Utazom!?

Miről is szól Életed, Életünk, Életem? Mostanában csak fél aktívan olvasgattam erre fele és írni nem is írtam. Ezt az írásomat is egy jó hete fontolgatom! El-el olvastam a főoldal leírásait és csak agyaltam , nah hogy akkor most mi is van?!

De itt az idő!
Nem teljesen a Vonzás Törvényéről szól, vagy talán igen és arról hogy nincsennek életünkbe véletlenek!

Lehet kicsit őrült dolgo, amire most vágyok, de mégis nekifogok és megcsinálom! És a kérdés az az hogy Ti itt mit szóltok hozzá és milyen tanáccsal látokkol el!

Az elmúlt hónapokban, hetekben sokat kaptam az élettől, Sok-Sok tanulságot párkapcsolatba, munkában, anyagi helyzetben! Majd jött az örült ötlet! Nem számít semmi, se számla, se az hogy egyedül vagyok, semmi!

Csak egyvalami hogy Boldog legyek! Szóval Kedves Olvasom ezt ne Feled soha mindíg, Érted mindíg legyél Boldog!

És hogy mi ez az Ötlet, elmondom, de érdekel a véleményed is! :)

Jó tudom vagyunk a világan egy páran kinek vannak gondjaik, nah jó kinek nincsennek? :), és nem is érzem magam se többnek se kevesebnek bárkinél! De minden azért jelenik meg az életünkbe mert bevonzottuk és meg kell oldanunk.
Engem most csak egy dolog életet a hajtás, a küzdés! Szóval fejembe vettem megyek!
Biciklivel az országba! Nem vagyok profi sportoló, de kosarazom és kézilabdázom, és most nyáron stranröpi! De megyek tereker és leszenek helyek ahol tudom várnak!

Küzdök, Sportolok és Kikapcsolódok, jah és Blogot írok! Most Keresem az úgymond Támogatóka, mert tudom lesznek, és kicsit szükségem is van rá!

Szóval jött ez az ötlet, mikor kint voltam egyet tekerni a pusztában olyan 20Km volt a hátam mögött és azt éreztem ezt kell tennem, menni hajtani, eberekkel ismerkedni, kikapcsolni!
Ez lesz a nyaram, és majd jön a szeptember mikor jöhet a munka, de most csak ez éltet!

De miért érzem ezt, talán mert ez a jó és így vagyok Boldog! Tehát ez éltet és ez vissz előre, az már tuti hogy a Balatongyörök vár. Július 23.án érkezem! Lesz még előtte is sok minden csak függ hogy mit ad mellém az élet :D

Szerintetek megőrültem vagy csak simán elment az eszem!

Köszönöm hogy végigolvastátok írásomat és hogy megosztjátok a véleményeteket!

HozzászólásokHa téged ez igazán boldoggá

Ha téged ez igazán boldoggá tesz, tedd azt! :DSzia! :)

Nincsenek gondjaink. Hanem feladataink. :)
Azt mondom tárd szét a karod és menj, és öleld át a Világot. Ez nem őrültség, az eszed is a helyén van. Csak menj, ha a Lelked- Szellemed ezt sugallja. Az Ég támogat, ha ez (is) szolgálja a fejlődésed.
Szép Nyarat! :)