Valami útjára indult...

Ezt az emailt kaptam az imént.
Úgy gondoltam, közzé kell tennem.

Szeretett Barátaim!

2009. december 10-én találkoztam nyíregyházi Barátommal, aki a következő információt mondta el nekem:

Szeptember vége felé a Kárpát-medencében a rezgésszám elkezdett megemelkedni, napi 10 egységet növekszik az Ongostrom skálán. /Ezt a skálát a Japánok használják elsősorban./

Az átlagos, egész Földre jellemző rezgésszám 3600 körül volt a jelzett ideig, ezt követően jellemzően csak a Kárpát-medencében megkezdődött ennek emelkedése.

December 10-én, a találkozásunk napján már 4400 volt a ez szám.

A Szellemvilágtól kapott információja alapján azt is közölte, hogy amikor ez a rezgés eléri a 6000 körüli értéket, a Kárpát-medencében már nem nagyon lesznek olyan emberek, akik erős ellenerőt fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést.

Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz. Nem írtam volna le ezt a tájékoztatást, ha tegnap / február 5-én, pénteken/ nem hívott volna egy másik kedves ismerősöm és el nem mondja, hogy üzenetet kapott a Szellemvilágtól.

Közölték Vele, hogy a Kárpát-medencében a rezgésszám emelkedést meggyorsítják és arra kérték, minél több emberrel közölje. hogy saját, jól felfogott érdekükben napi 10 percet tornázzanak, vagy ennek megfelelő mennyiségű mozgást végezzenek /pl. 30 perc séta/ mert a gyorsított rezgésszám emelkedést e nélkül nagyon nehezen fogják elviselni.

Tekintve, hogy ez az információ teljesen megegyezik az én méréseimmel, ezért teszem ezt most közzé. A tegnapi nap folyamán a rezgésszám elérte az 5200-as értéket.Ha ez felgyorsul, akkor arra is van esélyünk, hogy a választásokig, vagy még egy kicsit előbb elérje a 6000-res értéket.

Megjegyzéseim a leírtakkal kapcsolatban: Ahogy korábban is jeleztem a magyar NÉP ISTENI EREJE 618. /Bővebb információ: /

Ezt Isteni ajándék ként kaptuk és ehhez a Népnek fel kell nőnie. Én biztos vagyok abban, hogy a Teremtő ajándék a ez a rezgésszám emelkedés, mert így mindenféle erőszak nélkül meg lehet oldani a igazi rendszerváltást.

Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út.

Zseniális megoldás... Szeretném elmondani azt is, hogy ez a folyamat már elkezdődött, még akkor is, ha a média nem nagyon tájékoztat erről - szokás szerint. /A folyamat a kivándorlásra vonatkozik./

Kedves Barátom!

Arra szeretnélek megkérni, hogy küldd tovább ezt a pár sort, még akkor is, ha nem tudod elfogadni a benne leírtakat. Nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljusson, mert a Szellemvilág ezt kérte. Szánjatok rá napi 10, vagy 2x5 percet egy kis gimnasztikázásra, mert a magatok dolgát könnyítitek meg.

HozzászólásokNekem nincs szükségem vibrátorra.

De azért köszi.ehh

idegen elűzése, meg egyebek, hogy ez mekkora baromság
(nem az ezotériát neveztem annak)

már bocs

aki idegenek elűzéséről beszél, abból hiányzik a valódi szeretet

a téli fáradtság egyébként mindenkin kiütközik, és természetes, hogy mozgásra készteti egy idő után az embert... biológiaKöszönöm drága Ginink, hogy Te feltetted ide ezt a cikket:)

Magam is megkaptam. Már többször is, és valamiért csak egy beírásba adtam tovább.

Van egy remek csajszi barátnőm. 68, vagy 69 éves, ám ez nem látszik rajta. Vidám, cserfes, mozgékony, csak sajna nincs Internetje!!!! Nos, tegnap este (02.15.) olyan 18 óra körül ellibbentem hozzá egy kis csevelyre, mivel nem lakunk egymástól messze, és majdnem fél 11-ig csak ilyen csodálatos "szellemdús" dolgokról beszélgettünk vele. Nyitott velem együtt. Hozzám hasonlóan vélekedik ezoterikus dolgokról, könyveket cserélünk, isszuk egymás szavát.

Jaj! Annyira jó, megosztozni hasonló emberek közt az infón:))) Boldog vagyok. Köszönöm!Köszi a cikket :)))

Micsoda 'véletlen'.... :) kb.. két hete 'megszállt az ihlet', hogy kezdjek el reggeli tornázni :))

Bár az 'idegen elűzéssel' szemben szkeptikus vagyok, mert mi van, ha ők is elkezdenek tornázni??? :))

A torna, az aktivitás klassz dolog, az egészség klassz dolog, de nem gondolom, hogy ez mentene meg minket a 'gyarmatosítástól'..

Minden jót mindenkinek.. MINDENKINEK!!!!! :D