Vacsi: Hawaii pizza Lujzi módra

Hát újra itt a hétvége. A tavaszi hó már csak nyomokban látható a városban, a hideg viszont csontig hatolt, nah jó túlzok, de a mai nap sem volt a verőfényes tavasz hírnöke.

Ma nagyon "dolgos" napom volt, sokat jöttem-mentem intézkedtem. Végre a régi önmagam, teszek veszek intézkedek, kimentem az egyetemre ott is elintéztem a dolgaim, láttam ismerősöket, amit jelnek is tekinthetek vagy csak fatális véletlennek. Szeretek az egyetemre járni, mindig is szerettem, de most be is vallom. Hiába ez az utolsó félév. Vagyis remélem ezen a karon az. Még mindig gondolkodom a folytatáson, lehetőségem az van, hiszen van egy kósza passziv szakom. De nem tudom hogy így 9 év padkoptatás után a felsőoktatásban eltöltött év után vajon szükségem van-e még erre, a phd is birizgálja az orrom. De vajon nem csak azért kapaszkodom a hallgatói jogviszony béklyóiba mert úgy hozzászoktam?? Rengeteg idő ez, nah jó összesen eddig két campus de mégiscsak valahol a lényeg ugyanaz marad, nem???

A napom szomorú része, barátnőm macskáját segítettem elvinni az állatorvoshoz, szegény pára nagyon megszenvedte, míg ők az infúzió lecsepegését várták én kiruccantam a szeretet campusra. Utána vissza a dokihoz, majd látva a macs néma gyötrődését, haza. Utána én is meggyöntöltem a sajátom. Jó tanács állat tartóknak, a háziállat, kedvenc, nagyon sokba kerül ha rendesen akarod tartani. Lásd. pl. állatorvos díja, szegény Naffiú már 20 ropogós ezresbe van és még nincs vége. S ez már nem passzió, hanem nagyon is költséges,mert hát ezek a kis bolyhos kedvencek nagyon az ember szívéhez tud nőni. S bármit képes megtenni érte a "gazda" bár néha arra gondolok, hogy ő a gazda mert a világ is körülöttük forog. Főleg az állatáruház polcain való turkáláskor maifesztálódik ez erősen, vajon mit is enne lazacot? pulykát?, marhát??? ????

De magam vigasztalására megnéztem a kutyám és a lelenc macskám a hegyen, megvoltak épen és egészségesen. Utána otthon takarítás és sütés főzés. Holott a szakdolgozatommal kellene foglalkoznom gőzerővel, de az ihlet nem szállt meg. Így sütöttem a kis családnak vacsit. Jött is anyukám meg az öcsém minőségellenőrözést tartani. Ezt tudva nagy adagot csináltam, hogy a barátoknak is jusson egy falat :d

A nyertes fél órás mű részletei:
Tésztához ízlés szerint:
-1kg liszt,
-1 tojás
-1 élesztő+kis cukor
-víz, só, olaj vagy vaj, nálam a vaj volt a nyerő

Feltét:
Ízlésem szerint csak úgy hawaiiasan:
-sonka,
-ketchup paradicsom helyett
-kukorica
-ananász
-sok sajt

+ 20 perc sütés nagyjából. általában rákukucskálok, nah meg az illat mindent mutat.

S a gyors vacsi gyorsan meg is fogyatkozott, maradt a barátok része egy nagy adag, és egy halom maszatos tányér. S a bűntudat a gazdag vacsiért :D nah de enni jó, jót enni jó társaságban meg még jobb nem?? Nos akkor hívom is a baráti csapatot, ha erre járnak vihetik is haza a vacsit! vagy megehetik nálam is :) Ahogy a kedvük tartja :)

Hozzászólások:)

Szerencsére egy szuszra elfogyott ... így ez jól sikerült :) nincs is jobb mint a barátokkal közösen enni :)meg is éheztem...

meg is éheztem...