Valami vége...valami kezdete.....

Ma véget ér végre valami..végre? Életemben nem szerettem volna jobban, hogy az a valami elkezdődjön...de nem lehet....így véget ér...valami....valaki..akit nagyon szeretek..muszáj elengednem..és azt hiszem 9hónap után ez igazi szerelem lett....de nem lehet..vannak akadályok az ember életében...sajnos..ilyen amikor nem őszinte az ember,...vagy az egyik vagy a másik....ott nincs tovább értelme folytatni...hiába ő az igazi nekem....és talán neki is!

Címkék:

HozzászólásokKedves csokiszemű!

Soha ne add fel!!!!!!!!
Főleg ha szereted.
Az ember életében mindig vannak akadályok.
És a vannak olyan emberek is akik az útjában állnak.
Lehet hogy csak kis szünet kell nektek.

Nem fejtetted ki bővebben így hát nem tudom mért ért véget a kapcsolatod.
Huuuuuuu most nézem milyen régen írtad ezt a bejegyzést.
Vajon azóta mi van veled,veletek? Kibékültetek? Jó lenne tudni.ebben is lehet igazság... :-)

ebben is lehet igazság... :-)Boldogság amit magamtól kapok általad....hogy felnyitod a szemem

Emecském! köszönöm..most olvastam el mindeneki hozzászólását..ez megható...az emberek törődnek egymással...szép a világ...köszönöm!Kedves MAnnakira !

Sokan , és talán mindenki keres valamit vagy valakit ! Keresi azért , hogy végre boldog legyen , vagy csak keres valamit a másikban , amiről hiszi ettől vagy attól boldogabb, egészségesebb, szabadabb, kiegyensúlíozottabb, örömtelibb lesz az élete ! TE rátaláltál két olyan lélekre akik kedvesek neked ki ezért ki azért ! Nos talán ha nem ragaszkodnánk annyira egy személyhez akit már már görcsösen hisszük hogy az enyém senki másé , nos akkor talán miért is ne legyen mind a kettő ??? Nehogy félre érsd és Isten őrizz hogy azt tanácsolnám neked hogy ezt tedd !!! Ezzel csak azt szeretném mondani , hogy valamiért az utatok találkozottt , aztán lehet később ha megértetek egy egy feladatra visszatér az a lélek :)))))Hisz hányszor kialakulhatnak emberi kapcsolatokban ilyen olyan emberi lelki kapcsolatok ! VAn barátod van ismerősöd van akit csak futólag láttál egyszer egyszer és vannak társak szerelmek nagy ő-k és bolondulásig szeretett lelkek az emberek kapcsolataiban ! Sokszor ez mind létezik és mindegyik lélek hatással van rád rám mindenkire :))) Semmilyen tanácsot nem adhatok neked , csak mint mindíg elmondok egy nézőpontot a sok közzül ! De hiszem hogy emberi kapcsolataid során , megismered önmagad is , és ezáltal hogy megérted ki vagy te valójában téged is megismernek emberek ! Az őszinteség fontos erény , sokszor még saját magunknak sem mondunk igazat ! Idővel döntéseink értelmet nyernek , döntéseink során változtatjuk magunkat a környezetümnket , széles látókörrel tiszta szívvel döntünk emberi kapcsolatainkról, és később nem véleményezzük azt , csak hagyjuk hogy sugjon kicsit a szivünk ! MInt mikor érzed , közelségét annak akit szeretsz, olyankoat dobban hogy azt hiszed kia kar szabadulni tested oltárából :)))))))))) Biztos vagyok benne , hogy őszintén és tiszta szívvel válaszolsz valamelyik barátodnak és akkor szívedben nem lesz sem kétség, sem tiszteleletlenség, sem gúny sem gyülölet, sem rosszindulat, sem kétely ----------és ekkor lelked lesz igazán szabad , mert saját magadnak ki más ha nem te vagy a legfontosabb :)))))))))))))))))) Ölellek Merkaba :)))))))))
UI: ----- a ragaszkodás egy béklyó, amit ha nem engedsz el magával ránt és a mélységbe süllyed és lelked vieti el :))))))))...

szomorú ez, de ha véget ér, nem lehet az igazi...:)

De sokszor gondoltam én már ezt az életemben! De sokszor hittem, hogy vége! És aztán kiderült, hogy nem. :) Folytatódik, csak másképp. Az ember mindig tanul és érzelmileg érik. Másképp lát dolgokat, és rájön, hogy ez így volt és van jól)

Minden szépet és jót, kitartást kívánok Neked....

:(