Vágyvideó

vágyvideóSziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan közületek ismeritek a vágyvideó fogalmát, sőt már készítettetek is saját videót. Elsősorban nem hozzájuk szólok, hanem azokhoz akik még nem ismerik ezt. Mivel napról napra egyre többen és többen leszünk akik ismerjük és alkalmazzuk is a vonzás törvényét, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni ezt a módszert, mellyel megkönnyíthetjük céljaink elérését. Tudom, hogy már többször szó volt a vágyvideóról itt az oldalon, de ha valaki újonnan csatlakozik az oldal felhasználói közé, akkor általában csak az első néhány fórumtémát, blogbejegyzést olvassa el.
A vágyvideó egy olyan általad készített videó, mely gyönyörű képek, és zenék illetve ösztönző kijelentések segítségével egy olyan tudatállapotba juttat, ahol jól érzed magad és átéled azt az örömöt, amit célod elérése jelent számodra.

Azt hiszem mondhatom azt, hogy legtöbbünk nem tud csak úgy elkészíteni egy ilyen videót, vagy legalábbis könnyebb számunkra ha elmagyarázzák mit, hogyan kell csinálni. Külföldön valaki felfedezte, hogy erre van kereslet és összeállított egy csomagot, tananyagot, amit aztán pénzért árul a neten.
Nálunk viszont van egy fiatalember, aki elhatározta, hogy Ő segít mindenkinek ingyen megalkotni a saját vágyvideóját. Ezúton is szeretném megköszönni Papp Gergely kiváló munkáját, mellyel lehetővé tette sokunk számára, hogy könnyebben érjük el céljainkat.

Cserébe csupán annyit szeretne, hogy minél több emberrel tudja megosztani ezt a lehetőséget. Ezért nyereményjátékot hirdetett az oldal népszerűsítése céljából. Folyamatosan fejleszti az oldalt, így már Fórum is van, ahol választ kaphatsz a videókészítéssel kapcsolatos kérdéseidre. Van továbbá Galéria rész, ahol az eddig elkészült vágyvideók tekinthetők meg, és ami a legfontosabb a Hogyan készítsd el menüpont/azt hiszem ezt nem kell magyarázom/.
Ahhoz, hogy meg tudjátok tekinteni a Hogyan készítsd el részt, illetve a Fórumtémákhoz hozzászólni, regisztrálnotok kell. Ezt megtehetitek a következő linkre kattintva:

Kérek mindenkit, akit érdekel a téma, de még nem regisztrált, ne habozzon és tegye meg most. Ha már ennyit dolgozott és dolgozik az oldal készítésével, fejlesztésével, a legkevesebb amit megtehetünk, hogy éreztetjük vele, számunkra fontos a munkája, azzal hogy minél többen regisztrálunk.

HozzászólásokNagyon jó az oldal!!!

MINDENKINEK SZÍVBŐL TUDOM AJÁNLANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon könnyű, lépésről lépésre bemutatja, mit hogyan csináljunk, úgyhogy aki még sosem csinált ilyet, annak is menni fog! Ráadásul a Gergő nagyon aranyos, mindenkinek külön segít, aki elakad, bármilyen buta kérdéssel lehet hozzá fordulni! (Nekem persze meg is volt egy ilyen buta kérdés... :DDD) Szóval regizzetek minél többen, és csináljatok sok-sok vágyvideót!!! Nagyon jóóóóó!!!!!!!

Szeretettel: ConnieKöszönöm, én is

Köszönöm, én is regiztem.
Gyorsan áttanulmányozom és már csinálom is életem első, de annál ütősebb vágyvideóját:-)))
Aztán meg már csak lesnem kell és jön le a sok jóság a rilitybe nekem:-)
KÖSZI!!! :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!köszike

szia

köszi már regisztem is
én agykontrollos vagyok de jól jön a vágyvideó nagyon
és remélem egyre több és több sikere lesz mindenkinek, ugyanúgy mint nekem eddig és ezután is
szép napot

egyre jobban :P
MikiKöszönöm! Remélem így

Köszönöm! Remélem így mégtöbben megismerjük az oldalt és ott is kialakulhat egy ilyen pozitív gondolkodású közösség, mint itt.Felraktam az odalalamra a www.vagyvideo.hu -t!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Én köszönöm, hogy

Én köszönöm, hogy regisztráltál.Köszi!

Már regiztem is!!! Köszönöm!