Vágyj rá, engedd el, de ugyanakkor tegyél érte!

teremtésElengedés, teremtés, vágyak. Melyik jobb, ha akarom, vagy ha nem akarom? Melyik jobb, ha rágondolok, aztán hagyom, vagy ha folyamatosan vizualizálom? Melyik jobb, ha teszek érte, vagy ha csak hagyom hogy megtörténjen? Hogyan lehet egyszerre elengedni valamit úgy, hogy közben tegyek is érte? Temérdek kérdés, melyre egy válasz van csak ami helyes.

Tökmindegy! Mert nem ezen múlik!

Hadd szemléltessem a teremtés folyamatát egy idétlen példával. Amikor szomjas vagy, és beugrik hogy egy pohár narancslére vágysz, akkor azt ugyanúgy meg kell megteremtened az életedben mint bármi mást. Viszont még nem láttam olyan embert, aki kétségbeesve kérdezte volna, hogy honnan teremtheti meg az életébe a pohár narancslevet, amire olyan nagyon vágyik. Sőt, olyat sem láttam, hogy a szobában ücsörögve görcsölt volna azon, hogy:
"Úristen, nem fog sikerülni megteremteni a narancslevet, sőt, még vizet se tudok teremteni, szörnyű helyzet, szomjan fogok halni" - és ott a szobában ülve halt szomjan, mert a narancslé megteremtésének kudarcától félve mozdulatlan dermedve maradt, míg ki nem száradt...

Azt hiszem abban egyetértünk, hogy ilyen helyzetbe nem sokan keverednek.

Mégis, ha például pénzről van szó, és valaki adósságokba verve, elkeseredetten ül ugyanebben a szobában, akkor semmit sem tesz, legfeljebb arra gondol, hogy "Úristen mennyi adósságom van, itt a vég!". És a statisztikák szerint nagyon sok ember nem tudja rendbe tenni a pénzügyeit. Lehet hogy elsőre nem érted a párhuzamot, de gyakorlatilag teljesen ugyanarról van szó. Egyetlen különbség csak a vonzás szempontjából, hogy más a vágy tárgya!

Sokszor elmondtam már, hogy miért pénzt teremteni a világon a legkönnyebb. Gyakorlatilag végtelen lehetőséged van rá, hogy pénzt teremts az életedbe. És közgazdasági értelemben véve az egész világon a legnagyobb kínálatban rendelkezésre álló eszköz: a pénz. Semmi, ismétlem, semmi sincs ekkora bőségben jelen a Földön mint a pénz. A kínálata végtelen, annyi van belőle, amennyit csak az emberek akarnak. A mai pénzügyi rendszer úgy van kitalálva, ha valakinek szüksége van pénzre, akkor még a semmiből is lehet előteremteni. A pénznek ez a természetéből ered, akit bővebben érdekel a téma, szinte minden előadásomon és tréningemen beszélek erről. Vagyis a pénz önmagában a legkönnyebben teremthető dolog. Mégis, sokak számára épp a pénz teremtése jelent gondot.

Miért?

Nézzük újra a narancslé példáját. Amikor egy pohár narancslére vágysz, akkor mit teszel?

Szerintem nem esel kétségbe, hanem elindulsz a konyha és a hűtő felé, és benézel hogy van-e ott narancslé. TUDOD hogy általában ott szokott lenni. Ha van, akkor keresel egy poharat, töltesz magadnak, és jóízűen megiszod. Ha nincs, akkor fogod magad, lemész a boltba, és veszel narancslevet, majd - jó esetben nem iszod meg az utcán hanem - hazaviszed, kitöltöd a pohárba és megiszod. Mert TUDOD hogy a narancslevet a boltban lehet kapni. Ha ott sincs, akkor mész a következő boltba, vagy ha sehol sincs, akkor interneten utánanézel hogy hol terem a narancs, hogyan készül belőle a lé, és útnak indulsz hogy megteremtsd a pohár narancslevet. Folytathatnám még a lehetőségeket, a lényeg, hogy TUDOD hogy merre indulj, amikor egy ehhez hasonló egyszerűbb dolgot akarsz "megteremteni". És ha esetleg nem tudod, akkor utánajársz, kérdezel, és ha megvan a válasz, akkor megteszed amit kell. Ez a TUDÁS segít abban, hogy biztos lehess benne, hogy sikerrel fogsz járni. Nem remélsz, nem hiszel, TUDOD, hogy mit kell tenned, és megteszed. Ez a teremtés felsőfokon. És ez mindenkinek megy.

Amit eddig nem vettél észre, hogy bármilyen vágyad van, lehet az akár a csillagos ég, kvantumugrás, vagy lehetetlen, az "eljárás" ugyanez! Bármit, azaz BÁRMIT meg tudsz teremteni, ha ezt a módszert alkalmazod. Ami ugyanis a sikeres teremtéshez kell, az a TUDÁS, ami a 100%-os hittel egyenlő. Napoleon Hill írta, hogy a vágy kevés, mert a HIT a hajtóerő a vágyaink megvalósulásához. Nem is kell más, Vágy azaz CÉL, és HIT amit 100%-ra kell fejlesztened magadban hogy sikerrel járhass, de ezt a 100%-os hitet már lehet TUDÁS-nak is becézni.

Vagyis az egyenlet:

SIKER = CÉL + TUDÁS + TETT

Lehet hogy ez így leírva túl materialisztikusan hangzik, de ha igazán mögé nézel, akkor minden ezoterikus és spirituláis írás is ugyanide lyukad ki. A narancslé példával élve, egyértelmű:

1. Megvan a cél, hogy iszod a narancslevet.
2. Megvan a TUDÁS, hogy ehhez a hűtőhöz kell menned, vagy ha ott nincs, akkor a boltba.
3. TETT szükségeltetik, mert a narancslé nem jön be onnan, hiába vizualizálod a szobában akármennyi ideig!

Azért írtam le ilyen részletesen, hogy lásd: minden teremtés során be kell járni ezeket a lépéseket. Ami a számodra nagy céloknál hiányzik, az többnyire a TUDÁS. Ebből aztán jön a bizonytalanság: mivel nem tudod hogyan fogod bevonzani, ezért attól félsz, hogy nem sikerül. Vagy nem tudod merre indulj. Vagy hogy honnan jön a válasz. Ez blokkolja azt hogy a TETT következzen, mert logikusan nem teszel semmit addig, ameddig nem tudod mit kéne, igaz?

A Titok pont ezért mondja azt, hogy ne foglalkozz a HOGYAN-nal, a hogyan az Univerzum dolga. Hogy tettekre sarkalljon. És a HOGYAN-nal tényleg nem kell foglalkoznod, de azért nem, mert útközben derül ki. A válaszokat megkapod. Anélkül nem is érhetnél célba! De ehhez előbb el kell indulnod. Elindulni viszont csak akkor tudsz, ha tudod mi a CÉL.

Megvan a célod? Oké!

Tartsd fejben, hogy bármit teszel, bármi történik, te a CÉL felé menetelsz mostantól. Mindegy, ki mit mondd, hogyan nevet ki esetleg. Te csak menj a célod felé, hiszen a vonzás törvénye, a teremtés mindig, minden körülmények között működik. Ha úgy indulsz el, hogy már láttad magad megérkezni, akkor biztosan célt fogsz érni, minden más csak idő kérdése.

Az elengedés pedig annyi, hogy ne érdekeljen útközben hogy még mennyi ideig tart, mikor érsz oda. És az se érdekeljen, ha sosem érsz oda, hiszen maga a cél nem is cél. Rá fogsz jönni, ha máskor nem, hát majd amikor odaérsz, hogy nem a cél a fontos. Nem azért akarod, amit akarsz, mert azt akarod. Hanem épp az út a fontos, az, hogy, és AHOGY azzá válsz, ami lenni akarsz. Ugyanis a vágyad 100%-ban rólad szól! Nem a csodás autóról, az úszómedencés házról, vagy a milliárdokról. Csakis rólad szól! Arról hogy megcsinálod! Hát élvezd az utazást, minden percét, minden pillanatát, hiszen ez az igazi öröm, ez az igazi ÉLET, ez az igazi CSODA, ami útközben történik. Maga a cél, már semmi más nem lesz, csak az a momentum, amikor megállsz, és visszanézel, majd azt mondod: "Igen, megcsináltam!"

Sikeres teremtést kívánok mindenkinek!

Admin

Hozzászólásokmeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24Jó nagyon

Nagyon tetszett, olyan jól elmagyaráztad........aha.....kösziszia Viki! persze,

szia Viki! persze, felteheted, nyugodtan, csak kérlek hivatkozd be a forrást, a oldalt, linkkel a végén. köszönöm!:)

Imádom, hogy itt mindig kapok valami megerősítést:) Köszönöm. Megvan a célom, megvan a tudásom, feltuningolom magam hittel, és egészen biztos, hogy minden rendben lesz.
Csodaszép napot kívánok nektek!Cathsy rátapintottál a másik

Cathsy rátapintottál a másik lényeges dologra... hogy ha úgy érzed hogy "meg kell dolgozni érte" és ez erőfeszítés, akkor nem jó úton vagy. a lényeg az hogy a vágy akkora legyen, hogy örömöd leld abban hogy megvalósítod. ha erőltetni kell, akkor nincs elég motivációd a vágy eléréséhez, vagy nem jó módszerrel próbálkozol. pont erről szól, ami az utolsó bekezdésben van: a cél elérése is élvezet kell hogy legyen, különben sosem fogsz örülni amikor célhoz érsz. épp ez a lényege a teremtésnek. ha magát a teremtést nem élvezed, akkor a végeredménytől mit vársz?:-)

na ugye, hogy ugye

a TUDÁS a lényeg

hát mondom én!Elgondolkoztam

ezen a narancsleves példán. Itt ülök, narancslevet akarok inni. Kimegyek, megnézem, van-e itthon. Nincs. Nos, biztos nem fogok elkocsikázni a boltba narancsléért, sőt, még a fél percre levő kocsmába se nézekbe, van-e nekik. Hanem simán elfogadom, hogy nincs, és iszok valami mást.
Ezért nem tudok teremteni? Mert elfogadom egy próbálkozás után a nincset, és "megelégszem" mással? Lehet, nem akarom eléggé? (Érdekes saját megfigyelésem a sikerhez való hozzáállásomra: ha megkapom "azonnal", nagyon örülök. Ha várni kell, erőfeszítéseket tenni, akkor mire megszerzem, már nem is örülök neki. A szenvedés elveszi az örömét, nem az van bennem, hogy ja de jó, de keményen megdolgoztam ezért! Akkor természetes,hogy megszereztem, hisz mindent megtettem érte, de örömöm már nincs benne! Mindig ilyen voltam.)igen.-)

Köszönöm a választ, tényleg örülök a jelentkezőknek közben keresem az igazit. :)Kedves Admin! Igen értem mire

Kedves Admin!
Igen értem mire gondoldsz - az érzés is meg van- mint amikor vársz valamit nagy örömmel, akárhányszor rá gondolok az a bizonyos bizsergest fedezem fel a gyomromban - en is ledobbenek - erdekes -Tudom, hogy megkapom csak a hogyanra vagyok kivancsi.szia Lucy, az "Unival" nem

szia Lucy, az "Unival" nem tudsz kiszúrni, teljesít mindent, azt "szállítja" amit kértél... és nem a gondolat a lényeg, hanem az érzés, mert a gondolat csak a teremtés irányát adja, az érzés adja a "kakaót" meg az "előjelet" hozzá! az érzéseket pedig meg kell tanulni kezelni ahhoz hogy az legyen amit szeretnél.kedves Szoldzsi, élvezd hogy

kedves Szoldzsi, élvezd hogy jönnek jelentkezők, ne azon morfondírozz, hogy miért nem olyan amilyen... honnan tudod egyébként, elsőre minden új, és néha fura, később meg kiderülhet hogy a legjobb választás lesz. de egyébként is, ha annak örülsz hogy mennyi jelentkező van, akkor lesz még több, és akkor még jobban örülsz majd, és lesz még annál is több... és minél több jelentkező van annál nagyobb választék, tehát jó eséllyel előbb-utóbb beesik a tökéletes pár!!! élezd azt ami van, hogy jöhessen a még jobb!!!segitsetek

Nagyon sok segítséget jelent nekem ez az oldal, igyekszem is gyakorolni a vonzást. Na mármost jól is alakulnak a dolgaim. Jól vagyok, sokat nevetek, elengedtem a párom. Szeretnék új társat, elképzeltem, na de...! Hát vannak jelentkezők nem mondom, szóval sikerült is meg nem is. De ezek a jelentkezők lehetnek társak de nem nekem. Egyik sem (hogy is fogalmazzak) nekem való. Nem passzolunk. Egyikkel sem. Semmilyen téren. Elrontottam valamit? Nem fogom megint beérni egy rossz kapcsolattal. Inkább ne legyen semmilyen sem. Nem vagyok elkeseredve, csak eszembe jutott, hogy lehet elrontottam valamit. Inkább nem is gondolok erre, most, hogy ezt kiírtam magambol. Szimplán csak jól érzem magam. Köszönöm, hogy meghallgattatok.:)péz

Na most aztán kiszurtam az Unival. Kiváncsi vagyok, hogyan oldja meg??? Ugyanis megrendeltem egy bizonyos összeget még pénteken - a szállítási határidő pedig 29- péntek. Még van pár nap és megkapom.minden nézőpont kérdése. ha

minden nézőpont kérdése. ha akarod, ilyen, ha nem így akarod, máshogy működik. a vonzás törvényét is a vonzás működteti: ha abban hiszel hogy a narancs-ültetvény máshogy működik, akkor neked az máshogy fog :-)

"ha akarok egy pohár narancslevet, akkor általában hoz valaki nekem egy dobozzal, vagy találok valahol egy narancsot, vagy valami más furcsa dolog történik"

mi különbség van abban hogy kimész érte, vagy valaki behozza? ha behozzák, akkor is el kell fogadnod, hogy a tiéd legyen és meg is kell innod... ahhoz is kell cselekvés, mindenhez kell. és csak akkor fogja valaki behozni, ha van még ott valaki a lakásban, vagy beengedsz valakit, stb...De szerintem a vonzás nem

De szerintem a vonzás nem ilyen. Hanem, ha akarok egy pohár narancslevet, akkor általában hoz valaki nekem egy dobozzal, vagy találok valahol egy narancsot, vagy valami más furcsa dolog történik. Így vonzottam be mézet például:-) És ez most nem kekeckedés, hanem tényleg egy csomó megtapasztalt apróság. Csak az a baj, hogy én általában nem egy pohár narancslevet szeretnék, hanem mondjuk egy narancs-ültetvényt ... És az úgy látszik nem ilyen egyszerű.Babázás...

Drága Barátnőm, és kedves férje 10 évig próbálkoztak a házasságukban, hogy végre legyen baba. Orvostól orvosig. Lombikprogram, fájdalmas beültetés...szóval lassan szegény már az összes tortúrát végigjárta. Azt mondogatta, hogy nem lehet baba, mert nem érik be a petéje... Egyszer az egyik vizsgálatnál, kiderült, hogy a férjét kell megműteni. A műtét sikerült, és ahogy Barátnőm mondta, ágyban párnák között megfogant Heléna. :D
Csodás élénkszemű, édes kislány. Karácsonykor született 3 és fél éve. Minden jó, ha a vége jó.
Van egy agykontroll siker is, ahol örökbe fogadtak egy ikerpárt, és utána született meg a közös gyermek egy szőke kislány, akit a szomszéd agykontrollos álmodott meg... :))Adminra reagálnék,

hogy ez a mondat nagyon igaz (persze a többi is):"Tehát nem akarni kell hanem örülni annak a pillanatnak amikor már bekövetkezett, élvezni azt az elképzelt állapotot, hogy teljesült (képzeletben)."
Most hogy így olvastam,visszaemlékeztem a fogantatás előtti időszakra.Babaruhákat vásároltam,babás újságokat olvastam,ovikat néztem a neten,babakocsik áráról érdeklődtam,mintha már lenne gyerekem.És rendszerint úgy aludtam el,hogy képzeletbeli kisbabám ott aludt mellettem.Akárcsak most,mert a saját ágyában nem marad meg éjszakára,mellettem alszik,ahogy elképzeltem,és ugyanúgy fogja az ujjam elalváskor,mint az "álmomban".:)Kedves Kriszta! Élvezed azt

Kedves Kriszta! Élvezed azt az állapotot, amiben most vagy? Ha arra gondolsz hogy még nincs gyerek, akkor milyen érzés? Engedd el az akarást, fogadd el hogy az is lehetőség, hogy neked nem lehet, képzeld el hogy mi van akkor ha sosem lesz. Ha ezt el tudod fogadni, akkor lehet majd, de addig épp te blokkolod magadnak az egészet. Fogadd el, hogy az is egy lehetőség, hogy sosem lesz. Te attól még lehetsz boldog, és lehet csodálatos életed. Ha pedig majd összejön, az lesz a hab a tortán!Kedves Bogicám! Nem azzal van

Kedves Bogicám! Nem azzal van a baj ha valaki nap mint nap elképzeli, vizualizálja a vágya tárgyát. A hogyan számít. Ha ezt jókedvvel teszi, élvezi, akkor a teremtés működik, vágy beteljesülése felé halad, és már csak a tett kell amikor ott a lehetőség. De sokan azért vizualizálnak nap mint nap, mert meg akarják kapni azt amire vágynak. Na ez már nem jó. Nem akarhatod azt amit akarsz, mert ha akarod, abban épp az az energia van, hogy az nem a tiéd (miért akarnád ha már teljesült volna??) tehát nem akarni kell hanem örülni annak a pillanatnak amikor már bekövetkezett, élvezni azt az elképzelt állapotot, hogy teljesült (képzeletben). Amikor vizualizálsz, akkor a vágyott jövőt kell behozni a jelenbe. A jövőben viszont már nem lesz akarás. Ha az akarás van benne, azzal pont blokkolod a beteljesülést. Ezért fontos az elengedés!! Ha elengeded, rábízod az Univerzumra hogy teljesüljön, de te boldog leszel akkor is ha nem teljesül, akkor - csodák csodája - pont hogy megengeded a vágyad teljesülését. Az érzés pedig csakis jó lehet, ha a megvalósulásra gondolsz.Kedves Baba!

Az én kisfiam úgy született meg,hogy első körben mindent megtettem az ügy érdekében és semmi eredmény nem volt.Havonta átlag 5 terhességi tesztet csináltam,hátha 4 rossz és az ötödik lesz a pozitív eredmény,ovulációs tesztet vettem,kivizsgáltattam magam,doki szerint minden oké volt a szervezetemben,gyerek meg sehol.A menszeszem meg átlag 1 heteket késett,pedig ilyen sose volt azelőtt,tehát a szervezetemnek totál bebeszéltem,
hogy terhes vagyok.Otthon bőgtem,hogy kinyírom magam,mert semmi értelme így az életemnek, miért nem jön nekem össze,ha másnak igen,én miért nem érdemlem meg a szeretetet,stb...annyira rágörcsöltem a témára,amennyire csak lehetséges.Aztán egy negatív terhességi tesztnél a szokásos havi sírógörcs közepette elengedtem a problémát.Azt mondtam,ha lesz gyerekem,lesz,ha nem,akkor biztos ez a sorsom és az Égiek akarják így,aminek biztos meg van az oka,legyen,ahogy lennie kell. Következő hónapban fogant meg,most 3 hónapos:)
Neked is biztos sikerülni fog,egyik ismerősömnek 9 év után sikerült,szintén amikor már nem is számított rá,a válópere közepén az akkori új pasijától akivel 1 hónapig volt együtt,pedig csak párszor szexeltek.
A pasid megnézette a spermáit?Nem biztos,hogy a te szervezeted a gond.A szomszédba lombikos a kisfiú és a pasi spermája nem jó.Ők most akarnak másodikat.
Sok sikert!:)Valóban?

Kedves Admin!

Az én esetemben a te példád nem támasztja alá azt,hogy ez így van.
Sőőt,az írásod végén az út és az útközben eltöltött idő amit élveznünk kell..
hát győzz meg arról,hogy az én konkrét példámra (és sokan vagyunk így) is
igaz mindez..
Cél= gyermekem legyen
Tudás,tett megvan...még sincs még gyermekem.
7 ÉVE próbálkozom,ez idő alatt nem a szobában ültem..végig csináltam a
nőgyógyászattal a hormonkezeléseket,aztán más irányba fordultam,
feljártam Pestre elismert természetgyógyászhoz,aztán jött az akupunktúrás
kezelés hátha attól,aztán idén kineziológushoz jártam...mindeközben
végignézhettem az összes ismerősöm családgyarapodását, a pénz oldalát nem is
említem,Istenhez imádkoztam,próbáltam számtalanszor a Secret dolgokat...

Kérdezem én,szerinted nem tettem semmit a célomért?? Szerinted ezt az utat,hogy lehet élvezni?
Szerinted miért van az,hogy mindezek után 34 évesen még nincs gyermekem?

Megköszönöm a hozzászólásokat,tanácsokat!

Üdv: KrisztaKöszönöm!!!!!!!

Hálásan köszönöm ezt az irást. Igy leirva annyira egyszerünek tünik.
De az ember életében vannak helyzetek ami nem ennyire világos.
Most igy én is másképp látom,előttem a jel!!!!!!!!Mosolygós,termtő,elengedő hétvégét
kivánok mindenkinek sok-sok szeretettel.Kedves Admin!

Én egyetértek veled, de tudod... világrétegek...
A rendszer szemszögéből ilyen nincs (a rendszer szemszöge is egy réteg, s sokan nem tudják, hogy van egy "nagyobb valóság is", mint amit a rendszer kínál "valóságul"), maximum a helyi pénzek...
Ugye a rendszer szerint - kis túlzással - azért tehetsz meg valamit, mert jogilag van rá lehetőséged.
De örülök, hogy közgazdászként ilyet leírsz!:)

Köszi Lollipop!!

Azon vagyok, hogy ne a hogyanokra keressem a választ, csak tudjam, minden működik... :D

Gratula a táskához!! :D:D:) Na meg persze a ruhához és nem utolsó sorban a pasihoz, aki már feléd tart!!! :):)

Üdv:
BogicaAzt engedd el...

, hogy hogyan. A lényeg, hogy a cél lebegjen a szemed előtt. Minél tökéletesebben sikerül hinni a vágyott célban, annál jobb lesz az energia a "tevések" során. Még esetleg előre nem látott felesleges tevések is beléphetnek, amik úgy tűnnek, hogy semmi közük az adott célhoz, de kiderül, hogy igenis a részei a hozzávezető úton. Útközben feltöltődsz csupa jó érzéssel. Érdemes megfigyelni, hogy hogy működik a szakaszos szándék. Utólag visszagondolva, nincs helye az aggódásnak.
Minden a lehető legjobban alakul.
Megvettem a menyasszonyi táskámat, pasi még sehol...nemsokára megveszem a ruhámat... :D
És azt hajtogatom, hogy miben leszek az esküvőmön... :DVálasz a fel nem tett kérdésre... :D

Kedves Admin!!

Ez nagyon érdekes. (De igazából meg sem kellene lepődnöm!!):D:D:D
Volt egy kérdésem, melyet fel sem kellett tennem, mert mielőtt feltettem volna, már meg is válaszoltad. :):):)
A kíváncsiságom arra irányul, hogy melyik út is a helyes. Mert kicsit összezavarodtam. :)

A legtöbb írásból az jön le, hogy "Engedd el!! Ne gondolj rá, ne vizualizáld újra és újra, mert akkor a teremtő folyamat csak még hosszabb lesz!!"

Ezzel szemben a film azt mondja, hogy naponta lásd néhány percre a szemed előtt a célodat, gondolj rá stb.

Akkor most melyik út is a helyes????

Tudom, hogy a cikk elején már egyértelműen leírtad, hogy teljesen mindegy a módszer, de tényleg ennyire nem számít????? Csak az érzés a fontos, ami kíséri?! Ugye?! :):)

Válaszod előre is köszönöm!!! :):)

Üdv:
BogicaKöszönöm a hozzászólásokat!

Köszönöm a hozzászólásokat! Zsul, csak annyi, a gondolathoz amit írtál, hogy azt hazudják... ezek szerint te sem tudod, hogy a pénzt nem a bankok teremtik, hanem épp mi, az emberek?? És annyit teremtünk, amennyi csak jól esik!Köszönöm

A mai reggelem csodás indítása volt, e "tanmese"! KÖSZÖNÖM!Imréből indulok ki

Remélem ez nem fog fájni Neki.:D
Tehát:
"És közgazdasági értelemben véve az egész világon a legnagyobb kínálatban rendelkezésre álló eszköz: a pénz." - Igen, ez csodálatos, de ugyanakkor "ugyanez" a közgazdaságtan mostanában állandóan hangoztatja, hogy:
"jaaaj azt NEM szabad, mert inflációt okoz", "jaaaj NEM, azt NEM lehet" - S mindig valamivel, látszólag szakmai okokkal megmagyarázzák, hogy miért NEM lehet. Holott a legtöbben a lelkük mélyén sejtik ezt az igazságot, amit Te ide ilyen bátram leírtál.
Egyébként valóban, két nagy hazugság "él" a világon:
energiaválság, pénzhiány....
Mi legalább harsogjuk bele a világba, hogy ezekből van a legtöbb, és bőségesen.
Egyébként nagyon tetszett az írás levezetése és a gondolat végigvitele!a vágyaimról

3 vágyam van.
1. megismerkedni és párkapcsolatot ,majd családot alakítani egy konkrét fiatalemberrel. legyen csak : O. I.
2. kertes házam - amit most ki kellett adni albérletbe mert horror magas a törlesztő - hitelmentessé váljon és vissza tudjak költözni vele a fiammal no meg a bizonyos O. I-vel.
3. egy db Honda FRV tipusú gépjármű vásárlása, mert a mostani autom szegényke eléggé rozzant a maga 11 évével :-) de szeretem mert még mindig hüen kiszolgál.

Amit eddig tettem: a vágytáblámon log mind a három vágy fotója. A házam, a fiatalember fotója, az auto.
Eddig szintem minden nap gyertyát égettem és az angyalkákhoz imádkoztam, h segítsenek.

Ami eddig történt: A fiatalember felhívott telefonon.(jelzem azt se tudja h a világon vagyok tavaly júniusban találkoztunk egy rendezvényen, nekem egyből megtetszett szerintem ő nem ilyen szemmel nézett) Az "élet" úgy hozta h szervezek egy projektet és ő is egyik kulcsfigurája lesz. Azon döbbentem le, h korábban azt vizualizáltam hogy kiírja a monogramját a telefonom, mert h ő hív. (persze a telefonszáma rég meg van, el is van téve a telefonba) majd elájultam.... pontosabban vegyes érzés volt, mert megdöbbentő volt de közben annyira természetes hiszen tudtam a lelkem legmélyén és láttam is korábban h Ő hív)

Az autoval kapcsolatban az a terv, hogy egy pályázatból,amit tető alá hoztam, a sikerdíj fedezné az autovásárlás költségeit. Holnap jön az illető akivel csináltuk a projektet megbeszélni az "osztozkodást" ugyanis a pályázat NYERT!

A házra nincs koncepcio mert 20.000.000 hitel van rajta.... azt hagyom h vki vhogyan oldja meg... addig amit tudok tenni, h lelkiismeretesen fizetem a megemelkedett törlesztőt is

1 hete teljesen besokkaltam. Azt mondtam eladom a házat, nem foglalkozom a projekttel amiben O.I is részt venne,ha nem ismerkedem meg vele, akkor nem.... és berendezkedek egy utolso falusi életre .... aztán majd lesz ahogy lesz. Irtam egy levélkét az angyálkáimnak, hogy köszönöm és elfogadom azt amit adnak, azt ami van és nem háborgok tovább. Nem stresszelem magam...lesz ami lesz

Erre ma. A főnököm zöld utat engedett az l. számu projektnek amiben szerepel O.I.
Pedig már lemondtam róla. Vagy ezt jelenti az elengedés???

Ha vki ezt végigolvasta és egy kicsit jobban ért ehhez kérem segítsen. Abban h mit csinálok jol mit csinálok rosszul, mit kell h csináljak, h bevonzzam ezt a fiatalembert, h meglegyen a kocsim, és a gyerekemmel végre családban élhessünk.... boldogan, biztonságban...

köszönettel, előre is: edy