne!