ÚJRA bevonzom a... DE MIT???

bevonzom, ajándék dobozSokszor olvasom, hogy újra szeretném bevonzani ezt... azt... a szerelmem... a barátom... és kérdezitek, hogyan is lehet. Én most szeretném leírni a történetem, mert tudom, hogy akit ilyen kérdések foglalkoztatnak, azok megtalálhatnak benne valamit, ami tovább segítheti őket az életükben. Amit leírok, azt én mind megéltem...

Tudjátok, a könyvek, a mindenféle tanfolyamok... segíthetnek... taníthatnak... de soha nem helyettesíthetik a megtapasztalást!
Hiszen hogyan is tudnád máskülönben valósággá teremteni a tudást, amit a könyvekből, vagy bárhonnan beszereztél! A megtapasztalást nem lehet kispórolni az életünkből, hogy csak egy jöjjön... egy TÖKÉLETES társ! Minden szerelem TÖKÉLETES! mert mind olyannak érkezik, amilyen éppen most TE vagy! :)

Az én életemben négy nagy szerelem volt,és mindegyiket úgy éltem meg,hogy örökké fog tartani! Ha nem így éreztem volna,bele sem kezdek! Mert minek? Csak hogy ne legyek egyedül? Persze, fájt amikor vége lett! De csak azért úgy nekiindulni, hogy egyszer vége lehet, hogy ettől a fájdalomtól megkíméljem magam... előrelátóan... neeem... minden szerelem örök!!! amíg tart! :)

A férjemmel 15 évig éltünk együtt! Volt, hogy éreztük, hogy nem működik.. el is döntöttük, hogy válunk... de aztán mégsem léptünk.
Míg tartott, mindig azon voltam, hogy jobbá legyek... és boldog legyen mellettem. Csak épp a magam igényeiről feledkeztem meg... mert csak adni akartam, és elfogadni, ha ad. De kérni... hát azt nem.
Hogy hiba volt, ezt ma már tudom... akkor csak jó akartam lenni. Boldognak akartam látni Őt. Ezt kértem is az én Kaporszakállúmtól! Kérjetek és megadatik... :)

Megkaptam! Végre boldog volt! :) Csak egy bibi volt... nem velem! :) Mikor elment, azt hittem belehalok!!! Nem romokban hevert az életem... Nem volt életem!
Az álom és a valóság felcserélódött. Nappal úgy éreztem... ez egy rémálom, és én majd felfogok ébredni... és újra minden jó lesz. Éjjel álmaimban együtt volt a család... fel sem akartam ébredni.
De volt egy lányom, és talpra kellett állnom... mert már olyan mélyen voltam, hogy megakartam halni!! Ekkor mentem el orvoshoz is... aki felírt valami nyugtatót.
Tudtam, hogy a fájdalmat csak a reménnyel tudom elviselhetőbbé tenni.
Kértem az én Istenemet, hogy segítsen... mert nem akarok élni!
Ő pedig azt súgta: Kicsim! Most március van. Ha karácsonyig sem változik meg az életed... nem kell tovább élned!
Tudjátok mekkora bölcsesség volt ebben az üzenetben? Ez volt az első ajándék! Végre tudtam IDŐT ADNI MAGAMNAK A VÁLTOZÁSRA!... és ELFOGADNI az elfogadhatatlant. Dehogy halhattam volna meg karácsonykor!!! A Teremtő nem a halálra készített fel ezzel, hanem az életre!
REMÉNY!
Mindenáron a férjemet akartam! Újra bevonzani! De hogyan??? Hiszen ő most boldog a kedvesével!!! De nekem kell a remény!!!
Ekkor egy bölcs barátom azt mondta: Julcsi! Jó, ha elképzeled, hogy újra boldog vagy! Csak ne kösd a férjed képéhez!!! Ne legyen arca a boldogságnak!! Csak azt lásd,hogy boldog leszel!

Ekkor találtam ki a Boldogságcsomagomat! Egy ládában, egy csodás csomag.. nagy masnikkal... amiben ott a boldogságom.. a szerelmem... amit akkor kapok meg, akkor bonthatok ki, ha tanulok a múltamból... összerakom magam... talpra állok... és újra EGÉSZ leszek, én a magam teljes valójában! EGÉSZ ÖNMAGAMBAN, mert csak így lehetek boldog újra!
Persze akkor azt gondoltam... újra... a férjemmel!

De azért az arcát nem képzeltem el... nem is kellett, hiszen ott volt a csodás dobozomban!
Talpra álltam! Dolgozni kezdtem. Kirándulni a lányommal. Chatelgettem, hogy beszélgethessek másokkal... barátikörökbe jártam el... és vártam, mikor leszek kész kibontani a csomagomat.
Aztán elkezdtek dudálni utánam az utcán... 36 évesen 22 éves fiúk szólítottak le randira hívva... mikor meghalották, hogy nem fog menni, mert az anyjuk lehetnék kis túlzással.. ledöbbentek... én meg vigyorogtam mint a vadalma, mert ilyen 15 éve nem történt velem...
A csomagomat pedig "megnéztem" mindennap, ragyogott sugárzott... és tudtam, egyszer majd ki is bonthatom.
Még reméltem, hogy a férjem lesz benne... de már eltudtam képzelni azt is, hogy talán más vár valahol engem...

Aztán egy nap a chaten megismerkedtem valakivel.
A harmadik beszélgetős napunkon azt vettem észre, hogy szinte csak versben kommunikálunk sms-ben.
Két hétig a nap 24 órájából 22-t át sms-eztünk, vagy beszéltünk... nem is tudom, hogy bírtuk ébren.
Ismertük egymás lelkét. Szerelmesek lettünk, pedig még nem is láttuk egymást.
Mikor végre találkoztunk, előbb csókoltuk meg egymást, s csak eztán néztük meg kivel is találkoztunk.
Már előre megbeszéltük, hogy ha elsőre nem tetszik amit látunk, és valamelyikünk el akar szaladni... akkor hagyunk időt, hogy visszatérhessen.
Én akartam elszaladni a szemlélődés után... nem azért mert nem tetszett... hanem, mert a lelke, amit már oly jól ismertem... még nem látszott azon az idegen arcon.
Szépen elköszöntem a randi végén.. és mondtam, hogy majd jelentkezem. Mindketten sejtettük, hogy itt a vége.
Aztán másnap már hiányoztak az sms-ek... harmadnap a hangja... hiányzott nekem!
Újra találkoztunk. Már derengett valami ismerős ragyogás az arcán... de még egy hónapnak el kellett telni, mire a szemünk is azt látta, amit a lelkünk azonnal felismert.
Június 27-én találkoztunk először... július 4.-én már IGEN-t mondtunk a szerelemre...
Azóta is együtt vagyunk... szeretetben... szerelemben... örömök és gondok közepette... immár 6és fél éve,
A csomagomat kibonthattam végre... és ott volt amit kértem!
Nem a csomag tartalma változott... hanem én!
Mit tanultam? Mit kaptam ebből?
Amikor felfedeztem, hogy nálamnál jóval fiatalabbak is nőnek tekintenek, vonzónak... erősödött a nőiességem... nem feleség voltam... nemcsak anya... NŐ LETTEM ÚJRA!
Ezt a házasságomban elfelejtettem. Hogy ez az én hibám volt vagy a férjemé... valószínű, hogy előbb az enyém... mert szülés után felszedtem pár kilót, így nem tetszettem magamnak... aztán már csak vonzottam a többit.
Ha te nem bízol magadban... hogy bízhatna benned más? Ha te nem fogadod el magad, hogy fogadhatna el más? Ha te nem szereted magad, hogy szerethetne más?
A másik amit megtanultam... mindig tudd, mit akarsz a másiktól.. és soha, soha ne hallgasd el! Szeret téged! Azt szeretné, hogy boldoggá tegyen.. de ha nem mondod el hogyan? Szép mondás, hogy a szerelmesek egymás gondolatát is tudják... de azért ne erre építs egy közös életet! Igenis el kell mondani, mit szeretnél! Igenis ki kell állni önmagadért!
Ha te feladod saját magad a másikért... akkor ő kit szeressen? Kit szerethet utána melletted? Önmagát? Dehát ő beléd lett szerelmes!
Bízz magadban!!! Hogy bízni tudj a másikban!!!
Ha te elhiszed, hogy te vagy a főnyeremény... igazi érték vagy... hogy jutna eszedbe, hogy a másik elhagyhat?
Ha féltékeny típus vagy, gondolj arra, hogy ha te tudsz hűséges maradni... miért gondolnád, hogy a párod nem?
Bízz magadban!
Törekedj a jóra!
Bízz magadban! Bízz a másikban! Hogy ne korlátozzátok egymás szabadságát.
ADD MAGAD!!! NE FELADD, HANEM ADD!! Hiszen téged szeret!!!
Soha ne add fel önmagad!! És olyan légy, hogy a párodnak se kelljen feladnia Önmagát!
Én most igyekszem így élni!
Boldog vagyok!
A párom mellett olyan fokon megélem a saját EGÉSZ-ségemet... emberségemet... nőiességemet.... tökéletességemet...amit a férjem mellett sosem...
Ehhez nekem kellett felnőnöm, egésszé válnom egyedül... kikerülni abból a ketrecből, amibe én magam zártam magam a házasságomban...
Szép lenne, ha mindig csak a másik lenne a hibás... katasztrófa, ha mindig csak én.... egy kapcsolatban 50-50 a megosztás... a kudarchoz vagy a sikerhez... mindketten EGYFORMÁN járultok hozzá!
Én hiszem, hogy a mostani kapcsolatom Örökké fog tartani... és ezt mindaddig így is akarom hinni... amíg tart!!!
Hálás vagyok a férjemnek, hogy a hiányával megtanított erre!
Hálás vagyok a boldogságáért!
Hálás vagyok a szerelmemnek, hogy mindezt tapasztalatban megélhetem mellette!
Hálás vagyok a boldogságunkért!

S hogy neked hogyan fog sikerülni? Hogy új kapcsolat jön,vagy vissza a régi?
Ki tudja! Mindkettő megeshet!
De előbb el kell engedned!!
Előbb önmagadban kell tökéletesnek lenned!!!!
Előbb el kell engedned! Nem ki az ajtón!! Hanem a szívedből....
Nyitottá kell válnod az életre... a rengeteg csodára, ami vár téged.... és ki tudja... akár az is várhat rád a csomagban... aki egyszer elment! De te ne őt keresd!!!! Csak a boldogságodat!!! S ha ő az aki megadhatja,,,, igen.... ha más.... akkor más... egyben légy biztos!!! Mindenféleképp BOLDOG leszel!!!
Itt vagy!
Önmagadban is erősen és elégedetten!
Nincs szükséged másra, hogy megerősítsen ebben!
Így bármerre is indulj... a boldogság vár!!!

Szeretettel: Julcsi

HozzászólásokSzia!

Bárcsak akkor olvastam volna amit irtál, amikor feltetted ide.. Most más lenne az életem, de talán tanulnom kellett valamit. DE már tudom h bármi megtörténhet. :)
Köszönöm az írásod, mire a végére értem, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, a meghatódástól, és attól, h honnan is ismerős ez nekem? Vagy nevessek, mert már azt hiszem megéltem amit kellett, és tudom minden csak Tőlem függ, ugyanúgy ahogy akkor és ahogy most is. :D:)

Megtörtént!
Sírtunk,nevettünk... csodaszép volt!!!
Nagyon boldogok vagyunk én és a férjecském is! :)
Minden úgy volt jó,ahogy vol!
Csodás volt a napunk!
Köszönöm Khadidzsa a kedvességedet! :)
Ölellek!
JulcsiÖrülök neked/nektek Julcsi!

Igen, igen minden úgy lesz ahogy neked a legjobb és erről a te kaporszakállúd fog gondoskodni. Bizz benne most is ahogy már sokszor tetted. Gondol.....gondol és kíván örömet, szerelmet, mosolygást, napsütést: Khadidzsa:)

Kedves Mindenki!
Holnap férjhez megyek az én csomagom ajándékához! :))
Ha lehet,most még szerelmesebbek vagyunk,mint 8 éve!
Drukkoljatok,hogy minden úgy legyen jó,ahogy lesz!
Minden jó lesz!!!
Mi boldogok vagyunk!!!
Ölellek Titeket!
Julcsi

Ui: fél háromkor!!! gondol... gondol... :))Szia Timea!

Újabban én is azt kapom meg,hogy csak magamat szeretem,s én semmit nem adok.Nekem is fontos hogy szeressenek,szeretve legyek.Te miket tettél,hogy elérd a mostani boldogságodat???Én a szivemben azt érzem,hogy megtaláltam a párom,de sokan meg folyamatosan arról gyözködnek,hogy ő cseppet sem hozzám való.Jobbat érdemelnék.De minél jobbat?Vagy mi alapján döntjük el,hogy ki a jó,s ki nem?Van egy furi alaphelyzet amit most hosszú lenne itt leirni.De sokszor azt érzem,hogy se vele,se nélküle a jellemző a mi kapcsolatunkra.Vajon mi helyes út?Te a pároddal ezt megbeszéltétek,s közösen próbáljátok rendezni a dolgaitokat?Ne haragudj ha túl bizalmasnak hatottam,csak jelenleg ugyanebben a cipőben vagyok.

Köszönöm:)Én is...Emlékszem Tímea, amikor

csenge333
leírtad, mert akkor is hasonló cipőben jártunk...Haladunk! :)

Köszönöm, Humorgumo! Jól alakulnak a dolgok, és ráadásul még a Karácsony "szelleme" , szeretet feelingje is áthatja már most!!! az életünket, mind a családban, mind a párkapcsolatban, munkahelyen...stb. ahová megyek, ahol vagyok!!! :D :D :D IMÁDOM!!! :) Puszi mindenkinek!!! SZERELMES VAGYOK!!!! :D :D :D Az életbe is, yes! :)sok sikert kedves Tímea:) a boldogság forrása te magad vagy

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "sziasztok!

Ez csodálatos volt! El is érzékenyültem teljesen! Még jó, hogy a munkahelyen vagyok, amúgy már rég eláztattam volna az alsó szomszédot! :)
Régóta őrlődök a kedvesemmel, sokszor el is akartam hagyni, sokat bántottam is azért, mert úgy éreztem, érezte a drága kis egóm :D , hogy őt nem szeretik, nem foglalkoznak vele... stb., s persze mindenért a másikat okoltam! Aztán jöttek a figyelmeztető jelek, mint pl. egy "véletlenül" felcsendülő dalrészlet: "NEKED IS ADNOD KELL, HOGY KAPHASS!" ... és rájöttem, tudatosult bennem, hogy ELVÁROM a szeretetet, a törődést...stb. Pedig Mi magunk vagyunk a szeretet, és egyetlen dolgunk megnyitni a szívünket (szívcsakránkat), és hagyjuk áramolni a szeretetünket a másik felé! Most meg kell tanulnom, hogyan is kell igazán, önzetlenül szeretni és elfogadni egyaránt. Hálás köszönet kedvesemnek, hogy mindeddig kitartott mellettem, hősiesen tűrte állandó támadásaimat, bántásaimat, és hála azért, hogy most vele együtt élhetem meg ezt a csodálatos tanulási folyamatot!
Sok sikert mindenkinek! KITARTÁS!!!! :)Szia tavacska

Kreativ.Tudod,hogy ez elony am! Van egy egesz babszinhazad otthon?
A szarnyaid,mar hogy hullananak le! Kis madar, most probalgatja szarnyait egyik agrol a masikra,rovid tavokon,es kozbe-kozbe pihen egyet.Aztan ,ha majd eleg erosek lesznek a szarnyacskak,elindul a hosszu utra,a kovetkezo fahoz es aztan talan keletre is,melegebb eghajlatra.
Van egy iras itt az oldalon,Macsesztol,Hazajottem a cime.
Ajanlom figyelmedbe,ha van kedved ,olvasd el.
Szeretettel,
felebarat

Sodrodni.Hat ha mar igy egyedul vagy,sodrodj ki a hazbol egy jo kiados setara.Igen, a boszi én vagyok!:))

Igen, a boszi én vagyok!:)) Én csináltam. Elég kreatív emberke vagyok, és tudom, érzem, hogy az alkotás pozitív energiákat mozgósít bennem. Most elvitte a gyerekeket az apjuk, mondjuk úgy együttlevésre, és ide menekültem Hozzátok, mert ez még nekem nagyon új és fájó, hogy én nem mehetek velük a moziba.
Nagyon drága vagy, hogy így biztatsz engem, ilyenkor mindig szárnyakat adsz. Igaz ami igaz ezek még idővel lehullanak, de ezért szeretlek Benneteket, mert mindig visszaadjátok nekem.Próbálok pozitív lenni, de most lehet, hogy egy kicsit bőgni fogok, mert nagyon fáj a veszteségem. De az is lehet, hogy mégsem. Elvileg én most kezdek újra összeállni, miért volna ez szomorú?
Na , itt van, most kell sodródnom. Bárcsak menne.
Örök hála Neked a hitedért bennem.
TavacskaKedves tavacska

Nagyon jo,nagyon tetszik az uj praktikad!!!
A kepen az a te boszid?
"Elmeletbol kiraly vagyok..."
Na! Ez mar fel megoldas!!! Csak igy tovabb,egesz megoldas lesz belole.En hiszek benned!
Szeretettel,
felebarat

A jocselekedetek felfele emelnek.Azon vagyok, hogy kinnt

Azon vagyok, hogy kinnt legyen az orrom. Még élek:))
Ma kertészkedtem, tökboszit gyártottam, és a férjem nagymamáját kivittem a temetőbe, persze vissza is hoztam:)), úgy kilépett az életéből, hogy ezt is rám hagyta, bár ez nekem nem esik nehezemre, csak a dédinek fáj.
Próbálok pozitívan előre nézni, már kezdem magam szeretni, csak még hiányzik. Nagyon.
Sosem tudtam az árral úszni, mindig irányítani akartam, még az érzéseimet sem hagytam teljesen eluralkodni magamon. Most ezt is meg kell még tanulnom. A mostani praktikám, hogy mindig csak egy napot akarok túlélni és megoldani. Remélem beválik. Bár még sokat nézek vissza, de csináltam egy emlékdobozt képzeletben, és abba pakolok minden emléket, jót is rosszat is, mert még nem tudok emlékezni, fáj. Biztos elérkezik az az idő amikor elő tudom venni és átnézem az emlékeket. Gondolom lesz olyan amiből tanulok, (jó esetben) és lesz ami szép emlék marad örökre. Hát ez még a jövő zenéje!!!
Elméletből király vagyok, csak még meg kellene csinálni!!!!
Bizom a jövőmben. Most ennyi.
Sodrodom.Jo reggelt tavacska

"Hullamvasuton ulok es nagyon nagy a tavolsag..."
Akkor ussz az arral! Es evickelj,hogy az orrod mindig kint legyen.
Konnyebb lesz, mint ellene kapalodzni.(Energiamegtakaritas)
Majd csendesedik az a folyo es megpihenhetsz.
Szeretettel,
felebaratSziasztok, látom itt

Sziasztok, látom itt vagytok.
Nagyon hálás vagyok Nektek a biztató szavakért, nem akarom feladni, csak nagyon szeretném már ezt a fájdalmat letenni, nagyon nehéz. Máskor meg lelkiismeretfurdalásom van, amikor jól érzem magam, hogy lehetek ilyen vidám, mikor nekem gyászolnom kellene a házasságom! Nem tudom már mit akarok érezni, félek, hogy még rosszabb lesz és így nem merek vidám lenni. Hullámvasúton ülök és nagyon nagy a távolság a két érzésem között. Úgy érzem ki vagyok szolgáltatva az érzéseimnek. Valamint nem tudom elképzelni az életemet a gyerekeim apja nélkül és ez a legnagyobb gáz, mert így hogy fogom bevonzani az új társam? Türelem..., be szép is volna!!!
Szeretem azt a jó sziveteket, örök hála.Szia Zsul

"...vmi uj komunikacios forma...de mi?!"
Hat az ,a semmi! Ha mar nincs uj otleted,akkor a semmi ,az jo lesz.
Semmi=szunet=csend=hallgatas=nincs reakcio,nincs beszelgetes.
Szeretettel,
felebaratDrága tavacska!

Jó úton jársz! :) Fel ne add!!!!! :)
Az természetes,ha idegennek kezd látszani a másik... az jó.... valami elindult benned... még nagyon sok fura és fájó érzés lesz... de elnúlik...
Eddig a párod mellett érezted a biztonságot... most magadnak kell megteremteni. Nem fogsz eldőlni! Ügyes csajszi vagy... csak gondolj arra,milyen voltál 16-20 évvel ezelőtt! Keresd meg azt a lányt emlékeidben,aki akkor voltál,mikor még csak voltál,a haverokkal... udvarolgattak neked,de semmi komoly,és úgy érezted egyedül is tied a világ! Keresd meg azt a kamasz éved,amikor a legerősebb,legboldogabb voltál önmagadban is! Az a lány nem tünt el belőled... ahogy felebarát is írta... ott van.. és most várja,hogy újra élhessen,erőt adhasson neked! :)
A barátok sokat segíthetnek ilyenkor... beszélgess sokat... ha megteheted,néha mozdulj ki otthonról egyedül is.... a gyerekekkel is menj el ide-oda,kiránduljatok... mozi...
Két hét az még nem idő... türelem drága Tavacska! :) Egész Tavacska! :)
Szeretettel:Julcsi
Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Szep joreggelt tavacska

Na nehogy kidolj man,mint egy kiszaradt fa!!!
Gyerekek!!! Mindig ez jusson eszedbe,mikor mar feladnad!
Egyebkent,TE egesz vagy,ha nem vetted volna eszre,csak az a feled,amirol ugy veeled ott van a masikban,benned van,benned is van.Talan ez a kozos,hasonlo,egyeterto bennetek,de benned is megvan.Mivel hasonlo,ezert magadban hagytad elaludni,es benne ebren maradt,most eltavolodik,es te hianyat erzed.Hat ebreszd fol magadban,mert ott van,csak munkanelkuli volt,ezert szunyokal.TE EGESZ VAGY!
Olvasd el ujra az elso 4 mondatodat az utolso hozzaszolasodban,van benne sok igazsag!
Szeretettel,
felebaratSzia Felebarát! Hát

Szia Felebarát!
Hát próbálok, de hiányzik még a másik felem, vagyis akit annak hittem. Bár ez hülyeség lehet, miért kell fél embernek lennem mellette? Lehet ezt rontottam el. Pedig én csak alkalmazkodni akartam hozzá. Tegnap beszéltem vele, nagyon rossz volt, semmit nem tudunk egymásnak mondani, mert ezen már nincs mit megbeszélni, ő már elengedett és mással boldog. Megijedtem nagyon ettől az érzéstől ami most bennem van, hogy távolodik, kezd idegenné válni, a gyerekeim apja??? őrület, hogy érezhetem ezt, hogy akarhatom ezt érezni. Nem tudom jó úton járok-e, nem érzem. Talán annyit, hogy már nem nyomaszt az a megfelelni vágyás, amit nem tudtam megcsinálni, bárhogy igyekeztem. Mikor leszek már egész????
Nagyon elegem van ebből a félember érzésből, úgy érzem eldülök, mert ellépett mellölem. Nagyon türelmetlen vagyok, ami tudom nem jó, de olyan lassan változok, és úgy érzem minduntalan visszacsúszok a gödörbe. Tudom két hét alatt nem lehet 16 évet lezárni, de nem bírok már szenvedni...Kedves tavacska

Hat, talalj ujra onmagadra.Aki azelott voltal.
Szeretettel,
felebaratIlyenkor néha a

Ilyenkor néha a tehetetlenségtől elönt valami... nem düh, csak a megnemértettség.... milyen jó lenne valami megoldás... valami új kommunikációs forma... de mi?! Ha nem segít az ölelés, érintés, együtt, a szeretet csendjében eltöltött létezéspillanatok, akkor mi az az új forma?Köszönöm! Mindenkinek

Köszönöm!
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat.
Még mindig nem tértem magamhoz, bár már egyszer sikerült a férjemmel találkoznom és kibírtam, hogy ne essek a karjai közé bőgve.
Olvastam a tökéletes üveggolyó történetét, na ilyen ember az én férjem: nem kért, én pedig csak adtam, adtam így , adtam úgy, aztán sehogysem, de nem volt jó egyik sem már. Egyszercsak pedig azt vettem észre, ha vele vagyok nem vagyok én, én.
Sokat szenvedtem, biztos ő is, de a mi kapcsolatunk már olyan lett, mint a pszichiáter és a betege.
Én voltam a pszichiáter és attól szenvedtem, hogy ő szenved és én nem tudok neki enyhülést adni már.
Nagyon gázos helyzet, nem?
Annyira szeretném elengedni, de nem tudom hogy kell...Kedves Jlia!

Nagyon-nagyon tetszett reményt adó írásod,KÖSZÖNÖM :)))
Örülök,hogy megosztottad velünk!
Remélem hamarosan nekem is sikerül :)))
További sikereket és boldogságot!

"Lelkünkben gyújts pici gyertyát sokat."
CleaniKedves Deryl!:)

Én köszönöm kedvességedet!
Hálás vagyok,ha írásommal segíthettelek!
Szeretettel:Julcsi

Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Kedves Ilia!

Minden egyes szavad igaz!!! Köszönöm, hogy rátalálhattam az írásodra! Most nagyon gyorsan olvastam el az egészet, de tudom, még sokszor elolvasom... ráérősen, elgondolkozva. Megéri.
Szeretettel:
DerylSzia Tavacska!

Köszi a biztatást.Nehéz dolgok ezek.Remélem rád talál majd az a személy,aki megérdemli a szerelmedet ,a törödésedet.Én olvastam a Titok könyvet.Nekem nagyon tetszett.Érdemes elolvasni.Fel a fejjel.Biztos lesz jobb is.Én bizom a boldogságban.

Kellemes estét.Szió:)Kedves Julcsi!

Igen én már csak ezt szeretném elérni.Szeretnék nagyon boldog lenni egy olyan társsal,aki miatt nem kell azon aggodnom,hogy megcsal.Tudom miket rontottam el a házasságomban,s ezekből a hibákból ugy érzem tanultam is.Jobban oda kell figyelni a másikra.Minden apró rezdülésére.Hogy ez megadatik-e majd az kiderül.Jelenleg van egy párom,akivel igazándiból nem tudom hogyan fog az életünk alakulni.Belekerültem egy hasonló szituba,mint amiben én voltam.De hogy ki fog győzni azt nem tudom.Nehéz dolgok ezek.Próbálok pozitivan gondolkodni,de nem mindig sikerül.

Kellemes estét.Szió:)Kedves Julcsi!

Köszönöm a tanácsod és tisztában is vagyok vele. Ha konkrétan arra gondolsz hogy mással próbál az ember "vígasztalódni" az nem jó megoldás. Én először szeretnék magammal tisztába jönni és majd talán idővel képes leszek egy új kapcsolatra is. Mint ahogy írtad is: "Önmagunkban kell először egésszé válnunk!". Nehéz az út de ez a jobb megoldás. Tudom.
Köszönöm még 1-szer a hozzászólásodat.
További szép napot Attila!Kedves ati73!

Egyetértek... segítség lehet... de kimászni mégiscsak egyedül kell.
Köszönöm,hogy hozzászóltál!
Nem vagy "fogadatlan",szívesen olvasom a hozzászólásaidat!

Vigyázni kell,hogy ne kerüljön az ember függőségi kapcsolatba... ne valaki másba kapaszkodva találjon egyensúlyt...
De sorstársak azért támogathatják egymást... megoszthatják egymással a sikereiket...
Itt inkább az a "veszélyes",ha a hiányt mással akarom kitölteni...
Önmagunkban kell először egésszé válnunk!

Szeretetteli öleléssel: Julcsi

Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Nekem is van egy ilyen cipőm :-)

Kedves Tavacska!
Jó helyen jársz és biztos megtalálod azt a segítséget amire vársz. Hidd el tapasztalatból mondom. Mivel az a bizonyos cipő nekem is hasonló. Látogasd ezt az oldalt és találsz majd olyan írásokat amelyek segítséget fognak nyújtani számodra abban hogy az egészet feldolgozd. Egy valamit azonban ne felejts el 1 valaki van csak aki ezt megoldja TE magad. Bocsánat nem akartam fogadatlan prókátor lenni csak úgy éreztem erre reagálnom kell mert tudom milyen rossz......