A változás kora

ArmageddonSokan azt hiszik, vagy gondolják, hogy az elkövetkezendő években fog valami történni. Rengeteg találgatás, parasztvakítás, jóslatok és világvége elméletek egész sora látott napvilágot az utóbbi években. A majáktól kezdve a jó öreg Nostradamusig mindenkit elővettek már, az önjelölt mesterek és szekták, vallási szervezetek pedig virágkorukat élik. Nagy üzlet van manapság ebben. Írok néhány példát, mivel is találkoztam eddig, persze szabad alkotói és írói vénám is kicsit belevittem e hirdetések megalkotásába.

- Új energiás tanító vagyok, a nagy tudati váltás hamarosan itt lesz, ne szalaszd el! Légy tagja az 5. dimenziós embereknek! Indigóbobi
- A Krisztus-tudat szintet elérők megvilágosodnak és elhozzák az Új földet! Jelentkezz, hogy felkészítsünk rá! Táltosbandi
- Légy tagja annak a 144000 isteni kiválasztottnak, akiket Jehova megtesz a földi királyság urává. Csatlakozz, vagy elégsz a pokol tüzén! Sándor apostol
- A kapuk záródnak! Készen állsz az átalakulásra? A plejádokbéliek hamarosan megmutatják magukat a kiválasztottaknak! Ashtar kapitány
- Apokalipszis vagy aranykor? Válassz te! Most új spirituális osztályokat indítunk, angyaloknak! Ha te is az vagy, jelentkezz! Samael angyal

Na, de most nézzük reálisan a dolgokat. Az apokalipszis-elméleteket nem tartom annak. De milyen konkrét jelei vannak, hogy változáson megy keresztül a világ? Milyen átalakulás lehetséges? Összegyűjtöttem pár érdekes cikket.

1. Az EU lehetséges széteséséről és a gazdasági összeomlásról
http://www.fn.hu/makro/20100618/soros_sotet_joslata/

2. A NASA véleménye a 2012-2013-ban bekövetkező napkitörésekről és hatásairól
http://index.hu/tudomany/2010/06/17/2013-ban_johet_az_armageddon/

3. Az előző cikkel összefüggően a német Max Placnk Intézet kutatói és brit tudósok szerint is „kis jégkorszak” jöhet hamarosan
http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/ujabb-kis-jegkorszak-jon-kemenyebb-t...

4. Gondolom, akiknek az árvíz, meg a jégeső szétrombolta a házát, nem kell bizonygatni a globális felmelegedést sem, mivel testközelből tapasztalhatták meg. Egy cikk a közelmúltbéli őrült időjárásról (kánikula és jégeső egyszerre):
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=330575

5. Ami igaz, az igaz…
„Sokan azzal magyarázzák a világvége eljövetelét, hogy nagyon ritka bolygóállás fog bekövetkezni, tehát a Nap mellett ott lesz a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz. A NASA Goddard Űrrepülési Központjának kutatója, David R. Williams szerint - akit a CNN idéz - a Naprendszer hat belső bolygója 50-100 évenként, együtt áll". A mostani nyolcas ,,igazodás" viszont valódi ritkaság, hiszen legutóbb 1962-ben volt hasonlóra példa, s a következő együttállás csak 2675-ben lesz... Más kutatók szerint sem kell a szokatlan eseményhez valamiféle rendkívüli katasztrófákat kötnünk: a gravitációs hatás, amely a bolygók együttállásából keletkezhet, nem minősíthető rendkívülinek - legalábbis modellszámítások alapján. Ennek részben az is az oka, hogy 1962-ben a bolygók szórása 17 fokos volt, most pedig 26 fokkal térnek el a képzeletbeli egyenestől az égitestek, vagyis kevésbé pontosan rendeződnek egyetlen sorba a planéták.”
http://abeka.jtkf.hu/?q=node/84

Érdekes korban élünk. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy az élet egy kihívás. A nehézségekben is meg kell látni a tanulási lehetőséget, s jó, ha tisztában vagyunk életcéljainkkal, és tudjuk, hogy milyen irányban szeretnénk fejlődni, tudatosabbá válni. Szerintem ez a kor, amelyben élünk, egyedi lehetőségeket kínál mindenkinek. Csak élni kell vele :-)

HozzászólásokKedves Őrangyal! Örülök, hogy így állsz ehhez a témához.

Mert Neked a segítség a fontos, nem kizárólag csak saját magad, ez kiderül a hozzászólásodból.
Hát, nekem az a tapasztalatom, hogy az angyalok mindent meg tudnak oldani. :-)
Mondjuk, mi emberek is, csak néha kétségbe esünk, és akkor segítenek ők, hiszen ezért vannak. :-)
És ha meg annyira kétségbe esnénk, hogy nem halljuk meg őket vagy nem érezzük mit akarnak közölni velünk annak érdekében, hogy nekünk jobb legyen, na, akkor is találnak olyan közvetítőt, akinek nem ez a "foglalkozása".
Csak egy olyan embertárs, aki éppen hallgat az okos szóra. :D
És akkor az majd az intuícióját követve szól a másiknak, aki nem akar vagy nem tud a félelme miatt hallani, érezni, látni.
Ezúton is megragadom az alkalmat, ha már a témánál vagyunk:
Kösz, Jeremiel. :-)
Megháláljuk azzal, hogy az úton megyünk együtt! :-)
Mert csak egy út vezet haza! :-)Egy angyalnak valóban nincs

Egy angyalnak valóban nincs szüksége közvetítőre, azonban szoktak használni, na persze nem azokat akiket leírtál :) aki valóban tud ilyet és valódi angyalokat közvetít az ingyen teszi, és csak akkor ha megkérik rá, illetve felajánlja mint lehetőséget a kezdőknek, de az angyalok soha nem helyetessítik a személyes beszéddel, a privát beszélgetést szeretik, a közvetítés általába akkor szokott lenni ha a személy akivel beszélni kéne valami oknál fogva nem figyel rájuk pl nagy döntés előtt áll és ezen idegeskedik, stb. Ilyen esetbe is Ismernek módszereket, hogy hogyan nyugtassák meg, de persze minden attól függ (magán vagy privát vagy isis)hogymivan FÖNT megbeszélve, de ez már egy másik történet :)Ja, igen,és még valami eszembe jutott. :-)

Ha az emberek éppen annyit törődnének a szeretteikkel, mint azzal, hogy a világ miért ilyen, vagy miért dőljön össze, akkor a világ rendkívül pozitív irányba változna.
A világot a símogatások mennyisége változtatja meg.
Semmi más, ilyen egyszerű ez. :-)
És ingyen van. :DKülönben legjobban azok élnek meg, akik valamilyen...

más dimenzóbéli lélek tanításait tolmácsolva megmondják a tutit.
Így könnyű szektavezérnek lenni, ha valakit érdekel, szerintem ez a legjobb módszer.
Pedig a tisztánlátás adománya nem ilyen.
Aki valóban lát, az nem közvetít, mert tudja, hogy erre nincsen szükség, hiszen minden ember egy szövedék része, tud kommunikálni bárkivel.
Ez a Durrbele is jól megkéri az árát a tanfolyamainak, ahol összebeszél mindenféle hülyeséget azoknak, akik könnyen hipnotizálhatók.
Ha egy felemelkedett mester, angyal, indián vagy akárki beszélni akar valakivel, akkor megteszi.
MINEK neki ehhez közvetítő?
Főleg minek pénzért közvetítő?
Ingyen is tud kommunikálni, azzal, akivel csak akar.
Elvégre nagy, emelkedett lélek vóna, vagy mifene! :D
Nem is logikus azt hinni az angyalokról pl. , hogy közvetítőre lenne szükségük.
Hát, angyalok ők vagy nem angyalok?
Mert ha nem azok, akkor már más a helyzet.
Akkor már kellhet közvetítő.
Na, de akkor meg minek kéne velük szóba állni?
Érdekes kérdések vetődtek fel bennem, Jacques.
Köszi.DrunvaloDrunvalo